-
Scream
Hej nemužu si pomoct ale klip scream se mi strašně líbí aji michael s janet sou tam tak krásní spolu! moc jim to tam sluší! -
To je krása...
Jako když Majkí přemýšlí, jestli dal Paris tu mašličku správně a Paris ho tahá za ruku, aby jí to opravil :-)
http://foto.osobnosti.cz/mic hael-jackson-376455 -
-
Re: To je krása...
Musel být ten nejlepší táta na světě.. ne on BYL, sama to přece řekla.. je mi jich líto, když si uvědomím že jim odešlo to co tak moc milovaly!! -
-
Re: Re: To je krása...
To jediný co měly, to nejdražší! Vem si, jak my jsme z toho mimo, natož oni chudinky!
Hraje mi Will You Be There! Tu milujuuu -
-
Re: Re: Re: To je krása...
Jo přesně, byl to jediný co měly.. chudinky malý.. mě zas History.. krásná písnička *14* .. jak začne s tvrdým hlasem a refrén je tím jeho krásným jemným hlasem *14* -
-
Re: Re: Re: Re: To je krása...
Myslíš ten remix History.
To je dobrá skladba aj dobrý videoklip.
Pamätám si, že som ju kedysi prvý krát počula.
Dala som ju aj do videí. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: To je krása...
jo tadyten remix.. nene ten se mi moc nelíbí.. je to normální písnička z jeho alba:) -
Pozri sa do videoklipov dala som ho tam, alebo na youtube.
Ten klip som videla v 90 rokoch asi z 97, je to celkom moderný klip taký tanečný.
Som si naň spomenula tak som si ho youtube našla. -
remix jakože tam jsou ty zvuky třeba válek a tak?
-
-
-
Re: Re: Re: To je krása...
To je nádherná písnička!! taky sem už našim řekla že jesi umřu ať mi Will you be there pustijou na pohřbu!
-
-
-
Jojo, moc pěkná fotka... Takky mě napadlo úplně to samé =) -
-
No mě to napadlo hned, jak jsem jí viděla. Prostě nádhera! -
on byl úžasnej táta určitě!
-
-
je to krásnej přiklad toho jak moc ju měl rád a ne jak někteří lidi tvrdí! *4*
-
-
pohodové...
Krásné a pohodové poledne všem. *3* -
-
Re: pohodové...
ahojky
-
-
MJ
Ahojky lidičky máte nějaký nový správy o majkym? -
-
Re: MJ
hmm.. nevím co je na tom pravdy.. ale na facebooku jsem fnouškem stránky POP KING!!! MJ Said Once "I Would Live Forever" We Say "Legends Never Die!.. a tam psali toto:
IMPORTANT: Joe Jackson tells TMZ the burial has been pushed to August 31, because there are things the family needs to get in order before Michael is laid to rest.
Zdroj: www.tmz.com
jo ještě znamená to, jako že rodina se rozhodla posunout ten pohřeb na 31. srpna, kvůli rodinným věcem, které musí udělat, než bude Michael uložen.. nebo něco v tom smyslu *4* -
-
Re: Re: MJ
jo moc díky! -
Re: Re: MJ
Jo už je to i tady na napsali o mně. -
-
Re: Re: Re: MJ
fakt?:D.. asi bych to měla začít číst:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
já sem to četla když tam bylo 420 správ a trvalo mi to 4 a půl hodiny !
-
-
Re: Re: Re: MJ
Zrovna si říkám, že chudáci děti. Sotva se z toho dostávaj a zase pohřeb. Budou tam, kde byli. To je tak strašný. -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
jojo.. asi bych nepřežila tolik pohřbů ve dvou měsících..
-
-
-
-
-
Ahojík
Ahojík všichni, dofám že jste se krásně vyspinkali *4* .. vidím že laidy45 ještě nepřestala s tím přesvědčováním.. kdy už jí to konečně dojde? *7* -
-
Re: Ahojík
Ahoooj broučku! No vytočila mě hned po ránu, se neboj. Ale zdálo se mi o Majkím. Něco jsme spolu vyšetřovali *1* *14* -
-
Re: Re: Ahojík
*1* tak to je pěkný.. no to ona mě štve od tý doby co sem přišla..
-
-
Re: Ahojík
Ahojky noc byla krásná:) Té to nedojde -
-
Re: Re: Ahojík
no to nedojde, ale mohlo by už konečně!!
-
-
-
zlost
ted jsem psala kamarádovi( je z prahy), že tam v sobotu jedu na tu rozlučku...a tak...a om že to nechápe, že Majkýho žerem..že při takovým způsobu života, se dožil dost vysokýho věku, a že třeba cobain nebo Morisson se dožilii sotva třiceti... No to bylo něco pro mě, tak jsem z plnejch plic napsala,, jak ho může srovnavat s takovejma troskoama, aže ví o jeho životě uplný prd.. -
-
Re: zlost
Lidi jsou natvrdlí. Já jsem vynadala manželovo nevlastnímu tátovi. Jsme u nich byli před 14 dny a on "Jak ho můžeš žřát?" Já mu říkám" když o něm nic nevíš, tak ho nesuď" a on "copak ty nevíš co dělal svým dětem? Jak se k nim choval?a k jeho manželce? Já na to " k jaké manželce?" a on "to nevíš co, že byl ženatej?" Já mu říkám"tal hele, ženatej byl 2x, a víš co? dokonce za Preslyho dceru Lizu a představ si, že o Majkím řekla, jak byl dobrej v posteli"! a už neřekl ani slovo. Se ho asi dotklo, že je taky jinej chlap asi v posteli aktivní bo co! -
-
Re: Re: zlost
to ani nevim že o něm lisa řela že je dobrej v posteli *1* -
-
Re: Re: Re: zlost
No řekla, dokonce prý do postele chodil v saténových pláštích Majkí. Nosil jí do postele šperky *14* -
-
Re: Re: Re: Re: zlost
no jo on je originál uplně ve všem *1* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: zlost
nj ale uplně sem záviděla tý fanince v klipu you are not alone z toho koncertu jak šla na to podium a objala ho a taky tý holce z prahy co šla k němu! ach jo!! *14*
-
-
Já jí tak závidím. *14*
-
-
No tak jako při jeho tanečních schopnostech a pohybu to je jasný!! *1*
-
-
Re: Re: zlost
no to je pravda... nesnáším takovýhle lidi, co melou takový srač.. je to Bůh a tím zůstane! :-) no ne? :-) -
-
Víš co jsem jednou řekla? Že mám pocit, jestli to nebyl Ježíš. Když tehdy Ježíš po 3 dnech vstal z mrtvých tak řekl "neplačte, já jsem zpět a budu se vracet" -
-
jo a víš co udajně řekl,když umíral, " nebojte se o mě,jdu jen spát..." :-((((( -
-
No, tahle kravina co napsali mě tehdy pěkně nadzvedla ze židle! Blbec Halperin. To je ten nejblbější reportér... Jen si vymýšlí a na takovém podkladě píše. Dokonce tvrdil, že Jermaine řekl, že Majkí bere Kokain, Kodein(to jsou mimochodem léky na kašel) a dalšé drogy. Jermaine se moc bránil a byl z toho vážně zlomený.
-
-
On nám zmenil život a budeme ho nosiť vo svojom srdci a keď nám bude ťažko pomyslíme si na neho.
To je asi jediné pozitívum, že všetci fanúšikovia máme radi a obraňujeme ho a vieme aký je.
Za to jediné by mohol byť Michael rád.
Včera som si čítala neaké veci na
http://www.michaeljacksonweb.cz /
apáčilo sa mi čo povedal Akon.
Během několika minulých let Akon s Michaelem spolupracoval ve studiu. Podle něho Michael natočil dlouhé dny materiálu, ale Akon teď nechce vzpomínat na hudbu, chce vzpomínat na Michaela jako člověka. "Můj oblíbený moment je naše setkání. Neočekával jsem, že bude tak v pohodě. Slýcháváte o něm, že s ním mluvíte jen přes někoho, že má své manýry a nedá se s ním mluvit. A tak jsem za ním šel se strachem do pokoje s jeho bodyguardem a ten mu říká: Hej Miku, je to Akon. Michael se otočil a naprosto v klídku se zeptal, jak se mi daří a že mě chtěl dlouho potkat. A objal mě. Já byl úplně v šoku a říkal mu, že to já bych měl být polichocen. Sedli jsme si a dlouho si povídali - o Africe, o mé nadaci, o hudbě, o ženách. Ten den byl úžasný. Byla s nim opravdu sranda, povídal vtipy. Opravdu se rád bavil." -
-
To hej.
Tá stránka je celkom dobrá. -
Lask jsi mě rozbulela. Já jsem zase naměkko. To tak bolí, že musel odejít.
-
-
-
-
-
-
MJ's birthday
víte co mě štve?
vypadá to, že na žádné naší TV nedávají nic o Majklovi a to zvlášť na jeho narozeniny... myslím, že hodně lidí by potěšilo, kdyby dávali nějakej jeho koncert nebo nějakej speciál o něm... zvláště v ten den!
skoro to vypadá jakoby na něj lidi zapomněli a mě to strašně mrzí.
když zemře nějakej bezvýznamnej čech, tak se z toho žije ještě půl roku a... když zemře Michael Jackson, tak si všímají jenom drbů :(
*9* -
-
Re: MJ's birthday
Nj mohly bysme třeba zavolat na volejte novu a zeptat se nebo jim řict at něco dávaj! ale newim! *9* -
-
Re: Re: MJ's birthday
nova je v tomhle právěže největší hovado. ti by nic nedávali, myslím.
to spíš na čt dávají takovýhle věci, dokumenty, kocerty...
ach jo, mrzí mě to. -
-
Re: Re: Re: MJ's birthday
nj je to bordel! newim jesi ses divala ale na stv2 nebo 1 ted nevim dávali dvouhodinovej pořad o michaelovi -
-
Re: Re: Re: Re: MJ's birthday
To som nevidela. Kedz to bolo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ's birthday
no hned pár dnu potom co umřel!
-
-
-
Re: Re: Re: MJ's birthday
Mali by niečo dať aj kôli väčšej sledovanosti.
-
-
-
-
Prostě ON
Mě se Majkí líbí ve videoklipu BAD,ale on je úžasnej všude.
Nikdy nezáleží na kráse,ale jaký je člověk uvnitř.a to samý u Majkího.Někomu se pak už nelíbil,ale já jim to pořád říkala jako když s někým chodíš tak nikdy nejdeo krásu,ale o to jaký je člověk uvniř.A já chci říct Majkí miluju tě a jestli si to byl vvečer ty tak ti za ten večer moc díky.Hvězda jako ty nikdy nezhasne. -
-
Re: Prostě ON
Mne sa páčil vždy, lebo on má také zvláštne vyžarovanie a tak pôsobí zaujímavo na ludí, že v mojich očiach je vždy krásny. Či má červené líca, alebo je bledý ako stena, či je veselý, alebo smutný, vždy je okúzlujúci.
Ta jeho dobrota, láskavosť, zmysel pre humor, nápady, názory, šarm a zvláštne vyžarovanie, ktoré má je úžasná a preto ho obdivujem a mám ho rada.
Snažím sa zvládať tie urážky na neho a jeho výzor, aj keď niekedy je to ťažké. -
Re: Prostě ON
Dneska mi prišlo 5 DVD, boli dosť zlavnené, takže to stálo za to.
Zatial som si pozrela Dangerous Short films, sú tam videoklipy a dokumenty z natáčania videoklipov, všetky sú dobré.
Ale napríklad Give in to me je tiež skvelý videoklip, je to koncertný videoklip, dobre spracovaný, pohyby tej kamery, strih, tá atmosféra koncertu atď...
Michael mal nos na režisérov, kameramanov a iných spolupracovníkov... Bolo to písané aj v tej knihe.
Akurát na niektorých ludí asi podla všetkého nos nemal, tí čo mu podrazili nohy. -
-
Re: Re: Prostě ON
Lask to mám taky. Tam předává Janet Majkímu tu cenu. Je to nádhera! Stojí za to originálky v případě Majkího. Ta kvalita stojí fakt za to! -
-
Re: Re: Re: Prostě ON
Pardon. Neak som zle klikla.
Ten šum na youtube ma niekedy rozčuluje.
Originál v celku je vždy lepší.
Pozriem si ešte ten Dangerous koncert v Bucharesti.
Malo to pozitívne ohlasy u divákov, na tej stránke, kde som si to bjednala.
Vraj to v tedy v 1992 vysielali live 61 štátov.
Máš aj ten dokument Unmasked.
Bolo to asi aj u v stánkoch za pár korún.
Potom si to pozriem.
Ďalšie mám History on film a History Greatest hits. -
-
Re: Re: Re: Re: Prostě ON
Mám i Bucharest i unmasked. Bukurešt si vychutnej. Hlavně začátek, neubíhej očima, protože to stojí za to! My na to koukali s manželem a 2x jsme začátek vraceli, jak je to úžasný. A konec taky. Je tam i moment, kdy jsem brečela. Nechci prozrazovat, jen, abys věděla v jaké části, až to uvidíš, tak bude jmenovat bratry, to už potom pochopíš. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Prostě ON
No ja som väčšinu tých pesničiek z Bucharesti pozerala na Youtube a aj som ich pridala do vdeií. Bol to skvelý koncert.
Ale iné to je keď si to pozrieš v celku a v lepšej kvalite ako idú tie pesničky za sebou.
I ll be there som videla keď tam spieval tie staršie piesne a vždy sa zvikol rozplakať.
Bol zlatý.
-
-
-
Re: Re: Re: Prostě ON
No to je fakt, lebo niekedz ten +sukm na
-
-
-
-
Krása
http://www.youtube.com/watch?v=60xI iUkyX-k&feature=PlayList&p=D2AD22B4 27B3D2A2&playnext=1&playnext_from=P L&index=6
Jak tam Majkí honí ty děti -
pro lady
máš to tam :-)