Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • duita

ty jsi kral

na mtv davali ewu farnou,ja ji nemusim ale zrovna zpivala pisnicku ty jsi kral,je to o majkovi a pro majka.tim muj obdiv ewa rozhodne neziska ale potesila me. *4*
  • anet.k

Evropa 2

Hlasujete na Evropě 2 pro Michaelovy videoklipy. Doufám, že víte, kde jsou, ale pro ty, kdo ne, tak:

1991 - Black or White, Heal The World
    1992 - Who is it
    1995 - You Are Not Alone
    1996 - They Don´t Care About Us

http://www.evropa2.cz/cs/best of20/video.shtml#close
  • nikcajacksonka

penál

Holky,myslíte že existuje penál s MJ? *15*
    • anet.k

Re: penál

Jo, někde na internetu jsem ho už viděla, ale už nevím kde *15*
      • nikcajacksonka

Re: Re: penál

no já ho právě taky někde viděla,ale už ho nemůžu nikde najít,já ho chci do školy a on nikde *9*
        • anet.k

Re: Re: Re: penál

Možná jsi ho viděla na zahraničních stránkách *15*
          • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: penál

no možná jo *15*
  • nikcajacksonka

úžasnej den :))

Ahooj :D Jak je? Dneska ráno jsem měla jet do Plzně a před tim sem si pouštěla na DVD koncert Dangerous a mamka si sedla k televizi a já to přepínala,páč nebyl čas,a mamka na mně nech to tam,já ho chci vidět a začali si k tomu zpívat *15* Táta to samí včera večer a začali ho mít rádi a mamka mi dneska koupila tu Encyklopedii a ještě boty a stříbrný ponožky,podobný,jako nosil Majký,takže dnešek paráda a moc jsem ráda,že se jim začal líbit a už nad ničim neprotestujou,ale koupí s radostí *15*
    • anet.k

Re: úžasnej den :))

týjo, tak ty se teda máááš. To je můj sen, aby rodiče neměli na Michaela blbý kecy a samý urážky. Ale ten se mi asi nesplní :( No, spíš vlastně mamka. Ale od tý doby, co slyšeli ten dokument, ve kterým bylo pár otázek pro Angie, tak od tý doby jsou ticho, tak je to snad lepší :)
      • nikcajacksonka

Re: Re: úžasnej den :))

NO to byl taky můj sen a dneska jsem se dozvěděla,že mamka byla taky jeho fanynka a mněla jeho věci,ale jak jsme se stěhovali,tak je vyhodila *16* Ale úplně mně potěšilo jak jsem se dívala na to Dangerous a mamina se mnou a táta včera večer a zítra chtějí pustit This Is It *15* Dneska jsem si vybírala věci k narozkám od MJ na netu a chci ten návlek a bílou košilu a chci to nosit do školy a mamka klidně ti to koupim,i jiný věci,když budeš chtít a já cože? *15* *15*
        • anet.k

Re: Re: Re: úžasnej den :))

No, tak to se od mamky nikdy nedozvím, že byla jeho fanynka :(
          Ale taťka jednou říkal, že když mu bylo 14, tak v tý době právě frčelo Beat It a Bilie Jean, tak ho asi poslouchal, ale myslím, že fanda nebyl.
          • nikkyt

Re: Re: Re: Re: úžasnej den :))

Se máš *1* Mě se tohle nejspíš nikdy nesplní.. *9*
            Denně maj hromadu hnusnejch narážek...můžu jim řikat furt dokola že nebyl pedofil atd... Jenže jim to stejně v životě nedocvakne...
            Tvl sem si šetřila na tričko s MJ že si ho koupim přes inták jelikož tady sem nikdy žádný neviděla a já prostě aspon jedno chci jenže oni mi prostě zakázili si cokoliv s Mikem kupovat že prej pak budu vypadat jak blázen a debil... *16*
            • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: úžasnej den :))

No tohle já mam zas u babi,tý to můžu říkat horem dolem a ona pořád mele svou a nechce nic slyšet! *8*
  • misuleee

Hlasujem

http://www.bravo.cz/zebricky/83-bra vo-music-top-10 hlásněte pro Michaela *3*
    • anet.k

Re: Hlasujem

Jdu na věc *4*
    • majka096

Re: Hlasujem

Ok *4*
  • mischicka

já se loučím

Jedu na víkend na chatu tak se tu mějte ale v pondělí sem tu zas pečená vařená připálená *15* *15*
    • Re: já se loučím

uzij si to tam !! *15*
  • mischicka

Mike nejvychovanější celebrita

ahuj četli jste to?? http://www.odhaleno.cz/hollywood/43 95-trenerka-michaela-jacksona-byl-n ejnevychovanejsi-celebrita.htm ... tam dole je napsáno že je osmým z deseti dětí *16* *16* "Jacksonova až směšná a přehnaná touha po soukromí je možná pochopitelnější, když si uvědomíme, že byl osmým z deseti dětí a na jevišti vystupoval už od šesti let. Času a místa pro sebe tedy moc neměl." *8* "Měl naprosto příšerné způsoby. Když jsme ho šli třeba pozdravit, neřekl ani slovo, nemluvil ani s členy týmu, kteří byli hned vedle něj," *16* Joo jasně to by fakt udělal *16* Promiňte že to sem píšu... vím že vás to jen naštve... *9*
    • sasa87

Re: Mike nejvychovanější celebrita

Taky jsem to četla a MJ takový nebyl je videt že mu závidela že má uspech. MJ lidi miloval.
    • majka096

Re: Mike nejvychovanější celebrita

To jsem taky už četla! Ta ženská snad spolupracuje s Bleskem nebo co *16* *16* *15* Michael by se nikdy nestranil lidem! Měl lidi rád a byl s nimi rád! *10* *10* Teda pokud se nejednalo o paparazzi podobný *píp*
  • zanesskaaaa

...

http://listas.terra.com.br/arteecul tura/3218-que-cantor-internacional- deve-cantar-no-brasil-na-copa-de-20 14-dnosantos

Tady můžete hlasovat pro Michaela, i když nevím proč, když je to soutěž o zpěváka, který bude zpívat na Světovém poháru (asi ve fotbale) v Brazílii v roce 2014. Takže asi trošku blbost, ale hlasovat můžete *15* *4* .
    • nikkyt

Re: ...

ok hlásla sem *15*
      • zzj

Re: Re: ...

tez *3* *1*
  • zzj

pp ♥

tak ja uz valim *3* pp a sshss MJ *4*
    • nikkyt

Re: pp ♥

ok pa *1* tobě taky sshss MJ *3*
    • nikkyt

Re: pp ♥

ok pa *1* tobě taky shss MJ *3*
  • zzj

?

http://www.youtube.com/watch?v=shIh W4Ru-pY hej nwte jak tato pisnicka souvisi s MJ? *7*
    • zanesskaaaa

Re: ?

Proč by to mělo mít spojitost s Michaelem ?
      • zzj

Re: Re: ?

no me se ptal kamos ho se ptal jeho kamos a jeho kamose se ptal jeho kamos a bla bla bal no a me nic nenapadlo tak jsem se prisla poradit mezi chytre *15* *15* ale prijde mi ze je to nejaka blbost!!
        • nikkyt

Re: Re: Re: ?

XD *15*
    • nikkyt

Re: ?

Ehm..to netušim.. *15* asi nijak *15*
      • zzj

Re: Re: ?

no asik jj *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit