Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zanesskaaaa

SMS

SMS rekord po smrti Michaela Jacksona
    Absolutní rekord v historii mobilní komunikace padl 25. června 2009 krátce po smrti popového krále Michaela Jacksona.
    Uživatelé mobilních telefonů ve Spojených státech amerických poslali po zveřejnění informací o Jackově smrti přes 65 tisíc textovek za jedinou sekundu! Je to rekord v počtu odeslaných SMS, který v USA zatím drželo finále reality show American Idol a pochopitelně také každoroční novoroční smršť esemesek.
    Úmrtí Michaela Jacksona samozřejmě netrhalo rekordy jen u mobilních operátorů, když pomineme rozsáhlá neustálá zpravodajství v médiích, nejvíce byly jeho skonem zasaženy komunitní sítě Facebook, MySpace a Twitter.
    Tolik SMS jsem nenapsala za celý svůj život !! :O
    • anet.k

Re: SMS

65 tisíc? TOlik *8* *7* a za sekundu jo?
      No koment
  • janinka023

Blog

hele lidičky zlatý, mohli byste se prosimvás kouknout na můj blog? jsem si ho obnovila takžééé...:DDDDD
    děkuju moc kteří se na něj kouknou...
    fakt děkujuu
    http://mijjj.blog.cz/
    • anet.k

Re: Blog

Jo a nechceš spřátelit? Já mám taky blog o MJ *14*
      x-cape-michaeljackson.blog.cz
      • janinka023

Re: Re: Blog

jo jasněěéééé bez obav..:DDDD
  • mischicka

reklama

Ježiiš *15* Taky vám v tý reklamě na Česko slovensko má talent připadá Mike jako Elvis??? mě teda joo *15* ho hraje nákej namyšlenej amant co si myslí jakej má talent *15* *15* No nenormální dát do reklamy mimoně *15*
    • janinka023

Re: reklama

viděěla si v britain's got talent toho Dartha Jacksona?? no nenormální chlap je mu 37 a je strašnej...
  • mischicka

Kde ste??

Čuuus!! *15* Co to tu má bejt?? byla tu válka bo co?? jakto že tu nikdo není?? Byla sem to před dvěma dny naposledy a je to to co sem psala na 2 stránce *15* *8* No má to bejt nejmíň na 20 *15* tak honem honem všechny svolejte a pěkně to tu rozjedem co říkáte??? *7* *15*
  • baluska1

Ahuj

Ahuj jak se máte?
    • janinka023

Re: Ahuj

já sem mám celekm fajn...a ty?
  • nikcajacksonka

This Is IT

Čáu *15* Tak dneska po mně rodiče chtěli,abych jim pustila This Is It *4* Tak jsem to pustila mamka do toho byla zakoukaná jak já nevim co *15* A potom se mně ptala bude tam něco o jeho smrti? A já ne *9* a jak tam řikal MJ,že na záchranu naší planety máme 4 roky,tak mamka pokaždý u jeho slov byla tak zasněná,jak nikdy v životě a navíc řekla,že má pravdu *3* a dokonce mi chce koupit bílou košily jako mněl v Black Or White a ten návlek na ruku i když se trošku zděsila tý ceny,ale prej nevadí *15* A prej si můžu ještě vybrat další věci,takže svátek,narozeniny,Vánoce budou ve stylu MJ a koní *15* *15* A co vy jak je? *4* *3*
    • anet.k

Re: This Is IT

ty se fakt máš *14*
      • nikcajacksonka

Re: Re: This Is IT

neboj,taky se časem dočkáš *3*
  • anet.k

Diskuze k fotce

V yjste si toh ouž všimli? Zrovna jsem se koukala tady na osobnostech na Michaelovy fotky a pod každou fotkou je diskuze k fotce. Já jsem tu sece trochu dýl nebyla, ale i včera jsem si tu prohlížela fotky anic takovýho jsem neviděla, tak nevím.. *15*
    • anet.k

Re: Diskuze k fotce

je to samozřejmě diskuze k Facebooku *15* *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: Diskuze k fotce

Jooo taky jsem si toho všimla *15*
  • polinka

viva

dneska je prej na vivě od 22.00 hodin nějakej speciál o Michaelovi. Říkala to teda simsa no *15*
    • thesimsa

Re: viva

říkala jsem 21. *15*
      • anet.k

Re: Re: viva

:D :D vivu, nebo nebo co to je nemáme *15*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: viva

Jo VIVU taky pár let už nemáme *15* . Místo toho nám dali Nova cinema, nebo co *15*
        • majka096

taky nemáme *9* *15*
        • thesimsa

Smůla *15*
          • anet.k

Re: Re: Re: Re: viva

V dnešní době se dá stáhnout všechno na internetu *15* *15* ještě vědět, jak se to jmenuje. Kdybych zadala na uloz.to "Nějakej speciál o Michaelovi", to by tam toho asi moc nevyhledali :D
  • zanesskaaaa

...

Na MTV dává každé úterý HVĚZDNÁ MÍSTA ČINU (20:45 a 21:10). V ukázkách byl i Michael, takže to může být zajímavý *3* .
    • polinka

Re: ...

já to viděla, ale jenom v angličtině, takže jsem z toho měla houby no *15*
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Nemáš MTV czech jo ? *15*
  • janikoz

Ahoj lidičky

Ahoj, je něco novýho okolo Michaela? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit