Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Dneska som si čítala v tej knihe, že tá La Toya s tým svojim druhom písala o rodine a Michaelovi a tým si Michaela pohnevala.
    To ma teda trošku zarazila asi sa nechala ovplivniť tým chlapom.
    • Re: Michael

Jo, ona už se před léty na veřejnosti v jednom rozhovoru o něm vyjadřovala hnusně. Jakože, kdo by mu věřil, když spí v jedné posteli s dětmi. Nemám ji ráda. Bylo to i v TV. My jsme doma vždycky trnuli co zase příjde, když ukázali např. Michaela s mimčem na balkóně, tak jsme si říkali, proboha Michaele oni tě sežerou...a taky že jo. On byl v euforii, chtěl ukázat fanouškům mimčo, chápala jsem to, ale jako matce mi zatrnulo.
      • angie72

Re: Re: Michael

La Toya vystoupila u soudu prot Majkímu přeci a potom po druhé už stála při něm.
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

To som nevedela, že bola proti nemu na súde.
          Ale je pravda, že keď asi videla ,že zvyšok rodiny je pri ňom, tak sa spametala.
          Nechápem to Michael ich prakticky živí a vlastná sestra by išla proti nemu.
        • Re: Re: Re: Michael

Možná ji rodina zpracovala, že musí stát při sobě. Svědčit proti bratrovi u soudu.., to je hnus. Ona se potřebovala zviditelnit, vždycky byla černá ovce rodiny.
      • lask1

Re: Re: Michael

Ja si to tiež pamätám z minulosti a bolo to aj v tom dokumente.
        Robia z toho medzinárodný škandál, aby sa ňom mohli nabaliť.
        Ale kolké milióny dal na deti, o tom by mali viac písať.
        V tej knihe bolo, že keď mal to turné a bol aj v Austrálii, tak tam v tých novinách písali hanlivé veci Wacko..., pekne ho teda privítali.
        Ale keď zistili, že navštívil miestnu nemocnicu tak sa o trochu zmenilo.
        Noviny sa do neho trochu menej navážali, keď vedeli o tých charitatívnych aktivitách.

Ale tá La Toya, to ma prekvapuje.
        Veď ona s ním vraj aj neakú dobu bývala.
        Aj vystupovala asi v dvoch klipoch.
        Vraj sa spolu o všeličom rozprávali, som si myslela, že mali dobrý vzťah.
        Buď to bolo pre zisk, alebo neviem, neako mi to nesedí.
        • Re: Re: Re: Michael

To jsi asi nečetla články, když Michael přijel v 96 do Prahy...Michael je chtěl žalovat, myslím, že to byl Blesk. To bylo uvítání, bylo mi hanba.

La Toya mu opravdu podrazila nohy. Já nevím, závist je swinská vlastnost...
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael

To som čítala v životopise tejto stránky, že chcel zrušiť koncert.
            Chudáčikovia musia na niečom zarábať, nezáleži na tom či to je pravda, alebo klamstvo.
    • torema

Re: Michael

To je dost možné,
  • lask1

Michael - video

Tu faninka omdlela a Michael ju zdvihol do náručia a podal ju tomu pánovi.
    2:05-25 min.

http://www.youtube.com/watc h?v=ihR_pAovS2k
    • zanesskaaaa

Re: Michael - video

chudák holka.. *9* .. tak to mě fakticky mrzí, doopravdy.. takový zážitek je jenom jeden za život a ona omdlí.. je mi jí fakt líto..
      • lask1

Re: Re: Michael - video

Ona bol tak na polovicu omdletá, ale 20 sekúnd bola do neho zavesená, tak to má celkom dobré.

Keby sa to dalo zopakovať to by nebolo na zahodenie.

Alebo keby chodili jedna za druhou, každá by omdlela aspoň precičil svaly. *1*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Michael - video

to jo ani by nemusel chodit do posilky *1*
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Michael - video

Neviem či by sme aj my neomdleli z tej eufórie.
            *15*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Michael - video

doufám že ne.. to bych nepřežila:D:D
  • anet98

Hezký...

Hezký večer. *3*
  • pro Laidy

Myslíš tady ten článek?
    http://www.thesun.co.uk/ sol/homepage/showbiz/bizarre/250833 2/The-conspiracy-theories-that-say- Michael-Jackson-is-still-alive.html

Už jen když vidím ten nadpis s titulkem WACKO, tak bych vraždila...
    • Re: pro Laidy

Nemůžu se tam dostat
      • Re: Re: pro Laidy

smaž mezery...ale nestojí to za námahu
  • angie72

Link

Broučci, mám pro vás 2 videa s titulky. Tak si to užijte...

http://www.youtube.co m/user/Theondrangon#play/all/upload s-all/1/2GmGpUek-BY

http://www.y outube.com/user/Theondrangon#play/a ll/uploads-all/0/Hh3kP0jEysM
    • torema

Re: Link

Děkuji moc Angi.
    • Re: Link

Angie, tak tohle video už není k dispozici, někdo si nárokuje autorská práva, šmejdi...
      http://www.y outube.com/user/Theondrangon#play/a ll/uploads-all/0/Hh3kP0jEysM
    • Re: Link

Božínku, on je tak neuvěřitelný..inteligentní, soucitný, skromný...zase brečím...
    • polinka

konečně něco s titulkama *1* *4* to si mi udělala angie radost *3* akorád to druhý mi nejde si zase někdo nárokuje autorský práva... *9*
      • angie72

Re: Re: Link

To druhý je hned na té stránce toho 1 videa. Zkus to...
        • polinka

Re: Re: Re: Link

to se mi objeví to samý video... zkoušela jsem všechno ale nejde mi to
    • angie72

Bože lidi já řvu. To video s Janet jsem viděla, protože ho mám na DVD Dangerous The short films, ale ty titulky mě dostaly. Prostě je to jiný, když to vidíte před sebou.
    • fleur-flower

díky ... to první video už jsem s titulkama viděla, i když tam jim rozumim ... z toho druhýho jsem moc neslyšea, je tam horší zvuk, takže za titulky jsem vděčná ... díky, žes to sem hodila :-)
  • Nejsou to bludy!!!

Bohužel se mi nedaří to video otevřít,kde by měl být MJ živý,ale objevila jsem to na youtube.com

Michael Jackson still alive!WORLD news 30.6.09.......je tam článek a ta adresa co jsem psala předtím,ale nejde mi to otevřít,je to složitější vyhledávání.Ale je tam vidět datum a to souhlasí,když si najedu na ty stránky.
    • zanesskaaaa

Re: Nejsou to bludy!!!

Předem se chci moc omluvit že budu sprostá:D.. ale JDI UŽ S TÍM DO PRD*LE!!.. možná to tu někoho zajímá, ale myslím že většinu lidí ne.. už me to VÁŽNĚ začíná sr*t.. klidně si tomu věř to je mi fuk k tomu tě přesvědčovat nebudu.. ale necpi nám to furt.. myslím že už se na tom lidé shodli že je to BLBOST!! Michael by to prostě nedovolil, už jsem to sem psala několikrát.. a už mě vážně nebaví to opakvat!!
      Vím, chceš aby žil to my všichni, ale buď REALISTA krucinál!!.. věřit takovým videům.. až mi Michaela přivedeš domů živého, tak potom tomu budu věřit!!
      • Re: Re: Nejsou to bludy!!!

Dej mi na sebe nějaký kontakt,zavoláme ti.
    • Re: Nejsou to bludy!!!

PROSIM TĚ!!! už mi tečou nervy..nahoře je webová adresa..klikni na ni pravým tlačítem myší, zmáčkni CTRL+C (na klávesnici vlevo dole je to ctrl) a pak tady do okýnka dej CTRL+V a bude tady odkaz...do pérdele už...
      • Re: Re: Nejsou to bludy!!!

Samozřejmě, že úkon CTRL+C provedeš na youtube s tím klipem, až se vrátíš do diskuze, použij fázi 2, tj. CTRL+V *8*
    • Re: Nejsou to bludy!!!

Jdu se mrknout...
      • angie72

Re: Re: Nejsou to bludy!!!

Ptala jsi se, u které knížky se nervuju. Já píšu knížku o Majkím. Uff, je to krásný a i dřina...
        • lask1

Re: Re: Re: Nejsou to bludy!!!

Mňa pobavilo, keď som si dneska čítala kniho od toho Hermittea, že keď ponúkol duet Madone, oni sa stretli, potom boli a udelovaní cien, potom boli unej doma.
          A nakoniec povedala h....., žiadny duet nebude. Vraj sa nahneval.
          Ona si asi myslela, že je MJ lahká korisť.
          Ale nahnevali ma tie bulvárne noviny, že mu nedali pokoj, písali hlúposti, ale to vraj aj preto, že dlhšiu dobu nedával interview.
        • Re: Re: Re: Nejsou to bludy!!!

JOOO tááák. Vím, že píšeš, to si pamatuju. Já myslela, že mluvíš o té, co vyšla den před Michaelovou smrtí.
  • majka111

pěkný.....

pěkný večer lidičky..... *3* *15*
    • angie72

Re: pěkný.....

Tobě takééé *14*
      • majka111

Re: Re: pěkný.....

děkujíííí, angie *3* *14*
  • Angie - mobil

*15* *15* *15* Tak v lednici, jo? *1* Než jsem Ti napsala, prošňupala jsem co se dalo. Víš kde byl? Ležel na STOLE. Já se tam 100x dívala. *15* Asi černá díra, či co...
    • angie72

Re: Angie - mobil

Nooo *15* jenže můj je samá sranda víš, takže já tady omdlévala a on byl v záchvatu smíchu. To je něco s těma mobilama *1*
  • angie72

Murray...

Jak jsem tu dnes psala, nebo včera, už nevím, že bude Murray do dvou týdnů zřejmě už ve vazbě, tak je o tom článek v napsali o mně.
    • Re: Murray...

Jj. my to pozdě do noci probírali s Lask, ale dneska jsem zase četla, že to někdo popřel, že článek je nepravdivý. Tak si vyber. Dívala si se na Murrae, jak se obhajoval? Přečti si ty komenty pod tím. Lidi ho nenávidí.
      • angie72

Re: Re: Murray...

No jasně dívala, už včera. Já ho nesnáším!!!
        Jsem jednou četla, že pokud ho sprostí viny, tak ho lidi zlynčují. A já bych chtěla stát vpředu!!!
        Ale tohle je zabití, neúmyslné, ale je to zabití. Podávat takový driják mladému člověku... To bylo tak nezodpovědný!
        Taky jsem se na webu vyvztekala u článků. A u knížky jak se nervuju holky :-(
        • Re: Re: Re: Murray...

U které knížky se nervuješ? Piš už nahoru,jo?
        • lask1

Re: Re: Re: Murray...

Zvlášť ak bral aj iné lieky, tak ho mal viac kontrolovať za taký plat.
        • Re: Re: Re: Murray...

Máš pravdu, ten chlap dlouho nepožije. Kolik bolesti způsobil...bože, to se peklo bude radovat.. *5*
  • lask1

:)

Tá Laidy je srandovná.
    Vyhodíš ju dverami a vráti sa oknom.
    Každý jej tu dohovára a ona to nechce pochopiť.

*4*
    • zanesskaaaa

Re: :)

Mě dostala její teorie, že by si Michael natočil svůj vlastní pohřeb *15* .. prý že to má svojí logiku *1*
      • Re: Re: :)

To není moje teorie,ale teorie lidí,kteří zveřejnili to video.Nechápu proč bych se k této teorii nemohla přiklonit,když věřím,že MJ žije?
      • Re: Re: :)

Kamera v hůlce...no comment *15* *15*
        • Re: Re: Re: :)

NO tak se smějte a já to nevymyslela,na videu byla šipka k té hůlce a bylo tam napsáno,že tam je kamera,netvrdím,že tomu úplně věřím,ale teoreticky je to možné.
        • angie72

Re: Re: Re: :)

No to je taková blbost!!!

Na plný pecky mi tady řve Who is it. Má super bicííí. Jsem dnes chtěla dát spoustu MP3 na osobnosti, ale ono to nejde :-(
          • Re: Re: Re: Re: :)

Já jsem tady taky chtěla dát pár videí, ale pořád tam byla Lask *15* , strašně dlouho to trvá, než se to zařadí. Tak jsem to vzdala.
            Jo, tak to je krásná písnička a hezky udělaný klip. Ale co od Michaela není dokonalé... *4*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: :)

Mne sa zdá, že teraz tam už dlhšiu dobu nikto neupravuje. Tak to skús.

Ja som ešte neaké videa označila za chybné, lebo nešli spustiť, vymazali ich, ale niektoré chybné nevymazali.
              Zopár videí asi 3 keď spustíš tak sa to prepne na hlavnú stránku MJ.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: :)

No to jo, když někdo spravuje osobnosti tak se čeká, ale MP3 už nejdou vůbec přidávat víš.
    • angie72

Re: :)

No já jsem taky koukala. Ale ona nevidí. Ona vidí jen své komenty, protože takhle psala i pod článkama. Tam jí totálně vypískali. Chodí od diskuze k diskuzi a tlačí lidem do hlavy tyhle bludy.
      Připadá mi jak ty lidi co chodí v centru a otravují jakýho máš mobilního operátora. Řekneš pardon, spěchám a otočíš se a on tam druhý! To samý je laidy.
    • Re: :)

Já to tak neberu, protože jsem včera mluvila se svým švagrem a je taky o tom přesvědčený. Miloval ho, má celou jeho fonotéku. Ne, podle něho Michael žije a přes to vlak nejede.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit