-
XD
Lidi mě nějak moc chválíte ne??? XD *15*
Rodiče řeknou´´Hm..pěkný´´ a vy z toho děláte taký drama *15* ale ne že by se mi to nelíbilo *15* *15* *15* -
-
Re: XD
Ne, je to fakt hezký *15* .. Chválu znám, taky mě za to všichni chválí, přitom mi to nijak hezký nepříjde *15* -
-
Re: Re: XD
to se musi !! *15* *15* uz teoreticky !! *15* *15* ale nekdy je to fakt dokonaly,talentovany,uzasny...... !! *15* *15* no Zani ukaz tvoje vytvory! *3* *15* -
-
Re: Re: Re: XD
Mám je na FB :) -
-
Re: Re: Re: Re: XD
Hm Ok no..a tvůj FB? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: XD
Moje jméno *15* Máš ho v profilu, stačí vyhledat jenom příjmení *4*
-
-
-
-
-
Re: XD
no jeste aby sis stezovala *15* *15* ale fakt ..... no vsak vis co! *15* bych se opakovala !! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: XD
*15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: XD
*15* *15*
-
-
-
-
pry ! :D
babicka mi dneska rikala ze ,,pry" se do konce tohoto roku maji lide kteri vlastni neco s MJ maji toho zbavit ze pry od roku 2011 to bude trestne neco takoveho vlastnit! jako ja nwm jestli jste to poznali ale ja jsem ji na to taaaaaaak skocila ze to neni az mozny! *15* *15* *15* mela jsem co delat abych tam nevybuchla *15* *15* -
-
Re: pry ! :D
Co je to za kravinu?? *15* *15* To bych musela vystěhovat celej svuj pokoj kdybych se měla zbavit všeho s MJ *15* *15* -
No do prkýnka *15* Tak teď sem málem spadla z křesla smíchy *15* -
-
Re: Re: pry ! :D
to verim *15* jeste jsem se mohla zeptat kde to vyhrabala *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pry ! :D
tipla bych si že to vyčetla v Blesku *15* -
-
Re: Re: Re: Re: pry ! :D
no to fakt nwm ale zitra se ji zeptam pokud tam nevybuchnu *15* *15*
-
-
-
-
*15* *15* *15* XD takou hovadinu jsem už dlouho neslyšela *15* *15* -
-
Re: Re: pry ! :D
no to ja taky nn *15* *15* ale aspon jsem se mela cemu smat *15* *15* *15* fakt pak v pokoji jsem se smala jak blazen !! *15* pry trestny ! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: pry ! :D
*15* *15* Asi se tví babičce něco zdálo *15* Co víš třeba dostala znamení že bude předsedat EU a tak asi bude slovo Michael Jackson trestný a všechno okolo něho až doživotí ve vězení *15* néé to si nečti to je jen ta má fantazie *15* ale tak teda jestli by se to stalo tak asi navštívím blázinec protože vzdát se MJ tak to je sebevražda! *15*
-
-
-
-
pro zzj
Dolů se to už nevešlo
Plakáty mi chtěl taky jednou strhat to mu ale zarazila máma naštěstí *15*
A ty kresby mam na blogu http://michaeljackson-nikkyt.blog.cz/ -
-
Re: pro zzj
Z: Vím, je to přeneseno z anglickýho slova love, láska. Takže to znamená milovat, zbožňovat nebo tak *4* . Nejsem blbá, neboj *15* .
T: Neasi *15* . Ale to slovo je fakt strašný !!! :// -
-
Re: Re: pro zzj
to jsem si ani namyslela!!! jak bych mohla *3* -
Néééééééééé sem to nepatří :D, tady má být, že jd vidět jak se zlepšuješ od prvního obrázku *4* *15* -
-
Re: Re: Re: pro zzj
*15* *15* *15* -
jtj ale k zacatku se fakt povedlo jak je MJ jakoby andel v YANA *3* -
-
Re: Re: Re: Re: pro zzj
No to je jasný, jsou to hezký obrázky, ale já myslela, třeba ve stylu stínování, v přesnosti tvarů obličeje a tak *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro zzj
http://michaeljackson-nikkyt.blog.c z/1008/muj-27-vykres#comment8007474 8 tak toto je fakt uzasne!!! to telo ! *14* boze *14* *15* *15* -
jj fakt ty durazy na detaili!! *4* fakt uzas!!
-
-
-
-
-
Re: pro zzj
devce ty mas TALENT !! *3* ale fakt jsou uzasne !!! jeste jsem je nezkoukla vsechny ale hned po 3 mi brada spadla az na zem !! *15* propracuj to a ziv se tim !!! *4* -
-
To ti musela vyletět z pantů ne?? *15* *15* *15* omlouvám se za tuto zdravotní újmu XD
Ne ale díkes...živit bych se tím chtěla je vlastně můj sen jnže...sny se neplní *9* takže musim vymslet něco reálnějšího *15* -
-
hej fakt jdi na skolu ktera se na tento obor zameruje !!! vzdyt nejaky obrazky vypadaji jako by byli jenom cernobily od te puvodni !!! fakt luxus !!! *3* -
-
Re: Re: Re: Re: pro zzj
Njn..jenže takovejch škol je v Česku fakt jenom pár a dostat se an ně je skoro nemožný... *9* -
-
no tam zrovna nn ani nikam tomu podobnymu ale proste nekam *15* *15* *15* zrovna me nic nenapada *15* -
ale někam jdi... to můžu jít třeba i do pr.. *15* -
njn ale proste jdi s tim dal !!! nemusis na skolu ale nekam fakt nwm kam ale nekam..... jdi!!! *3* *15* *15* -
Je hrozně těžký udělat talentovky na uměleckou školu *3* . -
lol Je milion lidí co kreslej líp jak já.. *15*
A na slovensku, To je moc daleko *15* -
a navic kdyby te nevzali tak by museli byt total slepi a zaostali!!! aby nevideli tvuj talent !! *4* -
ntj ... a co v zahranici? treba na slovensku ?
-
-
-
-
-
-
...
čauwes ženy *15* -
-
Re: ...
Hoj *15* -
Re: ...
caujiiik *4* *3* -
-
Re: Re: ...
dlouho sem tu nebyla .. *15* -
-
Re: Re: Re: ...
no to teda nn!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
omlouvám se vám! *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
*15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ...
v poho ja jsem tady taky nebyla pecena varena *15* *15* ale byla *15*
-
-
-
-
-
-
:D
dneska jsme jeli na koupak a tata sedel predemnou v aute a zrovna hralo BJ kupodivu to neprepnul!! *15* *15* a na tu predehru tata tak divne prikyvoval hlavou do rytmu ale treba to auto tak drncalo ze to tak nahodou vypadalo ale byl to fakt zazitek !! *15* *15* -
-
Re: :D
*15* *15* *15* tot otázka...drncalo auto nebo se tátovi líbí BJ *15* *15* -
-
Re: Re: :D
no to mi vrta hlavou *15* *15* ale tata MJ nesnasi *9* -
-
Re: Re: Re: :D
proto jsem taky ta nejhorsi dcera *9* jako by to byla nejaka vada lafovat MJ *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :D
Hm.. u nás je to to samí sem prej blázen a že to neni normální milovat někoho po smrti a že i kdyby byl naživu tak je to přece hnus milovat zplastikovanýho pedofila atd.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :D
no to teda verim!! vsak tata mi kdysi chtel strhnout plakaty MJ ale nastesti jsem mu to zatrhla !!! hej a mas ty kresby nekde na netu? *7* *4* -
a jednou mi chtěl roztrhat Mikovo kresby TVL to bych asi nepřežila kdyby to udělal...a on by to taky nepřežil *15*
Ne ale fakt tvl roční práce by byla v hajzlu by mě šlehlo.. XD -
jzs takovy kecy !!! *16* *16* no ale bouzel je slysivam taky *16* *9*
-
-
Re: Re: Re: Re: :D
Možná jen v tom slově "lafovat" *15* -
-
Z: Vím, je to přeneseno z anglickýho slova love, láska. Takže to znamená milovat, zbožňovat nebo tak . Nejsem blbá, neboj .
T: Neasi . Ale to slovo je fakt strašný !!! :// -
Háá zastánce češtiny se zase ozval *15* -
ahaaa *15* *15* a vis co to slovo znamena?! *15* -
Ale pro mě JO ! *15* -
no v nem neni zadna vada!! *15* *15*
-
-
-
-
-
-
???
Proč Michaela Jacksona pořád pomlouvali že je Pedofil a ták to nebyla žádná pravdá no já jako nwm ale to si teda myslím e to nebyla pravdA nebyla můžete mi kdyžtak napsat nebo odppvědět jak to vlastě bylo Děkujíí *1* Love Michael Jackson *14* !!!!! ???? jěště jednou Děkujůů ? -
-
Re: ???
První obvinění bylo od Evana Chandlera, že údajně Michael sexuálně zneužíval jeho 13letého syna Jordana. Michael se s nima peněžně vyrovnal, aby se to nemuselo tahat po soudech. Jordan později prohlásil, že si to jeho otec vymyslel, aby z Michaela vytáhl peníze a že ho jeho otec týral. Změnil si jméno a zřekl se ho jako otce.
Druhé obvinění přišlo v roce 2003, tentokrát 13letým chlapcem Gavinem Arvizem. Porota ho shledala nevinným ve všech 10 bodech obžaloby, jelikož se neprokázal popis, který chlapec řekl a jiných věcí. Pozdeji se přiznal, že tak svědčil pod nátlakem rodičů.
Navíc soudní psycholog řekl, že Michaela nelze nazývat pedofilem, ale člověkem, který pouze zažívá návrat do ztraceného dětství.
-
-
????
Lidi mam otázku. *15* De vám www.mjjpictures.com ???
Vždycky kdyžtam najedu je tam Mikovo obrázek pod tim je napsáno HIATUS
Je to už několik dní tak jako nevim.BLbne mi comp nebo to tak máte i vy???? -
-
Re: ????
Nejede *15* už pár týdnů *15* -
-
Re: Re: ????
Nápodobně *15* -
-
Re: Re: Re: ????
Jasně je tu hromada stránek kde se daj najít fotky se zlatákama ale nikde jich neni tolik jak na mjjpictures *1*
-
-
Re: Re: ????
Hm..super no. *15* a nevíš kdy se to konečně zas rozjede?? ? *15*
To byla moje nejmilejší zásobárna fotek se zlatákama *15* -
-
Re: Re: Re: ????
To fakt nevim *15*
Přésně *15*
-
-
-
-
..
ahojky zlaticka *4* mam k vam prosbu ktera jaksi nesouvisi s MJ *4* nemate nekdo nahodou stahlou pisnicku od Nazareth Dream On *7* nemuzu to nikde stahnout tak mi ji kdyztak poslete na email Zlamalova18@seznam.cz dik *15* -
MJ :-*
http://jacksons-childrens.blog.cz/1 008/dalsi-moje-veci-s-mj Opět moje fografské umění *15* Moje věci s MJ který jsem minule nevyfotila *15* Jestli chcete tak se mrkněte *4* *15* -
-
Re: MJ :-*
Ježiš to sou překlepy *15* Oprava: fotografské *15*
-
-
Fotečka
http://www.karaoketexty.cz/fotky/mi chael-jackson-2971/101239
To je překrásné.A ty křídla *14* -
-
Re: Fotečka
AndíleQ náš *14* *14* *14*
-