-
Man In The Mirror
http://www.youtube.com/watch?v=7ZTD e5S-HMU&feature=fvhr
koukněte na to...je to úžasné vzpomínkové video s písničkou Man In The Mirror...krásně se u toho brečí a Majkímu to tam jako obvykle děsně sluší =) -
Kdyby nám Bůh vrátil Majkího
Ahojky, koukám, že je tady dnes diskuze spíše o Madonně, ale já se vracím k otázce od Liny 25,v kterém období se nám Majkl líbil nejvíce. Je to opravdu těžké,byl úžasný v Trilleru - mladý a plný energie, You are not alone - pro mě nejvíce sexy - prostě chlap,a líbí se mi i jako 50 letý - má prostě charisma.Ale to jsem nechtěla řešit, celý den se zabývám otázkou, kdyby nám jej Bůh vrátil, které období bychom vybraly, do jaké doby situace. Určitě bych volila to nejšťastnější.Co takhle 1992 před aféru Chandler - to byl na vrcholu kariéry nebo rok 2OOO? Dvě krásné děti,po kterých toužil - není tohle to největší štěstí. A co 23.5.2009?
Koukám na fotky z posledního nácviku ...je tam tak šťastný.Myslím, že by comeback by byl skvělý a pak návrat do Neverlandu, je přece tolik nemocných, chudých a nešťastných dětí... *9* -
-
Re: Kdyby nám Bůh vrátil Majkího
No, mě se líbil vždy, ale nejvíc se mi líbil, když byl šťastný ze svých dětí. Vrátila bych to do roku kolem 2000 =) -
Re: Kdyby nám Bůh vrátil Majkího
jak jsem už psala jako v Black or white.. bez starosti s vitiligem.. i když bombardován nátlaky s plastikami.. ale to by se vymazalo:D..a myslím že už měl i děti.. ale nejsem si tím jistá:)..
-
-
..
OMG co to je na te hlavni strance? *8*
Michaela tam mohli aspon do konce prazdnin nechat *9* -
-
Re: ..
hééj on už tam neni Majký ty joo =( *16*
-
-
další nezajištěné důkazy!!
http://www.magazin.cz/lifestyle/433 3-dalsi-zahada-krvava-kosile-michae la-jacksona?uid= *9* co na to říkáte -
-
Re: další nezajištěné důkazy!!
Prosímtě je to podvrh! Myslíš, že by Majký nosil košile za 3 dolary??? Stačí se podívat na tu skříň a pak na jeho nábytek v Neverlandu. Tahle skříň je šílená, navíc dost pochybuju, že by tam měl tak málo věcí. Navíc tak malou -
Re: další nezajištěné důkazy!!
to je hrozný
-
-
Majky a Eddie :)))
http://www.youtube.com/watch?v=ytAo d-Equvk&feature=related to je dobrýý *15* *14* -
-
Re: Majky a Eddie :)))
hej já tohle úplně miluju, zpívám si to každej den a celej den *15* -
Re: Majky a Eddie :)))
whatzup whatzup with uuu tak toje moooc.. Eddie je zpěvák.. tak to nepřekonám:D:D.. doost dokonalý... *15* *15* -
-
Re: Re: Majky a Eddie :)))
jj taky jsem na to koukala, jak zaražená *15*
-
-
-
blbost
Já myslím,že je to blbost! Michael i Madonna se mají rádi,vždyť Madonna teď na svém nejnovějším turné nechala pozvat Michaelova imitátora a do mikrofónu říkala ,,Ať žije král!" -
-
Re: blbost
Prosím tě, Madoona chce sledovanost, o to jí jde!!! Jak někoho může napadnout, že to dělá s dobrým záměrem? -
Re: blbost
jo to jen, aby si to před námy vyžehlila...holčička posrala si to sama *8* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: blbost
Přesně! Až po smrti prohlásila jak se strašně těšila na duet koza! To co prohlásila o Majkýho songech jí nezapomenu!
-
-
-
Ova
hojky holky....chtěla jsem se vám zeptat jestli někdo něco ví o tom rozloučení v Ostravě.Psalo se o tom kolem 17h dnes, ale já musela na rychlo vypadnout z netu(brácha opět otravoval, že tu kvaším celý den) *15* tak mi možná něco uteklo.... -
-
Re: Ova
jáké rozloučení ?? já o ničem nevím
-
-
brou
Tak dobrou lidičky:) -
-
Re: brou
Dobrou všem *4* -
-
Re: Re: brou
dobrou:)
-
-
-
For Angie72
Chtěla bych říct,že Angie72 je ta nejlepší holka jakou znám takhle přes net.A taky je to nejlepší správce co tu je.A ještě víc jsme ráda že je tad správce u Michaela Jacksona.Závidím jí že má tak pevné nervy a vydrží to všechno.Nenechá se jentak vyprovokovat.Prostě jí závidím že to takhle všechno ustojí.Jentak dál Angie72 -
Dobrou noc
Krásné sníky vám přeju broučci. Mějte se tu krásně a zase zítra *14* -
-
Re: Dobrou noc
zrovna jsem sem chtěla taky psát..tak se mějte a dobrou noc..paapappaappa *4*
-