Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • angie72

Já ti neberu tvůj názor a ty mě neber můj ano?já jsem sem přišla slušně a nikomu tady sprostě nenadávám.Jen říkám,co si myslím,od toho ta diskuse tady snad je nebo ne?Nebo tady smí chodit jen vyvolení?
    • angie72

Re: angie72

Proč nepochopíš, že nás nezajímá to co píšeš? Proč nediskutuješ jako my? Proč sem pořád cpeš tyhle nesmysly? Nediv se, že tě nemáme rádi, když tohle děláš.
  • lina25

TO je úroveň teda,no o tebe by teda MJ rozhodně nezavadil,nesnášel povrchní a vulgární lidi jako jsi ty.Kažý mi tady dá dnes za pravdu co jsi zač,já tě vůbec nekontaktovala,tak proč mě napadáš?Jen jsem poslala videa co jsem stáhla na netu.
    • lina25

Re: lina25

Vulgární jsem jenom na tebebudu dál! No z tebe by měla taky radost ty blázne, musí se v hrobě obracet ( až tam bude) Majký taky nesnášel lháře a pokrytce víš! O fanatyckých magorech ani nemluvím, takže po tobě by akorát tak plivnul! O videa tě tady nikdo nežádal, stokrtá jsme tě už vypískali ty vtěrko!!!!
    • angie72

Re: lina25

Každý tady bude stát při lina25, jelikož tyhle videa sem cpeš pořád. Ty to nechápeš? Ty nepochopíš, že ani o videa, ani o tebe tady nestojíme? Když se nechceš bavit normálně, tak raději nepiš. Já být někde nechtěná, tak zmizím, ani bych nemrkla, protože jsem skutečně člověk, který myslí.

Že by Majkí o linu nezavadil *15* *1* Holka, kdybych já ti mohla něco napsat, ale já nemůžu, tak ti jen napíšu, že tebe by nesnesl a nesnese, protože se chováš jako Bashir. Ano tak to je. Dokážeš o něm psát nesmysly a potom ho zase máš ráda. Potom mu zase nevěříš, že tvrdíš, že žije a potom ho zase hájíš. Dám ti kontakt na Bashira, chceš? Můžete se chytit za ruce a skočit z Brooklynského mostu spolu, protože vy jste oba zkáza!
      • lina25

Re: Re: lina25

Tak tohle je hodně dobrej koment!!!!
      • majka111

Re: Re: lina25

to sedlo angie!!! *3* já jsem taky při lina25 *15* *3*
  • Čtěte!!!

MJ vyhrožovala společnost SONY a PAUL ME CARTNEY,byl prostě nejlepší.Vyhrožovali mu zabitím.Když tady tak o něm básníte jak byl dokonalej tak si myslím,že byl i hodně chytrej,inteligentní.Myslíte si,že by odešel jen tak bez boje a nechal se zabít?MJ když něco dělal tak to vždy dotáhl až do konce,přece by těm chamtivcům nedal to,co za celá léta zbudoval!!!!!!!!
    • Re: Čtěte!!!

Noo, tak to je pravda. Zrovna včera jsem si přehrávala video s MJ někdy z roku 2001, kdy otevřeně napadl SONY a nařkl je ze zlodějny. Byl to nějaký sjezd černých umělců a MJ tam sklidil obrovský aplaus. Proto já si myslím, že Murray není sám, kdo na jeho smrti nese vinu.
      Nikdo nepochybuje o tom, že MJ byl mimořádně inteligentní, a pokud jen na chvíli připustím, že by na tom mohlo být promile pravdy, tak by se nepromenoval někde v Dubai na veřejnosti, nemyslíš? Kdyby byl donucen k tomu, aby předstíral svou smrt, bylo by to jen v případě záchrany vlastního života a jeho dětí!!! Určitě by nechodil na promenády v Dubai na očích celého světa.
      • angie72

Re: Re: Čtěte!!!

Kdyby Majkímu hrozilo zabití, tak by to řešil jinak. Rozhodně ne takhle.
        V žádném případě nejde o vraždu. Myslíte si, že by snad Murray šel do basy a nechal by všechny kolem venku? Na svobodě?
        To rozhodně ne. Prostě propofol a demerol dostal najednou. Chyba lékaře.
    • lina25

Re: Čtěte!!!

Kdo tady tvrdí že se nechal zabít???? Byla to nehoda protože Murray je kokot korunovanej. To si jako myslíš, že by šel sedět na 25 let až doživotí jen tak z hecu???Myslíš že by tohle riskoval? Běž si kázat tyhle moudra do té tvé daleké zemičky nebo se vystřel na Mars ty blázne! Majký byl chytrej a inteligentní ale ty tady kecáš o tom, že by byl schopnej nafingovat svojí smrt, což je ta největší urážka! On totiž krom toho že byl chytrej a inteligentní, byl taky dost statečnej, nebyl to srab a byl to milující otec! On neměl ve zvyku utíkat ale bojovat. Bojoval proti zlu celého světa, to si jako myslí, že by sklopil uši, a nechal si vyhrožovat?
    • angie72

Re: Čtěte!!!

No ty jsi vážně..... On se nenechal zabít, chápeš to? Majkí dostal svůj lék, jako jindy. Ale bohužel dostal vyšší dávku a nebyl pod dozorem, chápeš to? Vždyť ty nemáš rozum, absolutně ne, protože píšeš pořád dokola jedno a totéž.
  • lina25

Pro laidy

Laidy... táhni už do hajzlu a nech nás na pokoji! Nejsi nic víc než fanatický blázen, který je jednou přesvědčen že Majký žije, a podruhé pláče že zemřel! Mám tě už plný zuby ta kravko! Jestly věříme na duchy? Ano já ano, a na rozdíl od tebe která jsi se nesteklala s živým Majkým po jeho smrti, já už se z duchem setkala a né jednou.Zkušeností s duchovnem mám víc než dost! Nikdo tě sem nezval a nikdo tě tady nemá rád. Ty tvoje šílené názory nás akorát obtěžoujou! Zmiz a už se nevracej ty magore!
    • baluska1

Re: Pro laidy

Souhlasím,i když já nejsem svatá,ale alespoň trochu jsem se zlepšila,už si nic nevymýšlím.
  • majka111

prosím o shrnutí včerejška

ahojky,včera jsem byla celý den pryč na lodi a tak,bych vás prosím jestli by mi někdo nemoh stručně napsat co se tady včera na diskuzi dělo a pokud vám to nebude vadit....děkuji *4* *4*
  • majka111

ahojky lidičky....

ahojky lidičky...všem přeji pěkný večer *3* *15*
  • Pro angie72

VY taky věříte na duchy taky bych mohla říct to stejné já o vás,že jste také magoři!!!!A tyvidea posílám jen k prohlédnutí,nic víc,tak si mě neber pořád do huby jo?
    • angie72

Re: Pro angie72

Tebe si do huby brát budu, protože jsi magor. Totální magor! Normálně totální magor. Znaky, stejné znaky. Ty vole a tam jsou čtverce u deštníku porovnané s barvou saka. Ty jsi totální magor.
      A do hiby si tě brát budu. Já narozdíl od tebe jsem fanynka už leta a starám se o to, aby tenhle fan fungoval bez takových blbců jako jsi právě ty! Zatím jsi neukázala nic jiného, než ze sebe dělat rouru!
  • Pro Aleksu

To nevím proč,ale zhlédni poslední video tam bych řekla,že možná by tady byli společný znaky.
    • lina25

Re: Pro Aleksu

S těma tvýma videama se jdi vycpat!!!!! Tyhle nechutný fotomontáže nebubu podporovat ve sledovanosti, tím že na ně kliknu! Jsi tak blbá,nebo se snaží to tady akorát rozhádat???? Víš, jedinej kdo na tom bude škodnej budeš ty. My tady ke tvé smůle držíme při sobě, a nepůjdeme všichni proti sobě ale všichni proti tobě!
    • angie72

Re: Pro Aleksu

Jsi fakt tak stupidní, blbá a jednoduchá? Nebo to ze sebe ráda děláš? Proč si sem vůbec lezla. Vůbec jsi na blesku netušila, že nějaký fanklub tady existuje. Tak proč jsi sem vůbec lezla?
      Ty nejsi žádná fanynka Majkího, jsi jen někdo, kdo se nudí a potřebuje si dokazovat, že není tak nepotřebný, ale ty jsi nepotřebná chápeš to?!

Urážíš Majkího tím, že o něm tvrdíš, že žije. Urážíš ho, protože on je docela jiné povahy.
      A urážíš Majkího tím, že si ještě navíc myslíš, že by byl natolik drzý, že by si klidně chodil venku.
      Co ty jsi za člověka!!! Hele, jsi ty vůbec člověk?!
  • MJ?Dubai 27.6.2009

http://www.youtube.com/watch?v=2lYb sIrC2_I
    • Re: MJ?Dubai 27.6.2009

Nezlob se, ale platí to, co jsem psala níže. A v čem měl jako držet ten deštník? Já ho obvykle nosím v ruce, stejně jako Michael, to znamená, že jsem taky Michael? uf...
  • MJ?Dubai 27.6.2009

http://www.youtube.com/watch?v=dywa n6f3Xm0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit