Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Rozčílila jsem se

Normálně nějaký dement si kliodně píše pod článkem u Aha jako já a lina25. Normálně takový dementy bych spráskala, fakt *15*
    Je to bez přihlášení a já poctivě píšu pod svým nickem a nějaký pako pod mým a linuš.
    • zanesskaaaa

Re: Rozčílila jsem se

jako e tam píšou komentáře pod tvojím nebo linušiným nickem?? *7*
      • angie72

Re: Re: Rozčílila jsem se

Jo pod Aha. Ještě sprostě! Já takhle nepíšu. To je fakt hnus. Já naposledy psala narychlo, než jsem jela na Smíchov. Reagovala jsem na to, že si Majkí sahal do rozkroku, že to byl hnus, že od Madonny to ještě bere. Tak jsem napsala, že teda tu nesnáším, že ta umí akorát roztahovat nohy a letěla jsem. Přijdu a tam pod mým nickem a linuš komenty...
    • lask1

Re: Rozčílila jsem se

To je asi puberta.
    • Re: Rozčílila jsem se

To jsou zmetci. Schovávat se za něčí nick.
  • Irán :-)

Ta zpráva o tom, že MJ vystoupil v iránské TV je stejně pravdivá, jako tohle...nebo tomu taky věříš Laidy? *9*

IRAN’S MICHAEL JACKSON TRIBUTE
    http://weeklyworldnews.com/politics/9399/irans-michael-jackson-tribute/
    • Re: Irán :-)

Těžko říct,jsem zmatená.Příští týden má získat můj kolega další důkazy,tak nevím.
  • angie72

Ahojky...

Ahojík broučci mojí *14*
    • Re: Ahojky...

Dobrýýýý, někdo volá...už ho slyším
    • tramvaj-tramvajenka

Re: Ahojky...

Ahoj angie *4* *14* *4*
    • Re: Ahojky...

Angie, mám k Tobě prosbu...nikdo teď není skype a já nemůžu najít mobil *15* , pošlu Ti emailem číslo na mobil a prozvoníš mě? No doufám, že jsem ho neztratila. Tak co? Pomůžeš skleróze? *4*
      • angie72

Re: Re: Ahojky...

Ale já v mailu nic nemám Alekso...Pošli mi ho tady vzkazem.
        • Re: Re: Re: Ahojky...

Sotva jsem Ti to napsala...hned začal vyzvánět...asi telepatie, či co. Ale i tak, moc děkuju, jako by se talo. *14*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahojky...

Nemáš vůbec za co, ale mě se tohle taky jednou stalo. Prej jednou *15* , hihi, vícekrát. Můj na mě koukal jak na blázná. Mu říkám "lásko prozvoň mě prosím" Cooo-smích. No prozvoň mě. Tak mě prozváněl a ticho. Jsem znejistila a můj na mě pořád koukal a smál se, protože nevěděl o co jde. Já už bledla strachy. Letěla jsem projet kabelky do chodby i kapsy a můj mi říká"zvoní nám lednice. Mám pocit, že to je tvé vytvánění mobilu *15*
            Já to tam vrazila i se šiškou salámu, když jsem uklízela nákup a mobila držela v ruce. Takže vím jaké to je, neboj :-)
      • angie72

Re: Re: Ahojky...

Jasně!!!
        • Re: Re: Re: Ahojky...

Uf. To byla jako bych si ten hovor přivolala.Děkuju moc, že jsi mi chtěla pomoct. *4* *4* *4*
    • zanesskaaaa

Re: Ahojky...

Ahoj Angie *14*
  • polinka

dangerous a human nature

chtěla jsem se zeptat jestli má Majkí klip na písničku Dangerous? Jo a ještě klip k human nature je ten kreslenej že jo? Dík za odpovědi *3* *4*
  • zanesskaaaa

..

Přeju všem krásný a pohodový podvečer..
    • Re: ..

ahoj *4*
    • zanesskaaaa

Re: ..

jo mimochodem.. ty laidy45.. přestaň tady do nás hučet že je Michael na živu.. kdy už konečně pochopíš že NEŽIJE!!.. nedokázal by opustit svoje fanoušky.. a kord před obrovskám COMEBACKEM.. už vidím Michaela jak nechá prodávat lístky a pak si najednou zmizí.. to určitě!! *9*
    • anet98

Re: ..

Tobě také. *1*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

Děkuji:)
  • polinka

anketa

na jedný stránce (už nevim na jaký) je anketa jestli si myslíte že Majkí žije a svetě div se! 48 procent si myslí že jo!!!!!!!!! 48 PROCENT!!! no to už se fakt asi všichni zbláznili.......
    • zanesskaaaa

Re: anketa

vem si to takhle.. 10% jsou blázni 38% o tom nic neví a těch zbylejch 52% jsme my, fanoušci, kteří nevěří že by to udělal.. *4*
    • Re: anketa

Nepracuji nikde v tajných službách,ale kolega nebo spíš společník je novinář a získal při pobytu v LA kontakt na jednoho muže,který nám právě sdělil,že MJ žije a jako důkaz poslal to video.Vše souhlasí,nevypadá,že,y to byla "kachna".
      Panebože kéž by to byla pravda,já bych se asi radostí zbláznila,ale zatím je potřeba stát nohama na zemi.
      • Re: Re: anketa

než to sem dáš...v TV mluvil MJ? 30.6.09? Iránská TV 26.6. odvysílala, že Michaela zavraždila CIA, to video je na netu běžně dostupné? ale kdo umí sarsí, že? takže anglické titulky říkají, že ho zabila cia a chlap v iránu může mluvit např.o letošní sklizni oliv...
        • Re: Re: Re: anketa

To odvysílali pokud vím i rusové,že byl zavražděn biologickou zbraní.

běžně dostupné. tečka. není to otázka.
      • Re: Re: anketa

tak prosím tě, zkopíruj ten link a dej ho sem...takhle hledáním strávíme celý večer
    • Re: anketa

a těch 48% si myslí, že se zbláznilo těch 52%. To máš těžký...
      • polinka

Re: Re: anketa

no stejně i když ve mně hlodá červík pochybnosti tak si stejně myslím že už není mezi námi...... *9*

To máš pravdu. Švagr je o tom taky na 100% přesvědčen a nic s ním nehne. No a co. Komu ublíží to, čemu věří?
  • Vnímá mě tady někdo?

Na straně 2 jsem posílala příspěvěk,je úplně dole.Prosím věnujte mi chvilku.Chtěla bych navázat na předešlý příspěvek.Jako důkaz,že MJ žije nám byla posláno video,kde MJ mluví dne 30.6. 2009 v místní televizi v Íránu.Přesvědčila jsem se a je to tak.Video najdete na http://www.worldnews.com....došlo zde k nějakému neštěstí a MJ zde má údajně pomáhat dětem.Taktéž je zde z toho dne vyfocen s dítětem.....photo Michael as kid:JP.S/THIS information is from worldnews.com....vyhledejte přes Google až budete na těch stránkách worldnews.com
    • Re: Vnímá mě tady někdo?

nejde to najít...umíš kopírovat?
      • polinka

Re: Re: Vnímá mě tady někdo?

huuuuuu laidy45 už tě vnímáme můžes sem dát ten odkaz???
    • fleur-flower

Re: Vnímá mě tady někdo?

nenašla jsem to ... hoď sem přímí dokaz
    • Re: Vnímá mě tady někdo?

Tobě nejde zkopírovat odkaz? Takhle je to složité vyhledávat..., no, jdu to zkusit.
      • polinka

Re: Re: Vnímá mě tady někdo?

jo přesně dej sem odkaz už sem to hledala a nenašla.......
  • polinka

ocko

normálně včera jsem se dívala na ocko a řikala sem si tak ted daj Majkího, měla jsem prostě náký tušení a oni ho opravdu dali! dávali rememer the time *14* vždycky když vidím jeho klipy v tv tak mám hroznou radost *4*
  • zuzanka666

Tričko

Konečně mám tričko MJ.Je na něm napsany:In Memory Of The King Of Pop.Sice tam není obrázek Maikiho ale i tak to tričko nosím pořád.A můj otec včera viděl kluka co měl taky tričko MJ. *14*
    • paige7

Re: Tričko

nemáš to tričko náhodou z new yorkeru ???
    • paige7

Re: Tričko

nemáš to tričko náhodou z ney yorkeru ??
  • nikkyt

?????

Tak a ještě těžší otázka.Ve který písničce je nejhezčí???
    Mě se líbí ve všech ale nějak vede thriller,Bad a Dirty Diana
    *7*
    • Re: ?????

ahojky, souhlásím s Bad a Dirty Diana a přídám The Way you make me feel, tak vypadá taky úžasně :-)
      • polinka

Re: Re: ?????

jo taky souhlasím s bad a jestě přidávám black or white a remember the time *1*
    • fleur-flower

Re: ?????

Black or white ... viděla jsem ten klip v mega super kvalitě a tam jsem se do něj asi postý totálně zamilovala :D
      pak taky Bad a Smooth Criminal nebo Remenber The Time
    • anet98

Re: ?????

Tak to se nedá říct.Je ve všech písničkách naprosto úžasnej. *14* *14*
      • zuzanka666

Re: Re: ?????

Stoprocentně v BAD Tam je nepřekonatelnej.Ale taky se mi líbí v You Rock My World

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit