Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zuzanka666

MJ

JoJo holky zase si stěžujete *15* Máte si prostě najít téma a pořádně ho probrat. *1* Jsem byla v obchodě a na sobě měla tričko King of Pop.Šla jsem k pokladně a začali hrát Beat It.Naštěstí jsem měla mikču tak jsem se zapla aby nikdo to triko neviděl a ten pokladník se na mě tak nechápavě podíval. *15* No trapas.A dneska jsem vyděla kluka,nebudu lhát byl škaredej,a měl to sami tričko.A ještě k tomu mu bylo nějaky velky. *15*
    • mischicka

Re: MJ

*15* Já byla v New Yorkeru (už to je dávno) a zkoušela sem si kalhoty a k tomu náký triko a oni začali hrát myslím Dangerous *14* tak sem tam v tý kabině tancovala a pak ségra otevřela a já sem si jí nevšimla a viděla jak tam nák tancuju a za ní byl takovej krásnej a ségra dostala totální výtlem a ten kluk se podíval čemu se tlemí no a viděl mě no... tak sem si jich pak všimla a taky sem se smála ale trapas jak něco no... *15* *15*
      • zuzanka666

Re: Re: MJ

A to všechno kvůli Michaelovi. *14* A v jedne parfumerii ho hrají pořád.To já se tam vždy zdržuju skončí písnička a začne další od MJ.Tak těžko se pak odchází. *1* *9* A moje kámoška si pořád hraje na Michaela v Thrilleru a to i na ulici *15*
  • zanesskaaaa

..

Týýjo, tady ta diskuse teda proudí *15*
    • polinka

Re: ..

nedivte se, že je tady nuda... vždyt včera večer jsem tu nebyla JÁ!!! *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

Teď jsem se málem udusila smíchy *15*
        • polinka

Re: Re: Re: ..

udusila smíchy? Pche... *15*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: ..

:P *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: ..

*15* *15* máš říct...já bych ti poslala MJ aby ti udělal dýchání z úst do úst *15*
    • thesimsa

Re: ..

*15* Že ? .. úplně nestíhám odpovídat *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ..

To hej *15* . Normálně mám z toho zavařenou klávesnici a net mi nestíhá *15*
  • polinka

DD VSZ :D

Hlásím, hlásím, další díl Ve spáru závislosti je tu! *15*
    http://my-angel-michael.blog.cz/1 008/ve-sparu-zavislosti-18-dil
    • nikcajacksonka

Re: DD VSZ :D

jůů,paráda,už jsem se nemohla dočkat! *15*
  • baluska1

??

Viděli jste reklamu na Česko-slovensko má talent?? Nějakej chlap tam zpíval Black or White..a měl Michael oblek..:-*
    • Re: ??

jo, to jsem viděla *4* a říkala jsem si, jestli si vážně myslí, že se podobá Michaelovi *15*
      • zuzanka666

Re: Re: ??

Ten chlap je příšernej.Na Michaela nemá.Pokud si to myslí...jeho smůla.
  • baluska1

Ahoj

Ahujky je tu někdo?? Klasická otázka :D
  • martinkooooooo

KTO MA ICQ NECH MI NAPISE CISLO A JA SI HO PRIDAM DO KONTAKTOV *3* *3*
  • sarda

Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

Hale lidi, nemyslim to teď nějak zle, proti Michaelovi nic nemám, ale neměl na osobnostech víc fanoušků?? Jen že ted má nějaky 4000 a ja mam dojem, že měl o hooodně víc...
    • pajka52

Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

tak to bude asi omyl....
      • sarda

Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

dík :)
    • majka096

Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

Ne to myslim neměl... že ne holky? *7*
      • zzj

Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

me se zda ze nn
        • mischicka

Re: Re: Re: Pokles fanoušků, nebo muj omyl??

asi nn
  • baluska1

:)

Holky koukáte na Přes noc 30??
    • ms.jackson

Re: :)

Janě že sem na to koukala.. :)) ae šlo mi hlavně o tu scénku.. *15*
      • mischicka

Re: Re: :)

mě taky *15* *15* ale někdy tam sou i vtipný scénky *15*
    • zanesskaaaa

Re: :)

Ne *4* , ale je tam Thriller scéna *3*
      • pajka52

Re: Re: :)

škoda že sem to neviděla....
      • Re: Re: :)

dokonce dvě *4* nejvíce jsem se nasmála, když se ten šéf, Richard pokoušel o moonwalk *15*
        • polinka

Re: Re: Re: :)

náhodou mu to docela šlo *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: :)

jono *15* nejlepší *15*
          • Re: Re: Re: Re: :)

*15*
  • bajush

vitiligo

Ahojda. Musím to sem prostě vypsat, jinak bych neusla... *15* Dneska mě táta sprdnul, za to, že poslouchám Michaela. Nešlo tak úplně o tohle, on začal i o jiných věcech, ale co mě dostalo nejvíc je to, že se myslí, že se fakt nechal vybělit. Prej že chtěl vypadat jak anděl a neuvědomil si, že andělé maj různý barvy atd. Ve mě to začlo vřít, tak jsem mu řekla o vitiligu a jak to bylo. On jen kroutil hlavou, evidentně žije stále v domnění, že si vymejšlím... Tak mi to nedalo a řekla jsem mu proč chce věřit bulvárním lžím.. Na to nic neřek, ale mě to prostě štve. Babička si myslí to samý, když se jí to snažím vysvětlit, neslyší. I kámoška se mě jednou ptala jestli byl prej bílej po celým těle... Vím, že to nemá cenu řešit. Některým lidem to bude trvat dýl, než pochopěj pravdu. Ale dost mě to mrzí, Michael se tím trápil a co si lidi navymejšlej.. Škoda mluvit.
    • Re: vitiligo

to znám.. oni to prostě nechápou a nechcou chápat pravdu.. Moje prababička věří jen všem bulvárům, ničemu jinému. Zrovna včera jsem u ní byla, říkala jí, že mám nové DVD o Michaelovi a ona na mě ,, A už si četla co udělal tomu chudáčkovi šimpanzovi? " tak jsem jí řekla jak to bylo, úplně všechno a že Michael by Bubblesovi ani jinému zvířeti nikdy neublížil a ona mi na to řekne ,, Nikolko, nesmíš věřit všemu, ten Michael byl taky už trochu bláznivý.. " je prostě nepřinutíme věřit pravdě..
      • nikkyt

Re: Re: vitiligo

Hm..tak přesně tohle mě zas řiká máma...
      • sasa87

Bohužel to lidem nevymluvime ale MJ mel vitiligo a ted to má i jeho starší syn.Proč lidi věří jen bulváru,a ne MJ.Nikdy by neublížil zvířátku a detem už vubec.Tak proč pořád píšou jen samé ošklivé veci,ale MJ mel jen kladné veci.Moc me bolí u srdička když čtu o píšou jen hnusné veci,mel by mít klid a uctu.To co udelal pro černou hudbu,pro deti a tak dále.MJ byl hrdi na to že je afroameričan za to že mel vitiligo nemuže.A neveřím tomu že by se nechal vybelit proč by to delal.Ahojky lidičky .
    • majka096

Re: vitiligo

Tak to jsme na tom stejně! Máma mi pořád cpe že má vybělenou kůži a asi tak milion plastik *10*
      Já jsem jí řekla že plastiky má 2 (teda myslim že řikal 2 *15* ) A ona mi řekla že měl možná tak 2 za každej tejden *10* *9* Vim, že si dělala srandu ale prostě mě štve když o něm někdo takle mluví *9* No škoda psát... všichni rodiče sou asi stejný co?
      • bajush

Právě... Schválně teď hledám o vitiligu různý články, abych je přesvědčila, že žádný bělení nepodstoupil. A budu jim to cpát tak dlouho, dokud nebudou souhlasit. *15* Ale jo, rodiče nemaj pochopení. Ptala jsem se i mamky, co si upřímně myslí a řekla, že neví. Neví, jestli tomu má věřit. No to je fakt na 2 věci toto.. *8* *15*
        • majka096

Re: Re: Re: vitiligo

Jo to je fakt... Já už jsem i mámě ukazovala fotky kde má na kůži skvrny od vitiliga a ona mi řekla že to má určitě od toho bělení.
          A druhej důvod proč mi máma nevěří je že Latoya taky je bílá takže si myslí že celá rodina Jacksonů je divná přitom to NENI PRVADA!!! *9*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: vitiligo

To by mě zajímalo, kde je La Toya bílá, protože to nikde nevidím ..
            • majka096

Re: Re: Re: Re: Re: vitiligo

ježiš já nemyslim uplně bílá jako byl Michael!! Myslela jsem že je bělejší než když byla malá.......
            • zanesskaaaa

M: Jsi si tím opravdu jistá ? *15*
              http://www.youtube.com/watch?v=ksBoVIomQLs&feature=related
              Tady mi moc bílá nepřipadá *15* . Není tak černá jako její bratři, ale ne všichni černoši jsou stejně černí *15*

P: Dobře ty *15*
            • polinka

La Toya a bílá? Tak v tom případě jsem já král Škorpion *15*
            • majka096

Latoya je bílá! *15* Teda rozhodně je bělejší než když byla malá *15*
            • zanesskaaaa

Teda na nějakých fotkách *15*
          • reflexni

Re: Re: Re: Re: vitiligo

jedno je jistý,mohl by říct že neměl žádnou plastiku a vy byste mu věřili ! Skutečnost je samozřejmě jiná !!!!!!!! *13* Ale je to jeho věc,škoda jen že to nedokázal přiznat ! Proč ? Protože byl nejistý a proto taky ty plastiky podstupoval !
            • kiris

a ještě něco-věřit mu,když ty plastiky jdou i vidět ??? *15* *13*
            • kiris

fanoušek nemusí věřit všemu ! Fanouškovi se třeba může líbit jen zpěv !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15*
            • majka096

Jako jestli si tohle myslíš tak di pryč jeho diskuze!!! Tady je to pro fanoušky který věří že Michael by o sobě nikdy nelhal a ne pro trapáky, který věří bulvárnim kravinám!!!! *13* *16* Sbohem!!!!!
  • majka096

Moje věci s MJ

Nechi se vytahovat jen vám chci ukázat co mám s Michaelem :D *4* Jestli se chcete mrknout tak tady je muj blog *15* *15*
    http://jacksons-childrens.blog.cz/1008/ja-a-moje-veci-s-mj
    • zanesskaaaa

Re: Moje věci s MJ

Hezký *4*
      BTW jseš fakt hezká *15* (jsem hetero, nebojte) *4*
      • mischicka

Re: Re: Moje věci s MJ

jn seš fakt pěkná *15* ( já sem na kluky) *15*
      • majka096

Re: Re: Moje věci s MJ

Já si sobě hezká nepřipadám *15* *15* Ale to asi nikdo *15*
        • zanesskaaaa