-
halo
zanesko jsi tu
*4* -
-
Re: halo
no jasně *4* -
-
Re: Re: halo
tak mi odpověz na ten vzkas prosím
*8* -
-
Re: Re: Re: halo
jasnýý *1*
-
-
-
-
ahojky lidičky..
ahojky lidičky,přeji vám pěkný večírrrrr *15* -
-
Re: ahojky lidičky..
ahoj lidičky a tobě taky majko -
-
Re: Re: ahojky lidičky..
děkuji janusko *14* *1* -
-
Re: Re: Re: ahojky lidičky..
prosím majko
*15* *15*
-
-
-
-
Můžu mezi vás?
Ahoj chci se zeptat,jestli můžu sem mezi vás do Fanklubu Michaela JAcksona.Jestli bych mohla si s váma o něm povídat a tak,řešit o něm cokoli.Ale registrace mi nějak nejde,pořád mi to píše o nějakých znacích,i když tam nemám žádný.Můžu tedy se přidat k vám?A poradíte mi s tou registrací? -
-
Re: Můžu mezi vás?
no jasně.. ale dávej si pozer.. jedno blbý slovo.. a máš po ptákách:D.. to je jenom takový upozornění *1* -
-
Re: Re: Můžu mezi vás?
Tak jsem se zaregistrovala.a proti Michaelovi nikdy nic neřeknu,je to můj miláček.Jo prosim vás jak mu mám říkat,abych pořád nepsala Michael?Poraďte díky -
-
Re: Re: Re: Můžu mezi vás?
já mu říkám Michael, ale někdo mu říká třeba Majký nebo Majkí.. a tak.. tak si vyber:D
-
-
-
-
su tady
su tady...mr....mr....rmknite se na ten posledni rozhovor soukromej to je masakr a ty slova! ještě teď mi z toho srdce běží 100 kilometrovou rychlostí......ale trochu mě zabolelo co říkal o holkách.....ale má pravdu )kromě vijímek) -
-
Re: su tady
jj a mě z toho stoupá hladina zvědavosti..co si viděla..dej sem odkázek *3* -
Píšeš v hádankách. -
co kdy kde jak? *7*
-
-
su tady
su tady...mr....mr....rmknite se na ten posledni rozhovor soukromej to je masakr a ty slova! ještě teď mi z toho srdce běží 100 kilometrovou rychlostí......ale trochu mě zabolelo co říkal o holkách.....ale má pravdu )kromě vijímek) -
Je...
tu nejak ticho ne? -
hlásnu
hlásnu na sto pro a lina25 str.6 nádherná básnička fakt tos mě dostala *1* *1* *1* *15* *15* *14* -
tak nic
tak nic no ja se du koupat čus! -
hlasovat..rychle!!
ahojas..pls pojĎte hlasovat pro Majkyho jinak nám vypadne..http://tenni.blog.cz/0908/ 4-kolo-sonc
*3* -
všem
přeji krásné odpoledne *4*