-
?
hej chci se zeptat jak mam udelat na blogu kdyz pisu nejaky clanek a chci aby tam byla zminena jina stranka a misto abych tam dala link tak abych tam dala treba jenom ,,klik" aj. a oni na to klikli a otevrela se jim... jak to mam udelat? pls *15* -
-
Re: ?
Jak píšeš nový článek tak jak tam máš tu nabídku jak vkládáš obrázky atd tak tam máš i takou jakoby zeměkouli-vložit odkaz
Tak na to klikneš otevře se ti taký malý okínko a tam budeš mít URL: no a tam vložíš ten odkaz a pod tim bude Text: tak do toho si napiš např to klik a pak už jenom dej vložit odkaz a hotovo *15*
Hroznej návod ale tak snad to z tho pochopíš XD *15* -
-
Re: Re: ?
jj pochopila *4* dikes *3*
-
-
-
ehm ehm
to se mi zda nebo si tu nekdo stezoval na nejoriginalnejsi,kvalitni,krasnou a navic pravdivou prezdivku Reklama? *15* *15* co Teri? *15* *15* abych ti nezacala rikat Terusmaku *15* *15* -
-
Re: ehm ehm
ccc si myslim!!! *15* *15* -
Re: ehm ehm
néé to ona si nestěžovala *15* Jenom jsem jí dala přezdívku ČUPR ŽENA a sladili to s rekamlou,takže REKLAMA NA ČUPR ŽENY *15* -
-
Re: Re: ehm ehm
aha *15* *15* ma stesti *15* -
-
Re: Re: Re: ehm ehm
*15* *15*
-
-
-
-
...
takže jako... *15* já užmusim jakože jít.. *1* *9* ale příště až tu budu tak mi někdo pomůže vymyslet přezdívku pro TEBE *15* *15* jasný??!! *5* *15* tak se tu mějte a sshss s Majkím!! dobrou pááááá *3* *3* *15* -
-
Re: ...
To jsem fakt zvědavá teda *15* Tak krásný sny s Majkím REKLAMO NA ČUPR ŽENY *15*
-
-
Klučina
Teda ten klučina ten byl výbornej ta první nebyla moc dobrá,ale ta od Majkího mu fakt sedla,Majkl musí být rád *4* -
-
Re: Klučina
jj tenje fakt dobrej já už sem to viděla na internetu dřív ale mám z toho husinu jako ta ženksá *14* *15* -
-
Re: Re: Klučina
jojo já jsem si řikala,že už jsem ho někde viděla *15* Přesně,taky mam husinu *15* ČUPR ŽENO *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Klučina
*1* *15*
-
-
-
-
Británie Má Telent
Budete koukat? *15* *15* -
-
Re: Británie Má Telent
Teda ten chlap jak se prohlašuje za Krále Tance byl fakt jedlej,tancovat neuměla,zpívat neuměl a ke všemu byl opravdu blbej! Jedinej Král tance byl Majkíí,jestli na to ještě nepřišel.... *16*
-
-
čus
čus ženy!!! *15* -
-
Re: čus
no nazdar děvče!! *15* -
-
Re: Re: čus
jak je ženy?? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: čus
u mně dobrý ženo a u tebe ženo? *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: čus
u mě čupr ženo! *15* a kde sou všichni čéče?? *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: čus
tak schválně,přišlas na něco? *15* -
ccccc *15* -
Hihi to víš jsem záhadný člověk a nikdo nepřijde na přezdívku pro mě *15* -
ale joooooo!! *15* *15* ale nemůžu nanic přijít *15* -
néé radši ne *15* -
achjo já tady mám samí přezdívky to musim něco vymyslet i na tebe *15* *15* -
*1* *1* Máš fakt ČUPR přezdívku *15* Jetě,že mně tady nikdo žádnou nevymyslel *15* -
hej to je krutý! *15* *15* *15* -
jo jo to vim *15* Reklama na ČUPR ŽENY *1* -
nn *15* už sem si zvykla Zdenka mizas řiká reklamo *15* *15* -
Snad ti to nevadí ne?ČUPER ŽENO *15* *15* *1* -
ttjn.. *15* *15* -
že? *15* Já nevim,mně se to hrozně líbí,jak si napsala že se máš čupr tak mně to napadlo *15* ČUPR ŽENO *15* -
dobrý důvod *15* *15* -
Protože se mi to líbí *15* -
jako proč?? *15* *15* *15* -
jo to já nevim čéče *15* *15* Už vim jak ti budu říkat xDD ČUPR ŽENA *15* *15*
-
-
-
-
-
Re: čus
čůůs ženo *15*
-
-
knížka
Ahooj *4* Tak jak to dneska de? Já jsem dneska byla opět v knížkách a koupila si Anglickou knížku o MJ *14* Tátta mi říkal,že mi jí koupí,protože ví,že tuhletu anglickou knížku já přelouskam,aspoň si dopiluju angličtinu *3* Takže už asi jenom dvě nb tři knížky a už mam všechny *15* Jinak co bylo dobrý,ta prodavačka prej:A jinak máme tady novou knížku o MJ,je támhle na stojanu mezi novinkama a já tam byla už v sobotu a tak jsem jí hned barala a táta prej:Hmm...to už máme a začali se hrozně smát *15* Máte jí taky tu encyklopedii? -
-
Re: knížka
to máš dobrý :D -
-
Re: Re: knížka
neboj,taky se toho časem dočkáš *3* -
-
Re: Re: Re: knížka
já jí asi dostanu k vánocům nebo k narozkám :) -
-
Re: Re: Re: Re: knížka
no řeknu ti,že tam je vypsanej skoro den po dni *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: knížka
je báječná,je tam popsaný úplně,ale úplně všechno,od doby kdy se narodil každej den,každej rok od roku 1958 až do 2009 *4* mam co dělat než jí přečtu,no i když když se jedná u tuhle knihu *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: knížka
jj byla sem taky v knihkupectví a na tu enciklopedii sem se koukala (jako dovnitř *15* ) a je tak fakt SKORO každý den jeho života! *15* hrozně si ji přeju!!! *3*
-
-
-
-
-
-
headhunter.mp
headhunter.mp oficiálně největší dement světa a nejhnusnější držtka, čeknětě toho teplýho vola tady, von je fakticky všude strašný pako....
http://www.youtube.com/ user/HeadhunterBall
a nebo na lidech
profil.lide.cz/Headhunter .mp/profil /
musíte vidět se vůbec nestydí jaký je GAY *1* *1* *1* *1* *5* -
-
Re: headhunter.mp
NECHÁPU PROČ JSEM PÍŠEŠ TAKOVÝ OŠKLIVÍ VECI O MJ.BYL TO TEN NEJJJJJJJLEPŠÍ ČLOVEK NA ZEMI.ZDE PÍŠOU JEN FANOUŠKOVÉ MJ KTEŘÍ MILUJÍ A OBDIVUJÍ TOHOTO UMELCE.A MJ BYL MOC HEZKY MUŽ.ZA MJ SE ŽÁDNÝ FANOUŠEK NESTÝD. -
-
Re: Re: headhunter.mp
Nepíše o MICHAELOVI !! Píše o nějakém headhunter.mp, i když teda nechápu proč, když to tu nikoho nezajímá. -
Re: Re: headhunter.mp
nereaguj na to,píše to nějakej chudák,kterej neví kdo to Michael Jackson byl.A nemá cenu mu to ani vysvětlovat *3* -
-
Re: Re: Re: headhunter.mp
jenže on to píše ke všem top 10 osobnostem !!!
-
-
-
-
SOng?
Děcka pls nevíte jak se jmenuje ta písnička jak Majký v tis is it tančí nakonci thrilleru a tam se spustí nějakou song.... ? *7* *7* -
-
Re: SOng?
Threatened .. -
-
Re: Re: SOng?
DĚKUJU ::)
-
-
-
Design na blog :D
Umíte někdo udělat fakt pěknej design na blog? *15* *15*