-
Beat it
Ahoj,vím,že se to sem teď nehodí,ale nevíte někdo kdy začne Beat it v Praze? -
MJ
To fanoušci plakali doopravdy a velmi emotivně jako by jim zemřel někdo z rodiny.JO a ten muž z memorialu měl tu kameru schovanou v té hůlce,o kterou si opíral ruku.Seděl uprostřed,aby si to mohl celé natočit a pak přehrávat.Kdo to asi mohl být? -
-
Re: MJ
Mě spíše zajímal ten úmrtní list. Nevíš ve kterém dílu to je? UL byl vystaven 7.6.09!! divné, že? Chci se na to znovu podívat s chladnou hlavou...Včera to byl emočně vyčerpávající večer. -
-
Re: Re: MJ
Jak to víš?Pošli nějaký odkaz i na tu knihu,která byla vydaná den před jeho údajnou smrtí,díky. -
-
Re: Re: Re: MJ
No je to v jednom z některých těchto 7 dílů. Michael Jackson's Death: Media Hoax Part 1
A tady je odkaz na knihu:http://www.amazon.com/Mysteri ous-Death-Michael-Jackson-Story/dp/ B002EQAZ3K/ref=sr_1_28?ie=UTF8&s=bo oks&qid=1250385312&sr=1-28
Dáve j pozor na mezery. Když to zkopíruješ, projeď kurzorem celý odkaz a mezery vymaž, jinak to nenajdeš.
Nevím, proč jsou tady s tím věčné problémy.
Článek vyšel na: http://www.mjjsource.eu/
-
-
-
Proboha, kamera v hůlce *15* *15* *15* , tak to je už komix. Kde vidíš to natáčení? Pravdou je, že ten člověk má stejné ruce, ale kamera? napiš čas. -
-
Není to trošku moc náhod najednou?hýbající se mrtvola ve vrtulníku,záhadný muž,který si tajně natáčí memorial a navic má stejné ruce,úsměv a bradu,dále prokazatelně se zpěvák Usher podívá a to 3 krát na tohoto muže i obě sestry MJ taktéž,dále změněná slova v písni,kterou zpívali na memorialu,dle mého názoru víc než divné,nechtěl nám tím MJ něco naznačit?Já si prostě myslím,že není mrtvý. -
Já vím,že to zní šíleně,ale teoreticky by to mohl být MJ,když si dám do souvislosti další videa. -
Fakt nekecám,je to na videu ...Michael Jackson((alive))AT HIS OWN MEMORIAL.....čas 1:00-1:05 -
-
Ty tu kameru rozpoznáš? *15* Neměl by to lepší v knoflíkové dírce? Hůlka je tak 1m vysoká, to by natočil leda tak záda někoho před sebou. -
no jasně Michael Jackson si bde natáčet svůj vlastní pohřeb.. to už fakt ne tohle.. nedělej ze mě debila.. chápu srandu.. ale tohle je moc.. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
No tak logiku by to dávalo v případě,že by se na nějaký čas musel skrývat,byl by bez dětí,rodiny a proto by si je zatím pouštěl na videu,ale jsou to jen teorie nic víc,no i když.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
* tak byl Murray vykonavatel, popravčí. -
Nemyslím si, že žije. Ale myslím si, že pokud byl zavražděn (tedy jestli 3 pitva už konečně prokázala na co umřel...taky divné..3pitvy), tak byl jen vykonavatel, popravčí. Nevím, kdo tahal za provázky. Cia, Mossad, muslimové, židé, korporace...Murray zrušil lékařskou licenci 10 dní před tím, než MJ zemřel, další ženská (jméno musím dohledat), která pracovala pro Michaela odešla 15 dní před tím než umřel. Chybí nahrávky z domu, který byl prošpikován kamerami. Náhodné úmrtí to nebylo. Murray se jistil předem. -
Jo, dá se uvažovat o všem. Vím, že Michael tvrdil, že je proti němu vedeno spiknutí. A určitě bylo. Jen se podívejte na ten sešup od roku 2003. To byl problém s islámem (1), pak vyjel na židy, kteří vlastní Holywood(což je všeobecně známá věc+média), jsou ve vedení AEG, tvrdil o nich, že jsou pijavice. A už se vezl...jedno obvinění za druhým. Navíc byl aktivistou proti chemtrails, očkování proti prasečí chřipce(fa Baxter). -
Já v tom tedá žádnou logiku nevidím, i kdyby žil, což není pravda, tak se přece nebude koukat na video kde všichni brečí a trpí prtože jim umřel, přítel, otec, syn, atd... to je blbost!!
-
-
-
-
-
-
MJ
Ještě jsem neviděla nikdy nikoho se smát na pohřbu.V Americe zřejmě maji jiné zvyky.Podívejte se na Michael Jackson´s Death:Media Hoax Part 4....a při smutečním projevu Marlona se Paris chovala tak nevhodně,spíš zvláštně,že ji Marlon bouchl přes ruku.Připadá mi to divné,po celou dobu Paris v klidu,jako by ji to ani nezajímalo a pak na závěr její projev bez slz,spíš to ze sebe doslova vytlačovala,a když domluvila nebyla vůbec emotivní,ale naprosto klidná. -
-
Ach jo, tohle video je hrůza.. Kenny Ortega je reřisér, scénarista, choreograf a nevím co ještě, možná proto jeho slova zněla jako z filmu, a to že jeho bratr Marlon?.. řekl vtipnou historku, asi proto, že je to něco hezkého, i Brooke říkala pěknou historku prožitou s Michaelem, jo a toho že by se tam někde Paris smála, toho jsem si teda fakt nevšimla.. -
-
Marlon tam říkal historku o Michaelových převlecích a jak Michaela poznal podle bot. Taky tam nevidím, že by se Paris smála. -
-
Viď já taky ne.. a navíc ta historka se tam i hodila, je to prostě krásná vzpomínka na Michaela.. i já jsem se u ní zasmála:) -
-
A jsme u toho. Marlen tam mluvil o převlecích a hned se našel starý muž. Kdyby mluvil o marťanech, tak tam najdou někde nějaký stín, který budou vydávat za marťana alias Michaela v převleku. My to nakonec rozpleteme. *15* -
-
to uvidíme časem *15* -
Je dobře tady dávat tyhle odkazy. Ač nás to zaskočilo, při rozpitvání dojdeme k závěru, na jakém základě tahle fáma mohla vzniknout. Takže... staříčka s hůlkou by jsme měly..., co dál? *15* -
Přesně tak..
-
-
-
-
-
Bohužel, na mě to taky tak působilo. *9* Já se včera k tomu přiznala. Ale je to můj subjektivní pohled. Tedy, nejenom můj. Já bych čekala slzy, i když je člověk vyplakaný až na dno, atmosféra pohřbu Ti znovu připomene tu ztrátu. Paris byla s bráchou v klidu, na podiu taky, pak dostala instrukce od Janet a promluvila. Hlas se jí zlomil a objala Janet. Ale neviděla jsem, že by plakala, když ji Janet ihned odvedla. To poznáš. Třesou se ti ramena, i zezadu je poznat, když člověk pláče. To je můj dojem. :-( -
-
Dobrý postřeh,smutek vypadá tedy jinak a Paris už není malé dítě,které by nepochopilo co se stalo.Jestliže by mně zemřel otec tak bych mocplakala a při slovech úplně těch stejných co řekla Paris by se mi určitě chvěl hlas a možná bych ani nebylaschopná větuvůbec omluvit,třásla bych se. -
-
Ten pohřeb mám stáhnutý.. koukala jsem na to znova a znova.. já v ní ty emoce vidím.. neznamená, že když je zas tolik neprojevila, tak že neexistujou..
-
-
Ale rodina mala súkromný obrad ešte pred rozlúčkou, tak emócie asi prejavili tam. -
-
Máš pravdu...dva pohřby v jeden den... Možná už nebyli schopní ze sebe vyždímat slzy a emoce. Možná to už byla vyčerpanost. -
-
A cez okuliare nie je vidno ako sa tvária, mne sa zdali smutný. -
-
Mě ne, ale neuvědomila jsem si, že o pár hodin dřív už proběhlo rozloučení. Jediný, kdo mi připadal smutný byl Jermaine. Když proběhne pohřeb, tak to tak v sobě člověk uzavře. Uvědomí si, že je KONEC. A oni to už měli za sebou.
Všimla sis, že otci Michaela nikdo nešel? Jen pár lidí mu podalo ruku...
-
-
-
-
-
-
Dobrou
Dobrou noc lidičky *3* -
-
Re: Dobrou
Dobrou noc Linuš! a krásné sny:)
-
-
Kamera
Všimli jste si také,že ten muž co seděl ve druhé řadě na memorialu,si to celé natáčel na kameru?Také se podívejte prosím na video na www.youtube.com.......Michael Jackson ALIVE?a dále na....Michael Jackson´s Death:Media Hoax Part 3.......velmi zajímavé a řekla bych až zvláštní,nemyslíte? -
-
Re: Kamera
je,a muzes mi prosim poslat odkaz na ten memorial? *4* dekuju -
-
Re: Re: Kamera
Mě ten odkaz nejde poslat nevím proč,tak napiš přesné znění videa jak jsem psala v předešlém příspěvku. -
-
Re: Re: Re: Kamera
Myslíš tohle?
Michael Jackson disguised as old man at memorial? Hoax conspiracy theory.
http://www.youtube.com/wat ch?v=0wwkHmjQdMI
Jo, je třeba mazat mezery.
-
-
Re: Re: Kamera
Je to ten samý odkaz, jako pro Luisu pod tebou...
-
-
Re: Kamera
My to projely všechno už včera. Ohledně Tvého poukázání na vraždu MJ, máš moji reakci cca 5 stran zpět. Mám na mysli zprávu Medvedevovi.
-
-
Michael Jackson
Ahoj holky tak jak to tu pokračuje co ten včerejšek četla jsem že by mohl míz Majkí dvojníka? prosím napiště mi kde jste viděli to video s tou sanitkou.,,, *14* -
-
Re: Michael Jackson
Michael Jackson's Death: Media Hoax Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=g 91YGe5ouqs
Má to ale 7 částí, nevím ve kterém díle to je. Musíš to projet. -
-
Re: Re: Michael Jackson
V okamžiku,kdy doktor volá záchranku pokud vím MJ o sobě nevěděl,byl v bezvědomí.Proč ho tam ale slyším jak tam mluví? -
-
Re: Re: Re: Michael Jackson
Přestaň nás přesvědčovat o tom že Michael žije.. a ten rozhovor jsem včera zkoumala.. není to Michael.. -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
JE to můj názor,nikoho nepřesvědčuji.
-
-
To nebude jeho hlas. Je to hlas nějaké ženské. Najdi si video neozvučené. Přes tu hudbu to není tak zřetelné.
Ty píšeš, že tam mluví, ale někde jinde si psala, že byl už hodinu po smrti, než přijela sanita. Já četla 2 hod. Zítra to budou 3 hodiny. Trochu rozpor, né?
-
-
Re: Re: Michael Jackson
Děkuju moc Alekso *4* strašně mi chybí....asi už jsem magor.. *9* -
-
Nejsi žádný magor! To by jsme tady byli všichni magoři. Včera za mnou přišla dcera do práce, tak jsem jí přehrávala svoje videa z youtube a rozbrečela jsem se. Podívala jsem se na ni, a jí se koulely slzy jako hrachy po tváři.... -
-
Re: Re: Re: Re: Michael Jackson
Nejsi magor, jseš jenom citlivý člověk, to by jsme byli magoři opravdu všichni, i když já už moc nebrečím, jenom když je to opravdu smutný, nebo když si vzpomenu na jeho děti, kteří ztratily tatínka, to mě dostává nejvíc..
-
-
-
-
-
Čerstvé zprávy 2.
Tak tohle zřejmě bylo na tom videu.
Doktor Murray bude obvinený???
19. 08. 2009
Podľa FOX News by mohol byť do 2 týždňov obvinený z (neúmyselného) zabitia.
Podľa správ by mohol byť zatknutý budúci týždeň, a následne obvinený!
Polícia chce prehľadať ešte jednu lekáreň v LA, aby zaistila ešte viac priamych dôkazov.
Aktuálne je Murray v Houstone, a teda by musel byť vydaný zatykač, preto je možné, že ho predvolajú, aby sa sám vzdal polícii v LA!
Vyšetrovatelia údajne zvažujú, či nebude obvinený aj zo zabitia druhého stupňa, avšak postačuje aj samotné obvinenie zo zabitia.
------------------------- -------
Polícia prehľadáva kanceláriu Dr. Kleina
19. 08. 2009
Aktuálne polícia prehľadáva kanceláriu dr. Kleina v LA, aby zaistila ďalšie možné dôkazy! -
-
Re: Čerstvé zprávy 2.
Pochybujem, že by polícia dopredu prezrádzala, že čo plánujú urobiť, že idú prehladať neakú lekáreň.
Medzi tým by mohol niekto zahladiť stopy a dôkazy. -
-
Re: Re: Čerstvé zprávy 2.
Já nevím, nakolik je ten plátek důvěryhodný, ale přikládám odkaz:
http://www.foxnews.com/stor y/0,2933,540540,00.html
Už mě s tím, že mu říkají Jacko všichni se*rou. Michael není žádný JACKO! -
-
Re: Re: Re: Čerstvé zprávy 2.
Mňa to tiež kedysi rozčúlilo, keď niekde písali Wacko Jacko.
Keď som si to Wacko preložila v slovníku, ešte viac ma to naštvalo.
V jednom rozhovore sa Michael tiež rozčuloval, ja nie som Jacko, ja som Jackson.
http://www.youtube.com/ watch?v=CRV_zpRiyqc&feature=PlayLis t&p=E93238A3E82E29FB&playnext=1&pla ynext_from=PL&index=6 -
-
Re: Re: Re: Re: Čerstvé zprávy 2.
Já to ani nepřekládala, protože vím, že to je asi něco hanlivého. Tak mi napiš, co to v překladu znamená, ať po tom dneším báječném dni, dostanu ránu z milosti. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Čerstvé zprávy 2.
To máš pravdu.
A pritom je velmi vychovaný narozdiel od iných, a chová sa velmi slušne ako gentleman.
Nikdy by si nedovolil to čo si dovolujú iní ludia, alebo celebrity.
Ako umelec mal iné zmýšlanie, bol kreatívny.
Bol to zaujímavý človek a tí čo mu závidia píšu sprostosti. -
No jistě. Blázen.. ty nuly, které mu tak říkají totiž nedovedou pochopit, že byla jeho přirozenost pomáhat druhým, když oni sami dovedou myslet jen na vlastní řiť. -
Myslíš to Wacko - blázon.
Najprv som si to Wacko moc nevšímala, ale v Napsali o mne raz boli neaké rodinné fotky, akokeby z novín a bolo tam na orázku pod fotkou aj Wacko, tak som sa pozrela do slovníka a naštvalo ma to. Ale beriem to s rezervou, lebo také niečo vymyslí len úbožiak čo nikdy nedokáže ani zlomok toho čo dokázal Michael.
Mňa skôr teší že ho vela ludí majú radi, tak sa nad týmto moc netrápim, nad tými blbosťami čo píšu.
Normálny ludia si urobia vlastný úsudok.
-
-
-
Přesně.. není JACKO ale MICHAEL JACKSON!!.. říkal to i v jednom dokumentu.. že mu to ubližuje a ponižuje ho to.. -
-
Zaneskoo, že už to jméno MICHAEL JACKSON zní krásně jako hudba. S tím jménem byl předurčen k velkým věcem... *4* -
-
podobný Bohu..., ano to ho vystihuje přesně... *4* -
ano to byl.. je to asi měsíc co jsem sem psala že jméno Michael znamená ,,kdo je jako Bůh'', ,,podobný Bohu'' *3*
-
-
Ty prasata mu nedají ani teď pokoj. Nemají ani špetku úcty, nuly prašivé. Vím, viděla jsem to. Vadilo mu to hodně.
-
-
-
Tak zveřejnila to FOX News. Já si myslím, že ty prostory jsou zapečetěné. -
-
Oni by tam mali hneď ísť do tej lekárne, aby to nestihli upratať. -
-
Pokud to policie nezapečetila hned, tak už je upratané...Oni jsou fakt rychlí...dva měsíce jim trvalo, než se rozhodli k prohlídce lékárny. -
-
Tak alespoň něco. Tady opravdu nic. -
TA3 som moc ani nesledovala.
Akurát v správach večer bežné správy čo poznáme o pohrebe, o vyšetrovaní doktora a podobne.
Na Markíze bolo o ňom relácia asi 35 min. a ludia chceli, aby dali reprízu. -
Napsali tam: z od našeho zdroje jsme dozvěděli...tak buď kecy nebo únik informací. Lask, a co TA3? Dávají nějaké informace o MJ? Tady nic...jako by MJ nic neznamenal. Tak proč taky.., nebyl to žádný zloděj nebo podvodník, ti jsou v TV pořád, byl to pouze muž, který daroval 400mil USD na charitu, staral se o očkování děcek v Africe a o hladomor v Ugandě. O postižené rakovinou, AIDS, popálené. Takový bezvýznamný člověk... -
Neakú lekáreň už asi prehladali a chcú prehladať ďalšiu.
Len mi nie je jasné, že by vypúšťali informáciu do sveta, Vyšetrovanie by malo byť asi tajné nie.
-
-
-
-
Ako by mohol niekto dopredu vedieť čo idú urobiť.
-
-
-
Pro Aleksu..
Ten překlad to bude dlouhý, dělat ho večer na to opravdu nemám mozek, který jsem nepoužívala dva měsíce:D:D.. docela mě to unavuje, takže jestli to nevadí budu pokračovat zítra.. *4* Asi si rozmyslím povolání překladače, protože to fakt není jednoduchý:D -
-
Re: Pro Aleksu..
Zaneskoo, to není žádný úkol...jen pokud budeš chuť a čas. Já bych to dala dceři, ta má státnice z AJ, ale je právě v Toskánsku. Takže, pohoda,tabáček.. *3* -
-
Re: Re: Pro Aleksu..
ne v poho, alespoň se nějak zítra zabavím:)
-
-
Re: Pro Aleksu..
To je asi pravda.
Niekedy som si neaké slovo dala do slovníka na internete, jedno slovo má niekedy 10-20 významov.
Niekedy to slovo v slovníku nebolo, napríklad gonna. -
-
Re: Re: Pro Aleksu..
já to překládám většinou sama, ale když už něco nevím použiju google překladač:D:D.. a tam když dáš tu větu a pak to třeba zkrátíš, pokaždý vyjde jiný význam.. *15* -
-
Re: Re: Re: Pro Aleksu..
Iný význam, to teda hej.
To už je lepšie asi použiť veštiacu gulu. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Aleksu..
to jo *15*
-
-
Re: Re: Re: Pro Aleksu..
Ja som si vždy len na google našla slovník a v tom slovníku som zadala slovo.
Dá sa preložiť aj celá veta? -
-
Re: Re: Re: Re: Pro Aleksu..
jo normálně jí tam do toho vložíš a ono ti to přeloží. ale musíš si dát pozor na význam..
-
-
-
-
-
Mauzoleum
Je to pravda že Majkí bude pohřben v mauzoleum? -
krásný večer
Krásný a pohodový večer přeji všem. *1* *4* -
-
Re: krásný večer
i tobe krasny vecer::) -