Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MJ?Dubai 27.6.2009

http://www.youtube.com/watch?v=DgJM rB_6_Hc
  • MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5qBl NqKG2Bc
    • Re: MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

Jo, a Elvis pracuje u nás v sámošce...Proč je to nafoceno tak, aby nebyl viděn obličej? Kurňa, až bude věrohodnější důkaz, tak ho sem klidně dej, ať to tady prozkoumáme, ale tohle totální hovadina nic nedokazující.
      • angie72

Re: Re: MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

To už zase jako začíná? Ona je fakt magor!!! Dává sem pořád dokola jedno a to samý. Klip Rica Astleyho a tam má být jako Majkí.

Lidi, pozor na to, od teď každý v klobouku a s deštníkem je Michael Jakcson. Klobouky nenosím, ale deštník. Júúú, já jsem vlastně tedy Majkííí, páni jo, nebýt tý onentý tak to nevím *8*
        • Re: Re: Re: MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

Jo a pozor na včechny starce s holí!!! Je to Michael v převleku a všechno svou hůlkou natáčí...tak bacha!!! *5*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

*15* *1* *15* *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: MJ vyfocen 27.6.2009 v Dubai?????!!!!!!!!!!

*15* *15* *15*
  • pro Lask

Děkuji, objednám to. HIStory jsou dvě, možná proto, že CD HIStory je dvojalbum. Díky za tip. *4*
  • Zdravím všechny

Nevím jak vy,ale já jsem u tohoto videa plakala.

http://www.youtube.com/ watch?v=09eBR7mnB-g
  • porsche33

DUCH MICHAELA JAKSONA

JAK MYSLÍTE ŽE JE TO S TÍM DUCHEM MICHAELA JAKSONA ? JE JICH VÍC ...ALE NEVIM POSUDTE SAMI... http://www.youtube.com/watch?v=9dnI NH_RgwE
    • Re: DUCH MICHAELA JAKSONA

No, kdyby to byl duch, tak to znamená, že byl zavražděn a bude tady tak dlouho, dokud se jeho smrt neobjasní.
      • angie72

Re: Re: DUCH MICHAELA JAKSONA

No to tak není... Duchové jsou Andělé. Je jich prý plné nebe. Víš kolik je pozemských Andělů? Prý strašně moc.
        A jsou lidi, kteří mají schopnost cítit ducha a jsou lidi, kteří se můžou snažit a bohužel nic nevnímají.
        • Re: Re: Re: DUCH MICHAELA JAKSONA

Já se nepřu, jen reprodukuju názor pana Kafky, který byl mystik a tyhle věci zkoumal. Madam Blavatská taky (ale to bych musela dohledat).Jsou to věci mezi nebem a zemí a nemám s tím osobní zkušenost.
        • lask1

Re: Re: Re: DUCH MICHAELA JAKSONA

Niektorý ho môžu aj vidieť.
    • besta

Re: DUCH MICHAELA JAKSONA

to je stare to video ale myslim ze je to duch MJ
  • besta

pro aleksa

dekuju ja vim ze se beat it bude tancit v ostrave ale kdy a kde v ostrave???
    • Re: pro aleksa

29.8. v 15hod na Masarykově náměstí.
      • besta

Re: Re: pro aleksa

diky::)
  • angie72

Pro Aleksa

No jsou to záhady. Mizí návštěvnost a na jednom americkém serveru zmizely články ze včera, které jsem četla. To už fakt nechápu.
    • lask1

Re: Pro Aleksa

Dneska si nové info nečítaj, aby si sa zbytočne nerozčúlila.
      Ale ty si to už možno čítala.
      • Re: Re: Pro Aleksa

Tak už nic nepiš, vím, co máš na mysli. Ten blábol jsem někde četla před několika dny. Oni z něho dělají narkomana a psychopata. Je to promyšlená hra. Píšou to záměrně. Blíží se den zúčtování, tak je třeba smýt vinu za jeho smrt a hodit to na Michaela.
        • angie72

Re: Re: Re: Pro Aleksa

Ona totiž dělá problémy pojišťovna víš. Nechtějí vyplatit pojistku Majkího. Tak to snad dobře dopadne!

Jak jsi to myslela, ať už nic nepíšu? Myslela to s těmi články, časem, a tak? Taky se ti to stalo? Můžeš do vzkazů, jestli nechceš tady.
          • Re: Re: Re: Re: Pro Aleksa

Nééé, to patřilo Lask. Poprosila jsem ji, ať mi napíše název článku, který ji ročílil, ale mezitím jsem to našla. Proto jsem ji napsala, ať už mi to nepíše.
      • angie72

Re: Re: Pro Aleksa

Jsi milá, ale já to četla už. Jsou to zmetci. Oni napíší takovou kravinu. Copak už nikdo nepřemýšlí? Udělají z toho senzaci a potom napíší, že to je ale nepodložené!

Alekso, je to tady v napsali o mně.
        Jinak v tom článku nebylo nic špatného. Jen to, že pohřeb bude posunut o ty dva dny, tak to nechápu. Co další nechápu je, že jsme měli včera totálně přeházený programy v TV a dnes na PC byl totálně mimo datum a čas, to se podržte-1.1.2002
      • Re: Re: Pro Aleksa

Nečetla...co je tam? Napiš název článku, ať se v tom nehrabu. Díky...
    • Re: Pro Aleksa

To není poprvé, kdy se snížila návštěvnost. Už minulý měsíc byla přes 800tis.!Pak skok dolů a včera to znova srazili pod 800tis..
    • Re: Pro Aleksa

Divné to je, články možná obsahovaly něco, co bychom si později pohli dát do souvislosti.
  • Diana Ross

Nevíte někdo, proč Diana Ross nebyla na pohřbu? U Liz Taylor se psalo, že by to nezvládla, v jiném článku bylo, že ji rodina MJ na pohřeb nevpustila. Resp., že nechtěli, aby se zúčastnila. Ale proč tam nebyla jeho milovaná Diana? *7*
    • angie72

Re: Diana Ross

Na rodinném rozloučení byli blízcí, ale na veřejném už potom jen rodina. Ti museli. Vypadalo by dost divně, kdyby tam nešli, ale muselo to být náročné.
      Ale ve Forest Lawn bylo víc lidí.
      • Re: Re: Diana Ross

Aha, vůbec nic jsem o tom nedohledala. Protože, kdyby tam nebyla Diana, bylo by to dost divné, pro mě nepochopitelné.
        • angie72

Re: Re: Re: Diana Ross

Liz Taylor na tom byla hodně špatně chudinka. Jsem četla, že umírá, ale to bylo přehnané, protože byla na operaci s cistou na páteři. Ale byla na to mhodně zle. Si vem, jak my trpíme, natož potom oni. S Majkím si byli moc blízcí. Věděli o sobě úplně všechno. Je to smutný.
          • Re: Re: Re: Re: Diana Ross

Ano, ona mu hodně pomohla. Na té operaci ale byla až po pohřbu. Já kdybych měla jen na kolečkovém křesle, tak se jedu rozloučit se svým přítelem. Kdo ví, co za tím všechno bylo.
            -----------
            V Napsali o mě: se píše, že La Toya odnesla(ukradla), či co, nějaké CD. Nevíš o tom víc? Vím, že Michael měl přes 200 nevydaných písní v "šuplíku", že by to bylo ono?
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Diana Ross

Já myslela, že to bylo po pohřbu ta operace. Jsem to asi špatně napsala.
              Ale nevěřím, že jí rodina nepustila. Prý řekli, že to není jejich znám, ale Majkího. No právě proto, tak by tam být měla. Ale třeba tam byla...

Jestli jsi to četla v těch zprávách od fanoušků, tak to tam dával besta jsem koukala.
              Jinak jsem četla, že La Toya hned ten den co zemřel Majkí se vloupala do domu a odnesla vše, aby prý exekutoři nic nemohli vzít. Prý i nábytek, který byl pronajatý, ale víš jak? Bulvár toho napíše. Ale, že vzala z PC vše co Majkí nahrával se nedivím. Tohle by mohl kdokoli odcizit a pěkně namastit kapsu.
    • Re: Diana Ross

Nikdo neví? Ani Ty Angie netušíš? Nebo se ptám na něco, co jste tu probírali? *7*
  • besta

HELP!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1Vav eOTQEZg je tu nejakj machr v angline???chci vedet co znamena co tam na konci zpiva..
  • stevie116

you are not alone

chci se zeptat v klipu k písničce you are no alone je Lisa Marie ?
    • Re: you are not alone

Jj je to ona já ji moc nemam ráda ale prej je! *1*
      • Re: Re: you are not alone

No je to ona. To se vědělo hned, když ten klip pustili do světa. A navíc ta podoba s Elvisem...
    • besta

Re: you are not alone

mylim ze ano..videl jsem video mj and lisa m pres...a tam to bylo ze je to prej ona... *7* *7*
      • stevie116

Re: Re: you are not alone

tak si jo
        • angie72

Re: Re: Re: you are not alone

Jo je to Liza...
          • besta

Re: Re: Re: Re: you are not alone

supr...
            • stevie116

Re: Re: Re: Re: Re: you are not alone

dík