Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Lask

Lask, prosím Tě, kde jsi objednávala ty DVD, vracím se k našemu nočnímu rozhovoru.
  • Pro tramvaj-tramvajenka

A kde jsi četla o tom odloženém pohřbu?Chtěla bych si to také přečíst,díky.
    • lina25

Re: Pro tramvaj-tramvajenka

Ty nám zase budeš vnucovat důvody, proč byl odloženej že Majký žije jen si potřebuje přestěhovat do svého nového podzemního příbytku ještě pár věcí....Prosímtě ušetři nás
      • Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka

*1* Vidím Linuš, že začínáš mít alergii.
        • lina25

Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka

No slabý slovo *1*
          • Re: Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka

*1* ale kopřivku zatím nemáš nebo už jo? Mě začínají naskakovat pupínky. *1*
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Pro tramvaj-tramvajenka

No náznaky už tam jsou *1*
  • ...

Ahojky všichni...teď jsem tu asi 2 dny nebyla :( může mi někdo prozradit co je novýho??
  • lina25

Paris a tatínek

Tvář princezny a oči nebeskou modř mají
    To je ten boží tvor, kterého všichni dobře znají která slavného tátu má
    a kterého brzy ztratila....
    Ten andílek který sešel z nebe mezi nás
    Který do světa nedobrého přinesl tolik krás
    Anděl, který se v dětské duší ukrývá....
    A na zemi se pod jménem Paris ukrývá
    Otec který jí celým srdcem miloval
    Lásku, něhu, domov, zázemí a ochranu
    To vše jí za svého života věnoval
    Tatínek odešel velmi brzy do nebeského kralovství...
    Andílek pláče, a upíná oči na nebe
    Slyší hlas, co šeptá a hladí....
    Miluji tě dcerunko, budu chránit tvůj život dál a počkám tady na tebe
    Jednou se sejdeme až přijde tvůj čas
    Zase tě obejmu až přijdeš mezi nás
    Zase ti políbím tvoje krásné vlásky
    Zatím ti posílám z nebe spoustu láska

Táta
    • jacksonka

Re: Paris a tatínek

je to užasný!
    • jacksonka

to je nááááááádhera!!!!!!!já taky skládám básničky ale na tohle asi nemám!!!! *8*
      • jacksonka

Re: Re: Paris a tatínek

myslim parisinu básničku!
    • besta

krasa ale divny sel jsem do obchodu a cestou me take napadla basnicka...
      • besta

jmenovala se MJ a lisa mary:MAjki se zeni cely svet se stoho zblazni bere si lisu mary presli proto jsme se tu sesli michaeli berete si lisu "ANo"toto slovo zaznilo..2krat celemu svetu se chtelo plakat ale pak se rozesli a my jsme proto breceli....ale majki se zeni znovu ale bere si jinou zenu ta mu porodi paris a prince a uz nic vice ale dalsi roschod a my zase vzlykot...
      • lina25

To proto že Majký je s námi *3*
    • anet98

Skoro jsem brečela.Je ůžasná. *14*
    • angie72

Loučím se s vámi pod linušky nádhernou básničkou. Jdeme nakoupit, tak se mějte báječně a večer bych chtěla na chvíli ještě přijít. A stále platí, jak jsem minule psala, že pokud máte nějaké otázky ohledně Majkího do knížky, tak mi je pošlete vzkazama. Odpověď dostanete, ale až v té knížce :-)
      • lina25

Zlatí těšíme se!
    • angie72

Linuško, teď jsi prozměnu dojala ty mě! Můžu si jí taky vzít do knížky?
      • lina25

Jasně že jo, jen si oprav tu chybku na konci nemá být láska ale lásky *3* Tak líp vyjde rým *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Paris a tatínek

Je to nááádherný!
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek

Děkuju
    • Re: Paris a tatínek

To je krása.:-)))) Linuš, odkud čerpáš ty jeho básně? Díky, že jsi to tu dala.
      • lina25

To je z hlavy:) Děkuju
        • Re: Re: Re: Paris a tatínek

No Ty a Angie máte neuvěřitelný talent. Úžasné, holky!!!! Já si teď právě přečetla na předchozí stránce to, co napsala Angie...nádherné. Opravdu, klobouk dolů... *14* O to víc, s začínám těšit na knihu od Angie... *4* *4* *4*
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek

Knížka Angie bude určitě skvělá! Její básnička mě dojala k slzám! Jsem ráda že se básnička líbí *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Paris a tatínek

Právě proto se na ni těším. *4* A ty básně, které jsi tady dávala, to byly taky Tvoje?

Ano, líbilo se mi to moc a chtěla jsem k tomu napsat, jak byl Michael úžasně nadanný, jemný a citlivý (což samozřejmě by) a ona to byla Tvoje báseň... *4*
  • Jehovisti

Oni jsou magoři. Znala jsem jednu jehovist. rodinu a opravdu, žádné oslavy kromě Velikonoc nedělají. Měli taky děti a mě jich bylo strašně líto vždycky o Vánocích, protože všechny děti se radovaly z vánoc , dárečků a Ježíška a ty malé chuděry nic. Já bych některým lidem zakázala děti mít, fakt...
  • Hezké odpoledne

Přeji všem hezké odpoledne. *4*

Angie, jak to vidíš s Tvou knihou? Kdy si myslíš, že práci skončíš? Víš, ptám se, protože jsem nedočkavá, moc bych ji chtěla. Tak, kdy si myslíš, že by jsi ji mohla vydat? *4*

P.S. Ten Brown, zemřel před 5lety.
    • angie72

Re: Hezké odpoledne

Jéééj, nedokážu na tvou otázku odpověď, ač bych moc ráda, ale to se vážně nedá. Nepíšu pravidelně, protože na to musí být ta správná atmosféra. Pokud jsem jako dneska mimo, tak nepíšu.
      Pamatuješ, jak řekl Majkí ohledně hudby, že to přijde samo, že to je zhůry, tak je to pravda. Najednou ti něco řekne piš, teď je ten psárný čas a já jdu a píšu a píšu a píšu!

Nezlob se, neuhýbám odpovědi, ale teď ti nedokážu odpovědět, mám toho ještě hodně před sebou.
      • Re: Re: Hezké odpoledne

*4* Angie..., jak bych se prosím Tě mohla zlobit, jsem šťastná, že jsi se pustila do tak nelehké práce. OBDIV. Tak si prostě počkáme..., no. *4*
  • tramvaj-tramvajenka

Pohreb

Ja fakt nevim,co si mam myslet.Ted jsem cetla,ze jeho ''tata'' ten pohreb posunul na 31.8.Ja uz fakt nevim,kdy to bude.
    • Re: Pohreb

Jo, já to taky někde četla a myslím, že se na ty články už vykašlu. Jeden den něco výjde a na druhý den to není pravda...
      • angie72

Re: Re: Pohreb

Mají hodně práce kolem toho. Musí toho dát hodně dohromady. Budou mít hodně policajtů na hlídky... A práce je kolem toho ještě hodně.
        • Re: Re: Re: Pohreb

Takže při tom bude veřejnost?
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pohreb

Právě, že nebude. Dělají opatření, aby měli na vše soukromí a klid. Konečně se chtějí rozloučit sami, bez kamer, bez publika, bez kamer a to naprosto chápu.
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pohreb

Ano, taky to chápu. Ti lidi nemají opravdu žádné soukromí...
  • angie72

History

Právě poslouchám History. To je tak pestrá písnička... Krásná!
    • anet98

Re: History

Tu miluju. *14*
  • tercule

MJ

no tak se tu mějte a zase v pondělí...to zas ty příspěvky budu číst cele dopoledne :-)... a jinak Majkýho v duši pa holky jacksonky :-)
    • angie72

Re: MJ

Pa a krásný víkend měj!
    • anet98

Re: MJ

Ahoj.
  • angie72

Tak doufám...

Doufám, že bude takhle úspěšná i knížka o Majkím co píšu *4*
    • m.jacksonka

Re: Tak doufám...

TO SI PIŠ! *4*
    • anet98

To určitě ano,protože ty píšeš moc moc krásně. *4*
      • besta

Re: Re: Tak doufám...

ano napis to do te knizky o te hvezde::)
        • angie72

Re: Re: Re: Tak doufám...

Chci to dát do úvodu. Napadlo mě to, když jsem to dospala...
          Brzy dám další téma. Já ještě píšu pořád téma Michael Jackson. Je tam tak nějak pořád co psát... Ty témata jako Murray mě unavovaly, ale budu se k tomu muset vracet ještě. A to jsem ještě nepsala o soudech. Vy jste mi už psali komenty k tomu myslím a já se ještě k tomu nedostala.

Včera v tom videu jak Janet dávala Majkímu tu cenu, tak Majkí říkal, že jeho dětství bylo bez vánoc, bez narozenin :-( Já nevěděla, že ani narozeniny neslavil brouček.
          • besta

Re: Re: Re: Re: Tak doufám...

to je hruza!!!!
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Tak doufám...

Že jo, já koukala jak blázen, ale Jehovisti asi neslaví ani narozeniny. Od Majkího je moc krásný, že dětem dělal vánoce i narozeniny! I vzhledem k tomu, že u Jehovistů byl taky. On musel, rodiče ho tam přivedli jako dítě.
    • tercule

to si piš!!!jedeš do prahy na ten sraz?
      • angie72

Re: Re: Tak doufám...

Já jsem z Prahy, ale už jsme se domluvily s holkama na soukromém setkání. Já na takové velké akce moc nejsem víš. Mám tak trochu fobii z moc lidí kolem mě :-(
        Ale ten příští sraz bych přišla. Můžeme ho uspořádat před vánoci v pár lidech tady z fanu...
        • tercule

Re: Re: Re: Tak doufám...

tak to ju..já mám taky strach z hodně lidí, ale chci tam jet...musím se s ním rozloučit...jinak zkončím u chocholouška... :-) :-(
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Tak doufám...

My se právě sejdeme s linou25 a terindou321 u nás. Chceme si pustit dokument a nadávat na Bashira a tak :-)
            Manžel se z nás picne :-)
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Tak doufám...

Už se teším broučku *3* Na manžela budeme hodný *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit