-
MJ
Já nevěřím tomu, že už byl pohřbený. Teda věřím tomu, že by už dnes mohl být pohřbený, ale nevěřím tomu článku. Teď jsem to psala linušce.
Anonimní hrob a pustí k němu bulvár z čech, to tak... -
-
Re: MJ
Prečo myslíš že bulvár z Čiech,
oni majú fotku asi prevzatú od iných nie? -
Při hlubším zamyšlení s tebou musím souhlasit zlatí -
jo no...to nedává smysl *1* -
-
Re: Re: MJ
Tvá ikona je super. Vždy, když něco napíšeš, tak to vypadá, že Majkí nad tím přemýšlí :-) -
-
Re: Re: Re: MJ
Verim ze Maiky premysli nad vsim,kdyz se fanousci modli at se ma tam nahore co nejlip nebo premysli nad tim zda vidi to co se o nem pise a doufaji ze to nevidi! -
Re: Re: Re: MJ
díky...mě se ta fotka strašbě líbí...mám jí i na ploše PC *14* -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
vždycky jak brácha příjde na můj PC tak jen sklopí hlavu a řekne "ježiš marja"....prej to už trošičku přeháním *13* ...já si myslím, že nejsem jedniná *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
jo moje máma mi řiká, že bych potřebovala psychiatra *1* že to přehánim *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: MJ
teda né, že bych to přeháněla, ale prostě se mi líbí... *3*
-
-
-
-
-
-
Music tv
Někde sem slyšela, že Michael byl král popu jenom v 80. a 90. letech, že mu přezdívka král popu nezústala a madonně prej jo. To je pěkná kravina nikdo nebude jako Mike tak úžasný písničky, který chrlí energii uš nikdo nikdy nenatočí. Na music box hrajou skoro celí den jeho písničky dneska ráno hráli You are not alone (zase sem řvala jak malí dítě *9* ) a Dirty diana. Michael je jako můj táta, který mi zemřel. I kdyby mi zemřel můj vlastní táta tak by se brečela míň než teď za Michaela. Kdyby žil tak by sem za nim jela třeba aš na konec světa aby sem ho mohla obejmout a dát mu pusu. Závidim těm dětem, který si pozval domů. Já by sem byla nejštastnější na světě. Uš by sem od něho neodešla. -
-
Re: Music tv
Titul král popu mu dala Liz Taylor. A je blbost, že byl jen v letech 80-90...
-
-
pomozte
http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?si d=1597&q=28f129f864eb7ff7b37b8dd4b9 6b6e33 klikám jak můžu ale langerová má pořád větší náskok. pomotze mi aby jí znovu porazil pls! -
Majkýho už pohřbily
http://www.starmagazin.cz/2009/08/1 1/rodny-dum-a-hrob-michaela-jackson a/ -
-
Re: Majkýho už pohřbily
Ten jeho tata snad mysli jen na prachy!!! *10* *16* *8* -
Re: Majkýho už pohřbily
Je mi všelijak, nevím co cítím, ale brečím.
Já to cítila, že to dnes bude, už ráno jsem ti to psala... Nějak jsem to prostě cítila. -
-
Re: Re: Majkýho už pohřbily
Já vím že jsi mi to psala zlatí. Mě je taky všelijak *9* -
-
Re: Re: Re: Majkýho už pohřbily
bože můj...to je tak hrozný *9* *9*
-
-
-
-
vh1
Ted mám zaplou tv a mám tam vh1, ani to moc nesleduju a ted akorád slyším" (náký jménno)... new king of pop. Sorry Michael........" no to teda ne! to mě naštvali! Majkí vždycky byl je a bude král popu ikdyž už není mezi námi. Jeho nikdo nenahradí! *16* -
Majkí
http://www.youtube.com/watch?v=lTx7 78LK3Rc&feature=rec-HM-r2
tak tohle je nádherný...mrkněte na to =) -
-
Re: Majkí
Tak tohle je vážně naprosto úžasný!!! Majký je tam tak skvělej a ten chlapeček je zas roztomilej.-... *14* *14* -
-
Re: Re: Majkí
jj přesně jsou nádherní oba =) -
-
Re: Re: Re: Majkí
to je taik krásné.. *14*
-
-
-
-
Video
Tak tohle mě rozbrečelo tohle video :-(((
http://www.youtube.com/wat ch?v=5SuMvtkSLPw&feature=response_w atch -
-
Re: Video
Tak tohle je úasný...já těm dětem úplně závidím když Michaela mohli chytit za ruku, když mu mohli dát pusu, když ho mohli obejmout, když mu mohli říkat tati miluju tě *9* *9* *9* to je tak krásný a teď už mu nikdy neřeknou tati nikdy ho neobejmou...mě Majkí chybíc víc všem ostatním...i já jsem ho považovala za něco jako je tatínek..i když jsem ho nikdy v životě neviděla na živo, byl mi moc blízký...byl to prostě můj táta...každý večer než jsem šla spát jsem si přála ať je můj život jenom sen, přála jsem si že až se ráno probudím z toho snu, tak že budu u Michaela doma a že mu budu moc říct dobré ráno tatínku...ale až když jsem byla starší jsem pochopila že tohle se nikdy nestane a tak jsem ho začala milovat ještě víc..prostě se nedokážu smířit s tím že už tady ''tatínek'' Michael není...že už tady nemám toho nejbližšího člověka na světě..toho koho jsem tolik let milovala...bože to je hrozný! *9* *9* -
Re: Video
to je naprosto nádherné, Angie nemám slov...Pari tak roztomilá, Princ taky a Blanket ani nemluvě... *14*
-
-
Dopis
Ahoj. tak už jsem taky napala dopis těm ... bulváru, nechci být sprostá *1* ale radči ho sem nebudu dávat. *1* ještě byste se mi smáli *1* rozhodně není tak dobrý jako angie nebo liny... -
-
Re: Dopis
Šikulka. Nesmáli, ale záleží na tobě -
-
Re: Re: Dopis
Dík za pochvalu *3* *4* ale stejně radči neee *1* -
-
Re: Re: Re: Dopis
nesmáli a co obsahuje ten dopis? =) -
-
Re: Re: Re: Re: Dopis
no že to jsou lži co píšou, aby přestali, že si to Majkí nezaslouží, že by mu měli dát pokoj když je po smrti a že to byl dobrý člověk a že by měli psát o tom dobrém člověku a ne o podivínovi... tak nák no *1* ale v tom dopisu to mám líp napsaný *1* *3*
-
-
-
-
-
ehmm
lidi sorry že prudim, ale Langerka zas předběhla Majkýho.. =/ http://www.ujdeto.cz/qcharts.php -
-
Re: ehmm
Ne neprudíš, Doporučuji, hlasujte pro Majkýho... *4*
-
-
Ahoj
Ahoj zlatíčka! Jak se máte? Doufám, že už je vše za námi a že se už nezlobíte, ještě jednou se omlouvám Angie72 a Lina25...Je mi to líto, už kašlu na tu načančanou krávu a už se zajímám jen o majkýho...
Baluska1 hodně si mě teď zklaamala, protože vážně nechápu o co ti jde...Ty tvoje keci už nestojí za řeč!!! *10*