Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baluska1

Krásne ranko všem

Ahoj kásné ranko vám všem.Dneska jsem ze strejdou jeli na ryby na kolech a spaly jsem pod širákem.Krása.Jedna hvězda tam tak úžasně blikala sem si říkala že je to Majkí,tak sem si pustila na telefonu Billie jean,Beat it,Smooth criminal,You're not alone,Thriller.A připadalo mi že ta hvězda bliká¨do ritmu.Pak jsem usla.A ve čtyři hodiny my brala ryba,to jsem nemohla usnout,a přímo na proti mě byla hvězda kerá svítila jako blázen.Tamta zmizela.Takže Majkí byl přímo na proti mě aj á říkala:Ahoj Majkí doufám že i tam nic nechybý koukáš se na nás a vidíš nás jak za tebe se tu vždy postavíme.
    A pak jako kdyby mě vítr hladil po tváři.Pořad mě to lechce hladilo po tváři.Krása.I když jsem nic nechytla měla sem takový krásný pocit že tam semnou byl Majkí.
    • tercule

Re: Krásne ranko všem

ježiš to je krása..... já ho miluju :-)závidím ti .-)
      • baluska1

Re: Re: Krásne ranko všem

Ale fakt jako kdyby mě ten vír hladil.Když jsem odji¨žděli měla jsem pocit a tušený že tam Majkí byl semnou
    • baluska1

Re: Krásne ranko všem

Předem se omlouvám za chyby.
  • eve-lyn

angie72 : dííky :D

jj díky.. *1* já nw proč to sem tolikrát skočílo
    • lina25

Re: angie72 : dííky :D

Pěkná ikonka...Heatha je taky škoda *9* Joker byl senzační ale tahle role ho bohužel stála život *9*
  • tercule

Mj

no a hokly , co říkáte tomu jakej je sladkej v tom klipu You are not alone...s elvisovou dcerou( no sice bych tam místo ní mohla bejt já :-) ale je tam tak sexy až mi z toho běhá mráz po zádech... jo a jinak song I just can¨t stop loving you...je nádhernej!!!! duet z tou černoškou...super
    • angie72

Re: Mj

Nooo lina by ti mohla vyprávět o tom klipu, jak se jí líbí. Ta stanuje pořád :-) že jo linuš? Stanuješ, že? Vsvětli když tak sama hihi.
      • lina25

Re: Re: Mj

Já stanuju stanuju *1* No co k tomu dodat, zrovna ten duet s tou černoškou...Tak jsem si řekla že Majký je prostě normální muž a navíc černoch že...Tak jsem se zameřila jestly se to jeho mužství a černožství v tom duetu pod tou uplou kombinézou nějak neprojeví *1*
        • tercule

Re: Re: Re: Mj

a nic, vid :-)))
          • tercule

Re: Re: Re: Re: Mj

no já kdybych měla tu možnost s ním strávit jednu noc, ani bych s ním nechtěla spát...jen bych na něj celou noc zírala jladila a povídala :-) chjo majký :-(
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Mj

Přesně tak. Já bych si s ním taky povídala. Pohladila bych ho a řekla mu, že je úžasný človíček, ten nejúžasnější človíček na této planetě. Že toho strašně moc udělal pro svět, a aby se nterápil nad články, které jsou proti němu. A pevně bych ho objala a upřímně se mu podívala do očí, aby věděl, že to myslím vážně. Aby pochopil, že je to od srdce, ne za záminkou toho, že po něm něco budu chtít!
            • tercule

Re: Re: Re: Re: Re: Mj

hladila
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Mj

No poku´d to zrovna nebyla nahrnutá kombinéza v rozkroku:))
    • Re:Pro Tercule

Prosím pošli mi odkaz na ten klip,díky.
      • tercule

Re: Re:Pro Tercule

http://www.youtube.com/watch?v=V_Q3 AhPaZBY
  • angie72

Majkí

Kašleme na ní, pojďte probrat třeba dokument Living With Michael Jackson *15*
    Tam je k sežrání brouček *14*
    • lina25

Re: Majkí

´Já si vezmu tohle.....a to a to a to *1*
      This is ignorant
      yeeeeeeeeeeeeeeeeeessss
      • angie72

Re: Re: Majkí

óóó NÁDHERA!!! Miluju to jeho This, This, This...
        Byl sladkej. A jak řekl to Yeeeeeeeeees a změna tónu a this is ognorant *1* . Ty já bych ho v ten moment objala!
        A jak se obhajoval, že Blanketa pevně držel a řekl, že jm ještě zazpíval *15*
        • lina25

Re: Re: Re: Majkí

No to jak obhajoval Blanketa, tak tam mi přijde že má Bashira dobře na háku! Docela mi přišlo že ho Majký chtěl vytočit jak byl nad věcí *1*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Majkí

No to určitě jo. Jak mu Bashir řekl, že jestli be nebylo lepší nechávat děti doma, nebo aby je brala chůva do ZOO. Že Prince někdo šťouchl do oka. A Majkí zpozorněl a řekl"Princi někdo ublžíil"? Ale je v pořádku, dodal :-) Prostě Bashir zklamal jeho důvěru a dával mu to taky sežrat.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Majkí

eve-lyn, přidalo se to 4x, tak jsem ty 3 stejné komenty smazala ju?
            • lask1

V tom druhom dokumente na youtube ho obhajovala tá jeho vizážistka.
              Rozčúlilo ju keď Bashir pri rozhovore povedal, že Neverland je nebezpečné miesto pre deti. Dosť ho obraňovala.
              Michael povedal nie co v tom zmysle, že je to stupídne.
              Čítala som si len tie tuším polské titulky, všetkému som nerozumela, ale toto áno, niektoré slová majú podobné.

Ten Bashir je riadny blbec.

A nakoniec vraj povedal, že verí, že je Michael nevinný. To je ale pokritec.
              Najprv ho obviňuje.

Na youtube je neaké video Bashir hypocrite(pokritec) reporter.
            • eve-lyn

ať si řikaj co chtěj,ale on byl úžassnej táta..
            • lina25

Přesně tak! Z Majkýho projevu mi přijde fakt provokace, ironie, z jeho výrazu ty mě nemůžeš rozhodit, takový lišáctví:)) Na konci ta hláška že jim k tomu ještě zazpíval, to byla koruna:)) Přišel mi tam strašně sexy, nejen že ten hábit mu strašně sluší, ale i z jeho chování....Mylsím že v této chvíli už měl Bashira dávno přečteného
  • angie72

Pro lask1

Já reaguju tady na tvůj koment. Dole Už se to ztrácí víš.
    No máš pravdu. Já taky na diskuze nechodím, ale když vidím, nebo cítím, že bych tam měla jít, tak jdu. Nebo, když vidím, že je to tam hustý, tak nemůžu nezareagovat. Někdy si řeknu, že ne, že na to kašlu, ale někdy je to vážně síla...

Já vím, že jsme se bavily spolu o tom, že léčil i Jamese Browna, ale nevím, jestli to byl rok 2006. Nepamatuješ si to?
    • lask1

Re: Pro lask1

No on v r. 2006 umrel, tak potom sa asi stal doktorom Michaela.
      Práve taký chlap.

Mňa tiež vela krát naštve keď si prečítam tie nadávky a urážky na Michaela. Už som si na to celkom zvykla, ale vždy ma to nahnevá.
      Akokeby sa to netýkalo len jeho, ale aj nás čo ho máme radi, preto sa nás to vždy dotkne, lebo je to nespravodlivé, akú velkú cenu musel zaplatiť za svoj úspech a slávu.
      Iné celebrity mám pocit ako keby sa chválili svojimi prehreškami a svojím nevhodým správaním a spôsobom života.
      U nich sa to ospravedlňuje?
      Michael bol taký slušný a dobrý ako len človek mohol byť a predsa na ňom stále niečo mali, zvlášť ten bulvár, ktorý si stále vymýšlal nezmysly aovplyvňoval verejnú mienku.

Nezostáva nám nič iné len šíriť jeho dobré meno pre tých ludí, ktorý ho menej poznali a to čo robil pre deti a pre svet
      dokazujú to tie pekné fotky a videá.
      Som rada, že sú.
      A aj knihy a pekné články by k tomu mohli pomôcť.
      • angie72

Re: Re: Pro lask1

To ano lask. Máš pravdu s těmi články a urážkami. Já jsem včera brečela u toho videa s Janet. Když jsem četla co vše říkal, tak to byla síla. Něco jiného je přeložit si to a něco jiné číst to. A fakt tedy mě to dostalo!
        Stále mě nepřestává udivovat. Jak čtu jeho výroky, co vše se dozvídám jaký byl, tak prostě mě nepřestává udivovat. On byl tak silně inteligentní a moc si ho za to vážím. Někde řekl, že místo toho, abychom své děti milovali, tak je ve školách kontroluje detektor kovu. Tak nějak to bylo. To bylo dost silný. Měl tak úžasný myšlenkový pochody!
        • lask1

Re: Re: Re: Pro lask1

To hej, veď ja som si to tiež včera pozerala, bolo to dosť silné.
          Ale on cítil potrebu sa brániť, lebo toho bolo už moc.

A včera som si aj čítala tú knihu od Hermittea, a tiež ma najviac naštvalo, keď tam bolo ako mu v 80-90 rokoch bulvár znepríjemňoval život a vymýšlali si o ňom hlúposti a on potom dal vyhlásenie ktoré bolo zverajnené v novinách pocelom svete.
          Len preto, že nedával 80 rokoch rozhovory tak si o ňom výmýšlali hlúposti. Písali, že je zvláštny a bizarný, ale mne sa zdá, že skôr iné osobnosti sú bizarné a nie on.
          A hlavne nemyslel len na seba a pomáhal kde sa dalo.
          Vraj keď sa dozvedeli aké má aktivity v charite, tak sa to trochu zmiernilo.
  • tercule

Mj

já siteda myslí, že všichni, kdo si myslíte, že Majký předstírá svou smrt, tak jste pěkně ubohý a vůbec ho v tom případě neznáte a nemáte rádi, jak si můžete myslet, žew by takovej člověk, jako Majkl, mohl udělat něco takovýho, nemyslíte, že by byl sám proti sobě? a hlavně by popřel to, pro co celý život bojoval..
    • tercule

Re: Mj

myslím
  • tercule

MJ

dobré ráno...máte nějaké nové informace o Majkým? nebo nějaká nová videa? ted sijdu zrovna stáhnout jeho koncert v bukurešti...už se moc těším :-)
    • angie72

Re: MJ

Krásné ranko, no to mám taky. Doporučila linuš hihi. Ale je to fakt suprový! Ještě budu kupovat Helsinky, Bad chci sehnat a další...
    • lina25

Re: MJ

Dobré ránko! Bukurešť je super! Mám dvd ale doporičuju live in Helsinky! To si stáhni to nemá chybu. Je to taky History tour
      • tercule

Re: Re: MJ

to už jsem viděla :-ú ale díky, jedu popořadě :-)
  • Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jsi povrchní člověk!!!!!!!!!!!!Já se ale ptala na jiný věci,na které i tady nikdo není schopen odpovědět.To vím taky ,že zemřel rukou lékaře,já se ale n tohle vůbe neptala,takže každý kdo si tad teď přečte můj příspěvěk posoudí jednak kdo se chová jako dlaždič a kdo se pouze slušně ptal.
    • angie72

Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nééé, nejsem povrchní člověk. Ale ty sem přijdeš z diskuzí, kde nejdříve píšeš nesmysly. Tady se zapíšeš jako totáolní cvok, který prohlašuje nesmysly. Když tě nežerem tak začneš psát o tom, jak je možné, že byla jen jedna fotka pořízená ze sanity? Jak je možný, že náhle zemřel, když byl v tak skvělé kondici?
      Na tohle jsem ti už odpovídala. Narovinu? Já nesnáším jednoduchý lidi. Mám z nich pupínky. Když někdo neumí číst, což ti tady včera už psala i Aleksa a zaneskaaa, protože jsi reagovala na někoho jiného ohledně jiných věcí. Když plácáš nesmysly a potom se zase cítíš dotčená, tak na mě nepůsobíš zrovna 2x inteligentně. Inteligentní člověk se pozná docela jinak. Nehustí lidem do hlavy bláboly. Nechová se jak malé děcko, které není chváleno. Prostě já jednám vždy narovinu. Nejsem ten typ co tě bude "plácat" po rameni a za rohem šuškat druhým do ucha. Prostě narovinu a hned. Taková jsem já. Ty mi prostě nesedíš a sedět nebudeš! Nesnáším už tě z Blesku z komentů. Tam jsi to totáolně podělala a potom si přijdeš sem a zase prudíš tady.
      Dám ti radu. Místo psaní těch nesmyslů si pročti celou, píšu celou! diskuzi. To ti pár dní stopro zabere. Ty se dozvíš informace a my si odpočineme.
      • Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Také bych si mohla myslet,žejste cvoci,když věříte,že je mrtvý.A dej mi laskavě už pokoj!!!!!!!!!!!!!
        • angie72

Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My jsme cvoci, že věříme, že je mrtvý? On o tom píše celý svět a my jsme cvoci?
          Nějaký magor na youtube udělá fotomontáže z fotek, vloží to do videa a ty tomu věříš. Äle my jsme cvoci!
          No tak holka ty jsi zralá buď na pořádnou přes držku, nebo Chocholouška. V Tvém případě bych volila obojí.
          To tě to tu baví, když tě tu nechceme?
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chocholoušek by jej zapálil koudelku.
            *15*
        • lina25

Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No tak my jsme normální...Já ti mám dát pokoj??? Já se jen snažím, se do té tvé duté lebky nacpat fakta. Ale jsem jen člověk.Mylsím, že tebe přesvědčit nejde. Žij si v tom svém fantasy světě, odleť do té své zemičky jak jsi v Blesku tvrdila....hlavně zmiz máme tě plný zuby!
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laydy najprv napíše toto

To vím taky ,že zemřel rukou lékaře,já se ale n tohle vůbe neptala,takže každý kdo si tad teď přečte můj příspěvěk posoudí jednak kdo se chová jako dlaždič a kdo se pouze slušně ptal.

a potom napíše toto

Také bych si mohla myslet,žejste cvoci,když věříte,že je mrtvý.A dej mi laskavě už pokoj!!!!!!!!!!!!!

To už je diagnóza.
            Mne sa zdá, že si trochu protirečí a už ani nevie čo píše.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No tak to máš naprostou pravdu! Nejdříve tak a potom otočí. Ale co u ní divíme!
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hlavně se do toho pořádně zamotává...Kličkuje a dělá ze sebe blbku...Protiřečí si pořádně
      • lina25

Re: Re: Pro angie72!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laidy...tady už je Angie hoooodně naštvaná. Nedráždi kobru bosou nohou.Ona ovládá voodoo až tě začneš lámat křeč a bolest v pase tak si nestěžuj
  • angie72

pro laidy45

Hele ty jsi fakt takový tele!!!
    Proč tady pořád rozebíráš to proč, co jsme ti už dávno vysvětlili a taky už dááávno tady řešili?!
    Ty jsi tak vypatlanej mozek, že to svět neviděl!
    Kolikrát ti mám říkat, že byl Majkí ve výborné kondici, ale zemřel ruky lékaře?! Po podání Propofolu!
    Jsi vážně tak omezená, nebo to jen děláš?!
    Už jsem ti tady psala, že jsem viděla video den před smrtí, kde vypadal velice dobře! Vysvětlovala proč a jak a co!

A Teo, to, že měl v březnu Majkí jiné vlasy a v červnu taky... Rozdíl 3 měsíců! A nehledě na to, že existuje fen. Kde se dají kudrnaté vlasy vyfoukat do rovných! Nosil to tak celý život a vy se teď strašně divíte!
    • Re: pro laidy45

ale mě sou uprdele jeho vlasy! jen řikám že mi tu furt něco nesedí a nehraje! bože ať ti poldi už řeknou ,,Zemřel tak a tak nebo zabil ho ten nebo onen" tohle čekání je kzbláznění! a ještě si furt ten zatracenej bulvár něco vymíšlí a pak mám ještě věčí guláš páč nevim čemu mám ted už věřit! *9*
    • lask1

Re: pro laidy45

Angie, videla si to video kde Murray krátko hovorí, ďakuje za podporu emailov.
      Ja som si myslela, že tam bude niečo iné.
      • angie72

Re: Re: pro laidy45

Já reaguju tady na tvůj koment dole. Už se to ztrácí víš.
        No máš pravdu. Já taky na diskuze nechodím, ale když vidím, nebo cítím, že bych tam měla jít, tak jdu. Nebo, když vidím, že je to tam hustý, tak nemůžu nezareagovat. Někdy si řeknu, že ne, že na to kašlu, ale někdy je to vážně síla...

Já vím, že jsme se bavily spolu o tom, že léčil i Jamese Browna, ale nevím, jestli to byl rok 2006. Nepamatuješ si to?
      • angie72

Re: Re: pro laidy45

Myslíš to video co vyšlo tuším už ve středu? To jsem viděla. Je to takovej slizkej had! Já toho člověka nesnáším. Já vím, že to neudělal schválně. Víme to všichni, ale udělal to a to mu nemůže projít.
        • lask1

Re: Re: Re: pro laidy45

No je pravda, že sa mal o neho lepšie starať, pri takom plate, aký mal.
          Mal ho viac kontrolovať.
          Chudáčik ten sa musel nadreť.
          Keby aspoň skôr zavolal záchranku, tak by nebol až tak podozrivý.
          Síce možno ju zavolal niekto iný.

V tom jednom článku písali, že mu dával lieky 10 rokov, ale ty si písala, že bol jeho doktorom 3 roky, tak neviem.
          • angie72

Re: Re: Re: Re: pro laidy45

Právě, ten článek byl zase nějaký podivný. Od roku 2006 byl osobním lékařem. V tom roce léčil jedno z dětí Majkího.
            James Brown zemřel v rove 2006? Já si to nepamatuju už, ale vím, že ho také léčil Murray a také selhalo srdíčko. A také měl prý užívat Propofol, ale nevím, to jsem jen četla.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: pro laidy45

O tom sme sa spolu bavili, že bol doktorom Jamesa Browna aže to bolo podobné.

Čítala som si tú diskusiu k článku.
              Sú to asi závistivý ludia, ktorý si takto liečia svoje komplexy z vlastnej neschopnosti presadiť sa, tým že si na niekom zanadávajú, bez toho aby ho lepšie poznali a snažili sa ho pochopiť.
              Takých ludí je viac.

Ja som sa raz tiež s jedným diskutujúcim pohádala, tak už sa od vtedy moc nezúčastňujem týchto diskusií, lebo nemám na to nervy, rozčulovať sa.
              Ešte ma napadlo, či to nemôže byť aj niekto z ich redakcie.
              Čím viac budeš odpisovať, tým viac budú zapárať.
        • lina25

Re: Re: Re: pro laidy45

Kdyby ho ten debil hlídal! Tak mohl být Majký naživu!Kdyby seděl na prdeli a hlídal ho než se vzbudí, nebo kdyby tam byli přístroje aby se dal hlídat tep, tak mohl žít. Právě že už je to jen kdyby ale tahle smrt je strašně zbytečná...
  • Pro Teu

Dočetla jsem se,že měl odzpívat 32 koncertů a ne 50.V listu o zdravotním stavu bylo napsáno,že byl ve vynikajícím zdravotním stavu,našla jsem video těsně před smrtí,kde se MJ zúčastnil finálního nacvičování tanečníků.Vypadá naprosto zdravě a plný energie a pak najednou zemře?
    Michael Jackson final days - MJ ALIVE just before Death
    • lina25

Re: Pro Teu

Zemřel, protože Murray je idiot!!!! Ty jsi snad úplně natvrdlá!!!! S jeho zdravotním stavem nemá jeho smrt nic společnýho!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit