-
majki
je normalni ze nasi nemaj radi majkiho..??tata porad rika ze je to cernobila opica..bych ho bila.. *16* *8* *8* -
-
Re: majki
Pouštím doma Majkýho tak často, a tak často o něm našim vyprávím ty úžasné věci co dokázal, že už na něj začali pohlížet mnohem lépe:) Předčítala jsem jim z moonwalku:) Nebo jim pouští klipy jako heal the world nebo earth song a překládám jim texty ( protože si je pamatuju:)) -
Re: majki
Hovorí to lebo ho nepozná.
Niektorý ludia o ňom ani nechcú vedieť viac.
Ja tiež lutujem, že som sa o neho nezaujímala už predtým, lebo je toho o ňom celkom vela. -
-
Re: Re: majki
ja taky lituju ze jsem se nezajimala o nej driv..zacala jsem se o nej zajimat az po jeho pohrbu..a to me mrzi nejvic..protoze on je ten nejlepsi zpevak ktery kdy zil..skoda mno.. *9* -
Re: Re: majki
Já jsem o něm věděla už jako náctiletá holka. Bráškové Majkího poslouchali, ale jak čas plynul, tak jsem zapomněla, že je :-( Média o Majkím nepsali, rádia Majkího nehráli a tak upadal do zapomnění. Přeci jen, my jsme neměli takové možnosti jako v USA. Také lituji :-( -
-
Re: Re: Re: majki
Dnes akurát hovorili v tv na Markíze v teleráne, že je smutné, že sa práve takýmto spôsobom dostal zase do povedomia ludí. -
Re: Re: Re: majki
jo lituju, že jsem se nenarodila dřív a že nejsem starší... taky jsem se o něj mohla zajímat dřív... ale přesně nikde ho nehráli, nebyl nikde vidět...
-
-
-
-
Michael
Videli ste tú fotku, kde má Michael čiernu bundu a na chrbte má nápis
Don`t waste your cash
Bashir
On that filthy tabloid trash
je to na mjjpictures.com
2003-2005 - Celebration of love
(na konci dole v časti Leaving) -
-
Re: Michael
doost dobrý!!.. jak je to jmeno Bashira přeškrtnutý:D.. tu bundu bych brala:D -
-
Re: Re: Michael
Mohli by ju predávať vo velkom, a poprechádzať sa tak po Londíne... *4* -
-
Re: Re: Re: Michael
Mě totiž nejde klikat na ty roky, ani na nápisy. Nevím proč. Dali jsme pryč Mozillu Firefox a já teď jsem na Exploreru. Možná tam to nejde. Ne každý prohlížeč to vezme :-( Tak jí někdo uložte a dejte na osobnosti. Ať to potom vidíme všichni :-) -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
já mám taky Explorer.. a fuguje to.. no to nevadí.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Sú tam aj iné pekné fotky z iných období, len treba vždy chvílu počkať až sa tie fotky načítajú, je ich niekedy viac. -
Je to jednoduché, keď si dáš www.mjjpictures.com, ono sa to postupne načítava, potom napravo je 2003-2005, daj si Celebration of love, tie fotky sa trochu dlhšie načítavajú,lebo ich je asi viac, tak treba počkať. A na konci dole sú tie fotky v Leaving.
Ten posúvnik je slabo vidieť, je biely, ale skús posúvať s kolečkom myši. -
Tak já to nechápu proč to nejde :-(
-
-
Ak to tam dajú. -
-
A nebo to prostě neumím najít, i to je možný!
-
-
-
-
-
Re: Michael
Já to nemůžu najít :-( -
-
u těch fotek je taky vpravo (ale ne uplně) takovej ten "posouvák" (já nevim jak se to řekne jinak) *1* jde to blbě vidět je šedej -
Nájdi si 2003-2005 (sivé písmo)
potom choď na Celebration of love, tam sú fotky a na konci stránky dole Leaving sú tie fotky. -
-
Teraz som si všimla na jednej fotke si popísal asi nechtiac perom bradu, je zlatý. *4* -
Já to prostě nevidím... -
-
už jsem tu fotku sem přidala tak snad se tady objeví...
-
-
-
-
-
tak takhle majki natacel ghost::)
http://www.youtube.com/watch?v=RhZx qy1ToWk -
-
Re: tak takhle majki natacel ghost::)
nejvíc mě dostalo, že ten starosta. nebo kdo.. že ho hrál Michael.. to jsem na konci čuměla s otevřenou pusou:D -
To jsem viděla ale to už je dáááávno:) -
-
Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)
jako vsechne???
-
-
jůůůůů tohle sem ještě neviděla! -
-
ja milon krat nebo tam taky je jak nataceli thriller we are the world in the closet
-
-
Jééé to jsem ještě neviděla, to je pěkný. Já jsem četla, že natáčení Ghost trvalo přes dva roky, síla co? -
-
2roky???tam to vypada na 5dnu v tom videu::) -
-
Re: Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)
To je jen malinký sestřih :-) Není tam všechno. -
-
Re: Re: Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)
hmm....ale i tak to je dobry::) *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
Krásné dopoledne
Všem přeji krásné dopoledne. Právě se chystám že si půjdu číst knížku o Majkím.Jeto dost zajímavé.Napsal to David l' Hermitte. *1* *4* -
-
Re: Krásné dopoledne
Tu už mám přečtenou, je hezká. Jsem četla na netu kritiku, že prý čerpal informace jen z netu, ale co? Každý nemá čas lítat po netu a shánět informace. Takže mě se ta knížka líbila... Teď mám rozečtenou Moonwalk.
-
-
papa večer
jdu tak tu budu večer bude semi zase stískat po majklím *14* *14* -
Michael
Tiež som si ho zamilovala,
je to náš anjel, v každom slova zmysle, či už ako spevák, alebo jeho úžasná mierumilovná povaha, jeho hravosť.
Jeho názory na život a jeho priority ma tiež zaujali.
Myslím, že keď mi bude niekedy ťažko, alebo budem smutná, tak si na neho pomyslím, na jeho úsmev a hneď mi bude lepšie. -
video
ani jedno -
-
Re: video
me se to taky stava ale to s tim plakatem a s tim lezenim uz jsem videl.
-
-
video
ahoj, ano jedno to video mi nejde najít, když to zkopíruju, tak mi to řekne, že to nebylo nalezeno....poradíte někdo? :-) -
-
Re: video
Vymaž si ty mezery... -
-
Re: Re: video
dekuju::)
-
-
-
Home video
Tady máte to Home video http://www.youtube.com/watch?v=WBuD h13TZJY -
-
Re: Home video
nedivim se ze se prince jmenoval^prince je to vazne princ::) -
-
Re: Re: Home video
pardon ne jmenoval ale jmenuje.
-
-
-
majki dobre lezl ::)
http://www.youtube.com/watch?v=lQLf JG1hmcM -
-
Re: majki dobre lezl ::)
To máš besto pravdu. Kdykoli se na dokument dívám, tak si říkám, že Majkí na ten strom lezl, jako by šel po schodech, nebo stoupal ke hvězdám. On i ladně lezl na stromy, to je fakt úžasný, jaký on byl! -
-
Re: Re: majki dobre lezl ::)
To jo. To bylo úžasný! No prostě tanečník světového formátu:) -
Bol zlatý.
Ani si sám možno neuvedomoval aký je sympatický.
Bashir bol vedla neho taký medveď.
Ja sa na to video už moc nedívam, lebo sa na to nedá dívať dokonca.
Ruka ruku myje, keby Bashir urobil video viac o ňom a nie o škandáloch, urobil by aj sebe lepšiu reklamu. -
-
Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)
Víš, on právě ten konec, ač je pro nás smutný, protože Majkí tam dostává záhul, tak je i krásný, protože Majkí se nedá. Je vidět, že má Bashira plné zuby, ale ustál to v pohodě. Mě se líbilo, jak řekl, že jsou lidi ignoranti, když mu Bashir řekl, že se lidem nelíbí, že má v Neverlandu děti, že spí v jeho ložnici. Před tím mu řekl, že měl možnost poznat Gavina a Majkí tak krásně řekl Yeeeeeeees a hned na to změnil právě tón, když řekl, že jsou ignoranti. To bylo tak sladký :-) -
-
Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)
On je tam sympatický, ale keď sa jedná o napr. o tú časť v tom Berlíne, to s tým dieťaťom a keď išiel s deťmi do Zoo a on mu potom hovoril, prečo s nimi išiel keď sa tam nahrnulo tolko ludí, prečo nenechal s nimi pestúnku...
Akokeby ho chcel za každú cenu zpochybniť jeho otcovské schopnosti a pod...
Ja som si radšej pozerala tú prvú polku, napr. keď chodili na nákupy, síce aj tam mal blbé poznámky. Je to jeho vec čo kupuje a komu a čo sa mu páči...
Alebo rozhovor o rodine, o deťoch...
Niektoré časti z toho Berlína sú ešte celkom dobré, ale mám z toho zmiešané pocity. Ten Bashir to kazí, tými svojími poznámkami. Je na ňom vidieť aký je krátkozraký, má zaostalé názory.
Nemá rovnaké zmýšlanie ako Miki a nemá asi ani žiadnu fantáziu, nedíval sa na to jeho očami. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)
Akokeby mu asi závidel, že ho všetci fanúšikovia oslovujú a fandia mu, alebo, že si môže dovoliť kúpiť čo sa mu zachce, že je slobodný , populárny, že má ceny...
Zaujímali ho len samé stupídnosti, ktoré ozajstých fanúšikov vôbec nezaujímajú. -
Re: Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)
To jo, to máš pravdu. Bashir je dement! Mě bylo Majkího líto už od samého začátku. Vždyť se mu jen smál. Už jak Majkí říkal, kterou hudbu si pouští na kolotoči, tak se mu smál. V Las Vegas se mu taky posmíval, prostě pořád, ale Majkí se nedal, je to brouček.
-
-
mas pravdu::)
-
-
Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)
ten moderator uz prehanel jak se ptal"kolik mas plastik??""spal jsi s detma??"atd...prehanel uz!!! -
-
Však mu tým aj poriadne zavaril, len chcel dokázať, že mu neverí v niektorých veciach. Zdalo sa mu všetko podozrivé.
-
-
-
on ve vlonem case rad lezl a hral vodni polo::)
-
-