-
....
Dobrou všem Miluju vááás.... -
Bolí to
Zdravím všechny..dneska jsem přečetla vlastní životopis Michaela Jacksona... Měl by jsi to přečíst každý kdo o něm pochybuje..krása píše to sám on už prostě vím jaké to bylo stvoření jaký cit měl k hudbě a co chtěl vše dokázat a ukázat světu...Jeho srdce je ze zlata i po smrti ....hodný a vstřícný muž kterému záleželo na druhých ....Miluji tě Michaele.... *14* -
-
Re: Bolí to
cetla jsi to Moonwalk?to jsem docetla vcera...byla to krasna kniha...I miss You Michael....You are in my heart.I can't believe,that you aren't with us....I want to hug you....in a heaven...in the clouds...Propably later....wait!
-
-
Přidejte si mě...prosim
Ahojky fanoušci a fanynky Mikea!!!chtěla bych s vámi být ve spojení,ale ne jenom přes www.osobnosti.cz,ale i přes icq...401-279-127 ....tohle je moje icq,přidejte si mě a mužeme kecat o Mikovi,o jeho životě a mužeme si vyměnit i pár informací,které třeba do té doby jeden z nás nevěděl....a nezapomeňte...Michael Jackson was,is and he'll be a King Of Pop! forever!!!! *14* I love him...like You.... -
..
Na hlavni strance je v nejnovejsich osobnostech Joseph Jackson ten tu fakt chybel *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: ..
to jo teda *16* -
Re: ..
On vyzerá ako buldog.
Tá jeho mamka je sympatickejšia. -
-
Re: Re: ..
Trefa!!.. vypadá jako buldog.. aaa chudáci psi.. takový chlap se jim musí podobat:D -
Re: Re: ..
Tos trefila *1* ale i ten buldog vypada lip..
-
-
-
ahoj
petulkamilashekpsmj ja si tě chci dat k přatelum jak se to dělá???a taky m.jacksonku a nichienqu -
-
Re: ahoj
klikni na ní.. aby se ti otevřel její profil a dej PŘIDEJ SI MĚ DO PŘÁTEL:)
-
-
MAJKI
hojte uz nekdo neco vite podrobnejsiho o srazu fanousku v ostrave na Majkího narozky??? porad se jenom mluvi ze se sejdem a houby houby zlata rybka uplavala tak by nme zajimalo jestli se teda bude nejakej sraz konat nebo to byly pouho pouhe plane recicky kdyztak mi odpoved na tento odkaz napiste do vzkazu jelikoz ted vecer tady nebudu tak si to prectu zitra -
-
Re: MAJKI
a vy nejedete do Prahy na Beat It? =)
-
-
pomoc
hele hned na začátku moonwalkeru no ne na začátku to je jedno on je tam klip a on jede majkí jako zajíc na motorce a já bych potřebovala vědět jak se ta písnička jmenuje pomóc!!!díky *1* -
-
Re: pomoc
Myslim ze Speed Demon ale nejsem si jista.. *1* -
Re: pomoc
Myslíš speed demon?=) -
-
Re: Re: pomoc
bingo!!! díky *15* -
Re: Re: pomoc
Speed daemon.. stopro:D
-
-
-
Pěkný večer
Díky. *1* -
Pěkný večer
Přeji všem pěkný večer. -
-
Re: Pěkný večer
tobě taky....
-
-
blbec
připadám si jak blbec tolik mejch obrázků a komentářů na sobě *1* -
-
Re: blbec
když někomu chceš poděkovat, nebo reagovat na jeho příspěvěk.. stačí když klikneš na ODPOVĚDĚT NA PŘÍSPĚVĚK a máš to:).. a už nebudeš mít několik komentřů nad sebou:D
-