Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • monis159

majki

je normalni ze nasi nemaj radi majkiho..??tata porad rika ze je to cernobila opica..bych ho bila.. *16* *8* *8*
    • lina25

Re: majki

Pouštím doma Majkýho tak často, a tak často o něm našim vyprávím ty úžasné věci co dokázal, že už na něj začali pohlížet mnohem lépe:) Předčítala jsem jim z moonwalku:) Nebo jim pouští klipy jako heal the world nebo earth song a překládám jim texty ( protože si je pamatuju:))
    • lask1

Re: majki

Hovorí to lebo ho nepozná.
      Niektorý ludia o ňom ani nechcú vedieť viac.
      Ja tiež lutujem, že som sa o neho nezaujímala už predtým, lebo je toho o ňom celkom vela.
      • monis159

Re: Re: majki

ja taky lituju ze jsem se nezajimala o nej driv..zacala jsem se o nej zajimat az po jeho pohrbu..a to me mrzi nejvic..protoze on je ten nejlepsi zpevak ktery kdy zil..skoda mno.. *9*
      • angie72

Re: Re: majki

Já jsem o něm věděla už jako náctiletá holka. Bráškové Majkího poslouchali, ale jak čas plynul, tak jsem zapomněla, že je :-( Média o Majkím nepsali, rádia Majkího nehráli a tak upadal do zapomnění. Přeci jen, my jsme neměli takové možnosti jako v USA. Také lituji :-(
        • lask1

Re: Re: Re: majki

Dnes akurát hovorili v tv na Markíze v teleráne, že je smutné, že sa práve takýmto spôsobom dostal zase do povedomia ludí.
        • polinka

Re: Re: Re: majki

jo lituju, že jsem se nenarodila dřív a že nejsem starší... taky jsem se o něj mohla zajímat dřív... ale přesně nikde ho nehráli, nebyl nikde vidět...
  • lask1

Michael

Videli ste tú fotku, kde má Michael čiernu bundu a na chrbte má nápis

Don`t waste your cash
    Bashir
    On that filthy tabloid trash

je to na mjjpictures.com

2003-2005 - Celebration of love
    (na konci dole v časti Leaving)
    • zanesskaaaa

Re: Michael

doost dobrý!!.. jak je to jmeno Bashira přeškrtnutý:D.. tu bundu bych brala:D
      • lask1

Re: Re: Michael

Mohli by ju predávať vo velkom, a poprechádzať sa tak po Londíne... *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Michael

Mě totiž nejde klikat na ty roky, ani na nápisy. Nevím proč. Dali jsme pryč Mozillu Firefox a já teď jsem na Exploreru. Možná tam to nejde. Ne každý prohlížeč to vezme :-( Tak jí někdo uložte a dejte na osobnosti. Ať to potom vidíme všichni :-)
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Michael

já mám taky Explorer.. a fuguje to.. no to nevadí.. *4*
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Michael

Sú tam aj iné pekné fotky z iných období, len treba vždy chvílu počkať až sa tie fotky načítajú, je ich niekedy viac.
            • lask1

Je to jednoduché, keď si dáš www.mjjpictures.com, ono sa to postupne načítava, potom napravo je 2003-2005, daj si Celebration of love, tie fotky sa trochu dlhšie načítavajú,lebo ich je asi viac, tak treba počkať. A na konci dole sú tie fotky v Leaving.
              Ten posúvnik je slabo vidieť, je biely, ale skús posúvať s kolečkom myši.
            • angie72

Tak já to nechápu proč to nejde :-(
          • lask1

Ak to tam dajú.
            • angie72

A nebo to prostě neumím najít, i to je možný!
    • angie72

Re: Michael

Já to nemůžu najít :-(
      • polinka

u těch fotek je taky vpravo (ale ne uplně) takovej ten "posouvák" (já nevim jak se to řekne jinak) *1* jde to blbě vidět je šedej
      • lask1

Nájdi si 2003-2005 (sivé písmo)
        potom choď na Celebration of love, tam sú fotky a na konci stránky dole Leaving sú tie fotky.
        • lask1

Teraz som si všimla na jednej fotke si popísal asi nechtiac perom bradu, je zlatý. *4*
        • angie72

Já to prostě nevidím...
          • polinka

už jsem tu fotku sem přidala tak snad se tady objeví...
  • besta

tak takhle majki natacel ghost::)

http://www.youtube.com/watch?v=RhZx qy1ToWk
    • zanesskaaaa

Re: tak takhle majki natacel ghost::)

nejvíc mě dostalo, že ten starosta. nebo kdo.. že ho hrál Michael.. to jsem na konci čuměla s otevřenou pusou:D
    • lina25

To jsem viděla ale to už je dáááávno:)
      • besta

Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)

jako vsechne???
    • u4ever

jůůůůů tohle sem ještě neviděla!
      • besta

ja milon krat nebo tam taky je jak nataceli thriller we are the world in the closet
    • angie72

Jééé to jsem ještě neviděla, to je pěkný. Já jsem četla, že natáčení Ghost trvalo přes dva roky, síla co?
      • besta

2roky???tam to vypada na 5dnu v tom videu::)
        • angie72

Re: Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)

To je jen malinký sestřih :-) Není tam všechno.
          • besta

Re: Re: Re: Re: tak takhle majki natacel ghost::)

hmm....ale i tak to je dobry::) *15* *15* *15* *15*
  • anet98

Krásné dopoledne

Všem přeji krásné dopoledne. Právě se chystám že si půjdu číst knížku o Majkím.Jeto dost zajímavé.Napsal to David l' Hermitte. *1* *4*
    • angie72

Re: Krásné dopoledne

Tu už mám přečtenou, je hezká. Jsem četla na netu kritiku, že prý čerpal informace jen z netu, ale co? Každý nemá čas lítat po netu a shánět informace. Takže mě se ta knížka líbila... Teď mám rozečtenou Moonwalk.
  • januska100

papa večer

jdu tak tu budu večer bude semi zase stískat po majklím *14* *14*
  • lask1

Michael

Tiež som si ho zamilovala,
    je to náš anjel, v každom slova zmysle, či už ako spevák, alebo jeho úžasná mierumilovná povaha, jeho hravosť.
    Jeho názory na život a jeho priority ma tiež zaujali.

Myslím, že keď mi bude niekedy ťažko, alebo budem smutná, tak si na neho pomyslím, na jeho úsmev a hneď mi bude lepšie.
  • tercule

video

ani jedno
    • besta

Re: video

me se to taky stava ale to s tim plakatem a s tim lezenim uz jsem videl.
  • tercule

video

ahoj, ano jedno to video mi nejde najít, když to zkopíruju, tak mi to řekne, že to nebylo nalezeno....poradíte někdo? :-)
    • angie72

Re: video

Vymaž si ty mezery...
      • besta

Re: Re: video

dekuju::)
  • angie72

Home video

Tady máte to Home video http://www.youtube.com/watch?v=WBuD h13TZJY
    • besta

Re: Home video

nedivim se ze se prince jmenoval^prince je to vazne princ::)
      • besta

Re: Re: Home video

pardon ne jmenoval ale jmenuje.
  • besta

majki dobre lezl ::)

http://www.youtube.com/watch?v=lQLf JG1hmcM
    • angie72

Re: majki dobre lezl ::)

To máš besto pravdu. Kdykoli se na dokument dívám, tak si říkám, že Majkí na ten strom lezl, jako by šel po schodech, nebo stoupal ke hvězdám. On i ladně lezl na stromy, to je fakt úžasný, jaký on byl!
      • lina25

Re: Re: majki dobre lezl ::)

To jo. To bylo úžasný! No prostě tanečník světového formátu:)
      • lask1

Bol zlatý.
        Ani si sám možno neuvedomoval aký je sympatický.
        Bashir bol vedla neho taký medveď.

Ja sa na to video už moc nedívam, lebo sa na to nedá dívať dokonca.
        Ruka ruku myje, keby Bashir urobil video viac o ňom a nie o škandáloch, urobil by aj sebe lepšiu reklamu.
        • angie72

Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)

Víš, on právě ten konec, ač je pro nás smutný, protože Majkí tam dostává záhul, tak je i krásný, protože Majkí se nedá. Je vidět, že má Bashira plné zuby, ale ustál to v pohodě. Mě se líbilo, jak řekl, že jsou lidi ignoranti, když mu Bashir řekl, že se lidem nelíbí, že má v Neverlandu děti, že spí v jeho ložnici. Před tím mu řekl, že měl možnost poznat Gavina a Majkí tak krásně řekl Yeeeeeeees a hned na to změnil právě tón, když řekl, že jsou ignoranti. To bylo tak sladký :-)
          • lask1

Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)

On je tam sympatický, ale keď sa jedná o napr. o tú časť v tom Berlíne, to s tým dieťaťom a keď išiel s deťmi do Zoo a on mu potom hovoril, prečo s nimi išiel keď sa tam nahrnulo tolko ludí, prečo nenechal s nimi pestúnku...
            Akokeby ho chcel za každú cenu zpochybniť jeho otcovské schopnosti a pod...
            Ja som si radšej pozerala tú prvú polku, napr. keď chodili na nákupy, síce aj tam mal blbé poznámky. Je to jeho vec čo kupuje a komu a čo sa mu páči...
            Alebo rozhovor o rodine, o deťoch...

Niektoré časti z toho Berlína sú ešte celkom dobré, ale mám z toho zmiešané pocity. Ten Bashir to kazí, tými svojími poznámkami. Je na ňom vidieť aký je krátkozraký, má zaostalé názory.
            Nemá rovnaké zmýšlanie ako Miki a nemá asi ani žiadnu fantáziu, nedíval sa na to jeho očami.
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)

Akokeby mu asi závidel, že ho všetci fanúšikovia oslovujú a fandia mu, alebo, že si môže dovoliť kúpiť čo sa mu zachce, že je slobodný , populárny, že má ceny...
              Zaujímali ho len samé stupídnosti, ktoré ozajstých fanúšikov vôbec nezaujímajú.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)

To jo, to máš pravdu. Bashir je dement! Mě bylo Majkího líto už od samého začátku. Vždyť se mu jen smál. Už jak Majkí říkal, kterou hudbu si pouští na kolotoči, tak se mu smál. V Las Vegas se mu taky posmíval, prostě pořád, ale Majkí se nedal, je to brouček.
          • besta

mas pravdu::)
        • besta

Re: Re: Re: majki dobre lezl ::)

ten moderator uz prehanel jak se ptal"kolik mas plastik??""spal jsi s detma??"atd...prehanel uz!!!
          • lask1

Však mu tým aj poriadne zavaril, len chcel dokázať, že mu neverí v niektorých veciach. Zdalo sa mu všetko podozrivé.
      • besta

on ve vlonem case rad lezl a hral vodni polo::)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit