-
cus
čus bando! *1* -
-
Re: cus
jezsi vsichni te tady ignorujou a ty je stejne 3x denne zdravis chapete to nekdooo
-
-
Sraz v Ostrave
ahoj lidicky vite jak jsem tu psala ze ten sraz v ostravě bude 29.8.2009 na masarykaci ve 3 hodky tak se to presouva na 30.8.2009 jelikož 29.8.2009 tady nejsem jsem v olomouci s dedou ktery jde na operaci a vyzadal si me jako doprovod tak se vam moc omlouvam a jestli chcete tak to oslavte toho 29.8.2009 beze me a ja tam potom jenom toho 30.8.2009 zapalim svicku jinak jestli chcete tak toho 30.8.2009 sraz na masarykaci ve 3 hodky tak zatim pa a nezlobte se na me -
hezké odpoledne
ahoj -
-
Re: hezké odpoledne
ahhoj, tobě taky *4* -
-
děkuju
dík zanesko
-
-
-
Pro Angie,nebo kdo tohle vi
Ahoj,nevis,jak mam pridat odkaz na moji stranku o MJ? Hledam to vsude a nemuzu to najit *9* -
-
Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi
do odkazů ... máš to nad diskuzí a pod fanklubem -
-
Re: Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi
No to vim taky,ale nemuzu to tam nejak dat...nevite,na co mam kliknout,abych to tam dala? *7* *9* -
-
Re: Re: Re: Pro Angie,nebo kdo tohle vi
no momentálně to nejde, protože Michaela zrovna někdo spravuje ... taky už jsem asi desetkrát zkoušela vložit video ale nejde to
-
-
-
-
Dotaz
Ahoj lidi ... mam dotaz. Nemůžu nikam zařdit píseň If You Don't Love Me
Jestli o nív íte víc, byl bych vděčná, kdybyste mi to sdělili =) -
všechny knihy
ahoj všichni..chtěla bych poradit..nemám žádnou knižku o Michaelovi a chtěla bych si nějakou pořídit...ale vůbec nevím kolik jich o něm celkem je a jestli jsou vůbec dostupné tady v ČR?..může tady někdo vypsat všechny knihy a nějakou mji doporučit??děkuju moc -
-
Re: všechny knihy
tanec jako sen bezva...ale radši začni od moonwalkeru *1* a nebo já se ještě zeptám ju? *1* -
-
Re: Re: všechny knihy
a Moonwalker je normálně prodejný??..někde jsem slyšela že ne..ale nevím co je na tom pravdy..:-(..
-
-
Re: všechny knihy
tu 1958-2009 nebrat!!! Je stupidní!! V Čr je dostupná,např.na netu,ale nedopuručuju!! -
-
Nemyslím si že by byla stupido...příjde mi uplně fajn,to uz je asi 3 knížka o něm co čtu a nikdy mě nezklamala takže holky neváhejte.... -
Tu knížku mám a je skvělá. -
Myslíš tú od Harmittea? -
přesně tak..proč by měla být stupidní..´já jen když jsem jí otevřela na fotečkách tak sem se rozplývala jak je klášná...a každý si jí tu chválí. *3* -
-
Re: Re: Re: všechny knihy
Heeej.... tak to vůbec, ta kníížka je luxusní... nevím, proč by měla být stupidní... je moc hezká... já jí teda mám a můžu ti jí vřele dopuručit... vážně, věř mi
-
-
a proč jako??
-
-
-
trička a dvd
prosím poradí mi někdo?
nevíte kde by se daly sehnat nějaký pěkný dámský trička na téma MJ, ale NE ty památeční RIP, letopočty atd.?
A neví někdo jaký vyšly DVD k novinám či časopisům o Majklovi? -
-
Re: trička a dvd
jo vyslo vcera dvd k novinam denik a je to dvdycko o tom jak se to vsechno stslo to s jackson 5 soudy atd. vsak to n anstancich jest eje tak si to kup staci jak reknes ze chces dvd co vcera vyslo a oni ti ho daj teda prodaj -
-
Re: Re: trička a dvd
no právě mě zajímá ten název... jak se to jmenuje, ať vím jestli to už mám či nemám -
Nie je to náhodou Unmasked,
u vás sa to možno volá Bez roušky, alebo tak neako.
-
-
Re: trička a dvd
V New Yorkeru nebo v Nextu sem viděla moc hezký =) -
-
fakt v New Yorkeru? No tak to je super! :) -
-
Re: Re: Re: trička a dvd
Jako není tam fotka,ale takovej nápis... -
-
Re: Re: Re: Re: trička a dvd
a nevíš jaká je to značka, Fishbone, Amisu nebo tak nějak? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: trička a dvd
sakra to bych chtěla *14*
snad ho budou mít ještě v olomouci -
je tam napsáno malými pýsmeny IN MEMORY OF THE a pak velikými KiNG OF POP(vysázený kamínky:D) *14* -
Fishboone, já ho mám a je krásný *14* *1*
-
-
-
-
-
-
**
Víte někdo nějaké bližší informace ohledně srazu 29.srpna v Praze??Díky -
České Budějovice
Ahojky je tu někdo z Českých Budějovic kdo se zajímá o MJ? *4* -