-
Pro Lask
Lask, prosím Tě, kde jsi objednávala ty DVD, vracím se k našemu nočnímu rozhovoru. -
Pro tramvaj-tramvajenka
A kde jsi četla o tom odloženém pohřbu?Chtěla bych si to také přečíst,díky. -
-
Re: Pro tramvaj-tramvajenka
Ty nám zase budeš vnucovat důvody, proč byl odloženej že Majký žije jen si potřebuje přestěhovat do svého nového podzemního příbytku ještě pár věcí....Prosímtě ušetři nás -
-
Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka
*1* Vidím Linuš, že začínáš mít alergii. -
-
Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka
No slabý slovo *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka
*1* ale kopřivku zatím nemáš nebo už jo? Mě začínají naskakovat pupínky. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka
No náznaky už tam jsou *1*
-
-
-
-
-
-
...
Ahojky všichni...teď jsem tu asi 2 dny nebyla :( může mi někdo prozradit co je novýho?? -
Paris a tatínek
Tvář princezny a oči nebeskou modř mají
To je ten boží tvor, kterého všichni dobře znají která slavného tátu má
a kterého brzy ztratila....
Ten andílek který sešel z nebe mezi nás
Který do světa nedobrého přinesl tolik krás
Anděl, který se v dětské duší ukrývá....
A na zemi se pod jménem Paris ukrývá
Otec který jí celým srdcem miloval
Lásku, něhu, domov, zázemí a ochranu
To vše jí za svého života věnoval
Tatínek odešel velmi brzy do nebeského kralovství...
Andílek pláče, a upíná oči na nebe
Slyší hlas, co šeptá a hladí....
Miluji tě dcerunko, budu chránit tvůj život dál a počkám tady na tebe
Jednou se sejdeme až přijde tvůj čas
Zase tě obejmu až přijdeš mezi nás
Zase ti políbím tvoje krásné vlásky
Zatím ti posílám z nebe spoustu láska
Táta -
-
Re: Paris a tatínek
je to užasný! -
to je nááááááádhera!!!!!!!já taky skládám básničky ale na tohle asi nemám!!!! *8* -
-
Re: Re: Paris a tatínek
myslim parisinu básničku!
-
-
krasa ale divny sel jsem do obchodu a cestou me take napadla basnicka... -
-
jmenovala se MJ a lisa mary:MAjki se zeni cely svet se stoho zblazni bere si lisu mary presli proto jsme se tu sesli michaeli berete si lisu "ANo"toto slovo zaznilo..2krat celemu svetu se chtelo plakat ale pak se rozesli a my jsme proto breceli....ale majki se zeni znovu ale bere si jinou zenu ta mu porodi paris a prince a uz nic vice ale dalsi roschod a my zase vzlykot... -
To proto že Majký je s námi *3*
-
-
Skoro jsem brečela.Je ůžasná. *14* -
Loučím se s vámi pod linušky nádhernou básničkou. Jdeme nakoupit, tak se mějte báječně a večer bych chtěla na chvíli ještě přijít. A stále platí, jak jsem minule psala, že pokud máte nějaké otázky ohledně Majkího do knížky, tak mi je pošlete vzkazama. Odpověď dostanete, ale až v té knížce :-) -
-
Zlatí těšíme se!
-
-
Linuško, teď jsi prozměnu dojala ty mě! Můžu si jí taky vzít do knížky? -
-
Jasně že jo, jen si oprav tu chybku na konci nemá být láska ale lásky *3* Tak líp vyjde rým *4* -
-
Re: Re: Re: Paris a tatínek
Je to nááádherný! -
-
Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek
Děkuju
-
-
-
-
To je krása.:-)))) Linuš, odkud čerpáš ty jeho básně? Díky, že jsi to tu dala. -
-
To je z hlavy:) Děkuju -
-
Re: Re: Re: Paris a tatínek
No Ty a Angie máte neuvěřitelný talent. Úžasné, holky!!!! Já si teď právě přečetla na předchozí stránce to, co napsala Angie...nádherné. Opravdu, klobouk dolů... *14* O to víc, s začínám těšit na knihu od Angie... *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek
Knížka Angie bude určitě skvělá! Její básnička mě dojala k slzám! Jsem ráda že se básnička líbí *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek
Právě proto se na ni těším. *4* A ty básně, které jsi tady dávala, to byly taky Tvoje?
Ano, líbilo se mi to moc a chtěla jsem k tomu napsat, jak byl Michael úžasně nadanný, jemný a citlivý (což samozřejmě by) a ona to byla Tvoje báseň... *4*
-
-
-
-
-
-
Jehovisti
Oni jsou magoři. Znala jsem jednu jehovist. rodinu a opravdu, žádné oslavy kromě Velikonoc nedělají. Měli taky děti a mě jich bylo strašně líto vždycky o Vánocích, protože všechny děti se radovaly z vánoc , dárečků a Ježíška a ty malé chuděry nic. Já bych některým lidem zakázala děti mít, fakt... -
Hezké odpoledne
Přeji všem hezké odpoledne. *4*
Angie, jak to vidíš s Tvou knihou? Kdy si myslíš, že práci skončíš? Víš, ptám se, protože jsem nedočkavá, moc bych ji chtěla. Tak, kdy si myslíš, že by jsi ji mohla vydat? *4*
P.S. Ten Brown, zemřel před 5lety. -
-
Re: Hezké odpoledne
Jéééj, nedokážu na tvou otázku odpověď, ač bych moc ráda, ale to se vážně nedá. Nepíšu pravidelně, protože na to musí být ta správná atmosféra. Pokud jsem jako dneska mimo, tak nepíšu.
Pamatuješ, jak řekl Majkí ohledně hudby, že to přijde samo, že to je zhůry, tak je to pravda. Najednou ti něco řekne piš, teď je ten psárný čas a já jdu a píšu a píšu a píšu!
Nezlob se, neuhýbám odpovědi, ale teď ti nedokážu odpovědět, mám toho ještě hodně před sebou. -
-
Re: Re: Hezké odpoledne
*4* Angie..., jak bych se prosím Tě mohla zlobit, jsem šťastná, že jsi se pustila do tak nelehké práce. OBDIV. Tak si prostě počkáme..., no. *4*
-
-
-
Pohreb
Ja fakt nevim,co si mam myslet.Ted jsem cetla,ze jeho ''tata'' ten pohreb posunul na 31.8.Ja uz fakt nevim,kdy to bude. -
-
Re: Pohreb
Jo, já to taky někde četla a myslím, že se na ty články už vykašlu. Jeden den něco výjde a na druhý den to není pravda... -
-
Re: Re: Pohreb
Mají hodně práce kolem toho. Musí toho dát hodně dohromady. Budou mít hodně policajtů na hlídky... A práce je kolem toho ještě hodně. -
-
Re: Re: Re: Pohreb
Takže při tom bude veřejnost? -
-
Re: Re: Re: Re: Pohreb
Právě, že nebude. Dělají opatření, aby měli na vše soukromí a klid. Konečně se chtějí rozloučit sami, bez kamer, bez publika, bez kamer a to naprosto chápu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pohreb
Ano, taky to chápu. Ti lidi nemají opravdu žádné soukromí...
-
-
-
-
-
-
History
Právě poslouchám History. To je tak pestrá písnička... Krásná! -
-
Re: History
Tu miluju. *14*
-
-
MJ
no tak se tu mějte a zase v pondělí...to zas ty příspěvky budu číst cele dopoledne :-)... a jinak Majkýho v duši pa holky jacksonky :-) -
-
Re: MJ
Pa a krásný víkend měj! -
Re: MJ
Ahoj.
-
-
Tak doufám...
Doufám, že bude takhle úspěšná i knížka o Majkím co píšu *4* -
-
Re: Tak doufám...
TO SI PIŠ! *4* -
To určitě ano,protože ty píšeš moc moc krásně. *4* -
-
Re: Re: Tak doufám...
ano napis to do te knizky o te hvezde::) -
-
Re: Re: Re: Tak doufám...
Chci to dát do úvodu. Napadlo mě to, když jsem to dospala...
Brzy dám další téma. Já ještě píšu pořád téma Michael Jackson. Je tam tak nějak pořád co psát... Ty témata jako Murray mě unavovaly, ale budu se k tomu muset vracet ještě. A to jsem ještě nepsala o soudech. Vy jste mi už psali komenty k tomu myslím a já se ještě k tomu nedostala.
Včera v tom videu jak Janet dávala Majkímu tu cenu, tak Majkí říkal, že jeho dětství bylo bez vánoc, bez narozenin :-( Já nevěděla, že ani narozeniny neslavil brouček. -
-
Re: Re: Re: Re: Tak doufám...
to je hruza!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak doufám...
Že jo, já koukala jak blázen, ale Jehovisti asi neslaví ani narozeniny. Od Majkího je moc krásný, že dětem dělal vánoce i narozeniny! I vzhledem k tomu, že u Jehovistů byl taky. On musel, rodiče ho tam přivedli jako dítě.
-
-
-
-
-
to si piš!!!jedeš do prahy na ten sraz? -
-
Re: Re: Tak doufám...
Já jsem z Prahy, ale už jsme se domluvily s holkama na soukromém setkání. Já na takové velké akce moc nejsem víš. Mám tak trochu fobii z moc lidí kolem mě :-(
Ale ten příští sraz bych přišla. Můžeme ho uspořádat před vánoci v pár lidech tady z fanu... -
-
Re: Re: Re: Tak doufám...
tak to ju..já mám taky strach z hodně lidí, ale chci tam jet...musím se s ním rozloučit...jinak zkončím u chocholouška... :-) :-( -
-
Re: Re: Re: Re: Tak doufám...
My se právě sejdeme s linou25 a terindou321 u nás. Chceme si pustit dokument a nadávat na Bashira a tak :-)
Manžel se z nás picne :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tak doufám...
Už se teším broučku *3* Na manžela budeme hodný *1*
-
-
-
-
-