-
me video
http://www.youtube.com/watch?v=XQYT m-5Qy20 pak reknete jaky je
*3* -
-
Re: me video
já jsem si taky jedno vytvořila *1* tyle fotky se mi asi nejvíc líbí tak si ho dycky pustim když mi je nejhůř *9* http://www.youtube.com/watch?v=lWnf 15njrQ0 jinak dobrý *3* -
-
Re: Re: me video
Jsou obě dvě krásný.Musím opět souhlasit s Angie72.Ta má vždy pravdu. -
Re: Re: me video
Jste šikulky obě :-) -
-
Re: Re: Re: me video
Ty jo dneska už o mě bylo 2x řečeno, že jsem šikulka *1*
-
-
-
-
:'(
Jestli vám vadí že sem změnila na Madonnu název,tak to fakt sorry.A že sem napsala špatný název písničky,proto se snad nezboří celý svět ne?Už se mi to stalo tolikrát že sem neznala nějakýho zpěváka či zpěvačku nadávala sem na ně nebo jí a pak když sem jí a nebo jeho slyšela zpívat,tak sem změnila názor.Sem už zkrátka taková. -
-
Re: :'(
Jenže jsou s tím problémy. Taháte sem fanoušky od Madonny a ti se tu potom hádají a nadávají.
To je každýho věc, kolik má fanklubů, ale netahejte tam ce,ebritu jinou, kterou oni nemají rádi. To je snad logický, že se potom budou hádat pořád!
Nejdřív tady píšeš, jak jí nesnášíš a vzápětí jsi zjistila, jak je dobrá.
To je to samé jako minule s tím věncem. Přesně stejná situace. To se názory taky pěkně měnili. Nehledě na to, že se tu najednou objevilo spoustu neregistrovaných... Jaká náhoda. -
-
Re: Re: :'(
A četla sis odemě ten vzkaz??zE včera? -
Re: Re: :'(
No jo,ae oni tam tak Majkího pomlouvaj.Že je to anorektik.A pedofil a homosexuál.Je to fakt děs.Takže to napíšu stručně.Majkí je skrátka nejlepší člověk na světě.A Madonna je taky dobrá,ae nevyrovná se Majkímu.Majkí nekopíruje ničí písničky a ona je kopírovala od ABBY.Prostě mám radši Majkího.A Madonnu si skrátka ráda poslechnu. -
-
Re: Re: Re: :'(
Ale oni by o něm nezačali mluvit, když byste tam s tím nešli. To je to, o čem tady celou dobu píšu. -
-
Re: Re: Re: Re: :'(
Já jsem akorát psala o tý titulní straně,kterou už ani neřeším.Napsala sem tam a oni pak o něm začali psát.Tak sem pak napsala adminovi.Tak už radši nic neřešim. -
Re: Re: Re: Re: :'(
Je to tak. Dělají pak rozbroje
-
-
-
-
-
Living with .....2
http://www.youtube.com/watch?v=ILxc 3X2ha-U Ten dokument je fakt dobrej.Hlavně jak je tam nějaká ta hra...Na podiu velký Král v soukromí malý princ takhle to na mě působí..=) -
Takové botky bych brala :-)
http://www.dunkshopping.com/product _list.aspx?pcid=202
S Majkím *14* -
-
Re: Takové botky bych brala :-)
Krásný botičky *14* -
Tak už rodiče vědí co mi mají koupit k narozkám =D -
už vím co chci k vánocům *1* -
ten odkaz mi nejde... -
-
Re: Re: Takové botky bych brala :-)
Vymaž mezery.
-
-
-
Chyba
Nemyslím si, že je moudrý chodit na jiné fan hanit zpěváky.
Pokud nemáme rádi Madonnu, tak si to řekneme tady, ale ne to chodit psát do fan Madonny. To je to samý, když oni chodí sem a haní nám Majkího. Přeci nám to taky vadí.
Copak nikdo nepřemýšlíte logicky? Kašlete na to. Netahejte sem Madonnu, anï nechoďte do jiného fan s Majkím. To nikdo nepřijde, když je fanoušek té jisté celebrity! -
-
Re: Chyba
Angie máš pravdu.. chodím na Madonnu, ale neurážim jí tam.. to oni neví jak je to s Michaelem a píšou kecy.. tak se jim to snažím trochu objasnit.. ale Madonnu neurážím, protože vím jaký to je, když oni uráží Michaela:)) -
-
Re: Re: Chyba
Ale to je přesně o čem píšu. Nepište tam o Majkím. Oni by o něm sami od sebe mluvit nezačali. Vy jste tam s tím přišli. Nevím, kdo první, to je jedno, ale neřešte tam Majkího. Jinak z toho bude bludný kruh. -
-
Re: Re: Re: Chyba
Sú to puberťáci. -
-
Re: Re: Re: Re: Chyba
Víte co já to jebu.. nechápete mě tak jako nechápu já vás.. snažím se pro Michaela udělat něco hezkého, tím že jim normálně a slušně vysvětluji že pokud o tom nic nevědí ať to tam nepíšou. že tím ubližujou nejen Michaelovi, ale i nám.. no nic, stejně to nepochopíte:(.. nemá to cenu, ať udělám cokoliv jsem stejně za debila.. mějte se:( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Chyba
Ja som myslela tie decká čo o ňom zle píšu.
-
-
-
-
-
Holky já vím že to myslíte dobře, ale tady souhalsím s Angie. Nikdy je nepřehádáte, tak jako oni nepřehádají tady nás. Každý bude bránit svoji modlu. Akorát si budete zbytečně ničíte nervy, nehledě na to, že sem naženete neúmyslně fanoušky Madony, kteří tady budou dělat rozbroje -
Angie má pravdu. Tady se budeme bavit o Majkým a tam ať se bavějí o Madonně. -
Pardon, mělo tam být, že to nikdo nepřijme.
-
-
Ahoj
Ahoj.. tak jsem tady projížděla diskuzi co jsem všechno zameškala.. vydá to že je toho hodně.. koukala jsem je tady něco o dopisech.. může mi to prosím někdo objasnit.. jinak koukám že Angie má novou ikonku:D.. mooc pěkná.. -
-
Re: Ahoj
Ahoj. NO prostě už nás štvou ty lži o Majím v bulváru tak sme jim napsali dopis aby toho nechali. *3* -
-
Re: Re: Ahoj
aháá.. a kam se to píše??.. jako nějaká adresa, e-mail bo tak:) -
-
Re: Re: Re: Ahoj
blesk@online.cz a aha@online.cz aspon myslim *1*
-
-
-
-
MADONNA NA ÚVODNÍ STRÁNCE
Chtěla jsem jen říct že mi nevadí že je Madonna na úvodní stránce...většinou co jsem tu četla,tak jste tu psali že chcete Michaela zpět na úvodní stránku...mě Madonna na úvodní stránce nevadí...Michael nemůže být přece na úvodní stránce věčně...takže...i když je mi ho líto nemůžeme přece myslet jen na něj!!! -
-
Re: MADONNA NA ÚVODNÍ STRÁNCE
Ale my chceme myslet je na něj! -
-
Re: Re: MADONNA NA ÚVODNÍ STRÁNCE
to je jasné, já myslela ta MAdonna..pořád někdo s ní otravuje *16*
-
-
Re: MADONNA NA ÚVODNÍ STRÁNCE
Ježiš, proč se to už zase řeší??? -
-
Re: Re: MADONNA NA ÚVODNÍ STRÁNCE
protože někdo asik nepochopil, že je to uzavřená kapitola
-
-
-
...
právě koukám na ''Living with Michael Jackson''On je tam taaak úžasneeej! *14* *14* *14* -
-
Re: ...
Já se na něj dneska taky chystám :-)
-
-
Majkí
Právě jsem četla, že film, který bude natočený ze záznamu Majkího comebacku se bude jmenovat stejně jako comeback. Tedy "To je ono" (This is it).
Prý se divili, že byl v tak dobré kondici, že byli překvapeni, že zemřel, když se tak dobře hýbal...
Je to fakt na té fotce vypadá dost dobře...
Pamatuji si, jak říkal na tiskovce "Uvidíme se v červenci" :-( -
-
Re: Majkí
Byl v dost dobry kondici!to je pravda!a jak rikal ze se uvidime v cervenci tak me to strasne stve ze uz se nikdy neuvidime!jen kvuli pitomim lekum a kvuli nejakymu doktorovg kterej mu podaval propofol atd. tak proc se to muselo stat.Miluju te a neverim tem pomluvam a doufam ze ty pomluvi nevidi,at se ma aspon tam nahore dobre!
-
-
trochu trapný za to co udělala!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sdFN MncBMxo prej takle nějak bude vypadt pocta Majkymu na Madonině(nevím, jak to napsat *1* )koncertě ted ve čtvrtek