-
Murray
Hezké odpoledne všem. Nechci jitřit rány, ale už jste viděli video dr.mengeleho, jak se obhajuje? Herec. Je to samé: já, moje rodina, já, já, moje rodina. Sakra, co je mi po jeho rodině? A co Michaelova rodina? O té,
tam nepadlo ani slovo.
http://www.youtube.com/watch?v=mv9jtZ7cLy0 -
-
Re: Murray
Moc hezké přirovnání. To sedí, jen škoda, že se to nevědělo dřív, než se mu povedlo zabít Michaela a kdo ví koho všechno. Je mi z toho tak smutno. *9* -
-
Re: Re: Murray
No vidíš, on byl ošetřujícím lékařem i Browna(myslím, že je tak správně) a ten taky umřel na infarkt. Michael je s ním na youtube a skládá mu tam poctu. Je to starý černošký zpěvák. -
-
Re: Re: Re: Murray
Jo a je zajímavý,že MJ zemřel ve stejný den jako on a ve stejný čas jako ELVIS. -
-
Re: Re: Re: Re: Murray
Z toho, co psala LINA jsem pochopila, že jsi asi tady napsala, že máš nějaké tajné informace? Promiň, třeba pracuješ v tajných službách a máš je, ale pokud nepracuješ, můžeš nám je sdělit? Tak kdo je za tím? Už jsem četla, ale i psala, že je za tím:CIA,Mossad, Ilumináti,zednáři,nadnárodní korporace, farmaceuteický průmysl...tohle všechno je diskuzích, zítra to bude sdružení nájemníků nebo zahradkáři. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Murray
Nechci tady způsobovat rozruch,sami nevíme jestli tomu máme věřit.Na videu je čas,datum,nevím jestli je to věrohodné,ale jedno je fakt,že toto video jsem nikde neviděla.
-
-
Možná má mengele vražedné záchvaty každého 25.6..., ale teď vážně, v ten samý den a čase zemřelo tisíce lidí. Každou minutou umírají lidé. Tohle k ničemu nevede.
Já přemýšlím nad tím, jak byl Michael izolován a odříznut od rodiny. Prý Michael odmítal Murrae jako lékaře, ale AEG na něm trvala. Ale jsou všechno zprávy z tisku. Nikdo už neví, co je pravda a co lež. Snad se někdy dozvíme pravdu, proč Michael musel umřít. :-( -
Ty jsi fakt na palici!!!!Tak už si vyber jestly budeš mlýt kraviny že žije nebo přiznat že víš že zemřel ale děláš se důležitou! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Murray
Nedělám se důležitou,podívej se na to video!!!!!!!!!!!!Poslala jsem důkaz,který nám byl poslán prozatím.Datum souhlasí,opravdu mluvil v Íránu dne 30.6. 2009
-
-
-
-
Všimla sis, jak to měl naučené a propracované, aby vzbudil lítost? Je mi z něho zle, hlavně když si vzpomenu na tu úsměvavou fotku(jeho), kterou všichni známe, vyfocenou pár dní po Michaelově smrti. Snad dostane, co si zaslouží. Pokud ho nezavřou, tak si myslím, že ho někdo picne. Vězení je pro něho více bezpečné..., i když i mezi vězni je spousta Michaelových fanoušků. Je to mrtvý muž. -
já toho kreténa tak nenávidim *16* -
-
Re: Re: Re: Murray
Můra jedna vošklivá jak si to představuje:zabije Maika a pak se tak debilně obhajuje ale nikdo mu na to není zvědavej.Mohl by na něho spáchat atentát a nebo ho předávkovat tema lékama at pozná utrpení *16* *16* *16* *16*
-
-
-
-
Mj
jóó, mám uplně ten samej problém, pořád na něj myslí...na čas se o zlepšilo, ale ted jsem zase v kopru...celej den visím na netu a sjíždím co se dá...a je mi ještě hůř...ted jsem se někde dočetla, že mám být v praze 29.8 nějaká akce...chtěla jsem na ni hrozně jet, alespon jednu malou věc pro něj udělat...a když už mluvíte o tom pití, myslím, že ani nekouřil, byl prostě anděl a na nic ci nehrál...ale to vše jsem bohužel pochopila a ž po jeho smrti a z toho mi je asi nejhůř...miluju tě majký Forever -
Asi vymysl-co si myslite vy?
Myslite ze to je vymysl?
http://web.volny.cz/maga zin/drby/bulvar/clanek/~volny/IDC/1 15799/jackson-se-sebeposkozoval-kvu li-lekum-.html -
-
Re: Asi vymysl-co si myslite vy?
Ani to nbudu otvírat. Už zase hrabou BUlváry a vyhledávají nesmysly. Už je mi z toho na nic. *16* *10* grrrrrr -
-
Re: Re: Asi vymysl-co si myslite vy?
Jak to myslis? -
-
Re: Re: Re: Asi vymysl-co si myslite vy?
Prostě neotvírám už takový věci a nečtu co si vymýšlejí novináři a bulváry, jen aby vydělali prachy. -
-
Re: Re: Re: Re: Asi vymysl-co si myslite vy?
No jo no *9* takovej je proste bulvar.Chudak Michael *9*
-
-
-
-
myslím, že by na tom mohlo něco být...ale byl by to jen důsletek toho, co z něj udělali média za ta léta, musel nesmírně trpět---takový čistý člověk---a takovou špínu na něj všichni házeli, zajímalo by mě, jak se ted spí tomu klukovi, co ho nařknul z toho druhého "znásolnění" gavin, nebo tak nějak se jmenoval...co si pak chudák michael musel vytrpět. ani na to nemůžu pomyslet, jak mě z toho všeho bolí srdce -
-
můj děda tvrdí že to byl pedofil a proto radši zaplatil aby nešel do basy nebo něco! Já si mzsim, že ti lidi co ho z toho obvinili moc dobře věděli že zaplatí tak to řekli aby jim dal prachy nemůžu ani uvěřit jací lidi sou to je hnus!! *9* -
Já tomu sice nevěřím ale občas ve mě hlodá červíček pochybností¨.A žíkám si co když je na tom špetka pravdy?Co když fakt tak moc trpěl? Taky si myslím,že ho zlomilo to druhé obvinění.Z toho prvního se vyhrabal ale to druhy ho dostalo na kolena.Kdyby nebylo to lživé obvinení tak by tady Maiki byl a pořád vydával Cd a byl dál na vrcholu.
-
-
Blbost..Mlatil hlavou o zed? pekna pakarna.. -
-
K Majkovi mi to moc nesedí.Bulvár už nemá o čem psát tak si zse vymyslel nějakou kravinu -
-
Re: Re: Re: Asi vymysl-co si myslite vy?
ty už vážně nevědi co napsat...sou to takový hovada,fakt,že jo!
-
-
-
-
???
Jakou písničku od Majkího máte nejradši?U mě se to každej den mění *1* Dweska vede Beat it a Thriller. -
-
Re: ???
v počítači jich mám přes 100 opravdu je chceš všechny vyjmenovat? *1* -
u mě vede Will you be there a Dirty Diana... -
Mě se líbí song ´I II´ Be There -
Asi Black or White,Bad a Will you be there. -
-
Re: Re: ???
Mě se líbí všechny ale tak nějak vede Blood on the Dance Floor.Ta mi vždycky zvedné náladu.A potom Smooth Criminal,Bad,You Rock My World,Stranger,In Moscow a všechny ostatní -
-
Re: Re: Re: ???
všechnyyyy *1*
-
-
-
Všechny *14* -
-
Re: Re: ???
Mě se taky líbí všechny ale dnska se prostě nemůžu nabažit Beat it a Thrilleru
-
-
Já miluji všechny. *14* *14* -
Rychlá odpověď. Všechny.
-
-
Výrok
Našla jsem jeden výrok,který řekl zpěvák skupiny HIM Ville Valo.Příjde mi jako dost urážející:,,Když se jednou rozhodneme,můžeme se strašně vožrat,namalovat si obličeje a tvářit se jako Michael Jackson.To si jako myslí,že je MJ zmalovanej ožrala????????Já jsem to tak pochopila. -
-
Re: Výrok
Pokud vím tak MJ nepil,takže na tyhle blbé narážky od některých uživatelů nemá cenu odpovídat.Mě by spíš zajímalo jak je možné,že byl jeho úmrtní list vystaven 7.6. 2009?a kniha o jeho životě,ale i smrti dne 24.6 2009?
Mohl by mi k tomu někdo poskytnout bližší informace?Nebo pošlete videa,kde bych si to mohla prohlédnout,díky. -
Re: Výrok
Je to sprostý ale když už jsi na to narazila, víte že Majký v životě nebyl opilý? -
-
Re: Re: Výrok
Obdivuju ho. Je to fakt čistá dušička. Povedlo se mu to. -
fakt??? to sem ani nevěděla.No jo je to zlato -
Moc jsem nad tím nepřemýšlela, ale když na tom teď tak přemýšlím, vážně jsem přišla na to, že opilý nebyl. =) Byl zlato.=) -
-
Re: Re: Re: Výrok
Chtěl mít čisté tělo protože věděl že čisté tělo čistá mysl.
-
-
-
-
MJ
Ahoj,chci vás tady všechny pozdravit.Jste super!Chodím jsem a čtu si vaše příspěvky,které mi dodávají energii.Moc hezky tady o Mikovi píšete.Potřebovala bych poradit.Já se z Michaelovy smrti nemůžu vzpamatovat.Nejsem schopná si pouštět jeho písničky nebo se dívat na jeho fotky.Rve mi to srdce.Pořád čekám,že se to zlepší a ono nic.... *9* -
-
Re: MJ
Já se také s tím nemůžu vyrovnat,navíc věřím tomu,že žije. Vytvořili jsme skupinku lidí,abychom zjistili co nejvíce informací o skonu MJ.Jsme normální lidi,nejsme žádná sekta jak tady někdo napsal.Měli jsme kontakt na jednoho muže,který získal náš kolega během pobytu v LA.(je to novinář).Od tohoto muže jsme získali další informace s tím,že MJ žije,ale potřebujeme důkaz,protože,když to tady píšu tak mi tady někteří začnou nadávat.Sami nemáme lehkou situaci,nevíme co můžeme očekávat,jestli nás ten muž co má pro nás důkaz,že MJ žije, nevodí za nos.Strašně moc bych si přála,aby to byla pravda,já nevím co bych v tu chvili udělala,asi by mě bušilo srdce a chtěla bych se MJ dotknout jestli je opravdu živý. -
Mě je právě líp když si puštim jeho písničky.Jako kdyby mi dávali sílu. -
-
Re: Re: MJ
Když si pouštím jeho písně,vidím jak tančí a slyším jeho hlas,tak žije je se mnou a je vše OK ale,když to vypnu všechno je zase tak prázdny a bez MJ
-
-
Poradím ti...
choď mezi nás, piš si s námi, pouštěj si Majkího klipy a písničky, protože právě jen tak se z toho budeš dostávat lépe.
Já už nedávno psala, že mé dny nejsou pondělí, úterý, atd, ale Michael Jackson!
Jsme tu super banda, choď mezi nás, bude ti fajn, uvidíš!!! -
-
Jo to je pravdka, taky mi je tady lépe a když si pouštím videa a písně, je to chvíle pro Michaela. A s vámi mi je tady nádherně. I když si pobrečím a to pořádně,ale pořád mi je tady krásně. -
Říká se,že čas zahojí všechny rány ale tahle rána je tak velká,že jí čas vůbec nezahojí spíš je to den odedne horší.Jediný čas kdy je to lepší je při poslechu MJovích písní a tady.You're always in my heart MJ *14*
-
-
Jo holka to nejsi sama ale zase ja na druhou stránku si pouštím písničky a modlím se za něj..Miluju ho a snažím se věřit tak jako věřil ON!!!!Tím že ho poslouchám a čtu jeho knihy tak mi dodává sílu něco dokázat a budovat lepší svět...papa *4* *9* -
Na to není lék....Máme to tady všichni tak. Tohle budu bolet hodně dlouho. Ale vítej mezi námi! Přijď si popovídat mezi nás a uleví se ti *3*
-
-
Jeho písničky jsou a byli supRRR *3*
-
-
Re:
a supr vždycky budou
-
-
MJ a děti
Tohle taky nemá chybu *14*
http://www.youtube.com/watch?v= -JbjMyltjW0&feature=related -
-
Re: MJ a děti
Jak o něm někdo mohl říct že zneužívá děti?? *9* .. po tomhle videu a mnoha dalších se tomu ani věřit nedá *14* .. už jenom kvůli tomuhle setkání bych chtěla být jedním z těch dětí *14* -
-
Re: Re: MJ a děti
Pedofil rozhodně není!!!!MJ měl na veřejnosti chování dítěte a byl excentrický,což ale s chováním pedofila nemá nic společného.Většina pedofilů jsou totiž" normální lidé",u kterých by jste neřekli,že jsou tím čím jsou.Mají mnoho hraček,ale nikdy si s nimi nehrají.Slouží jim pouze jako sváděcí prostředek.
Jacksnovo chování tady nesedí.On svou lásku k dětem dává na odiv,neschovává ji.MJ se za celá léta stal obětí mnoha žalob lidí,kteří pochopili,že se dá na něm vydělat.Využívali jeho zranitelnosti a dobroty a to se mu stalo osudným.
MJ rozhodně nebyl ani gay,podívejte se prosím na video na youtube.com stránkách,kde uvidíte jak silně MJ vzrušovali ženy.Přímo na podiu došlo k erekci jeho penisu a to v čase 0:56-0:58
Doufám,že se nezlobíte,že jsem to tak napsala,ale to je pro ty,kdo pochybují o jeho orientaci.
Video....Crazy Fan!(You Are Not Alone-Michael Jackson)in Munich -
Re: Re: MJ a děti
Já to taky nechápu *9* Chudák Majký... -
-
Re: Re: Re: MJ a děti
To jo.Já to taky nechápu.On děti miloval v životě by jim neublížil. Chudák *9*
-
-
-
-
Hvězda
Četla jsem si vaše příspěvky a narazila jsem na to jak jste si povídali o té jasné hvězdě a spoměla si že v noci jsem se šla napit podívala se z okna a viděla tu nejjasnější hvězdu v svém životě.Nejdřív jsem si říkala že je to určitě letadlo ale vůbec se nehíbalo tak sem siřekla že to bude vážně hvězda.Pak jsem nemohla usnout a myslela jsem na Maikiho.Dnes se skusím dívat jestli znovu bude zářit a pustím si k tomu MJ -
rozkošné
Lidičky tohle video mě dostalo!
Všimněte si té holčičky jak se na Majkýho zamilovaně podívá když si k němu sedne *14*
http://www.youtube.com/watch?v= e29vJy6dut0 -
-
Re: rozkošné
MJ měl velmi rád děti -
To som kedysi videla.
Bol tam zlatý. -
juuj to je úžasný.. jak tam sedí na tý malinký židličce *15* *14* .. a ta holčička je rozkošná.. asi její první láska.. ani se nedivím *15* .. uplně mu to tam sekne *14* -
-
Re: Re: rozkošné
To je krásný a ta holčička jak se styděla a Majkí tam byl krásnej. *14* -
-
Re: Re: Re: rozkošné
No styděla ale přišlo mi že jen ze začátku *1* Pak si k němu přisedla jak kdyby byli zasnoubení a ještě ten pohled k tomu na Majkýho to bylo kouzelné *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: rozkošné
Já bych chtěla bejt ta holčička *14*
-
-
-
Re: Re: rozkošné
No právě jak tam sedí na té malinakté židličce *1* Je roztomilý ajk si ta hločička sedá a Majký si stihe zachránit ty brýle *1* -
-
Re: Re: Re: rozkošné
jojo *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: rozkošné
Ách...Je tam tak krásnej... *14*
-
-
-
-