-
už to budee..
tak ještě SEDM příspěvků a máme 10 000:D:D -
Dobrou noc
Přeji všem dobrou noc. Zítra se na vás zase těším. Brzy bude další téma :-)
Krásné sníky, pááá -
-
Re: Dobrou noc
Dobrou nic Angie:) -
-
Re: Re: Dobrou noc
noc:D
-
-
Krásný sny... *4* -
Podobne pekné sny. -
Dobrou *3*
-
-
:)
Dneska sa blížime k 10000.
Ak bude zase neaké téma... *14* *1* -
-
Re: :)
včera jak sme se bavili o jeho sexy zadečku ..sem čekala na další přizpěvky tak trpělivě až sem z toho usnula *1* *1* -
-
Re: Re: :)
*15* jee tak nejsem jedina ja taky vcera tak trosku usnula *1* -
-
Re: Re: Re: :)
*1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
holky já vydržela:D:D.. a on nikdo nic nepsal.. tak jsem šla:D:D *15*
-
-
-
-
Urcite bude nejake tema *1* Teda aspon doufam *15* -
jj super *1*
-
-
MJ
Dávám sem odpověď, protože s eztratila na druhé straně, aby vám to neuteklo. Je to k otázce toho pohřbu.
Zatím se neví. Prostě dělá vše proto, aby se to oddálilo. Chodí za Majkím, jen tak má asi pocit, že mu je pořád nablízku a Majkí jí.
Prý nechce bezejmený hrob, protože se bojí, že někdo zneuctil hrob, nebo ukradl tělo. Myslely jsme s Terí, že je to chyba, špatně napsané, ale ono to dává smysl. Neoznačený hrob bude lákat ke krádeži, kdežto označený bude mezi ostatními... -
-
Re: MJ
A iné celebrity to riešia ako.
Aj oni by sa mohli báť, že to niekto zneuctí. -
-
Re: Re: MJ
to je pravda.. ale když asi tak 5x do roka vidím jak zneucťujou hrob mojí mamky.. HNUS!!.. ničeho si neváží, ani zesnulých.. tohle bych já nikdy neudělala!! -
Re: Re: MJ
Princezna Diana má taky jistě hrob a já si myslím, že jim Majkí nechal dost peněz na to, aby jeho hrob někdo hlídal. Klidně, proč by ne? Tak by mohl být v Neverlandu... -
-
Re: Re: Re: MJ
v Neverlandu by to bylo nejlepší.. bylo to JEHO místo.. měl by tam být!!
-
-
-
Re: MJ
jo odpověděla jsem: Ano to je pravda.. i když najde se pár hlupáků, kteří by byli schopni zneuctít jeho hrob i když bude označen.. teda pokud nebude nějak hlídaný..
-
-
Kvety pre Michaela
Pekné gesto.
http://www.youtube.com/wa tch?v=hqBWPTosq7U *4* -
-
Re: Kvety pre Michaela
ano to je:).. a ta písnička.. nevěděla jsem že jí nazpíval sám.. je to pěkný.. nevíš kde jí stáhnout? -
-
Re: Re: Kvety pre Michaela
Ja tu pisnicku myslim mam chces ji poslat? -
-
Re: Re: Re: Kvety pre Michaela
jj poslala bys mi ji taky plsky?? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Kvety pre Michaela
Jasne:-))
-
-
jéé to bys byla zlatá:).. a kam icq bo e-mail?? -
-
To je jedno jak chces..dystak napis do vzkazu.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kvety pre Michaela
máš to tam:)
-
-
-
-
jj tak tuhle písničku už hledám dlouho..ani text na ní nemůžu sehnat..že bych si jí zazpívala *3* *3* -
Já nevím, že tam něco hrálo, já mám na ušícj mptrojku, manžel kouká na DVD, ale zítra si to pustím znovu. Když do té doby nikdo nenapíše, tak ti to zítra písnu jo? -
-
joo děkuji:).. je to vlasně na způsob We are the world.. jako melodie.. akorát Michael jí zpívá sám.. a jsou jinačí slova:) -
-
Mne sa tiež páči keď ju spieva sám, táto jeho verzia je skvelá.
Tiež som na to myslela či to nebude na neakom CD, alebo niečo také.
-
-
-
-
Re: Kvety pre Michaela
Hmmm, to je krááásný *14*
-
-
Hmm..
Majkí má tak sexy zadek.Prostě chlap k nakousnutí. -
"vtipné" video
sem na youtube narazila na zase jedno "fakt vtipný" video, který zesměšnovalo Majkího... napsala jsem k tomu patřičnej koment protože mě to fakt vytočilo. jako vždyt on je poslední člověk kterej si to zaslouží. nechápu kdo může takový videa dělat... chce se mi z toho brečet... *9* -
-
Re:
jo taky jsem nějaký viděla.. ale spíš ty co byli natočený ještě před jeho smrtí.. třeba kousek z Scary Movie 3.. to je parodie sama o sobě.. no nesmála jsem se.. spíš bála.. protože to vůbec nevypadalo jako Michael.. -
Re:
Myslíš tie paródie. Aj ja som minule neaké videla.
Robili si srandu z toho dokumentu.
Mr. Bean s ním robil rozhovor.
Ale aj iné paródie.
Ja na to kašlem, netreba sa tý moc zaoberať.
-
-
Angie72
Ahoj Angie72 přeju ti hezký podvečer.Chci se zeptat jestli bys šla snáma do toho.Vysvětlím ti o co se jedná.Jak je ten pořád KNIHA MÉHO SRDCE,tak mě už dopoledne napadlo žebychom hlasovali pro knížku Moonwalk.Fanoušků je nás víc než dost.Tak mě napadlo že bysme zbytku napsali ať pro tu knížku hlasovali.Bylo by to krásné kdyby Majkí vyhrál i po smrti.Hlasovat jde pomocí SMSek a nebo pomocí e-mailů.Tak spíš pomocí e-mailů.Já mám tři základní co nejvíce používám a zbylích šest kvůli hrám.Což dělá devět e-mailů a také devět hlasů.Tak se tě ptám jako zprávce jestli jdeš s náma do toho,a že bys napsala fanouškům.My bysmě ti samozdřejmě pomohli. -
-
Re: Angie72
Já jsem ti na to odpovídala. Přečti si to níž... -
-
Re: Re: Angie72
Po tobě akorát chci abys pro tui knihu taky hlasovala.A já ti klidně pomůžu s posíláním zpráv aby také pro tu knihu hlasovali. -
-
Re: Re: Re: Angie72
Hlasovat budu, ale fanouškům nebudu posílat zprávy. Na to nemám čas. I když tu nepíší, tak si tu čtou. Můžu zkusit navrhnout, aby dali na titulku tuto soutěž, ale jestli mi vyjdou vstříc, to fakt nevím. Je jich víc těch adminů a musejí souhlasit všichni víš.
-
-
-
-
Pro vás fanoušci...
Trvá to 20 min. Je to kousek z Live in Helsinky
http://vids.myspace.com /index.cfm?fuseaction=vids.individu al&VideoID=28174345 -
-
Re: Pro vás fanoušci...
jojo ten koncert mám stažený.. jako bych na něm byla:D:D.. dokonalá show *14* -
Re: Pro vás fanoušci...
Krásný video.Jsem moc ráda žes ho sem dala.
-
-
Michael
Myslíte, že toto sú fotky zo súdu, alebo z neakej tlačovky?
Mikey je tam zlatý, ako vždy.
Zobral si cukrík, je zlatý. *4*
http://www.youtube.com/watch?v=mIWoYDcX-4A -
-
Re: Michael
ta poslední fotka je úžasná *14* *15* .. ale na začátku jsem viděla tu bolest v očích.. muselo to být hrozný!!.. ale ty občasný úšklebky mě dostaly:D:D -
Re: Michael
Jo je to od soudu Lask. Ale i přes tu bolest je tam úžasně krásný!!!
Zítra z toho videa udělám fotky a opět je vložím na osobnosti. -
-
Re: Re: Michael
Na to, že je to zo súdu, tam vyzerá celkom kludne, to ma trošku prekvapilo.
Ale to sa spieva aj v tej jeho oblúbenej piesni Smile, smej sa aj keď, ťa bolí srdce. On sa toho drží asi doslova.
Na niektorých fotkách, keď odchádzal zo súdu niekedy držal v ruke bielu vreckovku. Aj podla tých nakreslených súdnych obrázkov, plakal.
Ani sa mu nečudujem, keď klamali...
Na youtube je o tom príbeh z toho súdu.
why mj won pt1
http://www.youtube.com/watch?v= lO2yLYSdOIU&feature=related
(má to niekolko častí, asi 5)
-
-