Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jacksonka

plsky

a prosím nelitujte mne!nemám to ráda
  • jacksonka

pomoc je mi zima

hele.já tady bloudím a čtu komentáře!někdo ale bylo jich hodně psali že by se s ním chtěli potkat když bloudil a hledal kamarády a vyslišet ho a pomoci mu!někdy si říkám proč bych to měla být zrovna já kterou potká!vždyť je tu tolik laskavějších lidí než jsem já (a to jsem jich moc nepotkala) jsem vcelku jako on!pro mě je těžké si najít kamarády pro mě neplatí kamarád si tě najde sám ani já je neumím hledat neumím si nájít kamaráda natož přítele kterému mohu důvěřovat!!!taky jste měli ten pocit že jste si řekli ,,tak a zrovna mě tam určitě musí potkat abych mu pomohl/a´´ale pyk jste si uvědomili že je i někdo jiný kdo si tohle říká.moc mě to bolí že si nemohu najít kamarády a to za zadkem nemám kameramany a bulvár.ani přátele si nenajdu.tak vás prosím,nikdy se nehádejte protože to vás akorád od sebe oddělí a nesuďte člověka podle toho jak vypadá.Znám pocit úzkosti,samoty ,bolesti a bezmoci. asi vím jak se majkí musel cítit osamělí!znám to a děkuji za přečtení! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • zanesskaaaa

Re: pomoc je mi zima

Nejsi jediná.. občas se tak taky cítím.. ale musíš si věřit, že najdeš ty správní, neboj se oni existujou, ale musíš je nechat k sobě připustit a ne říct, tenhle ne, vždyť je hrozný, on se najde jiný.. NE! musíš ho nechat aby si k tobě tu cestu našel, v šestý třídě jsme se dvě třídy spojily do jedný, jednu holku jsem tam nenáviděla, ale teď je to milá a hodná holka, která se dosti změnila a teď spolu vycházíme v pohodě, jsi teprv náctiletá a tak lidé okolo tebe se mění a jsme holky tak se dosti hádáme kvůli blbostem, ale nikdy nevíš, jestli třeba nebudeš nejlepší kamarádka s holkou, kterou jsi na základce nemohla ani vidět.. *3*
    • angie72

Re: pomoc je mi zima

Tvůj koment působí dost smutně! Ale já vím, jak ti je. Znám to, když jsem měla náct, tak jsem se cítila strašně sama. A to mám sourozence, nejsem jedináček, ale i přes to jsem měla pocit, že jsem jiná, žew já prostě patřím jinám...
  • jacksonka

halooooo

je tu ještě někdo???
  • jacksonka

jejdanánky

já se teď koukám na svůj stín a vypadám jako majkí (ale jen hlava) hihihihihihihihihihihihihihihihihih ihihihihihihihihihihi *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • zanesskaaaa

Re: jejdanánky

Klíídek *15*
  • jacksonka

těšííííííííííííííí m

já se těším na film s majkím 30.října v ČR v kinech ááááááááááááá
  • jacksonka

je-jej

trapáááááás
  • thesimsa

..

Ted byl na nova cinema Michael *14*
    • angie72

Re: ..

Já akorát vyšla ze sprchy, když tam byl ještě Prince. Toho zpšváka nesnáším. A já říkám, jééé, nebyl tam Mjakí, když tam je tenhle blbec? A v tom přišel Majkííí!!!
      • thesimsa

Re: Re: ..

No ja Prince taky nemam rada..Je takovej nesympatickej,slizkej..

Ale celkem me nastvalo jak rekli podobne slavny jako Princ je i Michael Jackson nebo jak to bylo..Vyznelo to jako by byl Princ lepsi nez Michael.. *10*
        • lask1

Re: Re: Re: ..

To je teda sranda, Michael bol prvý v predajnosti okrem iných predností a oni ich idú zrovnávať.
          To už mám radšej Georga Michaela ako Princa, ten aj krajšie spieva.
          Od Princa poznám sotva dve pesničky.

On je taký malý oproti Michaelovi a ani nie je taký sympatický.
          • thesimsa

Re: Re: Re: Re: ..

Nechapu jak muzou Michaela s princem srovnavat ten princ ma ve Fanklubu 8 lidi tak asi zas tak dobrej neni..
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: ..

Vraj bol talentovaný, ale on sa až tak nepresadil ako Michael.
            • zanesskaaaa

ale tak Michael jich před smrtí taky neměl moc.. to se musí přiznat, všichni si ho začali přidávat až po smrti..
        • angie72

Hlavně řekli, že se sám Majkí jmenoval králem popu, ale to není pravda. Jmenovala Majkího Liz Taylor.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: ..

To tá Nova Cinema sa tak vyjadrovala, alebo to mali prevzaté.
            • angie72

No já nevím, něco tam říkali celebrity, uznávali ho, ale možná nova cinema to říkala, ale fakt nevím. Já to až tak nevnímala, jen Majkího tvářičku.
            • thesimsa

Myslim ze to bylo prevzany..Akorat ceskej dabing..
      • angie72

Pardooon, Majkí!!!
    • jacksonka

Re: ..

cožeeeeeeeeee do řiti co o něm dávali!!!(pardon) *9* *9*
      • thesimsa

Ty jo ja ani nevim *15* sem nejak neposlouchala co rikali jen jsem cucela na ten sestrih..Ale byl tam asi jen dve minuty *9*
      • jacksonka

nebylo to něco jakovýstřední hollywood a největší hollywoodské záhady????
        • angie72

Jo je to ono...
  • jacksonka

počkat

vy jako ymslíte new york jako ten obchod nebo new york jako to město?
    • zanesskaaaa

Re: počkat

je to NEW YORKER.. do New Yorku bych asi jen tak nejela *1*
  • anet98

Ahoj

Tak já se ozvu ráno teď už musím(ale né spát).Páá. *1*
    • zanesskaaaa

Re: Ahoj

pááá *4*
  • nespesna

kníža

jestly byste chtěli nějakou knižku o Michaelovi Jacksonovi tak děte do knich kupectví já jsem ji tam viděla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit