-
Pro Alesku
Už jse se setkala s přirovnáním .. "DOKTOR MENGELE" -
-
Re: Pro Alesku
Skromně se přiznávám, že jsem tu zrůdu tady tak nazvala.
-
-
Pro laidy
Tohle by ti asi Majký řekl kdyby si měl přečíst ty tvoje bláboly!!!
Holka....pro si myslíš že žiju a že jsem zfašoval svoje umrtí???
Copak ty nechápeš, že bych nikdy neutekl od dětí???
Copak nevíš že mám bojovnou duší????
Tak jak se na muže patří a sluší???
Copak nevíš, že byl jsem vždy proti lží a bezpráví???
Že mi rve srdce co o mě bulvár vypráví???
A ty se za maskou mé fanynky skrýváš....
A lhářem a podvodníkem beze stdudu mě nazýváš...
Pak zase tvrdíš jak mě máš ráda, jak ti z mé smrti srdce krvácí...
A nechápeš jak si protiřeíš, když ti to všichni vyvrací!!!!
Ty zase otočí a tvrdí že víš že žiju, že máš důkazy
Děvče vždyť ty uvrhá sama sebe do zkázy...
Lžeš sobě a namlouváš si co není
Já jsem po smrti, to už nikdo nepozmění
Přestaň lhát sobě i těm co mě mají rádi
Může tě to stát tvoje kamarády
Nech mě spát a nešiř co pravda není
Já jsem po smrti, na tom se už nic nepozmění.... -
-
Re: Pro laidy
Linuško to je nááádhera! Přesně jsem v tom slyšela Majkího!!! -
-
Re: Re: Pro laidy
Děkuji vám:)
-
-
Tak to je velice výstižné. -
Ježíííši, to je ale pěkné. -
-
Re: Re: Pro laidy
nádhernééé lino25.... *14*
-
-
-
lina25
Schopen toho byl,už jednou svou smrt nafingoval a to v roce 1995 a teď mu šlo o život,proto to udělal!!! -
-
Re: lina25
hmm, a něco jako důkaz by nebylo? -
No tak o tom že by někdy nafingoval svojí smrt fakt víš asi jenom ty....v tom roec 1995
-
-
Murray a AEG
Pro Angie: píšu odpověď už nahoru..
----------------
Já se toho pocitu fakt nemůžu zbavit. Možná proto, že ho se sdce nenávidím, jako snad nikoho na světě..a ty ku..y z AEG taky. Nech mě v tom, Angie...já je chci nenávidět. Zabili ho taky, tím, co mu prováděli...
Tím, že říkají, že MJ bral demerol, že mu píchal profol, tím už z něho dělají nějakého narkomana, jako by se chtěli vyvinit z jeho smrti.
Já nevěřím!!!, že by léta tohle swinstvo užíval. Pokud ano, odřízli ho od rodiny, aby nevěděli, co se s ním děje. -
-
Re: Murray a AEG
No to jsem už taky o tom přemýšlela. Ale mám pořád pocit, že Michaela někdo chtěl zabít. Pomalu ale jistě a povedlo se jim to. -
-
Re: Re: Murray a AEG
Ano, já taky, Pokud Mengele dostane jen 4 roky za neúmyslné zabití(ven se může dostat dřív) a dostal královsky zaplaceno, proč by někoho prozrazoval? S praxí už seknul, tak po dvou letech vypadne bydlet někam na Kostariku a bude užívat miliony. Dokud ho někdo nesejme. Svědci nejsou žádani.
-
-
-
odhlášení...
prominte ale já se musim na chvíli odhlásit ale určo zase přídu, zatím pápááá -
-
Re: odhlášení...
Páá. *4*
-
-
lina25
Jen ty mi sprostě nadáváš nikdo jinej!!!!! -
-
Pro Laidy 45
Ty jsi fakt nemožná. Jsi ten stupidní ignorant co se okolo Michaela motalo mraky. Jste zvláštní lidi toužící jen po senzacích za každou cenu.
-
-
Samí voloviny!!!!
Je to zabití 2.stupně nebo-li vražda jinými slovy záleží však ještě na tom jestli úmyslná či neúmyslná. Když si teda myslíte,že je mrtvej,já vám to neberu,já mám jiný názor tak ho berte v potaz tak jako já beru ten váš. -
-
Re: Samí voloviny!!!!
Neúmyslné zabití je něco jiného než vražda.
Neúmyslné zabití se stalo v případě podání Propofolu Murrayem Majkímu.
Vražda je zabití nožem, pistolí, promyšlené zabití, atd.
-
-
Video
Hele já a mojue parta chceme setrénovat písničku od Majkího.WILL YOU BE THERE chceme nahrát video.Holky by byly doprovod a já bych zpívala.Už se těším.A až to natočíme dám vám adresu. -
-
Re: Video
Držííím pěsti a už se těším. -
Držím palce. *1* -
to bys byla hodná...držím palce *3* *15* a at se vám to povede *1*
-
-
Článok
Aleksa
Mňa rozčúlilo, keď napísali, že si Michael sám ubližoval, aby získal lieky na bolesť a pod.
Píšu také hovadiny.
Vraj to povedal zdroj blízky jeho rodine.
Pochybujem, že by niečo také hovorili, pohnevali by si jeho rodinu.
Skôr by som uverila, keby to povedal zdroj blízky tomu doktorovi, alebo iných doktorov, keď to teraz vyšetrujú. -
-
Re: Článok
No to mě taky dostali. A doktor při vyšetřování vypověděl, že si Majki píchal anestetika i sám. Další hovadina. Ale co , on teď už může přeci lhát. Buď to vyjde,protože se Michael nemůže bránit a nebo ne. Ale Murray nemá o co příjít. U něj je to už buď a nebo a tom vypověděl dva měsíce po Majkyho smrti. Ten má ale žaludek. Stejně mě udivuje , že se nikdo nepozastavil nad smrtí Jamse Browna. Zabil ho uplně stejně a nikomu to nebylo divné. Já bych ho k Michaelovi ani nepustila. OSUD???Ach jo . Krutý. No a na ten dokument to bude teda tvrdá zkouška pro fanoušky. To asi ještě bude dlouho trvat, než to trochu zvládneme psychicky a proto jsem moc ráda, že vás tady mám. -
-
Re: Re: Článok
Pokud mu prokáží vinu, možná se smrtí Browna začnou zabývat taky. Že by doktor SMRT?
-
-
Přesně tak...budou teď z MJ dělat narkomana a psychopata, aby si zachránili vlastní řiť. Vsadila bych se, že je to tak, jak říkáš. Někdo z okolí Murraye a Kleina vypouští tohle svinstvo.
A jak psala Angie, bude to mít souvislost i s AEG, ohledně vyplacení pojistného.
Angie, komu bude pojistka vyplacena? Rodině nebo AEG. To by totiž taky osvětlilo hodně. Michaela totiž uznal naprosto zdravým, nějaký doktor, kterého AEG vybrala a na kterém si trvala. -
-
Jseš ji jistá? Já myslím, že AEG byla pojištěna pro případ, kdyby se koncerty nemohly dokončit, aby pojistné pokrylo ztráty. -
Keď som čítala o tej poistke asi pred dvoma dňami, tiež ma to napadlo, či vtom nie je atentát, ale neviem. -
Rodina má dostat pojistku.
-
-
No vždyť to je kravina. Potom napsali, že to není potvrzená informace a zdroj nejmenovaný, nebo jak to tam bylo. Víš teď pro prachy budou lhát třeba i Majkího zaměstnanci.
Alekso-tohle je zajímavé téma. Já se o to taky zajímám. Někdy můžeš něco napsat, tvé poznatky. Je to moc zajímavé téma. Jo a ten mail nepřišel, máš na mě asi špatný, nebo já nevím :-( -
-
Nene Angie, já to poslala několika lidem a nevím proč, některým místo obrázku přišly nějaké hieroglyfy. Adresa je správná. Dnes Ti to zkusím znovu poslat.
-
-
-
angie72
Stůjte si při kom chcete a tobě nevadí,že je lina sprostá jak kanál?Doufám,že si ty její sprostý slova přečte administrátor a vyhodí ji za neslušné chování!!!! -
-
Re: angie72
To, že napsala jedno sprosté slovo neznamená, že smažu její výstižný komentář. Padaly tady horší slova při hádkách a nesmazalo se to.
Nestarej se o to, jak lina píše, ale raději se zamyslí nad tím, že o tebe nestojíme. -
Re: angie72
Do magorů a bláznů ti tady nadávají všichni, a omlouvám se tomu užitečnému zvířátku které jsem k tobě přirovnala. Věř mi, že se ještě hodně hlídám abych nebyla opravdu sprostá, ale mám co dělat, to mi věř....
-