Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • torema

http://www.darcovskasms.cz/

jak
    • torema

Re: ***

Chtěla jsem napsat, jaký máte na tyto stránky názor. Omlouvám se.
      • angie72

Re: Re: ***

Mě se automaticky každý měsíc strhává poplatek po dobu 1 roku. Díky linuš to mám, to ona mi o tom psala a jsem moc ráda. Já ráda pomáhám, když můžu.
        Nikdy neodmítám koupit venku takové předměty na pomoc nemocným a postiženým. Sama jsem byla těžce nemocná, vím jaké to je, ale nekupuji to od té doby. Už před mou nemocí jsem kupovala a přispívala. Jsem i členkou občanského sdružení...
        Ty jsi měla co konkrétně namysli? Jak co si myslíme o stránkách?
        • torema

Re: Re: Re: ***

Ano co si myslíte o těch stránkách. Ale tvá odpověď mě uspokojila a víc nepotřebuji. Děkuji mnohokráte.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: ***

Ty stránky mám v oblíbených, jsou úžasný.
            Já jsem si v metru opsala link na virtuální adopci. Je to pomoc českým dětem.
            www.alma-pomocdetem.cz
            • torema

Re: Re: Re: Re: Re: ***

Děkuju, tak to je super. Já bych ještě chtěla sehnat podobné stránky pro Africké děti.
        • lina25

Re: Re: Re: ***

Zlatí ale ty jsi mě zase přivedla na myšlenku kupovat ty předměty:) A taky Majký samozřejmě! Heal the world!
  • lina25

NÁDHERA

Lidičky koukněte na tuhle fotku!!! *14* *14* *14*
    http://foto.osobnosti.cz/paris-jackson-i-370616
    • majka111

Re: NÁDHERA

mě to nejde otevřít *9*
    • besta

Re: NÁDHERA

jeeeeee paris se mela::).......
      • lina25

Re: Re: NÁDHERA

Tohle Majký fotil! Vypadá tam luxusně. To je to focení kde mu Paris dává pusu

http://foto.osobnosti.cz/mi chael-jackson-374044
        • besta

Re: Re: Re: NÁDHERA

nadhera a majko111 vymaz mezeru::)
          • majka111

Re: Re: Re: Re: NÁDHERA

děkuji,besto...
            • besta

Re: Re: Re: Re: Re: NÁDHERA

jj nz
  • angie72

MP3...

Nevíte prosím někdo, proč nejdou přidávat MP3? Já jsem chtěla dát spoustu písniček na osobnosti, ale nedá se do této sekce přidávat.
  • baluska1

Krásné ranko

Ahoj všem co jste tu přeji to nejkrásnější ráno.
    Ty jo já jsem tak ráda za to co se mi stalo dnes večer.Mamka přišla z noční ve 3 ráno a já se vzbudila a šla s ní na balkon kouřit.Jelikož večer bylo teplo a my bydlíme v 7 patře,úplně nahoře tak jsem si vzala karimatku a řekla jsem mamce že budu spát na baloně,tak mi to dovolila.A já pak viděla hvězdu která svítila hrozně moc,tak sem si s ní začala povídat,a u toho jsem si pustila písničku you're not alone,protože jsem si byla jistá že ta hvězda je Majkího.Sme se rozbrečela a říkala sem té hvězdě ''Proč neodpovídáš,, ale děsně jsem berečela a pak jako kdyby někdo řekl Nebreč jsem to já,to se mi ale zdálo,ale já jsem nespala.Fak divné.
    Jo a ještě bych chtěla říct že zabiju bráchu,on totiž vyvolal ducha MJ.A říkal mi na co se ho ptal.
    Otázky:
    1.duchu Michaela Jacksona jsi mezi námy?
    Ano(Posunulo se to na Ano)
    2.Přišel jsi sem v dobrém?
    Ano
    3.Budeš odpovídat na naše otázky?
    Ano i Ne
    4.Zemřel jsi sám?
    Ne
    5.Zabil tě někdo pro peníze nebo ze závosti?
    Ano
    6.Byl to ten doktor?
    Ano
    7.Niní ti děkujeme a zbohem
    Zbohem
    On měl tu desku s těma písmenkama tak se to pohibovalo po těch písmenkách a vytvořilo to zbohem.Já myslela že bráchu zabiju sem mu říkala ať ho nevyvolává
    • torema

Re: Krásné ranko

No aspoň že ho nějak nerozzlobil a včas se s ním rozloučil. Ale měli by jsme mu dopřát klid a pokoj Duši. Jak zpívá Jana K. Tu písničku když zpívá, tak ji v duchu věnuju vždycky Michaelovi. No víte co myslím tím věnuju. Já ji nenapsala ale sedí to na tyto dny a na hodně z nás co Michaela Milují.
      • besta

Re: Re: Krásné ranko

krasne tema budu se snazit dnes vecer divat na hvezdy==)
    • majka111

Re: Krásné ranko

já jsem tu hvězdu viděla včera i předevčírem....
      • angie72

Re: Re: Krásné ranko

Už týden je jedna jasná hvězda na nebi. Řekla jsem jí, že je to hvězdička Majkí. Já si s Majkím povídám často. Psala jsem tu včera o Andělích. Kdo o nich něco ví, tak ví o čem píšu. Tohle je neskutečně krásné téma.
        • lina25

Re: Re: Re: Krásné ranko

To je opravdu krásné téma:) Majký je s námi a není potřeba ho vyvolávat. Stačí ho umět vnímat
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Krásné ranko

Přesně tak, jak píše linuš. Dá se komunikovat bez vyvolávání. Naopak, vyvoláním duchovi ubližujete. Nedělejte to prosím. Už jsme to tu řešili mnohokrát!
        • torema

Re: Re: Re: Krásné ranko

Ta hvězda mě taky zarazila,buď jsem si ji nikdy nevšimla , ale ta by se přehlédnout nedala a a nebo a to asi určitě je to hvězda Majkýho.
  • torema

Ahojiik

Ahoj děvčátka. Vůbec bych tu laidy neřešila. Zkuste ji ignorovat. Možná čte hodně kriminálky. Kameru v hůlce. *1* Tak tomu jsem se opravdu zasmála. Tady vám posílám něco pro potěšení. I když já jsem u toho ze začátku řvala. Ale už je to zase O.K.
    http://www.youtube.com/watch? v=-A9j48ZPKMA&eurl=http%3A%2F%2Fmic hael-jackson-web.blog.cz%2F&feature =player_embedded
    • torema

Re: Ahojiik

Tak znova.

"Man In The Mirror" Tribute - Siedah Garrett and The Agape International Choir: Michael Jackson
  • majka111

krásné.....

krásné ranko vám přeji *1*
  • anet98

Dobré ráno

Dobré ráno lidičky. *4*
  • j.jacksonka

Ahoj dobré ráno :-)

ahojky tak co jak ste se vyspali???já ůplně skvěle!!!! *14*
    • anet98

Re: Ahoj dobré ráno :-)

Jo já sem se vyspala taky dobře,ale minule ještě líp,protože se mi zdálo o Majkím. *14*
      • angie72

Re: Re: Ahoj dobré ráno :-)

Vám kočky také krásné ranko...
        Já si od rána zpívám Majkího písničky s ním :-) Píšu knížku, cítím se krásně. I idyž se přiznám, že s emi nadzvedly mandle hned ráno, když jsem četla komenty, ale už jsem se uklidnila s Majkího písněmi *15*
        • lask1

Re: Re: Re: Ahoj dobré ráno :-)

Mne to tiež trvá chvílu keď som nahnevaná.
          Včera som videla jedno video, bol tam taký prisprostý moderátor, síce som mu moc nerozumela, ale hneď som si pomyslela svoje. Je nesympatický ten moderátor.

http://www.youtube.com/watch?v=oBw5a8Hu0oY

http://www.youtube.com/watch?v=-Z2PeJpw_4c&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=uCkYlhgL9hk&feature=channel

Má to niekolko častí.
          • torema

Re: Re: Re: Re: Ahoj dobré ráno :-)

Ten komentátor je pěknej Ignorant stupidní.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj dobré ráno :-)

To teda hej a asi sa ešte nevidel v zrkadle, myslí si, že je vtipný.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Ahoj dobré ráno :-)

Ale potom ma to prešlo.

Zase neaký típek čo sa potrebuje zviditelniť, dokáže akurát otvárať hubu, nič viac. Asi ďalší Bashir.
            Asi moc pekne nehovorí podla toho ako sa tvári a ako rozpráva. Ale možno že sa mýlim, trebalo by to preložiť, ale to by bola škoda času.
  • angie72

Hezké ráno...

Teda, kouknu na komenty a mám hned nervy. Vůbec se divím, jak můžete řešit znovu s laidy45 ty její dementní komenty. Vždyť ona není normální. Chápejte, že tohle je nad lidské chápání co ona mele pořád do kola. Už jí vypískali i v diskuzích.

Laidy, co zase meleš za kraviny, že měl v hůlce kameru. Jdi na léčení ty psychopate. Jestli máš potřebu být středem pozornosti, tak si jdi na jiné diskuze, protože tyhle kydy tady už nehodláme číst. A teď ti to nepíšu jako fanynka, ale jako správce. Už mi dochází trpělivost!

Jdi už do háje s tím, že se pohnulo tělo. Já jsem tady už vysvětlovala, že tělo Majkího v tom vrtulníku nemuselo vůbec být. Nebo si taky vojáci mohli připravovat tělo, jelikož při přistání hned tělo nakládali do vozu.
    Jestli ti není náct, tak si zajdi k psychiatrovi, protože tohle je už do nebe volající.
    Nejdřív na diskuzích píšeš nesmysly o tom, že jsi pod přísahou. Že už jste došli k cíli, že už víte vše co jste chtěli. Potom zase, že nic nemůžeš říct. Hned na to píšeš co víš... Myslíš si, že normální a zdravý člověk tohle někomu bude žrát? My jsme normální a s mozkem, narozdíl od tebe a prosím tě! Neptej se mě co je mozek, protože ty bys to stejně nepochopila!!!
    • lask1

Re: Hezké ráno...

Mohlo sa pohnúť ak bola neaká turbulencia, ktorá s ním zatriasla.
      • angie72

Re: Re: Hezké ráno...

Tááák, přesně! Rozumná a logická myšlenka *14*
    • lina25

Re: Hezké ráno...

Krásné ráno zlatí! Ahoj všichni! No laidy ty jsi fakt na palici...Bože holka ty špatně skončíš
  • zanesskaaaa

Páá

Přeji všem dobrou noc a krásné sny.. jo a ještě něco.. ty laidy45 nebo jak se jmenuješ, už jsi s tím přesvědčováním trapná.. by mě zajímalo kolik lidí ti na to skočí.. asi nikdo co?.. no nic páá všem:)
    • Re: Páá

Dobrou noc *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit