-
dobrou
Dobrou noc lidičky a krásné sny! -
Tady je nějaká nuda nemyslíte?? *9* -
Jdu...
Dobrou noc všem a krásné sny o Majkím. *14* -
Maiking HIStory
Ahojky včera mi konečně přišel ten časopis s Michaelem.Je naprosto úžasnej.Ale je to asi nějaká ojedinělá edice protože sem to nikdy neviděla.=) -
Beru na vědomí
Bohužel se ale nic nedovíte -
-
Re: Beru na vědomí
*1* *1* *1* a já myslela, že mě nikdo svými komentáři nerozesměje tak jako Lina *15*
teď si na nás jukla z komína? -
-
Re: Re: Beru na vědomí
*1* *1*
-
-
Jak ti mám vysvětlit, že já mám informace z první ruky a ty nejlepší?! Nás nezajímají tvoje debilní žvásty, chápeš to? To zpochybňuješ i v rodině úmrtí? Že my jsme divný, že tomu věříme? Já na tohle nepotřebuje od nikoho potvrzení, já to vím. -
-
Jak to tak sleduji, tohle je už nějaká diagnóza. Myslím to vážně.
-
-
Myslím že tvoje infa nám bohatě stačily....hlavně ať už nejsou další -
-
Táák, ta nás tedy vytrestala. Příjdeme o kvalitní informační kanál. Ten kanál myslím doslova.
-
-
-
Já se loučím
Dnes mi odpadla noční , tak si to užiju a jdu se podívat na Moonwalk. Ghost a ten dokumen. Udělám si večer s Michaelem a pěkně si to užiju. Mějte se moc krásně . -
-
Re: Já se loučím
já du už taky papa lidičky budu sle brečet *9* *9* -
pá -
Měj se, pa -
Krásně si to užij. Já tady taky nebudu dlouho. Napadl fan parazit, na který ještě nevymysleli sprej k zahubení!!!
Pááá -
-
Re: Re: Já se loučím
Ignoruj,nereagu a ono jí to přejde. Zkus to . Nic jiného asi nepomůže. Pa, Pa, -
-
Re: Re: Re: Já se loučím
Nooo tak to právě nejde, protože ona je tak blbá, že by si myslela, že jí to věříme.
-
-
-
-
lina25
Myslela jsem,že jsi chytřejší,škoda,že nevěříš,ale jedno ti řeknu,myslíš,že k takovým informacím by se dostal obyčejný člověk?tak uvažuj.Dám ti čas,v klidu si to promysli.Nebo máš obavy? -
-
Re: lina25
No bojím se toho, že jsi až moc neobyčejná... jestly chystáte nějakej rituál k vzkříšení Majkýho, tak upozorňuju že na to je asi potřeba panenská krev né? To jsem pro vás zbytečná bych řekla...Kdyby jsi řekla před 10ti lety...Hele já si nemá co rozmýšlet na to jsem chytrá až dost. -
-
Re: Re: lina25
Třeba zaříznou kohouta, to by mohlo vyjít... *1* -
-
Re: Re: Re: lina25
No jenže na to nemůžeš spoléhat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: lina25
*1* Tak co budou bez Tebe dělat? Možná by pomohl kouzelný pařátek... *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: lina25
No ten ať si opatří z toho kohouta. Určitě ho taky někde mají *1* Kohouta s kouzelným pařátkem *5*
-
-
-
-
-
Re: lina25
Tak a rozhodla jsi. Ty se setkáš s blízkým člověkem Michaela Jacksona a dokonce hned s celou rodinou, ale u soudu. Tohle už ne. Já na magory nemám náladu. Snažila jsem se dát jiné téma, abychom se tě zbavili a bavili se o něčem jiném, ale ty jsi jak klíště. Přisaješ se a ne vypadnout... -
-
Re: Re: lina25
To bude asi nejlepší řešení Angi a nejrychlejší.
-
-
-
plakat
ahujki lidicky.. *3* nastrikali jste si majkiho plakat vonavkou a pak k nemu cichali..? *1* *1* ja s epriznam ze jo.. *1* -
pro linu25
Jsi silná osobnost,sice si nevidíš do pusy,ale navrhuji ti,leť na akci s náma,jedině tak pochopíš,proč jsem tu psala to co jsem psala,fotky ti ukážu,jsou na nich datumy a čas a kde to bylo foceno,takže? -
-
Re: pro linu25
No to určitě s tou vaší sektou! Hele datumy se dají docela snadno zfalšovat...Děkuju za pozvání ale s grácií odmítám. Nerada bych skončila na obětním oltáři, mezi hula hula tancem.... -
-
Re: Re: pro linu25
*1* *1* *1*
-
-
-
Hoax
Laidy, podívej, nikdo Tě tady nazatracoval. Zkoumaly jsme věci, které jsi sem dávala. Torema se snažila Tě pochopit, já jsem si včera s Tebou psala, i když se přiznám, že mi stříkaly nervy, ale nechci nikoho zatracovat. Tak prosím Tě, nikdo Ti nebere Tvůj názor, ale jsi tak urputná tím, jak se ho snažíš vnutit jiným. Sorry, ale videa s deštníkem...to snad nemá cenu ani komentovat.
Nikdo z nás není Bůh, aby věděl, co se stalo. Ale jak říkám, Michael by tohle udělal jen z důvodů, které zná on sám. nebyl by to promyšlený kalkul, ale okolnosti, které by chránily jeho rodinu. U mě neuspějí argumety, že by to mikdy dětem neudělal, protože mám vlastní děti a udělala bych COKOLIV, abych je ochránila i za cenu toho, že už je neuvidím. Ale to, co hájíš ztrácí smysl, když tady ukazuješ fotky z Dubae. Tak on předstírá vlastní smrt, na druhý den je v Iránské TV a hned ten samý den, jde jen tak na procházku v Dubai. Dává Ti to smysl? Blik?