Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misuliinka

Ten Oliwer a ten řetízák

Teda vy tu Báru terorizujete.Musím vám něco říct.Kdysy což je hodně dávno sem se s ní bavila je to 7 let zpět.Ale ona je fakt divná.Asi před 3 týdnama spadla z koně na studnu a měla otřes mozku,krvácení do mozku,hematom,naprasklou spánkovou kost.A ten pád na ní zanechal její blbost.Je fakt děsně střelená.Asi fat potřebuje psychyatra.Já už jí neřeším radši.
    • zanesskaaaa

Re: Ten Oliwer a ten řetízák

tak jo nevím o co tady jde.. jsem nějak mimo.. ale příjde mi to trošku ujetý *15*
    • angie72

Balusko nechceš toho už nechat? Není ti trapný se takhle chovat?
      Zajdi k psychiatrovi, protože ty ho potřebuješ jako sůl!!!
      • simoona

Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Balusko 1,je ti 15 vidˇ??Tak se podle toho prosimtě chovej!!!A nechovej se jak 5 děcko,nevim co tim chceš dokázat.Vzpamatuj se!!!
      • baluska1

Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

OK přestanu.Teď vám klidně odpřísáhnu že:Už nikdy tohle neudělám.Se vším tímhle přestanu.Napíšu sem něco když to bude fakt nutný.Třeba když zase tady někdo bude něco kecat že je Majkí vůl atd.Za nepřihlášený lidi se fakt nevidávám.Nic bych o Majkím takhle hnusnýho neřekla.Víc sem psát nebudu.Max pošlu odkaz na nějaký video a to je vše.Už s tím vším skončím přísahám.
        • angie72

Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Ne, víš co? S tebou se nemá cenu bavit. Na tohle já totiž nemám náladu. Na cvoky, nebo puberťáky... Ne, to ne, to po mě nemůže nikdo chtít tohle to!!!
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Jestli se nudíš, tak si kup medvídka mývala a neotravuj lidi, kteří ho skutečně miloujou... nenutíme tě, abys jsi se nechodila, jenom se chovej normuálně... doted jsi se totiž chovala jako ujeteeej cvoook.... zamysli se nad sebou...
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

tak jo, už tě nebudu otavovat, když na mě nemáš náladu *3*
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Ten Oliwer a ten řetízák

Ale prdlajs, tím puberťáky jsem měla namysli ty, kteří se neumějí chovat a to je tady jen baluska1. Se podívej co dělá? Ta holka není evidentně normální!
            • zanesskaaaa

ahááá... já myslela že když jsi napsala, že nemáš náladu na puberťáky, že do toho spadám i já.. promiň moje chyba:))
            • angie72

To není na tebe, ale na baluska1.
    • terinda321

Boooože.... ty jsi ujetáááá.... studna? prasklou kost.... bože... kam na to chodíš...
  • misuliinka

Ahoj jsem nová

Ahoj jsem tu nová tak toho moc nevím jak to tu chodí.A ještě něco,ale nemějte mi to zazlí.Mě přijde že si lidi oblíbily Michaela Jacksona až potom co umřel.Lidi mají najednou větší zájem o něm až po jeho smrti.Nemějte mi to za zlí,ale myslím si to.
    • jirineczka

Re: Ahoj jsem nová

no to teda nemas pravdu a jinak Angie ma naprostou pravdu v tom co pise jsi trapna a chovas se jako maly dite a jinak Majkího jsme zboznovali uz kdyz byl na zivu to co dokazal on nedokazal a nedokaze nikdo an svete
      • Re: Re: Ahoj jsem nová

Já si myslím, že má misuliinka pravdu, nejste tím myslený zrovny vy co ste tady fanoučkama, ale ti co na osobnosti třeba taky nechodijou. Nikdo neřekl, že tím myslíme vás!:-)
    • angie72

Re: Ahoj jsem nová

Balusko baví tě to? Dělat tady ze sebe kvočnu?
      Vždyť tohle není normální? Ty si píšeš sama se sebou. Kolikrát jsi rozpoutala hádku, potom jsi přišla neregistrovaná, mě jsi urážela, potom jsi přišla, jako, že to jsi ty a zase jsi se mě zastávala. Potom jsi kopírovala texty, jako, že se s někým hádáš...

Vzpamatuj se už!!!
    • Re: Ahoj jsem nová

Já si to taky myslím! Ale co, my s tím nic nenaděláme! :-)
  • baluska1

OLiwer a řetízák

Pamatujete si toho Oliwera?Já jo ještě dnes se tomu směju.Nevím dko to napsal s tím řetízákem to mě fakt dostalo.Pak jak nám napsal že to je jeho kámoš a Oliwer je v nemocnici.Jak kličkoval.A pak ty fotky.POslal mi to samí.Bránu,tryčko a Majkího,a když sem mu psala že chci vidět i Majkího a jeho,tak napsal že neví kde ty fotky jsou že to ví jen Oliwer.A Asi před 5 dněma mi posalal jednu fotku,je tu ve fotogalerii.Je na ní Majkí ve fialoví košili a za ním běží děti a napsal mi že je ten kluk v tý modrý košili.Ale jak sem psal jak byl v Neverlandu a pak ten řetízák já byla mrtvá.
    • angie72

Re: OLiwer a řetízák

Proč se mu teď směješ, když jsi tady psala, že ho znáš, že to je pravda?
      • misuliinka

Re: Re: OLiwer a řetízák

No znám,pravda to sice je.Ale bylo to fakt srandovní.
        • misuliinka

Re: Re: Re: OLiwer a řetízák

Teda zná ho psala sem jí,když sem si to četla a ona mi napsala: No znám ho,ale teď sem si na to vzpoměla a přijde mi to srandovní.
          Kdysi sem se s ní bavila,ale to je budoucnost.Je fakt praštěná.Ten pád s koně na studnu jí zbůsobil že je tak blbá.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: OLiwer a řetízák

Ja som mzslela, že ten dotyčný je on a nie ona.
            On písal o Oliverovi, a je to tá istá osoba, ak som to správne pochopila.
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: OLiwer a řetízák

Holka ty jsi magor... ¨všichni tady ví, že jsi to ty balusko.... nebím na co si hraješ.... jsi dost trapnáá...
      • terinda321

přesně zlatí....nejdřív jsi se ho tady jako blázen a ted se mu směješ... holka ty fakt potřebuješ psychiatra...
        • terinda321

Re: Re: Re: OLiwer a řetízák

zastávala jsem zapoměla napsat *15* *15*
      • lina25

Balusko ty fakt perlíš....Prosímtě přemýšlej co píšeš!
    • lask1

Re: OLiwer a řetízák

Ale on, alebo oni *3* písal aj ďalšie veci.
      To bolo trochu nevkusné ak to bolo klamstvo.
  • chiaramj

29.srpen

Chci se zeptat jestli už jste nějak vyřešili ty Majkího narozky??
    • kacenka33

Re: 29.srpen

ještě asi ne
      • jirineczka

Re: Re: 29.srpen

az to tedy nekdo zjistite tak mi to plsky napiste do vzkazu kde se tedy ten sraz ma konat ju a jinak mam vas vsechny pozdravovat od Majkího vcera jsem s nim mluvila a je prej stastnej jak na neho myslite a jak jste radi ze nekdo takovej jako je Majkí vubec vesel do sveta pop music
        • lask1

Re: Re: Re: 29.srpen

Dúfam, že to ńie je zase tá Baluska. *15*
          Už je asi trojmo. *1*
          • jirineczka

Re: Re: Re: Re: 29.srpen

ja nejsem Baluska
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

Tak prepáč.

Dívala som sa na to video na stream.cz,
              tam ten pán vysvetloval o tom vyvolávaní.
        • angie72

Cožeee?????????? Tak teď jsem asi nějak mimo *15* *15* *15*
          Můžeš to víc a lépe definovat?
          • jirineczka

no ja se zabivam duchama a umim je vyvolat a komuniovat s nimi ale s Majkím je to trochu slozitejsi jelikoz mluvil anglicky a jinak jsme pomohla k vyreseni jedne zahady pri ktere zahynula jedna holcina,vstoupil do ni a ovladnul ji duch opravdu verte mi muze se to stat
            • Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

Tak když ho budeš teda vyvolávat, tak se ho zeptejte jak umřel! Co se mu doopravdy stalo.
          • zanesskaaaa

asi se jí to třeba zdálo ne *7* *15* .. jako ve snu *4*
            • jirineczka

Re: Re: Re: Re: Re: 29.srpen

ne ja s nim kazdej vecer mluvim vyvoalvam jeho ducha
          • Re: Re: Re: Re: 29.srpen

jak si s ním jako mohla mluvit, to je nějaká volovina...tos jako vyvolávala jeho ducha??:-D *15*
        • lina25

Prosímtě.... kde jsi s ním mluvila????
  • Majký

Byl úplně suproveeeeeeeeej!!! A jeho písničky a klipy no prostě božííí! Ty jeho pohyby...dokonalost sama
  • polinka

Paruka

Chtěla bych se zeptat jestli věříte tomu, že Majkí údajně nosil před smtrí paruku a že neměl skoro žádné vlasy?
    • terinda321

Re: Paruka

ŽÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁSNOU PARUUUUUUKU NENOSIIIIIIL SÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKRÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ........... nechápu vááááás..... tak saakra nenadávejte na bulvár, když mu potom vzápětí hned věřííííte....
    • chiaramj

Paruku??no na nekterejch fotkach to fakt vypada jako paruka...
    • zanesskaaaa

Opravdu netuším.. a abych řekla pravdu je mi to u... ano tam:D.. ale nejlešpí je ulvár.. nejdřív psali že tu paruku nosil a pak že z jeho vlasů udělají diamanty:D:D.. to je moc:D
      • lask1

Re: Re: Paruka

*1* *15* 100 bodov.
        Trafila si klinec po hlavičke.
        • lask1

Re: Re: Re: Paruka

Myslela som tie diamanty.
          Najprv nemá skoro žiadne vlasy.

To by si dal každý urobiť, aj keby neboli pravé, vlasov máme dosť. *1*
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Paruka

mě na tom fascinovalo to jak to šlo za sebou.. je mi celkem jedno jesti je udělaj nebo ne.. bymě zajímalo k čemu jim to bude, když už to ty vlasy nebudou.. chápeš ne.. to budu radši mít ty vlasy než nějaký diamanty:D
            • lask1

Re: Re: Re: Re: Re: Paruka

To áno.
          • lask1

Re: Re: Re: Re: Paruka

Nedokončila som vetu...
            Najprv povedia že nemá vlasy a potom z nich chcú robiť neaké diamanty.
      • angie72

Diamanty udělají z vlasů, které získali v té době co se popálil.

Na některých fotkách tak vypadá a některých ne. Vzhledem k tomu, že jsem se na to fakt zaměřovala, protože já jsem jednu dobu nosila paruku, musela jsem po nemoci, tak jí poznám dost dobře. Jenže zase je pravda ta, že by Majkí měl pořádnou, ale podle mě nenosil paruku. To byl další výplod fantazie bulváru. To už bychom potom mohli řešit otázku, jestli měl nos, který si lepil, což totál kravina!
        • lask1

Ja som to tiež čítala, že to z tej doby, keď sa popálil, ale už je tých informácii tolko, že je z toho človek domotaný. Už neviem čomu mám veriť a čomu nie.

Oni ho v tedy ostrihali a nechali si vlasy či ako?
        • lina25

Nevěřím....
    • fleur-flower

jj nosil .... josu fotky, na kterch je to dobře vidět. Ale Ať už měl paruku nebo ne, tak to nic nemění na jeho charakteru =)
      • jirineczka

ano nosil paruku ale v roce 2001 na oslave svych narozenin mel sve vlasy a nemel paruku, paruku jeste poznam moje kamaradka ji nosi od malicka a Majki mel sve vlasy ale taky nekdy nosil paruku a jinak Mají je,byl a bude nejlepsi
      • chiaramj

souhlas =)
    • Re: Paruka

nosil ji když se mu spálily vlasy při natáčení reklamy na Pepsi.
  • baluska1

Dokument

Living With Michael Jackson tak jestli je tenhle dokument na iternetu se chci zeptat?
    • angie72

Re: Dokument

Jo dá se stáhnout :-)
      • baluska1

Re: Re: Dokument

A na jaké stránce
  • chiaramj

Moonwalk

http://www.youtube.com/watch?v=S91R O5ExyZc&feature=rec-HM-r2 No tak to sem zvědavá kolik se toho naučím *1*
    • fleur-flower

Re: Moonwalk

jo zkoušela jsem to :D ale nevypadá to tak dobře ... neumi vytvořit tu iluzi, takže to vypadá jako kdybych jen couvala :D
      • kacenka33

Re: Re: Moonwalk

to je docela lehký...já už jsem se to naučila...sice podle něčeho jinýho ale už to umim asi tak rok... *15*
    • polinka

umíte tady někdo moonwalk? *1*
      • m.jacksonka

No, zkouším to, myslím že se už i lepším, ale nevím no...
      • baluska1

Zkoušela sem to,ae nejde to.Na streamu.cz jak je tam ten 90 minutovej dokument to Majkí vysvětluje.Zpátky se musíš klouzat po patě.Moc mi to nejde
      • lina25

Zkoušela jsem...Ale bylo to dost podobné Bashirovému moonwalku z dokumentu *1*
        Ta iluze tam prostě není. Robota ani zkoušet nebudu. To bych vypadala jak když mám epilepsii *1*
        Jako Majký to asi jen tak někdo nedokáže
    • polinka

jo já jsem se moonwalk snažila naučit. *1* jako vim jak na to technika v poho ale prostě není to ono. na Majkího teda nemám ani omylem *1* ale to nikdo...
      • chiaramj

Bohužel už to asi nikdo nebude umět tak jako Majkí *9*
        • angie72

Re: Re: Re: Moonwalk

Mě se líbil v dokumentu Living With Michael Jackson, jak v té mašince jak jel s těmi dětmi a oni se ho ptali, jestli jim zatančí a Majkí na to přeci řekl, že jen pokud budou tančit oni a někdo z dětí řekl, že chce, aby zatančil Moonwalk a Majkí na to řekl"to jste mě přeci naučili vy". To bylo krásný. A jak šel pro tu zmrzlinu, jak předbíhal. No já si ho dneska musím pustit :-)
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: Moonwalk

Chci se zeptat ten dokument je na internetu?
          • lina25

Jé to bylo krásný! To jsem se přece naučil od Vás! A pak s tou zmrzlinou *14* Já, já hahhaha sorry.... *1*
          • polinka

jo jak předbíhal to bylo božský *1*
  • baluska1

Narozky

Nevím jestli jste to už řešili,ale co uděláme v dni kdy bude Majkí slavit narozeniny?Tady v Březnici kde bydlím by se měli sejít jeho fanoušci a zazpívat si.A pak na jeho počest Diskotéku kde budou jen jeho hity.Březnice je malý městečko.A co se bude dít tady na osobnostech.cz o jeho narozeninách.Nevím jestli jste to už řešili.
    • chiaramj

Re: Narozky

Jestli se můžu zeptat Březnice je konkrétně kde?=)
      • baluska1

Re: Re: Narozky

U Příbrami tak 19 km.Zatím to psaly v řeznických novinách tohle: Dne 29.8.2009 oslaví slavný král pou Michael Jackson své 51 narozeniny.Proto vás tímto žádám kdo chce pořádat nějakou oslavu,tak dne 25.8.2009 proběhne v KD hlasování.Na jeho počest by v KD proběhla Diskotéka,z jeho hity.
        Tak zatím nevím jestli to bude,ale píšese to,takže doufám že většina lidí řekne ano.
  • baluska1

Knížka a Ghost

Ahoj chci se zeptat,kolik Kč stojí ta knížkaa kolik to DVD Ghost?Díky.
    Jo a ještě něco.Byly jsem z našima v Brnu a na jednom náměstí jsou pořád plagáty Majkího.a párkrát jsem zahlídla i krásně napsaný jméno Michael Jackson je nejlepší a že je král popu a bylo to graffytově.Bylo to fakt krásný,ale nic není krásnějšího než sám Majkí,on je dokonalost sama už o sobě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit