-
Hezké...
Hezké odpoledne všem. *4* -
Pro Lask a Angi
No o té pásce už se někdo domlouval na lidech. To a si bude mít taky víc lidí ale mohli by jsme si určit nějakou spešl barvu. No před vánoci se Angi určitě sejdeme. -
-
Re: Pro Lask a Angi
Alebo si môžete dať biele tričko, bielu košelu a červenú pásku.
Dneska som si pozerala Dangerous koncert na DVD, a tá posledná pesnička Man in the Mirror, bol tam tak oblečený v tej bielej košeli.
V tom bielom vyzerá ako anjel.
Zrejme je to farba mieru. -
-
Re: Re: Pro Lask a Angi
Jo bílá Majkímu slušela. A to Dangerous...jak na konci odletěl, to bylo krásný! -
-
Re: Re: Re: Pro Lask a Angi
To áno, to bolo pekné.
-
-
-
Re: Pro Lask a Angi
Tu pásku chci začít nosi t pořád a jednou jsem si všimla , že ji měl Michael na levé ruce.
-
-
krásný den
přeji všem krásný den můžu si s váni psát? už dlouho jsem tady chtěla něco napsat ale nebyl na to čas *4* -
-
Re: krásný den
No jasně -
Re: krásný den
jasan, proč ne :-) jen piš -
-
Re: Re: krásný den
díky -
-
Re: Re: Re: krásný den
jedeš taky do prahy? -
-
Re: Re: Re: Re: krásný den
jestli se ptáš mě tak nevím
-
-
-
-
-
paaa...
ja uz tu nebudu mozna asi vecer tak zatim paa... -
jsem to ale vtěrka
jen chci říct že jakékoliv slova moudrá nebo laskavá mě napadly protože jsem myslela na majkího.někdo si prostě řekl že majkí bude slavnej a nejlepší ale zato bude mít ze života peklo.....ale tohle si majkí nezasloužil ani ten předčasný odchod!Majkí je mi to líto a chci ti říci že tě miluju a klaním se ti! *4* *4* *4* -
-
Re: jsem to ale vtěrka
Jo tak to já taky. Teď si pouští film Jaksons .Americky sen. V anglině. Je to hrozný , co museli všichni prožívat. -
To ano.
On je ako slávik, ktorému pristrihli krídla. -
jacksonko pres osobnosti muzeme oslavovat::).....
-
-
ach jo
prosim vas nebydli někdo v prostějově???? *9* *9* *9* když jo tak se s nim chci seznamit třeba něco podniknem na majkího narozky! *9* -
-
Re: ach jo
asi nikdo njn.....já místo oslavy budu zoufat no..... *3* *4* -
-
Re: Re: ach jo
tak pres osobnosti muzem oslavovat... -
-
Re: Re: Re: ach jo
DOBREJ NÁPAD!!!!!!!!ale lepší by bylo sejít se a vymyslet něco!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: ach jo
ale jak ja bydlim v brne....
-
-
-
-
-
Přeji všem krááásný den...
Ahojík fanoušci, všem vám přeji nádherný, přenádherný den...
Spala jsem krásně, mám super náladu, akorát tu dnes budu sem tam. Ale doufám, že jste všichni v pohodě, že se máte taky bájo, že jste se také krásně vyspali s Majkím v srdíčku. *4* -
-
Re: Přeji všem krááásný den...
Co kdyby jsme si dali všichni nějaké poznávací znamení a můžeme si předat telefony a je to uplně bez problémů. Na tu pamětní desku, to ani nevím , co a kdy se má něco dít a určitě by jsme tam zašli. No a před vánoci počítám, že zase budou nějaké takové akce. Prostě na Michaela se nedá zapomenout. Hlavně chci začít pomáhat. Už jsem něco málo začala. Ale na větší věci musím bydlet v Praze. Vydělat víc peněz a být v kontaktu s organizacemi. -
-
Re: Re: Přeji všem krááásný den...
Že sa vám do toho pletiem, poznávacie znamenie by mohla byť rukavica.
Aj keď asi ju tam budú mať viacery.
Prípadne by to mohla byť aj páska na lavej ruke, napr. červená.
To by bolo také symbolické.
*4* -
-
Re: Re: Re: Přeji všem krááásný den...
Jééé, lask ty jsi jim navrhla krásné poznávací znamení. Ta páska je univerzální nápad!!! A červená je Majkího barva! -
-
Re: Re: Re: Re: Přeji všem krááásný den...
To hej, mne sa to moc páčilo keď to nosil.
Je to taký pekný symbol.
-
-
Vlastne on ju mal na pravej ruke.
-
-
Já myslela před vánoci udělat sraz my, fanoušci toho to fanu víš.
O té desce se dočteš tady http://www.michaeljacksonweb.cz/bea tit.htm
Je tam program dne :-) -
-
Děkuji.
-
-
Tak jsem si pořádně přečetla tvůj příspěvek. Pochopila jsem , že tam nejdeš. To víš , že dám vědět. Co a jak. -
To to je pro Angi. -
-
Teď jsem na ty stránky koukala a změnili to. O té pamětní desce jsem nečetla, možná jsem to přehlídla, nebo to tam už není, nevím. Pádím vařit. Zatím a hraje mi SMILE!!!
-
-
-
Ahoj broučku! No náladu je super! A Majkýho ze srdíčka už nepustím *3* -
-
Ahoj zlatí *14* . Já odbíhám vařím, tak tu budu asi spíš později, ale nedalo mi to nepřijít vás pozdravit. Chyběli jste mi broučci moji! -
::)
-
-
Ahooj Angie, děkuji a tobě taky krásný den.. *4*
-
-
kral popu jr.
kdyby jste meli volit kdo bude dedit trun popveho krale....pro koho by jste hlasovali pro blanketa nebo pro prince??? -
-
Re: kral popu jr.
Tak jak píše linuš Prince je prvorozený, ale trůn krále popu se dle mého nedá dědit. Ten se musí zasloužit. Takže ten, kdo má dar po Majkím a bude ho následovat *1* -
-
Re: Re: kral popu jr.
no jo angie vzdy moudra slova::) -
-
Re: Re: Re: kral popu jr.
ÓÓÓ děkuji besto *14* -
-
Re: Re: Re: Re: kral popu jr.
neniiii zac hlavne ta hvezda...to uz stebe promluvil sam majki.... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kral popu jr.
diky jak bych mohl na hvezdu zapomenout???vzdyt to je naprosta nadhera.....uz se tesim az si prectu vte tve knize...(jestli to tam bude)..... -
Souhlas Besto! Angie to vždy správně rozhodne *3* Je nejlepí zprávce kočička naše! -
Jééé ty si to pamatuješ jo? Jsi milý!
-
-
-
-
-
Jelikož, ještě jeden z nich zatím nic nedokázal, tak nemůžu říct.. uvidíme časem.. ale doufám že budou úžasní oba *15* -
-
si pis ze budou aji paris bude uzasna::).......
-
-
Prince je prvorozený *3* -
-
jenze ja spis pro blanketa....
-
-
-
Ahojík
Ahojíík všichni. doufám že jste se pěkně vyspali:) -
-
Re: Ahojík
Ahojky! Jasně, noc byla krásná a klidná:) -
-
Re: Re: Ahojík
u mě taky měla jsem suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuprrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sen! -
-
Re: Re: Re: Ahojík
Jacksonko přišla ti ode mě zpráva na icq? Včera jsem ti ješt odepisovala tak aby sis nemysella že na tebe kašlu *3* No v mojich snech se Majký objevuje pravidelně, akorát si je nepamatuju *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
zas budeme probirat nase sny s majkim jak minule??::) *15* *15*
-
-
Re: Re: Re: Ahojík
u me take OK
-
-
-
-
Dole se to ztrácí
Narozeniny našeho miláčka Michaela:
Michael Jackson TRIBUTE DANCE BEAT IT - Prague
Milí přátelé, rádi bychom vás pozvali na akci KING OF POP FOREVER. Uskuteční se také v sobotu 29.8. Ale zatímco BEAT IT budeme tančit v ulicích Prahy, následná party se koná v areálu O2 Žluté lázně, a to od 15:00 hodin. všichni jste samozřejmě srdečně zváni - VSTUP VOLNÝ. bližší informace zde: http://www.facebook.com/pages/Micha el-Jackson-KING-OF-POP-FOREVER-trib ute-party/114507347980# -
-
Re: Dole se to ztrácí
A ty se tam chystá Toremo? Já budu mít s Angie a Terindou soukromou oslavu. Pustíme si dokument a budeme nadávat na Bashira *1* Každopádně, všem co se tam chystají, přeju příjemnou zábavu, a pak povyprávějte *3* -
-
Re: Re: Dole se to ztrácí
Už se moc těším, až se sejdeme. Jééé to budou padal slova na adresu Bashira *15*
Ale mohli bychom před vánoci se sejít společně s lidmi tady z fanu. Já nejsem na tak šílené akce jako bude tahle. Moc lidí na mě, i když bych ráda viděla pamětní desku pokládat. Tak se tam potom zajdeme jen podívat. Musíš Toremo dát vědět, kde bude. -
-
Re: Re: Re: Dole se to ztrácí
Taky se moc těším! Manžel ať už začne péct Angie *1* Jo, Toremu tu desku nám určitě napiš! *3* A předvánoční sraz je výbornej nápad!
-
-
Re: Re: Dole se to ztrácí
Já budu mít taky soukromou oslavu, budu tam já a já *1* .. do Prahy nemůžu.. ale užíjte si to tam *3* .. a vy taky Linuš s Angie a Terindou *4* -
-
Re: Re: Re: Dole se to ztrácí
jaa mozna s kamosema budemem mit soukromou oslavu...
-
-
-