Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dirty Diana

Zdravím vás...Chtěla jsem se zeptat jestli písnička Dirty Diana byla o Dianě Ross nebo to Michael zazpíval jako obyčejnou písničku???Díky za odpověď
    • angie72

Re: Dirty Diana

Majkí nezpíval nikdy obyčejnou písničku. Všechny jeho písničky byly mimořádné.
      Dirty Diana je o Diane Ross. Vystupuje mu i v klipu.
      • Re: Re: Dirty Diana

Díky za odpověď
        • angie72

Re: Re: Re: Dirty Diana

Nemáš za co!
  • besta

lidicky!!!!

ten ubozak 600 ktery si dovoluje na MJ tak jsem zjistil ze pise ze se jmenuje 600 protoze mu je 600::)
    • stevie116

Re: lidicky!!!!

*15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • Koncert-Vídeň

Angie, koncert z Vídně mají vysílat i TV. No není to super? Tedy, pokud je to pravda, že?
    • angie72

Re: Koncert-Vídeň

Já jsem to snad někde četla, že to mají vysílat snad! všechny televize. Sice tam by to bylo lepší, ale podíváme se na to v TV.
      Já právě knížku, takže sem se vždy nakouknu. Teď tady musím chvíli být, když je tu zase prudič.
      • Re: Re: Koncert-Vídeň

Jsem na tom stejně. Účtuju, ale osobnosti mám otrvřené a občas sem mrknu.

No určitě bude lepší přenos, než nic nevidět. Doufám, že to nahraješ nebo tady někdo. Už se těším...Jo, ještě něco, co znamená to číslo, když chceš do osobn. MJ? Včera se to blížilo k 900000 a dnes je něco přes 798686?
        • Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

TY MSLÍŠ NÁVŠTĚVNOST OSOBNOSTI??
          • Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

Asi, jo... Ale počet by měl narůstat, né klesat, to je logické. Nechci, aby MJ tady někdo šidil,ani o tu návštěvnost, ne. *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

Jo už vím co myslíš. To je návštěvnost za posledních 60 dní. Majkí vede.

Ale, pak tam něco nesouhlasí... není možné, aby to tak spadlo...no, to je jedno. Díky za odpověď.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

Aleksa, si sa pýtala na to DVD.
              Ja som si ho objednala na jednej slovenskej internetovej predajni.
              Skús si vyhladať českú stránku s predajom DVD cez internet.
              Len sa tam musíš zaregistrovať, a potom si objednáš neaké dvd, alebo cd na dobierku.
              DVD History mám dve, ale nie je to koncert, ale sú tam videoklipy.
              Môžeš si objednať Dangerous Tour to je koncert z Bucharesti.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

No to jo, já fakt nevím, já se byla podívat co to je. Protože tohle fakt nevím.
        • angie72

Re: Re: Re: Koncert-Vídeň

Nevím jaké myslíš číslo? Jsou tam online fanoušci, ale jiná čísla nevím, která myslíš.

Není to nijak důležité, jen mě to zaujalo. První v seznamu je Michael a pod ním řada dalších zpěváků. Vedle jména každého z nich je uváděno nějaké číslo...nevím, co znamená. Čeho je to počet. To číslo se u MJ rapidně snížilo. Od včerejška.
  • tramvaj-tramvajenka

album

Ahoj,tohle jsou Michaelova alba,podle toho co jsem nasla na internetu,chtela jsem se zeptat,chyby tam neco?Dik predem za odpovedi.
    Thriller
    HIStory
    Bad
    Off The Wall
    Dangerous
    Number Ones
    Invincible
    The Essential Michael Jackson
    Thriller (25. výročí)
    To by mely byt Michaelova alba-ale jak rikam,nejsem si jista
    • besta

Re: album

noooooo jestli tam nechces aji od jackson5 alba taaaaaaak snad jo..
    • angie72

Ježkovy zraky, teď mi to došlo, já napsala blbost. Ty chceš vyloženě alba, já píšu i DVD co vyšla z turné.
    • angie72

Tak chybí tam Live in Helsinky, potom je Dangerous shorts film, ale to nevím, jestli počítat do alba a z hlavy teď nevím dál.
  • gaga12

zrůda

rozpadající se plastová zrůda nic víc
    • lask1

Re: zrůda

Ty si asi v živote zarobil, lebo myslím m. rodu asi viac miliónov a miliard dolárov ako Michael, navštívil si osobne asi viac detských domovov a nemocníc a dal si do nich viac miliónov ako Michael, a možno si vydal aj viac albumov keď si toto dovoluješ tvrdiť.
      • Re: Re: zrůda

Zrůda je prostě borec. Je krásný, má charisma, miliony vydaných desek a stamilony USD na účtech. Každým rokem jezdí do Ugandy a staví nemocnice. Charita je jeho druhé jméno. *1*
    • zanesskaaaa

Nikdo na tebe neni zvědavý tak zalez, zrůda seš možná tak ty. i kdby byl Michael sebe víc ošklivý (což není) tak je mi to celkem u prd*le..
    • mischel5

No kamaráde tohle svědčí o tvé inteligenci...Asi na hranici rozpadu...jdi urážet svou matku.... *5*
      • stevie116

Re: Re: zrůda

jdi si urážet svojí
        • besta

Re: Re: Re: zrůda

hele ty zrudo(600)to 600znamena ze ti je tolik???::)
    • angie72

Hele padej, nebo tě začnu mazat!
    • besta

ty 600 spletl/a jses misto titulki jsi napsala sve jmeno a misto jmena titulku takze titulka je 600 a tve jmeno zruda jestli chapes::)
      • Re: Re: zrůda

*1* *1* *1*
        • besta

Re: Re: Re: zrůda

diky ja rad vtipkuju::)ale tohle neslo o vtip...fakt se spletl/a
          • Re: Re: Re: Re: zrůda

Byla to jasná záměna. *1*
    • Re: zrůda

Víš naprosté howno, tak se zbytečně neztrapňuj a táhni o dům dál.
    • stevie116

to bych chtěla vidět tebe
  • baluska1

Hlas

I když se Majkí musel nechat vibělit,tak podle hlasu bylo jasně poznat že to byl černoch.
    • Re: Hlas

Balusko, on nenechal vybělit! Ale o tom už tady popsáno mnoho stran. Najdi s ve vyhledávači něco o nemoci vitiligo. Nic ve zlém, jen jsem si myslela, že v tomhle máme všichni jasno.
  • angie72

MJ

Dnes na Nova Cinema opakovali ze včera o Celebritách, jak tam byl Majkí. Tak jsem dnes poslouchala co říkají, protože včera jsem měla jen a jen oči pro Majkího. Tak říkali, že kdyby nezemřel a vydal další CD, že by opět vylítl navrchol jako tehdy. Že by to byl jeho druhý průlom!
    • besta

Re: MJ

jo vcera jsem to videl....
      • Re: Re: MJ

Besto, ta samá akce, která bude v PHA, proběhne i v OVA. Ptal jsi se na to. Podívej se na facebook, jsou tam i videa ze zkoušek, pa
        • besta

Re: Re: Re: MJ

diky ale ja ted nevim oco jd....
          • Re: Re: Re: Re: MJ

29.8.09 se bude v Praze konat tribute dance (pokračování šňůry) na píseň BEAT IT. Od 15:00 zhruba do 2 ráno bude Tribute party. V prodeji budou trika a další produkty s MJ motivem. Více informací zde: http://www.michaeljacksonweb.cz/bea tit.htm

Ptal jsi se na to, pár stran dozadu. Nebo, že bych se spletla..no, to je jedno. Jen chci říct, že tančit se bude i v Ostravě. *4*
    • zanesskaaaa

Re: MJ

To je pravda, jestli jsem to pochopila dobře, si vem v jaký rychlosti se prodaly lístky!!
  • baluska1

100let

Takový člověk jako Majkí se narodí zase jednou za 100let.
    • zanesskaaaa

Re: 100let

To přideej...
      • besta

Re: Re: 100let

blaznite za sto let???za 20..prece blanket prince a paris...
  • baluska1

Párty

Ahoj všichni,včera v Březnici byla Oldies party,a byla tam Tranvesti show,fakt peckam,a nejlepší bylo když ty chlapy co ze sebe dělali zpěvačky odzpívali,tak tak přišla holka,která byla převlečená za Michaela Jacksona,a zpívala Black or white a Billie Jeans.Fakt pecka.Ale ty tranvestiti neměli chybu.Sice to sem nepatří tahle osobnost co těď napíšu,finále se jako povedlo.Ten chlap se převlíkl za Madonnu byl celý v bílím,a tančil na tom podiu,ale tančil jako Majkí.ale ta holka byla bombová.
    • besta

Re: Párty

::D *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1*
      • baluska1

Re: Re: Párty

Ty jo to byl fakt super večer já tam byla od 21:00 to i začínalo až do 2:00 ,ale ta holka jako Majkí neměla chbu jen škoda že nemám tak good foťák na mobilu.Jetě si tam dala kluzkou podlahu na MOONWALK.I ta Madonna,prostě to celý.Když tam přišel první toho bych poznala,ale toho druhýho ne,oni byly jen dva.První nevím za koho šel,ruhej za nějakou Robertu,pak Černotská,Helena Vondráčková,pak nevím a na konec Madonna.Dva chlapy a jak to tam rozproudily.
  • ?!

už mě sere..furt se vo něm kecá všude..v médiích..umřel jako každej normální člověk ....
    • král popu

sice opožděně, ale on nebyl obyčejnej člověk on byl hvězda, král popu!
    • Re: ?!

mnojo no některým to příde že byl neky a¨td.. ae palastická zruda je fuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj *1* *1* *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ?!

až na ulici potkáš tak talentovaného, krásného, sexy a laskavého člověka, který zachránil miliony dětí, jako byl Michael, tak mi dej vědět a já se mu pokloním..
      • che92

Re: Re: ?!

Přesně tak...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit