-
3 čast
8. Michael, ať se objevil kdekoliv, v pořadu, ve zprávách, v časopise, při předávání cen, vždycky měl dokonalá outfit a prostě musel upoutat pozornost, i kdyby se člověk chtěl koukat stokrát jinam, stejně ho zdravá zvědavost přemohla...co měla na sobě Madonna, každej zapoměl, ale jaký měl MJ kalhoty, kolik opasků, jaký sako, jestli kudrnatý nebo vyžehlený vlasy a pak navíc, když měl třeba ještě klobouk, to věděl každý..nebylo možné si nevšimnout...
9. Protože Michael, když chtěl vyprodat halu, nemusel se pro to nikdy vyslíct... do spodního prádla už vůbec ne!...lidi ho milovali, protože to byl Michael a nemusel se prodávat lacině ve spoďárách jako to dělají dnešní "jakoHvězdy" typu Lady Gaga!...Michaela lidi milovali, protože byl tak svůj, byl to on, a vážil si toho kým je, a nikdy nemusel klesnout tak hluboko, aby se na pódiu válel v podvazkách (což by ani dost dobře nešlo!...upsss!), ukazovat v průsvitných šatech, které jako by neměl, nebo jinak "vystavovat" své "přednosti"...víme všichni, o čem je řeč...( stejně si myslím, že ty uplý kalhoty nosil Michael jen kvůli nám fanouškům, abychom měli po večer na YouTube, co zkoumat!:-)) -
-
Re: 3 čast
uffff,teď jsem to celý dočetla *15* fakt krásný,nádherný....a já nevim co ještě *4* ale neurážej mi lady gaga *3* *15* jako ne že bys neměla s tímhle částečně pravdu *15* ale je milion dalších "hvězd" které to dělají...ale jako jinak to máš fakt nádherě napsaný *3*
P.S: nechce se mi přihlašovat,ale jsem to já *15*
-
-
2 část
2.část:
5. Michael je ve svých písních a textech vždy originální a jedinečný...právě proto, že si všechny, až na pár vyjímek, a jednu "vypůjčenou" Come together, ale proč ne, když vlastní katalog Beatles, že?...napsal sám!...sám stvořil, zkomponoval, nazpíval, kdyby mohl tak i zahrál, ale zato sám si je ve studiu nahrál, vypiloval (moc!)...a pak buď zasunul do šuplete nebo vydal do světa!...všechny hity nesou jeho rukopis, všechny jsou jeho a každá je jedinečná a dokonalá do posledního detailu...(až tedy na This is it...ale to všichni dobře ví, že tady už o muziku, vlastně ani o Michaela nešlo...jen o prachy!)
6. Michael kde se objevil, tak zaručeně minimálně sto lidí omdlelo, dvěstě si vyječelo hlasivky na mrť, padesát jich bylo ušlapáno, třicet jich vidělo ze zadu krk, ale byli happy, pět si šáhlo, a málem umřelo, a už si nikdy neumyjou ruku, tři mu předali dárek, a pak JE odnesli, a jeden dostal podpis a dotkl se jeho ruky, a do konce života bude mít v obličeji blažený výraz, nebo zkončí na psychiatrii... štěstím se zbláznit je přece tak hezké...dotkla jsem se Michaela Jacksona, zní asi jako, dokla jsem se Boha, nic VÍC už není, NEEXISTUJE...
7. Michael Jackson, sotva oznámil nějaký koncert, ani to nedořekl, a lístky, do posledního, už byly vyprodány! -
AHojky
ahojky...myslim si že byste si mohli tohle přečíst...je to můj výtvor a chtěla bych na to váš názor...předem dík... část 1.:
Deset důvodů proč milovat právě Michaela Jacksona!
Takže, deset důvodů, proč milovat právě Michaela?...
1. Protože, je to Michael Jackson!...říkáte si, hahá, dobrý pokus...ale ne- to je FAKT, kdo by nemiloval Michaela?(...teda...hlavně po srmti...!-jen reakce na srdcervoucí uplakaná videa, a lá...Jacksons family..."óóó, jak vám to věříme!")...(a jestli někoho takovýho skutečně znáte, dejte mi jeho adresu- zabiju ho!)
2. Protože Michael je tak notoricky známá osobnost, nehovořím teď o tom, zda v dobrém, či zlém, jen prostě JE, že ať se zeptáte kohokoliv kdekoliv na planatě, ve věkové kategorii od 5(...to už má člověk rozum) až 99(...to ho ještě má...), není nikdo, kdo by ho neznal...což je docela dobrý pocit...
3. Protože Michael Jackson je KRÁL POPU, a jak tomu díky Bohu dosud bylo, tady neplatí: "Král je mrtev, ať žije král!"...ale KRÁL POPU, JE JEN JEDEN!, a to navždy!...a jestli má někdo nějaký pochybnosti, jeho fans, mu to rádi, ručně!(petičně, ovšem...jak jinak...), vysvětlí...
4. Michael je nejlepší, nejkreativnější a zaručeně originální TANEČNÍK na celém širém světě...( jeho imitátoři jsou toho důkazem, ukažte mi kdo jiný jich má víc!),a kdyby se to dalo patentovat, jistě by mu to každý patentní úřad rád odklepnul...všechno, co svět vidí u dnešních "stars", to všechno pochází a bylo odkoukáno právě od Michaela...mrkněte na Britney, Ushera, Justina...každý z nich se zkrátka a dobře opičí po Mikovi...protože od něj pochází všecičko!...on stvořil tanec, a to nejen "Moonwalk"...nic jiného už zkrátka vymyslet nejde, pouze zkloubit do odlišného pořadníku... -
konečně zase zpět xD
Ahojky lidičky tak moc sem se na vás těšila!! Tak dlouho sem tu nebyla,mněla jsem v pronájmu koně,takže jsem mněla docela frmol *3* *4* Ale už jsem konečně mezi svými :)) Jak se máte? A co novýho o MJ? Co ste tu probírali? Kromě toho jak je MJ sexy a zlatáčky xD*15* *15* Taky vám tak hodně chybí? Mně to furt připadá,jakoby to bylo včera *9* *9* Minule se mi zdál krásný sen s MJ *15* A pěkně mně štve,jak se do něj pořád někdo naváží,obzvlášt kamarádi,některý sou v poho,některý se zastávaj,ale ti druzí to je hrůůza *16* -
-
Re: konečně zase zpět xD
ahoooj *4* jtj ale my ho nedame!! *3* *4* -
-
Re: Re: konečně zase zpět xD
samozřejmě že ne!! *15* Budeme ho bránit zyby,nehty za každou cenu! *15* -
-
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
presne!! *4* pujdeme se ucit karate!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
jo a nebo kunfu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
*15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
,,ninžáááááááááááá" *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: konečně zase zpět xD
Ahojky totál souhlasim u nás na škole se furt do něho někho naváži.. pěst bych jim dala..:( *16* -
-
Re: Re: konečně zase zpět xD
no přesně,jednou se asi opravdu neudržim a jedna jim přilítne,dřív jsem to neuměla,ale ted to říkám pěkně od plic *15* *16* -
-
Re: Re: Re: konečně zase zpět xD
no jednomu kamosovi prileteli uz tri *15* *15* tos nemaho urazet!! *16*
-
-
-
-
hrnek
čuss *15* normálně já před chvílí byla s mámou v domácích potřebách koupit nůž a šli sme kolem hrnků a měli tam hrnek s MJ *14* *14* *14* tak sem mámu přemlouvala a ona mi ho pak koupila *14* -
-
Re: hrnek
je ja chci taky!! *3* *15* -
*závist*
hrnek bych brala hned ;) -
jůůů, to bych taky brala.. tady žádný hrnky s Michaelem nevedou.. *9* *15* *15* to už se nenapiješ z ničeho jinýho, ne? -
-
Re: Re: hrnek
si piš... *15* A až se rozbije tak mu vykopu hrob a vobulím to *15* *15* -
-
Re: Re: Re: hrnek
ti napisu pametni desku *4* *3* *15*
-
-
-
-
:-)
Takhle sedím u kompu. *15* jenom tu druhou nemám u těla ale na myši *15* -
-
Re: :-)
Tohle je ta fotka *15*
http://foto.osobnosti.cz/michael- jackson-389910 -
-
Re: Re: :-)
já taky takhle někdy sedím *15*
-
-
-
MJ
Ted jsem si vzpoměla,že jsem minulej rok byla na show o Michaelovi.Byl tam imitátor a nějakej chlap o něm řekl:,,Ještě aby mu upadl nos a bude dokonalej."V tu chvíli Jsem měla chut mu odplic říct něco co by si za rámeček nedal. *8* No jo ignoranti.Ale byly tam pak dobry soutěže *15* -
-
Re: MJ
mu by mohla i jedna (vic) *15* i pristat!!! -
-
Re: Re: MJ
No to mohla.Nebo tam byl kluk co se příhlásil do sotěže,což byl kviz(v něm jsem byla taky *15* )a nevěděl ani jak se jmenovala skupina ve které začínal.A taky neuměl vyslovit This Is It. *1* -
-
Re: Re: Re: MJ
jejda *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Nechápu proč do toho šel,když nic nevěděl.A potom jsme se druhej den potkali a gratuloval mě *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
no akorad se strapnil *15* *15* no to se mu nedivim !! *15* *4*
-
-
-
-
-
-
Zlatý MJ
Se mi dnes zdál krásnej sen o Maikim.*14* Jsme byli v nějaké škole a Michael mě odvlekl na záchod,kde mě chtěl zabít. *9* Ale než se k tomu dostal zazvonilo na přestávku a na ten záchod začali chodit holky.Když uviděli Michaela tak začali šílet a tak.Však si to umíte představit.Když jsme se zase koněčně ocitli sami tak jsem se k Michaelovi přiblížila a on mě objal. *1* A už mě zabít nechtěl *15*
Jo a vypadal takhle :
http://www.karaoketexty.cz/fotky /michael-jackson-2971/95156
*14* -
-
Re: Zlatý MJ
no tak to mas teda dobre sny *15* *15* jak to delas ze se ti o nem zda *7* -
-
Re: Re: Zlatý MJ
Kdybych věděla tak bych ti to s radostí řekla.Nejlepší by bylo kdyby se nám všem o něm zdálo a pak byste tu psali své sny i vy a byla by věčí zábava. -
-
Re: Re: Re: Zlatý MJ
*15* *15* jj veci zabava ale me by se krasne spalo *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ
Jj to ti věřím.Poslední dobou se mi zdá uplně o někom jiném a to pak není dobrej spánek jako při snech s MJ.Podle mího táty se ti zdá o tom na co nejvíc myslíš.Tak to zkus.Ale jak tě znám tak tuhle metodu už určitě zkoušíš. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Zlatý MJ
no tu mam prozkousenou a nic *15* *9* *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: Zlatý MJ
Se nedivím že tě nezabil už ten sen, protože takovej Majkýý....mmmm *14* *1*
-
-
debil
byl to kreten neumel zpivat a je to pooperovany manyjak *16* *16* *16* *10* *10* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: debil
Jestli Michael Jackson neumí zpívat já neumi vůbec nic, což není pravda protože takovým lidem jako ty, bych uměla dát pořádně přes hubu *3* Když takhle hnusně pomlouváš tak mi něco pověz...co si dokázala ty??! Myslím že úplné hovno takže nevím KDO je tady kretén a tvá inteligence sahá na lidskou spravedlnost světa, která samozřejmě bohužel není nijak zvlášť vysoká...Udělej dobře pro sebe i ostatní - Zamysli se!! -
Běž si svý mindráky léčit někam jinam ..
-
-
debil
byl to kreten neumel zpivat a je to pooperovany manyjak *16* *16* *16* *10* *10* *8* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
bože *1* zas další tup
kolik vás sem ještě příjde ?!? *1* -
Podle toho co tu píšeš je vidět,že nevíš kdo to byl MICHAEL JACKSON.
-