Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • terullka00

nuda

nuda
  • mischicka

...

ale tohle *14* *14* n comment

http://www.youtube.com/watch?v=EJ_NXXhp6o0
    • terullka00

Re: ...

taky krásný!! *14*
  • mischicka

video

Našla sem sexy video *14* možná si ho už viděla *15*

http://www.youtube.com/watch?v=Nk8VNWH0iMc
    • terullka00

Re: video

to sem neviděla ale je úžasný!! *14*
  • terullka00

čau

čau *9*
    • mischicka

Re: čau

čus *15* co jéé? *7*
      • terullka00

Re: Re: čau

smutná a zároveň naštvaná!!! *9*
        • mischicka

Re: Re: Re: čau

proč si smutná? a proč naštvaná? a líbí se ti má nová fotka?
          • terullka00

Re: Re: Re: Re: čau

ále toje jedno.. a jj líbí je krásná!! *4*
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: čau

to já vím... já to jen tak zkouším
            • terullka00

ty ji nespravíš .. *1*
            • mischicka

dík *3* a čím by se ti spravila nálada?? *7*
  • natkafl

duch

ahoj na youtube sem našla video duch michaela jacksona a nevim jestli se na to podívat mám nebo ne *14* *14*
    • mischicka

Re: duch

jó já už to viděla *15* jestli chceš tak se na to podívvej ale musíš se tam pak dívat dozadu do tý chodby jinak nic neuvidíš *3*
  • zanesskaaaa

...

Posílám vám jedno tribute, které mi poslala Angie *4* . Je to vážně hezký, taková malá holčička *4* . A má přehnaný vlasy *15* . A ten imitátor je fakt výbornej *4* .

http://www.youtube.com/watch?v=GOQjhM3iaWc
    • polinka

jo to už jsem viděla... Ten imitátor je hroznej a ještě si vezme do takovýho dojemnýho tributu zlaťáky... No IQ... *15* Jinak ta holčička je úžasná...
      • zanesskaaaa

Re: Re: ...

Proč hroznej ? Na imitátora je výbornej, umí skvěle moonwalk, všechny Michaelovo nejznámější pohyby a ten kostým je úžasnej. Myslím, že není tak "HROZNEJ". *4* Znám i mnohem horší imitátory *3*
    • zanesskaaaa

BTW, je vidět, že je to opravdu upřímný !! :)
  • terullka00

...video...

ženy to musíte vidět! http://www.youtube.com/watch?v=rxks Z21bAgM&feature=player_embedded *5* dost dobrej co ? *5* *15* ale na Mika nemá! *15* *15*
    • zanesskaaaa

Re: ...video...

Na to, že je mu 12 tak je to ÚŽASNÝ ! Naučit se tak těžkou sestavu je vážně výkon, takže 100% palec NAHORU ! *4* Ještě k tomu chudinka koktal *4*
      • terullka00

Re: Re: ...video...

tj !! *4*
  • mj22

Ahooj :-)

Ahoj,holky *4* dlouho jsem tady nebyla přihlášená,ale nemyslete si,že jsem na MJ zapomněla,to ne!Já sem chodím opravdu každý den,ale nechce se mi pořád přihlašovat,tak mě tady nemůžete vidět *15*
    Teď jsem byla uklidnit situaci ve fanklubu Christiny Aguilery.Všichni tam totiž hází špínu na Lady GaGa a to se mi zrovna moc nelíbí..já vím,že vy ji tady taky někdo nemáte rád,ale musíte uznat,že nemá cenu,aby antifanoušek Lady GaGa lezl do jejího fanklubu a urážel jí tam...a aby antifanoušek Christiny Aguilery lezl na její a tam ji urážel..a aby antifanoušci GaGy lezli do jejího fanklubu,tam ji uráželi a vynášeli do nebe Christinu...a to samé i u antifanoušků Christiny..
    Já třeba nesnáším Justina Biebra,ale lezu snad do jeho fanklubu,urážím ho tam a chválím Michaela Jacksona?NE!Tak nechápu proč to dělá spousta dalších lidí,i jiných celebrit..
    Omlouvám se jestli vám vadí,že tady píšu o někom jiném než o MJ,ale tohle mě vážně štve... *10* *9* *9*
    • mischicka

Re: Ahooj :-)

Já taky bobra nemám ráda *15* *15* a taky tam nelezu *15*
      • mj22

Re: Re: Ahooj :-)

bobra? *15* *15* *15* to ani nevím,že se mu tak říká *15*
        • mischicka

Re: Re: Re: Ahooj :-)

jo... já sem to někde slišela a od tý doby mu tak říkám *15* a měl by už mutovat *15*
          • mischicka

Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

ježiš ty prázdniny už mi lezou na mozek *15* * slyšela
            • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

jono *15* *15* *15* bejby bejby bejbe oooh laik bejby bejby bejby nóu atd... *15*
            • mj22

Re: Re: Re: Re: Re: Ahooj :-)

za chyby se neomlouvej *15* jo a mutovat už měl dávno *15* ale až začne(pokud někdy *15* )tak jeho úžasnej hlásek bude v pr..pryč *15* a už nebude žádný bejbe,bejbe,bejbe ouuu *15* *15*
    • mj22

Re: Ahooj :-)

*má tam být "i u jiných celebrit,překlep trošku..
  • zzj

cauky

ojik je tu nekdo? *15*
    • terullka00

Re: cauky

jááá *15*
  • thrillerdance

Pozvánka na MJ víkend:-)

Krásný den přejeme všem!

Dovolujeme si vás srdečně pozvat na jedinečnou akci, kdy společně protančíme Prahu při akci THRILLER WALKIN´ PRAGUE 2010, které se uskuteční již v sobotu 28.8. Neváhejte, vezměte přátele a doražte i ná následnou par...ty v klubu SaSaZu na party Michael Jackson Forever, kam je vstup ZDARMA!!! A pokud budete mít chuť budeme se na vás těšit již v pátek 27.8. na PyroMusic Laser festu, kam je pro tančící vstup na celé odpoledne pouze 100,- Kč!

Bližší informace naleznete zde:
    http://www.facebook.com/event .php?eid=134004206634701&ref=ts
    ne bo http://www.thrillerdancerekord.cz/? st=1&
    • jirineczka

Re: Pozvánka na MJ víkend:-)

jestli se nemilim tak jsem cetla nekde na netu,ze se ta vzpominkova akce rusi z duvodu financni nepodpory poradatelu.tak ted nevim co si mam o tom myylet jsem z ostravy a nevim jestli takovou dalku nepojedu zbytecne,ale pro Majkího udělám cokoliv
      • polinka

Re: Re: Pozvánka na MJ víkend:-)

ruší se jenom rekord a ten se přesouvá na 25,6. 2011. Tohle je pochod Prahou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit