-
-.-.-
copak se mu asi nelíbí.. ?? http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/95838 -
Ahoj a pa
Ahojte všichni, teď tu skoro vůbec nebývám sem furt někde pryč, no nic. Jdu se s vámi rozloučit jedu z rodinou zítra k mácháči. Mějte se krásně a budete mi chybět samozřejmě Majký taky. Za týden páááááááááááááá. *4* -
I''ll Be There
Pls nemáte někdo odkaz na stáhnutí? Myslím,když jí zpíval MJ na Medison Square Garden"? no prostě,když byl dospělí *15* -
Tanec jako sen... :))
Ahojky,jak se vede? *15* Dneska jsem si přečetla asi po sto padesáý Tanec jako sen a dovedlo mně to opět k přmýšlení,až jsem z toho začala psát taky Básně a úvahy *15* Sice nevim,co z toho vznikne,ale hrozně moc mně to baví,začala jsem pořádně vnímat a chápat to co tam Majkl popisuje,sice trochu pozdě,ale nevadí,aspon že vůbec *15* Naše učitelka nám řekla,že máme o prázdninách přečíst nějakou knížku a zapsat ji do čtenářskýho deníku... a máme tam napsat ukázku a já nevim kterou,je toho tam tak hodně,že potřebuju radu *15* Potřebuju aby jí to zaujalo a řekla to dalším a třeba by si uvědomili co se děje...pomůžete mi prosíím? *4* -
-
Re: Tanec jako sen... :))
teda né jako že bych to co tam píše nechápala vůbec,to chápu od tý doby co ho mam ráda,ale začala jsem chápat jak moc co myslel a cítil *4*
-
-
zlaťáčky =o*
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/100503 Já ty zlaťáky miluju! On je prostě sexy! *14* *14* Jo a koukněte se... no... TAM! *15* *14* -
-
Re: zlaťáčky =o*
potrebuju prvni pomoc !! *14* *14* *15* -
-
Re: Re: zlaťáčky =o*
Nejsi sama no..... *14* *15* -
-
Re: Re: Re: zlaťáčky =o*
to ja vim *15* *15*
-
-
-
-
MJ
Give In To Me... *1* -
-
Re: MJ
*15* Okey *15* tahle písnička mi hraje vždycky v noci *15* dobře se u ní usíná *3* -
-
Re: Re: MJ
jtj *4*
-
-
-
pouť
Ahuj jsem ráda že pouť už není..ae měli tam tričko s MJ..luxusní..jako že stálo 150,- o to nešlo..koupila bych si ho..ae máma by mi pak neměla co prej koupit k Vánocům..ae jako jinak..jsem šla na pouť..a šla jsem kolem větnamců..jako byly mladí..tričko s MJ na sobě..a oni na mě pokřikovali..ha ha žere Jacksona a upadl mu nos v čajovně do čaje před lidma..bože bylo mi divně..nu..ae pak jsem večer kolem půl 1 ráno chtěla jít domů..a šla jsem kolem autopisty..a slyším že hráli Heal the world..ae já tam nehtěla stát..tak jsem šla jezdit..ae nejvíc mě naštvalo..že jsem byla na Centrifuze a když se to rozjíždělo začli hrát Black or white..a v tý rychlosti jsem nic neslyšela..:(..:D ale jinak s tím domem..mít tolik peněz ááá tak to koupím..ae bylo by mi divný bydlet v domě kde Michael zemřel..já nevím..ležet na posteli a říct si..bože tady umřel Michael..tak já nevím..bála bych se..ae jako chtěla bych..achjo Michaeli chybíš mi a MIluju tě -
-
Re: pouť
njn vetnamci!! *16* at jsou v Asii ci v Evrope nebo jinde porad maji drzky nevymachany!! samozdrejme ze tam vyjimky jsou pac MJ ma fanousky vsude!! *3* v cajovne? *7* tos to jsem jeste neslysela kde to vyhrabali? *16* no ale slysela jsem i horsi nesmysl!! ale cajovna? *16* kkt *16* a pochybuju ze by MJ mel nejakou nekvalitni plastiku!!! -
Re: pouť
Ti větnamci byli taky kreténi.Proč ho nosí na tričku,když ho pak pomlouvají? *8* Jsem zvědavá kdy lidi konečně přijdou na to,že mu nos neupadl a ještě v čajovně! *8* A stema songama to vždycky naštve.Začnou Michaela někde hrát ty se zdržuješ v místech tak abys to slyšela a jak song skončí začno hrát další od Michaela.A nakonec hrajou cely CD. *15* Mě se to stalo dvakrát v parfumérii *15* S tím domem je to pěkně divny.Všchen ten nábytek by měli z toho domu odebrat(hlavně tu postel)a pak až to eventualne prodat.Ale beztak si to nějakej fanatik koupí a bude se vyžívat,že v té posteli spí.Někteří lidi jsou uchylní.Michael nám bude určitě chybět stále.Zapsal se do naších srdcí moc silně a už to nejde smazat. -
-
Re: Re: pouť
jéjky Zuzy...napsala jsi to hezů..ae já zapoměla že to tričko jsem měla na sobě já..oni na něm měli napsáno I ♥ vietnam..LOL..jsem chtěla něco zařvat..ae radši jsem to neriskla
-
-
-
knizka/CD´s
Dneska jsme byli ve meste a babicka cosi potrebovala v papirnictvi kde maji i knihy *4* tak jsem se divala po knizkach a co nevidim uplne vzadu zahazana knizky MJ tos ja jsem tam penila !! *16* tos jako co to je !!! lezela tam jako plesniva houska kterou nikdo nechce tak to zahazali *16* tos ja jsem byla tak nasrana!!! *10* musim proste setrit abych ji s tama vysvobodila chuderku!! *15* *15* no a pak jsme jeli do Tesca nakoupit tos jsme prosli kolem cd jsem se zastavila a tam cedule VIP tak se tam jdu podivat a co tam neni!! MJ cd´s *4* *3* jenomze jsem nemela prachy tak jsem si to nemohla koupit takze zase setrit *15* *15* -
-
Re: knizka/CD´s
To já tky chtěla MJ cd's ae máma místo toho koupila moonwalker.. *15* *10* -
-
Re: Re: knizka/CD´s
Tu knížku MJ nemůžou mít přece jen tak zaházenou *8* Musí jí mít vystavenou na nejlepším místě. *3* A stěma cedama to jsou sami výběrovky a remixy.Nyjít normální řadovku je zázrak.Třeba Thriller. *9* Nechápu proč už tady myslíte na Vánoce když jsou teprve prázdniny *15* To mi připomíná že mám příští týden svátek a dostanu knížku Tanec jako sen *15* A pak mi bude chybět pouze jedna kniha(tu budu mít k Vánocům *14*)a budu to mít komplet *3* -
-
Re: Re: Re: knizka/CD´s
no oni tam meli TII to dvoj CD a pak jeste jedno ale to jaksi ted nwm jak se jmenuje ale je to taky dvoj CD *4* nejak The Essential *4* ale nemela jsem prasule *9* coz nebylo vyjmecne *15* *15* -
hej *15* ty ses taky zmínila o Vánocích *15*
-
-
-
Re: knizka/CD´s
*15* odkdy mají v papírnictví knížky? *7* *15* páni to nevím *15* asi protože do papírnictví moc nechodím a v těch našich zapadlích krámcích knížky Majkího myslím ani nemají *9* *9* Ale v jednom knihkupectví myslím mají tu novou encyklopedii a máma mi řekla že by jí ježíšek mohl sehnat *14* *15* *15* A hádej co sem dneska ráno dělala *7* *15* -
-
se mas!! me nasi nic nekupujou s MJ *9* pry ze me to zachvili omrzi!! no to asik tezko!! *16* jedine ze by mi vytrhli srdce a mozek atd.!!!! ale to bych jaksi uz ani nebyla *15* *15* -
-
Njn... mámá MJ taky v mých letech měla ráda *14* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: knizka/CD´s
myslim jako babicce *15* *15* -
no to moja nn! *9* a tata taky nn *9* takze jsem historicky prvni clovek z rodiny kteryho ma rad!! *15* *15* teda asik *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: knizka/CD´s
no vysvetluj to nekomu kdo posloucha Moravanku *15* *15* -
no tak kdyby tvá babička nebo děda měli taky MJ rádi tak by ti to asi řekli ne? *7* a ta předtím generace ty měli krále Rock 'n Rollu *15* *15* A ještě ti předtím ty měli Mozzarta atd... *15*
-
-
-
-
nwm copak? *15* -
-
pilas Majkíhrnku *14* *15* -
-
a je to lepsi nez z normalniho!! nn? *15* *15* -
-
jj *15*
-
-
*z *15*
-
-
-
-
-
zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/95709 *14* *14* -
-
Re: zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
ňam ňam *15* ale na tý fotce by mohl nasadit nákej sexy úsměv *14* *14* ale jsme štastné že si můžeme prohlídnout jeho chrup že holky?? *15* -
-
Re: Re: zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
jj *15*
-
-
Re: zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
*1* *1* -
-
Re: Re: zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
tak ja uz padam spat pp *3* dn a sshss MJ *14* *15* -
-
Re: Re: Re: zlatacky! ♥ ty my radi!! ♥
já už taky sshss MJ *3* papa
-
-
-
-
4.část a doufám že poslední
10. Protože Michael nebyl jen nějaká hvězda, která když odejde nezůstane po ní ani závan parfému...Michael, kamkoliv vkročil, čehokoliv se dotknul, jako by zkrásnělo...a když odešel, zanechal za sebou hluboký dojem...jeho charisma působilo na lidi jako kouzlo, které vás obklopí a nutí vás poníženě sklonit hlavu a vzdát mu svůj obdiv, aniž by promluvil...taková je síla jeho osobnosti, kdo kdy se setkal nebo jen viděl Michaela, nikdy neměl dostatek slov, těch správných a trefných slov, k tomu, aby popsal a vyjádřil alespoň trošičku, jaké pocity měl, co cítil...protože taková slova ani nejsou...a to ani nemusel být fan...
A ještě 11. důvod tu je:...protože Michael má ty nejvěrnější, nejšílenější, ale zároveň nejrozličnější a neuvěřitelně silné,(...a jak se mi pomalu začíná zdát i dost nevyzpytatelné!) fanoušky, kteří při něm stáli a stát budou asi navěky...protože ne marně se říká, staneš-li se jednou fanouškem Michaela Jacksona, žádného jiného idola už si nikdy hledat ani nepomyslíš, Michael je totiž všechno- hudba, tanec, poetika, nespoutanost, síla, krása, láska, naděje i víra...touha, vášeň, sexapeel, aura, a hlavně neuvěřitelná lidská bytost se srdcem na pravém místě a talentem, který sahá až do nebes, odkud se na nás teď dívá...
...a nepřestává se asi divit, jak odhodlaně za něj bojujeme, podepisujeme petice, pereme se, zlobíme se a vstekáme, mstíme se, a dokáže být i hodně zlý a promyšleně zákeřní, pokud nám někdo jen slůvkem urazí našeho Michaela...a hlavně, jak dokážeme pospolitě táhnout za jedem provaz, abychom dosáhli svýho...PRO MICHAELA VŠECHNO A KLIDNĚ I PŘES...(mrtvoly)... -
-
Re: 4.část a doufám že poslední
Úža... *15* já si taky myslím že zlatáky nosil trochu kvůli nám *15* *14* -
-
Re: Re: 4.část a doufám že poslední
fakt??tak dík...to byl můj alespoň nejlepších 10 důvodů za 10 let..:) -
Re: Re: 4.část a doufám že poslední
si myslim ze urcite! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 4.část a doufám že poslední
jn... nebo taky je nosil kvůli sobě, že mu byli pohodlný *15* však víš jak to myslím *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 4.část a doufám že poslední
jj vim *15* *15*
-
-
-
-
Re: 4.část a doufám že poslední
je to proste BOMBA!!! *3* *1*
-