-
Moonwalk
Ahoj,mám super zprávu:
Znovu vydána bude Michaelova autobiografie Moonwalk. Na pultech by se měla objevit v říjnu a bude obohacena o předmluvu, které se chopil Berry Gordy (zakladatel Motown) a Michaelův dlouholetý přítel, a který se jejím prostřednictvím podělí o své osobní vzpomínky na Michaela (a Jackson 5), z jeho dětství. -
-
Re: Moonwalk
JO, jenže k nám se to nemá dostat. Snad jen USA a Německo :-(
Já jí tedy mám, ale tuhle bych si klidně koupila znovu a ráda!
-
-
Tak dobře už tady nebudu psát nic co by vás rozčílio,ale...
Dejme tomu,že všechna ta videa na youtube stránkách jsou jen spekulace,kromě jediného to mě neá spát,ta pohybující se mrtvola ve vrtulníku,dále úmrtní list vystavený 18.dní před smrtí a kniha vydaná den před smrtí,dále proč teda byla pořízena jen jedna fotka MJ,to je ta jak byl už v komatu a proč doktor nezavolal ihned sanitku,jaktož nevěděl adresu a proč neřekl,že se jedná o MJ aproč jako zkušený lékař jej neoživoval na tvrdé podlaze?
Tohle všechno se vám všem tady zdá být normální?Děkuji za odpovědi. -
-
Re: Tak dobře už tady nebudu psát nic co by vás rozčílio,ale...
Jako máš naprostou pravdu a víš co mě přijde ještě víc absurdní to video stim tancem dva dny před smrtí tam vypadá štastný v pohodě a má DLOUHÝ KUDRNATÝ vlasy a přitom jak oznamoval comeback měl vlasy jiný a kevšemu proč by měl mít strach s toho vystoupení!! jako ten doktor věděl jak na tom M.. je takže jestli to teda věděl měl mu to říct rovnou že není schopnej vystupovat a taky co je to za doktora kterej zavolá sanitku pozdě a jak ty říkáš oživuje a nemá pevnou podložko to snad ví i debil jak se oživuje natož doktor a kevšemu ted tvrdí že se bojí smrti jak ho všichni obvinujou jen at ho zabijou hajzla nic jinýho si ani nezaslouží! a majký mu věřil a takove..... *8* -
-
Re: Re: Tak dobře už tady nebudu psát nic co by vás rozčílio,ale...
Koukám laidy že jsi si asi odepsala sama jako Tea bez registru....Normální to není to souhlasím, ale normální mi nepřijdeš ani ty a vůbec ne tvoje stupidní názory. Murray je prostě korunovanej kripl! Murray za to zaplatí, hodně dlouho se nepodívá na světlo boží, ale Majký zaplatil mnohem vyšší cenu... Sice je teď na lepším místě, kde už mu nikdo neublíží, ale ještě nepřišel jeho čas a on ještě nechtěl....
-
-
-
Páá
Přeju Vám všem nádherné sny.. Páá zítra *4* -
zdravím
zdravím všechnyyyyyyyyy a hlavně ty co mulujou michaelaaaaaaaaaaa!!!!! *14* -
-
Re: zdravím
Dobrú noc.
-
-
Dobrou noc
Přeji všem krásné sníky a zítra se těším. Pááá -
-
Re: Dobrou noc
Dobrou noc zlatí a všichni ostatní:) -
Tobě taky Ange! Páá *4* -
-
Re: Re: Dobrou noc
promiň Angie *4*
-
-
Podobne pekné sny.
-
-
Dobrou
Loučím se všema pro dnešek, ráno vstávám a jdu vydělávat ty EUR *1* . Na dobrou noc Vám posílám písničku Michaela s Jermainem, tedy pokud jste to už neviděli.
Tell Me I`m Not Dreaming (Too Good To Be True)
http://www.youtube.com/wat ch?v=lGE970BBLZo -
-
Re: Dobrou
Měj se ahooj *4* -
-
Re: Re: Dobrou
Ty taky Zaneskooo... *4* dobrou...
-
-
-
paaa
Tak dobrou noc a krásný sny o Majkím.Já si ještě půjdu číst.Páá. *4* -
-
Re: paaa
Papa *4* -
Re: paaa
Dobrou noc *4*
-
-
Koncert
Vstupenky na koncert ve Vídni se pohybují od 63Eur do 518EUR, podle sekcí. Už si někdo koupil vstupenku? -
-
Re: Koncert
Hmmm, chtěla jsem jet... -
-
Re: Re: Koncert
Chtěla jsi jet, ale nepojedeš? Pochopila jsem? No není to levná záležitost a za 63 Eur, to bude někde daleko. My chceme jet 3 nebo dokonce 4 osoby. Jak říkám v neděli se to rozhodne. Tak 300Eur na osobu jsem ještě ochotna zaplatit, víc ale ne. -
-
Re: Re: Re: Koncert
No já právě nevím. Jel by i můj muž, ale nekoukala jsem ještě na žádné stránky ohledně toho víš. To víš, že bych ráda jela! -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert
*4* *4* *4*
-
-
Mňa vždycky zaujímalo, že tí čo boli kilometer vzadu ako malá blcha, či z toho koncertu aj niečo mali okrem spevu, ktorý sa ozýval.
Ono je samozrejme, čím bližšie, tým lepšie.
A najlepšie je byť v prvej rade, kde je určite skvelý výhlad a neunikne žiadny detail. *14* -
-
No to určitě jo. Ale Majkí měl i obrazovky velké, já vím, že to není ono :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert
Obrazovka by bola tiež fajn, ale úplne v zadu by som sedieť nechcela.
Samozrejme, najradšej by som bola v prvej rade.
-
-
-
nechtěla sem to řikat..ale to bych byla ochotná dát jen kdybych mohla vidět Majkyho..ale nic ve zlém *3* -
-
Víš, já chci vidět alespoň Jermaina a budou tam vystupovat zpěváci, které mám ráda. On mi Michaela tak moc připomíná...dokonce na fotkách jak byl mladší a hlasem taky...dokonce jsem místy nevědělajestli zpívá Michael nebo Jermaine...Mě se zdá, že Jermaine tak trochu přebírá Michaelovu štafetu. -
To asi každá by dala aj pol ročný plat, aby mohla byť v prvej rade.
Je to zážitok na celý život. -
-
Objednala som si aj Dangerous Short films, kde je okrem videoklipov aj dokument zo zákulisia natáčania, a zábery z koncertného turné.
(za 299 Sk, aj tie ostatné sú za 299 Sk)
A dokument Unmasked za 90 Sk. -
Oni sú dve DVD z 92 bolo turné Dangerous, na dvd je koncert z Bucharesti, viaceré pesničky z toho som videla aj youtube.
A druhé je History tour z toho 96.
Tak to si pozriem na tom DVD, keď mi to príde. -
Lask: Ta atmosféra se nedá zapomenout, to má na celý život, jen ty detaily jsou už tak nějak v mlze. Já byla na Stingovi a Jettro Tull a detaily už taky nevím. Jen to, že to bylo úžasné!!!Tak na to DVD HIStory se podívám. Díky. -
To bola asi moc mladá na to, keď si už nepametá.
Na tých videách je pekná ta atmosféra z tých koncertov.
Aspoň si to môžme pozrieť na videu.
Objednala som ci DVD Dangerous a History a neaký dokument.
Boli zlavnené.
Ten Dangerous Bucharest Tour mal velký ohlas, ludia to obdivovali v príspevkoch.
Že to bol úžasný koncert, video.
Oni to vraj v tedy v 1992 vysielali live v 61 štátoch sveta. -
Lask, ta si už nic moc nepamatuje. Zrovna včera jsem to probíraly. Dostala lístek na MJ na svoje 15 narozeniny. Já bych jela taky, ale měla jsem doma ještě malou dceru. Ale přivezla mi knihu "Tanec jako sen". Dnes je to POKLAD! -
To sa má.
Má aspoň spomienky. -
No dcera ta byla 96 v Praze a přesně mi říkala, že viděla malilinkatou postavičku na jevišti. Až Michael byla na plošině, která byla nad diváky, tak ho viděla líp. Já ji říkala: a zavěsila jsi se na tu plošinu? *15* -
Myslím na Michaelovom koncerte.
-
-
-
-
Re: Re: Koncert
Já právě studuju ty sekce a nějak se v tom neorientuju. Taky chci jet, ale konečné rozhodnutí padne v neděli, to se dcera vrátí z Toskánska.
-
-
-
Jste divní!!!!!!!!!!
Když pošlu hezký videa s MJ tak se ani nepodíváte,jen mi nadáváte. -
-
Re: Jste divní!!!!!!!!!!
Třeba to bude tím, že tu Michaela shazuješ a děláš z nás debily.. no vlasně SNAŽÍŠ se dělat.. -
Prosím tě, kolik ti je, že pokud nemáš ohlas na svůj odkaz, tak se cítíš dotčená? -
Asi to bude tím, že to nikoho nenadchlo, když tě někdo "vyhodí dveřma, tak přilezeš oknem". *7* -
-
Re: Re: Jste divní!!!!!!!!!!
Alebo cez komín. *1*
-
-
MY jsme divní???? Ty tvrdíš že Majký žije!!!!!A my jsme divní???? -
Tak se začni chovat normálmě. Piš si tady s námi, ale netlač tady nikomu do hlavy to co píšeš. Prostě o tom už nepiš!
Buď fanynkou jako my s realitou...
-
-
Šílená fanynka a MJ
http://www.iltalehti.fi/nettitv/?80 00547