-
blanket
jednoho dne dite jmen blakent se narodilo a az do rana se to oslavovalo...az do rana!!!nebyla to zadna rana jenom radost a smich povinost a snih vsak jednoho dne jeho otec odesel a blakent se rozbrecel co snim bude povez nam to osude....??bude talentovany a krasny stejne jako jeho tata to same i jeho sestra a bracha... -
-
Re: blanket
No nádhera..... -
-
Re: Re: blanket
diky
-
-
Re: blanket
ja vim nic moc ze?? -
-
je to krásný!!!!!!!!!!!!!!!! :-) -
-
Re: Re: Re: blanket
dekuju::)
-
-
Je to krásný besto! Jsou v tom pocity... -
-
Re: Re: Re: blanket
diky angie ale ty to mas neuveritelne...
-
-
-
-
Mj
tak jsem si to vytiskla a dám si to k Majkýmu...nádhera! -
-
Re: Mj
jsem v hajzlu.... -
Jééé to je od tebe milé!
-
-
Mj
ježiš, tak tys mě dostala...nic pravdivějšího jsem dnes nemohla číst...bulím jak želva...dnes poněkolikáté :-( -
-
Jen tu bolest co máš v sobě vyplakej. Není nic lepšího, jak si ulevit od bolesti.
Já dnes taky bulím. Jsou dny, kdy jsem v pohodě a pořád se jen směju, potom přijde zkrat a je to zase v háji :-(
-
-
Hvězda
Kalendář ukazoval 29.8.1958, když se ozval dětský pláč.
Ten pláč byl silný, pronikavý a krásný. V tu noc na nebi svítila jasná hvězda, která si řekla, že se zastaví právě u toho to výjimečného miminka, které má zajímavý hlásek.
Hvězda pravila:
Budeš uznávaný, budeš umělec, budeš mimořádný, pro svět uděláš maximum, ale za Tvou dobrotu a laskavost se Ti svět odmění bolestí, pláčem a ranami. Neboj se vše zvládneš, a až uběhne 50 rok Tvého života, tak se spolu shledáme. Do té doby Tě budu ochraňovat, ale bojovat už musíš sám drahý Michaele.
Bůh přistoupil, položil svou dlaň na Michaelův dětský hrudníček a řekl " Tak jak Ježíš plnil svou misi, tak i ty Michaele budeš plnit tu svou. Jsi mimořádný a ten dar není ode mne, ale ten dar je v Tobě samém. Na samém konci života na zemi se shledáme a budeš mě doprovázet tam, kde není bolest a utrpení. Do té doby bojuj, Michaele! -
-
Re: Hvězda
Tyy jo,fakt krasny!*14* *14* *1* -
Krasny *14* *4* -
Uplně se mi chtělo brečet.Mooc krásný. -
Je to krásne. -
-
Re: Re: Hvězda
je to užasný... moc se ti to povedlo... *4* -
Jsem ráda, že se vám to líbí, děkuji.
Linuško, nechtěla jsem tě rozplakat! I když já taky bulím... Je mi nějak ouvej. -
-
Re: Re: Re: Hvězda
To je v pořádku zlatí....Je to překrásný
-
-
-
Bože Angie...ty jsi mě rozplakala.... -
nádherný?.. to je slabý sovo... neznám to pravé, které by to vyjádřilo!.. čistá pravda! -
nadherny skoro jsem se rozbrecel::{ od kud to mas??? -
-
To je z mé hlavy besto, děkuji. -
-
Re: Re: Re: Hvězda
pani angie skveli ty jsi naprosto andilek::)
-
-
-
-
přání k narozeninám:)
http://keepingmichaelalive.com/
Možná vám to přijde jako blbost, ale mě jako krásné popřání k jeho bohužel nedožitým 51. narozeninám:).. stačí jenom napsat pár slov:) -
-
Re: přání k narozeninám:)
Krásný, už jsem psala... -
-
Re: Re: přání k narozeninám:)
juu super:).. no pár slov.. to jsem si myslela že tam lidi naíšou ne takový sloh co je nad tím mojím *1* -
-
Re: Re: Re: přání k narozeninám:)
Krásný taky jsem psala *14* -
-
Re: Re: Re: Re: přání k narozeninám:)
ja taky napsal::) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: přání k narozeninám:)
a taky pod jmenem best.a::) -
já už jsem taky napsala *4* -
protoze to je mee jmeno::) -
pod jmenem fanda
-
-
-
-
-
-
Velice zajímavý názor
Je to z Blesku - Re: Re: Re: Myslet si je jedna věc...
Tak jste mě teda donutily mrknout na záznam, který mám z přenosu na CNN. Tedy nemám čas čučet na to teď dvě hodiny, takže vždy jen záběry do obecenstva ... a ten člověk z videa na youtube tam VŮBEC NENÍ. Tak předpokládám, že jde o šikovnou fotomontáž ... protože si taky matně pamatuju fotku pana Jacksona v přestrojení za dědulu, která kdysi kolovala bulvárem s "výstižnými" texty o tom, jak přišel o rozum apod.
yehudi21. 08. 2009 13:54 -
-
Re: Velice zajímavý názor
Zajímavé, asi se na ten pohřeb podívám a uvidíme jetli ho tam uvidím:D -
-
Re: Re: Velice zajímavý názor
jo tak se mrkni to bude fajn::) -
-
Re: Re: Re: Velice zajímavý názor
Nic bych za to nedala že tam nikdo takový není. Koukala jsem na vystoupení Ushera, který se měl údajně překvapeně zadívat na toho dědu. Viděla jsem jen talentovanýho zpěváka, který jako jediný sešel k rakvi, pohladil, jí tím u mě hodně stoupnul a dojal mě k slzám, a svoje pohledy věnoval pozůstalým....Tady si někdo očividně pohrál. -
-
Re: Re: Re: Re: Velice zajímavý názor
On hlavně rozumný a inteligentní člověk musí uznat, že nemůžeš pouhým okem poznat, kdo kam kouká, když má před sebou 20 000 lidí!
Usher mě taky dojal. Jak si klekl potom ke Katherine :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Velice zajímavý názor
To jo, jak si před ní klekl, to bylo nádherný, já řvala jak želva
-
-
Re: Re: Re: Re: Velice zajímavý názor
to je zajímavý.. no nejdřív se na to psychicky připravim a podívám se.. -
-
No právě ta písnička, nejvíc výstižná!.. mě stačilo jenom jak to začal, když vezli rakev.. a byla jsem totálně na dně.. no myslela jsem si, že jsem na dně, ale ne.. nejdřív je nejdřív dno, pětimetrová vrstva hnoje, a pak já!(Rachel, Přátelé)... -
A ještě ke všemu Usher zpívá gone too soon ( odešel brzy...) kterou Majký složil pro Ryana Whita -
No Paris a Usher....ty mě rozsekali nejvíc...U obou jsem přes slzy neviděla....
-
-
-
-
-
Re: Velice zajímavý názor
To stojí za uvážení.....Velmi pěkné
-
-
MJ sexy scene
http://www.youtube.com/watch?v=hDR- guTktqU -
-
Re: MJ sexy scene
Nesnaž se to žehlit, nevyjde ti to! -
-
Re: Re: MJ sexy scene
jeee ten song miluju::) -
-
Re: Re: Re: MJ sexy scene
Ten song taky miluju o odesilateli se to říct bohužel nedá....
-
-
-
-
Miluju Michaela Jacksona
Miluju Majkíh,sice jsem ho začala poslouchat až 5 měsíců před smrtí,ale je to ten nej nej člověk.Budiž mu zem lehká.R.I.P -
-
Re: Miluju Michaela Jacksona
Škoda že si to tolik lidí uvědomilo tak pozdě....včetně mě....
-
-
Sexy Majkl
http://www.youtube.com/watch?v=sUT6 C2CKUPs -
-
Re: Sexy Majkl
Tady vypadá živej až moc co ty na to? Docela změna z tvých předchozích videí... Bohužel pokuď se to tady snažíš zachránit, tak myslím, že nálepků blázna už ti nikdo neodpáře....
-
-
pro laidy45
Reaguji tady na tvůj koment pod Bleske, který zní - Možná máš pravdu,že je to na cvokaře,ale ten muž na tom memorialu má stejné ruce,úsměv,bradu,jo a našla jsem video,kde je uplně stejně maskován.
laidy21. 08. 2009 12:29
---------------------------- ---
Ty s tím nedáš pokoj? Pořád dokola, pořád dokola a pořád dokola. Mě už jde z tebe hlava mimo.
Prosím, prosím, prosím tě moooc, nech mě už být. Nepiš ty kraviny. Ty chceš vážně dosáhnout toho, že tě bude rodina Jacksonových vláčet po soudech?! Nenuť mě udělat to!
Nikdy! Podotýkám, že nikdy! jsem k člověku necítila tolik odporu jako právě k tobě. Dej mi pokoj, nepiš mi, nepiš tady fanynkám a fanouškům tyhle nesmysly, protože je obtěžuješ. Píšu ti to jako správce, protože já se tady o ty broučky budu starám, aby měli klid, tak jim ten klid neber. A neber ho, ani Majkímu!!!
NESNÁŠÍM TĚ!!!