-
♥
http://www.youtube.com/watch?v=VYDM 3MIzEHo
je to až ta druhá pisnička co zazpívá.. mě příde že to zazpíval přesně jko MJ dyš byl malej... příde vám to tky?:)) -
BMT
Holky koukáte na nově na Británie má talent..starej chlapík tam tančil na They don´t care about us..
možná tam etě něco s Michael bude..je to každé pondělí -
-
Re: BMT
jjj :DD celkem mě to pobavilo *15* *15* -
Re: BMT
jojo,docela jsem se u toho smála *15* Hlavně u toho chlapíka *15* -
-
Re: Re: BMT
jo a vpříštim dílu tam má bejt Dark Vader...prej Dark JAckson..sem zvědavá co bude dělat...
-
-
-
islám...
http://www.youtube.com/watch?v=_e9b 4dyu7Bs
A k TOMUHLE chtěl Jermaine přitáhnout Michaela? Jermaine by se měl stydět... sice je to jeho věc, jestli je muslim, nebo křestan nebo co já vim, ale tohle je fakt hnus! Copak to nevidí? -
-
Re: islám...
Jo Islám je děsnej..mamka má sestřenici..a ta si našla přítele Araba..a musí taky vyznávat islám..5x denně se modlit..a když je Ramadán tak se nají za svítání ráno..a potom se nají a napijou až při západu slunce..a potom nejí vepřový..že prase je nečistý..a potom..kdybyste viděli v nějaký vesnicích popeláře..to je traktor a aky jen přívoz a to je vše..a poutě..jako islám je děsnej..kdybyste o islámu chtěli něco vědět..tak se zeptejte... -
-
Re: Re: islám...
Apřesně o tomhle mluvím (píšu :D). Je jasný, že tohle všechno musí dodržovat. Je to Pět pilířů islámu. Je to jejich kultura. Oni se podle ní řídí. Tak jako se naše babičky každý večer modlí k bohu, tak oni to dělají tohle. Nemůžem je za to odsuzovat. Navíc tvé mamky sestřenice věděla do čeho jde. Vybrala si sama. :) -
-
Re: Re: Re: islám...
a zda se ti úplně v pořádku, že 'jenom' za cizolozstvi jsou ženy ukamenovany? Díky tomu jejich slavnýmu zákonu?! -
Re: Re: Re: islám...
a zda se ti úplně v pořádku, že 'jenom' za cizolozstvi jsou ženy ukamenovany? Díky tomu jejich slavnýmu zákonu?! -
-
Re: Re: Re: Re: islám...
JÁ NEŘÍKÁM, ŽE JE TO V POŘÁDKU !!!!!!!!! Ale je to JEJICH zákon. Oni to tak mají, oni jsi to vybrali ! Tak jako existuje ženská obřízka, tak existuje i tohle ! Cizoložství je i v křesťanství trestáno. Jdou za to do pekla. Pro vás je to možná směšné. ale pro ty, co v to věří je to smrtelný hřích. Prostě to tak je a nikdo s tím nic neudělá. Jsou to JEJICH zákony. My do toho nemáme, co mluvit. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: islám...
Přesně, jsme rozumné (výbuch smíchu) *15* .. Určitě máme obě v něčem pravdu *15* .. ale necháme o být. Je to o věci názoru *3* -
jasný, já se s tebou taky nechci hádat. Obě máme svůj názor a za ním si stojíme, ale jsme rozumné ( *15* ) a víme že hádkou se to stejně nevyřeší...obě máme svým způsobem pravdu... Myslím... :-D -
Já se s tebou nechci hádat :) Každá na to máme vlastní názor. Je to opravdu strašné to, co se tam děje. Ale nikdo s tím nic neudělá. Zbytečně by tu byly další války. Jako když Hitler byl proti židům. Nevyneslo to nic dobrého. Máš pravdu, co píšeš, ale kdyby neporušovali zákony, nemuseli by být vražděni. Ale tak už to prostě je, je to lidská hloupost i v tom, že takové zákony mají. Ale můj názor na to, že je to jejich věc se nemění. Neměli bychom vstupovat do jiné kultury jenom proto, že nám to připadá divné :) -
no já sama toho asi moc nezmůžu. Ale kdybych proti tomu měla bojovat tak aspoň bojuju za ty utlacovany kdyžto takhle se denně zabíjejí lidé, nevinní lidé a nikdo s tím nic nedělá. Přesně jak píšes děti neznají jiný svět, ale měli by ne? My taky 'známe' jejich svět. A ne každý může svobodně od toho odejít. A jasný že ne každý muslim je takový. Jermaine asi taky ne... Já jsem chtěla napsat ještě něco ale píšu to na mobilu a špatně se mi to píše... -
Pověz mi, co s tím chceš udělat ? Chceš proti tomu bojovat ? Tak prosím, bojuj. Vyvolej další války, nech umírat nevinné. Lidská prává se vztahují na všechny. Tohle je jejich právo. Právo takhle žít. Děti, kteří se do toho narodí, za to nemůžou, ale vyrůstají v tom. Neví, co je jiný svét. Navíc, je mnoho muslimů, co se toho zřekli a odešli pryč. Kdokoliv to může udělat. Ženy vědí, co se jim stane když budou mít sex s jiným mužem. Vědí, co je čeká.
Myslím, že bychom jim neměli křivdit, když o tom nic nevíme. Někeří lidé odsuzovali Michaela, protože nežili život, který žil on. Odsuzujete muslimy, protože taky žijí jiný život. Ne všichni muslimové dělají to, co jsi viděla na videu. Co když je i Jermanie jiný ? To, že existují takoví muslimové, neznamená, že jsou cšichni takí !! -
ne každý si to vybral... Ten kdo se narodí do islámský rodiny za to nemůže, ten si to nevybral... ↲A co takhle lidský práva? Ty se týkají všech! I muslimu! Ty by se měli dodržovat všude.
-
-
-
-
-
Především by jste si mely uvědomit, že je to video vytvořené anti-islámci, kteří jsou proti islámu OPRAVDU zaujatí.
Pak, islám JE druch náboženství (monoteistické, abrahámovské náboženství). Muslimové věří, že Bůh Muhammadovi zjevil Korán, který společně se Sunnou považují za základní prameny islámu. Muhammad neni jejich Bůh. Je to pouze člověk, který obnovil původní monoteistické víry Abraháma, Mojžíše, Ježíše atd. Tak jako křesťané mají 10 Božích přikázání, tak muslimové majé 5 pilířů islámu. Což všechno napovídá tomu, že to JE náboženství.
Nechci tvrdit, že to, co dělají (demonstrují, válčí,..)je to správné, ale musíme je pochopit. My všichni, co jsme shlédli tohle video, tak je teď opovržujeme, protože si myslíme, že to, co dělají, je divné. Ano, je to oproti našemu stylu života jiné, ale oni v to věří. Oni od mala žijí v téhle víře a myslí si, že je to správné. Nesmíme je nenávidět, jenom protože jsou něčím jiným. Nechtějte, aby vypukla válka. To by Michael nechtěl !! A dopadla by hrozbé pro nás VŠECHNY !!
Kdyby jste nepochopily, co je islám v mém podání, najeďte na google, nebo wiki. *15* -
-
Re: Re: islám...
PS: Nekoukejte na chyby, nevidím pořádně na klávesnici a je to psaný v rychlosti *3*
-
-
to že ho chtěl k tomuhle přitáhnout? omg... takovej teror... -
Fakt úžasný náboženství .. eštěže k tomu Michaela nepřitáhl ..
-
-
LOL
vím není to k Michaelovi..ae tohle musíte vidět..
http://www.youtube.com/wa tch?v=6_d9UtlNgmw -
-
Re: LOL
*15* velkej lol *15* -
-
Re: Re: LOL
LoL ToE CoOl xD
-
-
-
?
jste tu nekdo? *7* *15* -
:))
Ahojky :)) Jak se vede? *15* Nevíte pls,z jakýho videoklipu je tutta fotka http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-421358 já to nikde nemůžu najít xDD -
-
Re: :))
to je z reklamy na Dangerous album... -
-
Re: Re: :))
áha dobrý no,ale děkuju *15* *3*
-
-
-
duet
Nevíte jestli MJ zpíval s nákou holkou? kromě Britney a Janet.. *7* *15* -
-
Re: duet
Siedah Garrett *15* -
-
Re: Re: duet
ááá *15* má divný méno... nemůžu ho vyslovit *15* ale dííík *3* *15* -
-
Re: Re: Re: duet
Michael s ní přece nazpíval I just can´t stop loving you *3* -
-
Re: Re: Re: Re: duet
a Todo mi amor eres tu *4* ikdyž je to to samé, akorát španělsky *15* -
Re: Re: Re: Re: duet
jj dík *3*
-
-
-
-
-
koment...
pod jedním videem mě zaujal jeden komentář, naprostá pravda... tím bysme se měli řídit i tady na diskuzi...
May I just ask one important question .. and it's not only for you but others, as well. MJ fans too. Them especially. If you don't like MJ why go here and talk bad about him? Why not just leave him alone ? And MJ fans, why do you respond ? I bet you that Michael wouldn't like that. His message was L.O.V.E. not V.I.O.L.E.N.C.E. or F.I.G.H.T. why do it then ? Are you really his fan? Long Live The King. L.O.V.E.
Asi pro méně znalé angličtináře, překlad *15* :
Mohu se jenom zeptat na jednu důležitou otázku... A to nejen pro vás (asi tam bylo pár lidí, kteří spolu diskutovali, nevím), ale taky pro jiné. I pro fans MJ. Pro ty obzvláště. Pokud nemáte rádi MJ, proč sem jdete a mluvíte tu o něm hnusně? Proč ho prostě nenecháte napokoji? A vy, fans MJ, proč (na to) reagujete? Vsadím se, že Michaelovi by se to nelíbilo. Jeho odkaz byla L.Á.S.K.A a ne N.Á.S.I.L.Í. nebo B.O.J. Tak proč to děláte? Opravdu jste jeho fanoušci? Ať žije král. L.O.V.E. -
-
Re: koment...
Přesně! A právě proto si toho vůbec nevšímám.. -
-
Re: Re: koment...
teda ne, že je mi to jedno, ale prostě na to nereaguju.. *15*
-
-
jono pravda... ale já na ně reaguju asi jenom když sem naštvaná a potřebuju si na nečem vylít nervy *15* -
Přesně. Já taky nenadávám lidem, kteří proti němu něco mají. Vadí mi jenom, když říkají, že byl pedofil. Za to asi začnu rozdávat rány. *15* Nmají ho rádi, s tím už nikdo nic neudělá. Kažný má rád něco jiného. Myslím, že Michael má dost fanoušků než by sám čekal a ani by nechtěl, aby ho všichni zbožňovali. *4* -
-
Re: Re: koment...
Jo, mě zas štve, že říkaj, že se nechal vybělit.. A i když řeknu, že měl vitilligo, je to jako by hrách na stěnu házel... *15*
-
-
To je pravda! Ti, co ho nemaj rádi, si stejně pořád budou mlít svou. Takže je nejlepší nechat je na pokoji a myslet si svý. Stejně jejich názor nezměníme..
Tý jo, tím by se fakt chtělo řídit. *3*
Jo a dobře, žes sem dala i překlad... *15* *15*
-
-
Ahoj :)
Ahoj :) Jsem tu po dlouhé době :)To je tím, že někde jinde je nuda, tak to zkouším aspoň tady *15* -
slunečnice
jó těď sem si vzpoměla že v Bulharsku maj strašně moc polí se Slunečnicema a tak sem si tam jednu utrhla ale brzo mi uschla takže sem jí musela vyhodit *9* ale fakt přemýšlím že bych MJ jednu poslala ale nevíte kolik to stojí? *7* -
-
Re: slunečnice
taky chci poslat ale netušim jak.. zeptala bych mámy ale ta už je na Michaela díky mě skoro alergická protože o něm furt mluvim *15* *15* -
-
Re: Re: slunečnice
no to moje máma je v pohodě ale nevím co by řekla na to poslat kytku do Ameriky *15* *15* -
-
Re: Re: Re: slunečnice
ta kytka moze byt umela alebo z ineho materialu lebo než by to tam došlo tak by uhnila lebo dost dlho trva .Znama cakala na pohled mesiac tak neviem . *16* *8*
-
-
-
Re: slunečnice
to fakt nevím. Taky bych ráda neco poslala.
-