-
Hezký večer...
Ahojík všem, jak se máte? Něco nového? -
-
Re: Hezký večer...
Ahooj, mám se fajn, však víš, to ty občasný dny plný stesku, co ty? *4* -
-
Re: Re: Hezký večer...
Přijeli jsme z nákupu docela pozdě. Tak jsem se pustila do melouna. To je moje večeře :-) Miluju melouny a Samuelek (perský kocourek) taky. Právě v momentě, kdy jsem vás tady zdravila, si Samuel vložil hlavu do celé půlky melouna, takže vzhledem k tomu, že je krémové barvy, tak si dovedeš asi představit, jak vypadá. Myla jsem ho, nepomohlo to :-) -
-
Re: Re: Re: Hezký večer...
juuuj *1* .. no jo ty kočky.. já mám taky Barunku IV. (Britská modrá) .. no ona to ani neni kočka.. taková malá rozmazlená princezna:D.. to je nějaký jiný zvíře.. ona skoro nejí maso, ale když jí dáš hranolku, nebo jogurt tak to ona sní *1* .. -
-
Re: Re: Re: Re: Hezký večer...
No jsně, jogurt, meruňky, rajčata, salátovou okurku, papriky, tak to Samuel miluje, ale meloun vítězí. Ale maso samozřejmě taky. Oni jsou boží... Je mu 5 měsíců :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hezký večer...
jistě:).. aa děkuji.. můj výtvor:D.. tady je hrooozně krásný *14* -
Zaneskooo to je supééér ikonka, júúú... Se můžeš podívat na profil. Pošlu ti ho vzkazem, ju? -
tak to musí být ještě malinkej.. tý naší jsou dva roky.. ale vypadá tak na těch 5 měsíců:D
-
-
-
-
-
-
Hoj
Ahoj děvčata, koukám že je to tady samá báseň *1* .. ale je to krásný, jste šikulové *4* .. jináč dneska jsem byla v Chomutově a koupila jsem si tričko v New Yorkeru IN MEMORY KING OF POP *14* .. a taky jsem se málem setkala s Michaelem.. ale to je fuč, aspoň mám to tričko *1* -
-
Re: Hoj
Jo já byla v metropoli předevčírem a viděla jsem je tam..A ten věšák jsem obejmula a prej:"Mami, kolik máme na vkladní knížce?" *15* -
já pitka....zase moc mluvím....... já tady nejsem kdyby něco. -
Jej se mas *3* mohli by ho mit i v Brne snad.. *14*
...Co se stalo? *7* -
-
Re: Re: Hoj
v Brně?.. tam určitě *1* .. no nějakej idiot to do nás ze zadu napálil.. ale nic hroznýho, odnesla to jenom koule.. ještě že jí tam máme *1* -
-
Re: Re: Re: Hoj
"odnesla to jenom koule.."
Heh nejdriv jsem to pochopila trosku jinak *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Hoj
já si to myslela, že si to ak vyložíš:D, ale nevím jak se tomu jinak říká:D.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hoj
S kouli na vrchu *15* este lepsi nazev *1* -
*1* tak jak jinak to nazvat?.. ohlá tyč na zadku auta s koulí na vrchu?.. to je asi blbost co? *1* -
No to taky nevim,ale koule je myslim dobrej nazev *15* *1*
-
-
-
-
-
sry ale nemusiš se chlubit *15* -
-
Re: Re: Hoj
ostatně nás ,,děvčata´´ to hodně mrzí že mi nemohli viťte škoda ale jakto že ses s ním nesetkala?něco se stalo? -
-
Re: Re: Re: Hoj
ary ja to tak nemyslela řekni si jako by tam ten komentik nebyl ano????prosím to jsem nechtěla (možná) napsat! *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Hoj
v pohodě *3* -
-
nykkyt stojí 269,- ... tak my tm občas zajedem.. ale to tričko za to stálo *15* -
Jé a za kolik?Já v Chomutově bydlim .Ale do New yorkeru nechodim tam je to na mě drahý ale když by to bylo s triko s Majkym klidně bych si připlatila.
-
-
-
-
-
-
Michaeluv zivotopis a spisovatel
Ahoj,chtela bych se zeptat,jak se jmenuje spisovatel,ktery napsal Michaeluv zivotopis?Jenom vim krestni,pokud si to presne pamatuju,tak David,ale prijmeni nevim.Napiste mi prosim do vzkazu,protoze tu budu asi az zitra vecer (neni to jisty) a nez bych to tady nasla,tak by to strasne trvalo.Prosim odpovezte.Dekuji mockrat. *4* *3* -
for aleksa
21.8. 2009 19:04-Aleksa
že bych si to špatně vyložila???promiň.
a tvé maminky je mi líto *9* -
-
Re: for aleksa
Děkuji. Je to už rok. Možná jsem to špatně formulovala, tak jsme se nepochopily. *4* Proč jsi se ptala na knihu Tanec jako sen? Chceš o ní něco vědět? -
-
Re: Re: for aleksa
nn já ji mám jen že je hrozně moc pěkná....... co vymyslel!!!
-
-
-
pardon
sexy -
Sexy Majkl-wau
http://www.youtube.com/watch?v=9fLh s19fvD4 -
chi chi chi
na tom sexi videu -
chichichi
to je bájo jak si sahá do toho rozkroku nebo jak si ,,osahává´´ zadek je to sladkýýýýýý! aaach *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Sexy Majkl -wau
http://www.youtube.com/watch?v=9fLh s19fvD4 -
Sexy Majkl -wau
Majkl na podiu tak na půlku s rozeplými kalhoty a sexy pohyby,ale je tam víc ukázek.