-
Zatím pááá
Mám ještě práci, tak se mějte krásně a večer, nebo zítra se na vás zase těšííím.. -
-
Re: Zatím pááá
Ahojky *4* -
Ahoj *4* -
ale ovsem vsechne -
taky se měj hezky:)
-
-
jak by mohl
jak by mohl žít vy jste se zbláznili paris se psychycky zhroutila a to by všem fanouškum neudělal vy jste se ZBLÁZNILI!!!!!!§ *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: jak by mohl
O čem mluvíš? Jen jsme probírali věci, které jsou na youtube a dospěli jsme k závěru, že jsou to nesmysly. Jestli by to fanouškům neudělal? Nebo svým dětem? Já myslím, že udělal, kdyby měl pocit, že tím svoje děti ochrání.
-
-
kdo ma knihu moonwalker urcite vi ze je to majki ve filmu the wiz
http://www.youtube.com/watch?v=_Bnl iI7kXD8&feature=related -
-
Re: kdo ma knihu moonwalker urcite vi ze je to majki ve filmu the wiz
*15* *15* tak to je doost dobrý *15* -
-
Re: Re: kdo ma knihu moonwalker urcite vi ze je to majki ve filmu the wiz
to je::)
-
-
-
pro Aleksa
Jak to myslíš? Jako, že jsi mi psala? Nebo, jestli mám e-mailovou adresu? -
-
Re: pro Aleksa
Tak se dívám, že se to Tobě a Terindě nedoručilo...:-( Psala jsem na adresu, ze které jsi mi posílala Michaelovu zvětšenou fotku. Víš, jak jsme řešily, kde má hlavu..., musím se tomu smát, tak sorry. *15* Ale měly jsme bizardní teorie... *1* -
-
Re: Re: pro Aleksa
No to jo, hihi. Tak to pošli každé zvlášť, zkus to...
-
-
Re: pro Aleksa
No prostě jsem Ti poslala email..., mrkla si se? -
-
Re: Re: pro Aleksa
No právě, že jo, ale nic tam není...
-
-
-
Fotky
Tak jsem si šla prohlídnout fotky a ta fotka v druhé řadě shora, úplně napravo...no úplně jsem se zlekla, že byl tak vyzáblej... -
-
Re: Fotky
jo a jinak nechtela by si prijit na sraz fanousku do sotravy ktery se bude konat 29.8.2009 v ostrave na Masarykači ve 3 hodky s sebou dopisy svicky plakaty a hlavne na ty svicky sirky nebo zapalovace -
-
Re: Re: Fotky
Byl okouzlující...My jsme v rodině 3 ženské a byly jsme jím vždycky uchváceny.
Ráda příjdu, ještě mrknu do kalendáře. Vezmu s sebou celou family. *4* My už jsme tam byly, když Michael umřel.., ale těch svíček tam tedy moc nebylo...Víš kolik lidí asi příjde? -
-
Re: Re: Re: Fotky
spousta asik 80
-
-
Re: Re: Fotky
kde v ostrave??? -
-
Re: Re: Re: Fotky
29.8.2009 v ostrave na Masarykač, jo besto myslím že to bude v Ostravě:D -
-
Re: Re: Re: Re: Fotky
diky::)
-
-
-
-
Re: Fotky
jj taky jsem se tedkom koukla a jako fakt sila no ale i pres to vsechno byl Majkí strasne okouzlujici ne???
-
-
Co pise:Paparazzi
Paris Hilton rika:Moje mama chodila s Michaelem Jacksonem do skoli.A kdyz slysim svuj hlas,nemohla bych vyloucit,ze Michael neni muj tata.
To je vazne takova krava....njn blondyna se pozna.Jak ji muze napadnout takova sprosta lez jde videt ze je vazne jen hloupa a namyslena krava :-) -
-
Re: Co pise:Paparazzi
už jen ta jeji debilita dokazuje, že nemůže být Majklova XD -
Jakožeby ji Michael na ZŠ oplodnil, jo? *1* a splodil tak geniální dceru s IQ asi 55. *15* -
-
Re: Re: Co pise:Paparazzi
počkej tolik jí zas nepřidávej:D -
-
Re: Re: Re: Co pise:Paparazzi
*15* *15* *15* jsem ji asi přecenila, že? ale když to snížím, tak už bude na úrovni prvoka. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Co pise:Paparazzi
to i ten prvok má větší úroveň slušnosti než ona:D
-
-
-
jezis ta si to mysli ta jedna blond zenska ale nedivim se ji taky by se mi libilo kdyby majki byl muj otec::) -
-
Re: Re: Re: Co pise:Paparazzi
Jo, k těm hotelům si přidat ještě královský původ..., to by se jí líbilo. Je totálně blbá...
-
-
-
tak tuhle ženskou nemá cenu řešit.. je sice pravda že spolu chodili do školy.. ale že je její otec to je BLBOST!.. no jo co by jste čekali od rozmazlený blondýnky!! -
-
a navíc zpěv?.. mě to teda jako zpěv nepříjde.. kolik má písniček 3??
-
-
-
jim to nestaci s tim jinim hlasem vzdyt tam majki zpiva na playback...
http://www.youtube.com/watch?v=bW9K fBjSPWc -
-
Re: jim to nestaci s tim jinim hlasem vzdyt tam majki zpiva na playback...
Tenhle klip je suprovej!!! -
-
Re: Re: jim to nestaci s tim jinim hlasem vzdyt tam majki zpiva na playback...
ten hlas.. už napůl zlomený.. krása!! -
-
Re: Re: Re: jim to nestaci s tim jinim hlasem vzdyt tam majki zpiva na playback...
ano to je::)
-
-
-
-
Andělé
Angie, máš email. *4* -
videa..
a nevíte proč mi ty odkazy od vás tady nejdou spustit??..pořád mi to něco píše...že adresa byla poškozena...bo tak něco..nevíte co stím??..ráda bych se taky podívala na ty různé záhady kolem Majkího...dělá to jenom mě?...pomozte -
-
Re: videa..
po zkopírování musíš smazat mezery...
-
-
dnes ráno..
ahoj.musím se s vámi o něco podělit...stalo se mi to dneska ráno a bylo to fakt moc krásný...prostě sem nějak nemohla spát..bylo 5 hodin a já byla vzhůru...tak jsem vzala mp3 přehrávač že si poslechnu Majkího...a přes okno jsem uviděla ůuplně zářivou hvězdu...vyšla jsem teda na balkon..pustila jsi píseň Will you be there a dívala se na svítající oblohu a jen jednu zářivou hvězdu..a zpívala si u toho..měla jsem z toho tak dobrý pocit že jsem ani usnout nemohla...:-)..bylo to fakt moc hezký...třeba ta zářivá hvězda patřila právě Majkímu:-) -
-
Re: dnes ráno..
Po smrti Michaela brečela má dcera...venku bylo zataženo a najednou se z šedého nebe ojevil paprsek slunce. Dodnes je přesvědčená, že to byl Michael, aby ji utěšil.
Já zase měla krizi včera a předevčírem. Pouštěla jsem si pořád dokola I Just Can't Stop Loving You a bylo mi strašně smutno...
http://www.youtube.com/w atch?v=WZ4LlMJHtx0 -
Podobný jsem už sem psala, bylo to jako nejlépe hodnocený příspěvek, teď už to tam není:D.. každý večer jsem se koukala na nebe a svítila pouze jedna hvězda, vždy jsem v ní viděla Michaela, najednou k tomu začala zářit druhá, to jsem usoudila že je moje maminka.. teď už jsem se dlouho nekoukala, asi si to zopakuju:D -
-
Re: Re: dnes ráno..
a omlouvám se jestli tu už neco podobnýho bylo..nevěděla jsem..;)..ale opravdu se to stalo -
-
Re: Re: Re: dnes ráno..
to je v pohodě. je to už pár týdnů? co jsme to řešili *4*
-
-
me staci ze majki umel francouzsky mohl jsem si snim pokecat kdybych ho potkal....
-
-
Třeba jo. Kdo ví?? Taky bych to chtěla takhle zažít ale nemám Mp3 seženu si ji a už se na ni těším. -
-
majki nam dava znameni ze nas miluje::)
-
-
Je to moc krásný. Mě se to stalo nedávno. Svítila tak jasně, že jsem se až na ní musela otočit. Jako by mi říkala "tady jsem". Já se tak strašně dlouho usmívala na tu hvězdičku a povídala jí. Řekla jsem jí, že to je Majkí hvězdička. Znamení... Jsou všude kolem nás, jen si jich všímat... -
-
jo byl to ůžasný pocit...potom jsem si ještě vychutnávala ty slova na konci té pisně..potom jsem tu hvězdu sledovala až uplně nezmizela:-)..Majkí se na nás všechny díva;) -
-
Re: Re: Re: dnes ráno..
no..zajímavé..a to jsem se vzbudila náhodou..jinak spím jako dřevo:D:D...zrovna mám chuť si poslechnou jeho songy a zrovna v tu dobu září na nebi taková krásná hvězda...je to krásný pocit..:-)..chtělo by to opáčko:P
-
-
-