-
hezký večer
ahojky lidičky -
-
Re: hezký večer
Ahoj. *3*
-
-
akce je stanovena na přesné datum!!!!
Prozradím jediné,máme se setkat s někým,kdo osobně zná MJ. -
-
Re: akce je stanovena na přesné datum!!!!
Aha tekže né přímo Majký jo? -
-
Re: Re: akce je stanovena na přesné datum!!!!
*15* *15* *15* ty teda jedeš...
-
-
Aha, tak to jsme hned klidnější. Někdo zná MJ a MJ to s ním všechno do detailů naplánoval, takže máš info z první ruky. No, já myslela, že se s Tebou dá nějak rozumně mluvit, ale Ty jsi totální blááázen. -
Proboha na co si zase hraješ? Nejdříve tvrdíš, že nějaký tvůj známý zná nějakého reportéta a v momentě, kdy zjistíš, že jsem v kontaktu s někým hodně blízkým Majkímu to tady začneš tvrdit? Ty jsi tak mimo, že nevím, jestli tě mám nenávidět ještě víc, nebo litovat!
-
-
lina25
No úplně bez důkazu nejsme,ale nemohu to zveřejnit zatím,jsme vázáni mlčením,všechno má své postupy. -
-
Re: lina25
Nemáš důkazy nemáte nic
Plácáš nesmysli a už nic víc
Šíříš fámy, motáš se ve svých lží a nesmylesh
Stále se snažím vyznat v tvojich úmyslech
Jednou je živý potom zase po smrti
To už člověk myslet si donutí
Že jsi jen blázen a jinak nic
Protiřečit a lhát to ti jde bez hranic
Nejdřív důkazy nesjou a teď jenom malé
To je fakt už jen pro světaznalé
Vyznat se v logice a tvojim myšlení
To ti fakt povím, to už je umění
Běž si bádat, a nech nás v klidu žít
Však se tě zeptáme bubeme li chtít
Jak se má majký ve svém novém příbytku
Zda mu nic nechybí a nemá něčeho úbytku
My víme že víš vše a my nic
My se tě zeptáme budem li chtít znát víc.... -
-
Re: Re: lina25
Linuš dobrý, jsi šikula, jenže ona to stejně nepochopí!
-
-
-
Blíží se sraz...
Jak se těšíte? Já moc. Přijede lina25 a terinda321. Jsem si včera dělala z manžela srandu, že my se budeme dívat na dokument, budeme nadávat Bashirovi a můj bude jak ve slunci, senu, jak ten Kája běhal a říkal "berte si děvčata, to jsou ty dobrý připálený" *15* *1* Jsem si z manžela dělala srandu. Tři baby tady na něj budeme, to bude sranda. -
-
Re: Blíží se sraz...
Ani nevíš jak moc se těším! *1* -
Re: Blíží se sraz...
Vy se teda máte. A já se budu potit v noční Praze mezi davem. *1* A jaký bude dokument??? -
-
Re: Re: Blíží se sraz...
Living with Michael Jackson, s Bashirem...
No a stihneme to snad víc a taky musíme podrbat!
-
-
-
..
Ted jsem koukala na jeden blog o Michaelovi kouknu na komenty a kdo myslite ze tam byl? Opet Laidy..
O na si asi neda pokoj.. -
-
Re: ..
Ona je jako MOR! Je jako pitralon, dobře se vtírá!
Dveřmi jí vyhodíš a oknem přijde, nebo jak krásně řekla lask, komínem! -
-
Re: Re: ..
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/elizabeth-taylor-o-michaelovi-a- sony-chteji-ho-znicit#komentare
Tady je dystak clanek pod kterym psala ty svoje "zaruceny" informace..
-
-
-
Laidy45
Žádám tě ve jménu památky Micaela Jacksona. Nešiř věci, které ubližují jeho pověsti. Tady je Fan Club Michaela Jacksnona. Takže je jasné, že nepochodíš s nějakým rozšiřováním bludů a pomluv a na víc mu ani po smrti nedáte pokoj. Takoví lidé. Připadáš mi s prominutím jako paparazzi. Takže nevím, co tu pohledáváš. Proč otravuješ slušné a oddané lidi jako je Angi a Lina a mnoho dalších. Je nejlepší tě ignorovat. Ale je to opravdu těžké. -
lina25
Já jen říkala možnosti,to že žije jsou jen teorie,nemáme zatím jediný důkaz,podívej tak jako může být mrtev tak stejně může i žít,ale více věřím verzi,že žije. -
-
Jo tak ty zase pro změnu najednou důkazy nemáš? Vždyť tady jak dlouho tvrdíš, a to nemluvím raději o dkuszi pod Bleskem a Aha, že máte důkazy? Že my jsme blázni, že věříme, že zemřel!
To jako, když ti někdo zavolá, že nějaký tvůj blízký zemřel, tak jim řekneš, že nemáš důkazy, že tomu nevěříš? To jsi takový blázen? Protože podle toho co tady píšeš to tak vypadá víš. -
helet se laidy,mě už tohle nebaví a co tady holky píšou o tobě je pravda...tak už se konečně seber a jdi já se nechci s nikým hádat a ani hádky nemám ráda takže já tedkon už taky musím jít pryč takže jsem ráda že tedkon tady nebudu a ty už s těma kecama přestan nikdo na to neni zvědavej.... *10* jinak se holky mějte lino25 angie,toremo.......páápááá -
-
Páá,páá -
Měj se krááásně :-) -
Pá Majko!
-
-
Tak kdyz nemate jediny dukaz ze zije tak proc to tady roztrubujes?
Prober se tady nejses vitana.. *13* -
O.k.a ještě něco jsi nám chtěla říct? Co by nás zajímalo víc?
-
-
fleur
Co je výstižné? -
-
Re: fleur
Ta moje básnička:) Lidem se líbí:)
-
-
lina25
Jestli mě okamžitě nepřestaneš napadat tak to budeme řešit jinak a jinde.Pro mě není problém si tě zjistit!!!!!!!! -
-
Hele nechceš se už uklidnit? Takže to uděláme tedy jinak jo? Ty jsis začala s šířením bludů a já tě varovala. Takže to předám rodině Michaela J., jak jsem ti minule psala. Varovala jsem tě. Takže počítej s tím, že to udělám, protože tohle už není normální. My jsme tady fajn banda a tohle nás nebaví.
A uvědom si, že stačí pouze IP adresa, aby člověk věděl, kdo jsi! Tak už toho nech. -
-
Ujišťuju tě že Angie ten kontakt má....
-
-
Já tě nenapadám. Tohle jsou Majkýho slova:) Vyřiď si to s ním až se s ním teda setkáš *3* COPAK TOBĚ SE MOJE BÁSNIČKA NELÍBÍ????A jak to chceš řešit hm? Dáš mě k soudu, protože jsem napsala básničku na fan?
-
-
Já že toužím po senzaci?
Mě jde jen o jedno,aby se potvrdili moje slova,že je živý,abych si s ním mohla potřást rukou a prohodit pár slov jako tomu bylo v Praze 1996.Neznáte mě,nevíte jaká jsem,kdo jsem,jaká je moje práce a s kým mám možnost se stýkat. -
-
Re: Já že toužím po senzaci?
A ty zase neznáš nás, nevíš s kým se stýkáme my, takže už klídek.
Chováš se jak malé děcko. Pořád si jen něco dokazovat, pořád a pořád. Na diskuzi pod Bleskem jsi už jen k smíchu všem. Tady se ti povedlo hned taky. -
Aha...tak teď už podle tebe zase žije???? Vždy´t teď jsi tvrdila že ho zabily???? -
OOU.Hele já tě neřeším, právě proto, že tě neznám a nechci tě odsuzovat ale meleš nesmysly. Aspoň si to přiznej a zbytečně prudíš. Nebudu už na tebe reagovat.
-