-
Michael jackson
Jo a taky to jak ho ten basketbalista učí hrát basket a Michael ho pak na oplátku učí tancovat to je taky dobrý kdo to neviděl doporučuju se podívat!! *4* -
Michael jackson
Viděli jste někdo Michaelovi domácí videa?? Já jo a musim říct, že se mi nejvíc líbí jak si hraje s těmi dětmi a dospělými s vodními pistolkami a jak ho potom ty děti hodí v županu do bazenů, pak jak se převlikne a hodí ho tam znovu a jak tancuje v oblečení na skákacím prkně do vody a jedno malý dítě ho tam s té výšky schodí to je boží!! nebo jak se tam mlátí těma dortama po natáčení klipu black or white a ty Vánoce jsou taky krásný tolik dárků! *4* -
-
Re: Michael jackson
ahoj ktery je to video???chtěla bych ho moc vidět!!! -
-
Re: Re: Michael jackson
Našla sem to uplnou náhodou! prostě sem šla na napsali o mě a našla si tam na stránce 10 jak řekla Paris tatínku byl jsi nejlepší a klikla na to video... až to video skončilo tak se tam ukázali další videa .... pak sem klikla na video kde je Paris se svým bratrem v pižamu -
-
Re: Re: Re: Michael jackson
Tie videa sú aj na Youtube.com -
Re: Re: Re: Michael jackson
No a pak sem prostě klikala na videa kde bylo napsaný home movies part 1 nebo 2 a tam sou ty videa to už najdeš je tam když na to klikneš napsaný Home movies!! -
-
Re: Re: Re: Re: Michael jackson
Jejich tam mysim 10!
-
-
-
-
-
Michael jackson
kdyby Michael žil byla bych nejšťastnější na světě! Bylo by mi jedno jestli se někde skrývá, že smrt nahrál a způsobil tak miliardě lidí velkej šok, že se údajně rozpadá a že nebudou koncerty! tohle by mi bylo všechno jedno hlavně že by žil protože když žil dával energii do života nejen mě ale mnoha dalším lidem a nejhorší na tom je že si lidi uvědomili co pro ně vlastně znamenal až když umřel! Ať je mrtvý nebo živý vím že ho mám ráda a tak i spousta jiných lidí! Mrzí mě že sem ho nikdy neviděla na živo ale vím že ta šance ještě jistě přijde buť v tomhle životě nebo příštím! I love you Michaeli I very love you!! *14* -
-
Re: Michael jackson
Souhlas!!! Kéžby žil :'-(... FOREVER MICHAEL!!! :-*
-
-
radsi tohle skuste::)
http://www.youtube.com/watch?v=Rr5X 4KenoYU&feature=related -
tak so skuste najdete sii text we are the world pustte si tohe video a je to...
http://www.youtube.com/watch?v=wgyz rYVRFhk -
nevíte prosím...
kde by se daly stáhnout
Private home movies
a
Making of Stranger in Moscow
????
*7* -
sice to je ve francouzstine ale majki tam rika "chci byt vecny!"
http://www.youtube.com/watch?v=fm7B eXiy3A4&feature=related -
Je to sice z drbů...
ale proc by si vymsleli takovou strasnou vec?tomuhle bych docela i verila,jenom nevim duvod....takže toto říká Aha!: Podle nejnovějších vyšetřování to vypadá, že Jacksonův osobní lékař Conrad Murray volal sanitku až v momentě, kdy už byl zpěvák mrtvý. Záchranáři totiž konstatovali, že když přijeli, byl už Jackson minimálně hodinu po smrti. *9* *9* *9* -
Chci znát váš názor
Lidi, se mají Majkýho nohy o kus zvednout
Já nemohu spustit video, protože jsem v práci
Tak chci znát váš názor
http://www.youtube.com/watc h?v=By3ztHKWd_c -
-
Re: Chci znát váš názor
nejde mi to přehrát teda lépe řečeno to hlásí stránka neexistuje! *9* -
škoda že mě se to video nechce rozjet...jedná se o to video jak jeho tělo převáží z vrtulníku do sanitky??...to video sem několikrát viděla...ale nic zvláštního sem nepobrala:-( -
Existuje injekce, která vyřadí po nějakou dobu tep. Člověk vypadá mrtvý. Je to riskantní, ale jde to. K takové látce se dostane jen lékař a tím Murray byl. -
-
Re: Re: Chci znát váš názor
Ale je taky pravda že sem video s paris na pohřbu skoukla několikrát a ze začátku se mi zdá v pohodě pak se možná jakože rozbrečí spadne tetě do náruče... ale pak se mi zdá jak zase odchází že je opět v pohodě to mě taky dost zaráží! *7* -
To je sice moc hezký ale kdyby přece jen byl naživu koho pitvali? Koho oživovali a jestli by byl na živu a jeho rodina to nevěděla myslite, že by mu bylo jedno co řekla Paris na pohřbu(to bylo hodně smutný mi tekly slzy) a taky kdyby žil a rodina to věděla tak pochybuju, že by dovolil aby se o jeho děti přihlašovali jiní chlapi jako o vlastní ne? tohle mi nějak nejde narozum už to nechápu! *7*
-
-
Pamatuješ, jak jsem ti včera psala, že někde skutečně vypadá, že má paruku a někde ne? A jak jsem psala, že měl přeci kolem čela vlasy a někde ne! Dvojníky za sebe posílal, když třeba ohlašoval turné, to prý nestíhal. Co když je tady skutečně něco jiného. Pojedu až za půl hodiny, jsem normálně mimo. -
-
tak na tohle fakt nemám.. je toho na mě moc.. co ještě přijde?.. *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Chci znát váš názor
Vidíš ty rozdíly? -
-
Re: Re: Re: Re: Chci znát váš názor
vidím..
-
-
-
Lidi...na zkoušce dva dny před smrtí vypadal úplně jinak než jak žvýkal tu žvýkačku( pokud nevíte jaké video myslím tak ho pošlu) to bylo den před smrtí na konkurzu tanečníků...V sanitce zase vypadal jako na zkoušce. To nemluvím o tom, jak se jeho vzhled změnil od comebacku. A to je pár měsíců... lidi já nevím ale co když v té sanitce byl dvojník a Majký měl mezitím čas se stáhnout a zmizet? -
-
Ono niekedy aj osvetlenie robí svoje, pri inom svetle človek vyzerá niekedy inak.
Alebo aj ten jeho makeup...
Niekedy sa mi na fotkách zdá že pôsobí tak mladšie, sviežo a niekde sa mi zdál taký utrápenejší, bledý. Ale to asi tým makeupom.
Keď má lepšiu náladu, tak asi vtedy vyzerá lepšie. -
ahoj..pošleš mi prosím to videjko??...ráda bych se na to podívala..díky;) -
to je fakt.. na té zkoušce byl takový hodně hubený.. a jak tam žvákal tu žvýkačku.. vypadal jako při tom proslovu jak tam říkal uvidíme se v červenci.. to je moc tohle *7*
-
-
o bože je toho moc... lalůček, paruka, dvojníci, ten vrtulník, pohřeb...... to se nedá... *9*
-
-
já nechápu jako proč byli ty dveře toho vrtulníku otevřený... a ještě můžute mi někdo vysvětlit jak ste přišli na to že to jsou nohy? (já vim asi blbá otázka ale stejně *1* ...) -
-
Tenhle vrtulník snad ani nemá dveře, nebo já nevím. To poznáš nohy. Tedy já to poznám, zvyk z nemocnice asi, já nevím.
-
-
Otáčí se vrtulník, já jsem taky myslela, že s ním točí, ale na něj nikdo nesahá a přitom se nohy zvednou. Sledujte nosítka. Dno nosítek a od toho uvidíte, jak se nohy zvedly. Mě je normálně špatně. Navíc jsem koukala na další záběry a tam Majkí nemá lalůček a na this is it a v sanitě ano, tak u toho byl koment, jestli jsou 2 MJ.
Lidi mě je z toho zle, protože nevím co si myslet. -
-
Hovorili o tom pohrebe aj v správach, teda v ukážke.
Potvrdili to. -
k tomu 2 MJ.. byly to fotky, nebo videa?? -
-
Je to video. A u videa fotky. Já jsem tady shodou okolností už včera řešila ten lalůček, protože ho neměl, potom někde měl, to mi je divný taky... -
-
Michael ten lalucek mel..Staci aby ho sikovne vyfotili a trosku tu fotku prikraslili a hned to vypada ze lalucek nema..Nebo kdyz ma pres ucho trochu vlasu tak to taky muze vypadat ze je bez lalucku.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chci znát váš názor
Nemájú lepší zdroj prímov, tak si musia vymýšlať, aby na tom zarobili. Čudáci sú skôr oni a nie Michael.
Ako hlboko klesli. -
Už dávno se psalo, že neměl lalůček. Že si z něj nechal udělat špičku nosu.
-
-
můžou to být úpravy i to třeba nejde poznat.. lidi když chtějí dokažou udělat všechno.. ale nevím.. -
-
Jo to i mě.. nevím čemu věřit.. -
Tohle je divný, a že já jsem realista... Věř mi, cítím z toho něco divného.
Chtěl se nechat klonovat, co když to udělal? V sanitě může být dvojník se zdravým uchem... Já musím za chvíli běžet, jdu do centra, ale až přijdu, tak to musíme probrat, protože mi z toho je vážně zle lidičky zlatý.
-
-
-
-
Tak vrtulník už jsem viděla taky... a fakt jsem hodně zmatená *8*
-
-
Vypadáto spíš, že jenom urovnávali tu pokrývku.. -
Me prijde ze s nim nejak otaceli..Ale nohy tam nikde nevidim.. -
-
Otáčí se vrtulník. Dívej se na dno nosítek, tam vidíš jak se nohy zvednou. Já to musela i pauznout, abych porovnávala výškunohou.
-
-
-
prej mama blanketa je k tomu i fotka!
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecno st/39141/zahadna-norka-pia-bhatti:- je-matkou-jacksonovych-deti?! -
-
Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
Nemůžu si pomoct, ale paní na obrázku mi na 40 nepřipadá. Spíš k 50. A taky Omerovi je 25. To ho fakt měla v 15???
Nechce se mi věřit, že by Majkl byl tak nezodpovědný.
je to můj názor a nechci se nikoho dotknout. -
-
Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
majki nebyl nezodpovedny! -
-
Re: Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
Besto, já si právě taky myslím, že nebyl, proto píšu, že té ženě je buďto více letnebo je to úplně jinak. -
-
Re: Re: Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
ahaaa tak to jo..
-
-
-
-
Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
Tohle je matka Blanketa jo ? *1* V tom pripade muzu rict i ja ze jsem jeho matka *15* -
-
Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
tak kdyz je to matka omera bhetie a to je pry 4dite majkiho a omer a blakent jsou si podobni ale taky to muze byt lez! -
-
Re: Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
Blanket me neprijde ze by ji byl podobnej.. -
-
Re: Re: Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
Spis ma geny Michaela *3*
z Blanketa vyroste krasnej chlap jako z jeho tatinka :-)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: prej mama blanketa je k tomu i fotka!
to se vi *3*
-
-
-
-
-