-
Dirty Diana
Zdravím vás...Chtěla jsem se zeptat jestli písnička Dirty Diana byla o Dianě Ross nebo to Michael zazpíval jako obyčejnou písničku???Díky za odpověď -
-
Re: Dirty Diana
Majkí nezpíval nikdy obyčejnou písničku. Všechny jeho písničky byly mimořádné.
Dirty Diana je o Diane Ross. Vystupuje mu i v klipu. -
-
Re: Re: Dirty Diana
Díky za odpověď -
-
Re: Re: Re: Dirty Diana
Nemáš za co!
-
-
-
-
lidicky!!!!
ten ubozak 600 ktery si dovoluje na MJ tak jsem zjistil ze pise ze se jmenuje 600 protoze mu je 600::) -
-
Re: lidicky!!!!
*15* *15* *15* *1* *1* *1*
-
-
Koncert-Vídeň
Angie, koncert z Vídně mají vysílat i TV. No není to super? Tedy, pokud je to pravda, že? -
-
Re: Koncert-Vídeň
Já jsem to snad někde četla, že to mají vysílat snad! všechny televize. Sice tam by to bylo lepší, ale podíváme se na to v TV.
Já právě knížku, takže sem se vždy nakouknu. Teď tady musím chvíli být, když je tu zase prudič. -
-
Re: Re: Koncert-Vídeň
Jsem na tom stejně. Účtuju, ale osobnosti mám otrvřené a občas sem mrknu.
No určitě bude lepší přenos, než nic nevidět. Doufám, že to nahraješ nebo tady někdo. Už se těším...Jo, ještě něco, co znamená to číslo, když chceš do osobn. MJ? Včera se to blížilo k 900000 a dnes je něco přes 798686? -
-
Re: Re: Re: Koncert-Vídeň
TY MSLÍŠ NÁVŠTĚVNOST OSOBNOSTI?? -
-
Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň
Asi, jo... Ale počet by měl narůstat, né klesat, to je logické. Nechci, aby MJ tady někdo šidil,ani o tu návštěvnost, ne. *4*
-
-
Jo už vím co myslíš. To je návštěvnost za posledních 60 dní. Majkí vede. -
-
Ale, pak tam něco nesouhlasí... není možné, aby to tak spadlo...no, to je jedno. Díky za odpověď. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň
Aleksa, si sa pýtala na to DVD.
Ja som si ho objednala na jednej slovenskej internetovej predajni.
Skús si vyhladať českú stránku s predajom DVD cez internet.
Len sa tam musíš zaregistrovať, a potom si objednáš neaké dvd, alebo cd na dobierku.
DVD History mám dve, ale nie je to koncert, ale sú tam videoklipy.
Môžeš si objednať Dangerous Tour to je koncert z Bucharesti. -
Re: Re: Re: Re: Re: Koncert-Vídeň
No to jo, já fakt nevím, já se byla podívat co to je. Protože tohle fakt nevím.
-
-
-
Nevím jaké myslíš číslo? Jsou tam online fanoušci, ale jiná čísla nevím, která myslíš. -
-
Není to nijak důležité, jen mě to zaujalo. První v seznamu je Michael a pod ním řada dalších zpěváků. Vedle jména každého z nich je uváděno nějaké číslo...nevím, co znamená. Čeho je to počet. To číslo se u MJ rapidně snížilo. Od včerejška.
-
-
-
-
-
album
Ahoj,tohle jsou Michaelova alba,podle toho co jsem nasla na internetu,chtela jsem se zeptat,chyby tam neco?Dik predem za odpovedi.
Thriller
HIStory
Bad
Off The Wall
Dangerous
Number Ones
Invincible
The Essential Michael Jackson
Thriller (25. výročí)
To by mely byt Michaelova alba-ale jak rikam,nejsem si jista -
-
Re: album
noooooo jestli tam nechces aji od jackson5 alba taaaaaaak snad jo.. -
Ježkovy zraky, teď mi to došlo, já napsala blbost. Ty chceš vyloženě alba, já píšu i DVD co vyšla z turné. -
Tak chybí tam Live in Helsinky, potom je Dangerous shorts film, ale to nevím, jestli počítat do alba a z hlavy teď nevím dál.
-
-
zrůda
rozpadající se plastová zrůda nic víc -
-
Re: zrůda
Ty si asi v živote zarobil, lebo myslím m. rodu asi viac miliónov a miliard dolárov ako Michael, navštívil si osobne asi viac detských domovov a nemocníc a dal si do nich viac miliónov ako Michael, a možno si vydal aj viac albumov keď si toto dovoluješ tvrdiť. -
-
Re: Re: zrůda
Zrůda je prostě borec. Je krásný, má charisma, miliony vydaných desek a stamilony USD na účtech. Každým rokem jezdí do Ugandy a staví nemocnice. Charita je jeho druhé jméno. *1*
-
-
Nikdo na tebe neni zvědavý tak zalez, zrůda seš možná tak ty. i kdby byl Michael sebe víc ošklivý (což není) tak je mi to celkem u prd*le.. -
No kamaráde tohle svědčí o tvé inteligenci...Asi na hranici rozpadu...jdi urážet svou matku.... *5* -
-
jdi si urážet svojí -
-
Re: Re: Re: zrůda
hele ty zrudo(600)to 600znamena ze ti je tolik???::)
-
-
-
Hele padej, nebo tě začnu mazat! -
ty 600 spletl/a jses misto titulki jsi napsala sve jmeno a misto jmena titulku takze titulka je 600 a tve jmeno zruda jestli chapes::) -
-
*1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: zrůda
diky ja rad vtipkuju::)ale tohle neslo o vtip...fakt se spletl/a -
-
Re: Re: Re: Re: zrůda
Byla to jasná záměna. *1*
-
-
-
-
Víš naprosté howno, tak se zbytečně neztrapňuj a táhni o dům dál. -
to bych chtěla vidět tebe
-
-
Hlas
I když se Majkí musel nechat vibělit,tak podle hlasu bylo jasně poznat že to byl černoch. -
-
Re: Hlas
Balusko, on nenechal vybělit! Ale o tom už tady popsáno mnoho stran. Najdi s ve vyhledávači něco o nemoci vitiligo. Nic ve zlém, jen jsem si myslela, že v tomhle máme všichni jasno.
-
-
MJ
Dnes na Nova Cinema opakovali ze včera o Celebritách, jak tam byl Majkí. Tak jsem dnes poslouchala co říkají, protože včera jsem měla jen a jen oči pro Majkího. Tak říkali, že kdyby nezemřel a vydal další CD, že by opět vylítl navrchol jako tehdy. Že by to byl jeho druhý průlom! -
-
Re: MJ
jo vcera jsem to videl.... -
-
Re: Re: MJ
Besto, ta samá akce, která bude v PHA, proběhne i v OVA. Ptal jsi se na to. Podívej se na facebook, jsou tam i videa ze zkoušek, pa -
-
Re: Re: Re: MJ
diky ale ja ted nevim oco jd.... -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
29.8.09 se bude v Praze konat tribute dance (pokračování šňůry) na píseň BEAT IT. Od 15:00 zhruba do 2 ráno bude Tribute party. V prodeji budou trika a další produkty s MJ motivem. Více informací zde: http://www.michaeljacksonweb.cz/bea tit.htm
Ptal jsi se na to, pár stran dozadu. Nebo, že bych se spletla..no, to je jedno. Jen chci říct, že tančit se bude i v Ostravě. *4*
-
-
-
-
Re: MJ
To je pravda, jestli jsem to pochopila dobře, si vem v jaký rychlosti se prodaly lístky!!
-
-
100let
Takový člověk jako Majkí se narodí zase jednou za 100let. -
-
Re: 100let
To přideej... -
-
Re: Re: 100let
blaznite za sto let???za 20..prece blanket prince a paris...
-
-
-
Párty
Ahoj všichni,včera v Březnici byla Oldies party,a byla tam Tranvesti show,fakt peckam,a nejlepší bylo když ty chlapy co ze sebe dělali zpěvačky odzpívali,tak tak přišla holka,která byla převlečená za Michaela Jacksona,a zpívala Black or white a Billie Jeans.Fakt pecka.Ale ty tranvestiti neměli chybu.Sice to sem nepatří tahle osobnost co těď napíšu,finále se jako povedlo.Ten chlap se převlíkl za Madonnu byl celý v bílím,a tančil na tom podiu,ale tančil jako Majkí.ale ta holka byla bombová. -
-
Re: Párty
::D *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Párty
Ty jo to byl fakt super večer já tam byla od 21:00 to i začínalo až do 2:00 ,ale ta holka jako Majkí neměla chbu jen škoda že nemám tak good foťák na mobilu.Jetě si tam dala kluzkou podlahu na MOONWALK.I ta Madonna,prostě to celý.Když tam přišel první toho bych poznala,ale toho druhýho ne,oni byly jen dva.První nevím za koho šel,ruhej za nějakou Robertu,pak Černotská,Helena Vondráčková,pak nevím a na konec Madonna.Dva chlapy a jak to tam rozproudily.
-
-
-
?!
už mě sere..furt se vo něm kecá všude..v médiích..umřel jako každej normální člověk .... -
-
král popu
sice opožděně, ale on nebyl obyčejnej člověk on byl hvězda, král popu! -
Re: ?!
mnojo no některým to příde že byl neky a¨td.. ae palastická zruda je fuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjj *1* *1* *15* *15* -
Re: ?!
až na ulici potkáš tak talentovaného, krásného, sexy a laskavého člověka, který zachránil miliony dětí, jako byl Michael, tak mi dej vědět a já se mu pokloním.. -
-
Re: Re: ?!
Přesně tak...
-
-