-
Ok
Ta Misuliinka jsem já to přiznávám.Ae za neregeistrovaný uživatele se fak nevidávám.Nikdy bych tak hnusnýho o Majkím nenapsala.A tohle co se tu dnes stalo bylo naposled. -
Ahoooj
Ještě jsem se chtěla zeptat, proč nejdou přidávat klipy? Pořád mi to píše, že tu stránku někdo opravuje... -
Ahojíky
Ahoj, o jaké písničce jste se tu bavili? Mám film Ghost s titulkama, tak kdo by ho chtěl, napište mi na profil. Mějte se a hezký sny o Mickym... -
E.t Mimozemšťan
ahojky nemáte někdo nebo nevíte jak se jmenuje písnička od Majkího z E.T Mimozemšťan? podle mě tam žádná není ale všude se píše že jo že tam je písnička os něj...poradí mi někdo prosím? *9* -
-
Re: E.t Mimozemšťan
Není to scared of the moon?
-
-
ty jo
holky nějak se nám to vymyká:D.. poslední příspěvek jsem byl danej před hodinou.. no a dvěma minutami*15* -
Hi, hi!
Chi, chi! Ta třetí tapeta je fakt dobrá! Jak je na ní Majkí jako andílek *1* *1* . -
Jdů =)
Tak lidičky... Myslím, že si s vámi všemi rozumím. ale už půjdu. Všichni se mějte krásně. =) -
-
Re: Jdů =)
papky *3* -
-
Re: Re: Jdů =)
Tak ahoj (škoda, teprve jsem přišla) *3*
-
-
Re: Jdů =)
páááá:))
-
-
Fall again
HOlky díky téhle diskuzi, kterou asik sleuju cca 14 dní jsem našla, tak přenádhernou písen, že jí poslouchám asik už 3 dny několikrát za sebou *14* .Po asi 5 letech jsem si jí mohla stáhnout...fakt paráda..poslechněte si jí na youtube *14* -
-
Re: Fall again
Jé já jí zrovna poslouchám =) Akorát ne na youtube, mám ji v počítači. -
-
Re: Re: Fall again
tak já jí ám taky v počtači..to bylo myšleno pro ty, které jí v Pc nemají *14* -
-
Re: Re: Re: Fall again
=) Tak to jo.
-
-
-
-
Lisa Marie nebo Debbie?
co myslíte - s jakou manželkou byl Majkí štastnější/mu to víc slušelo? *4* ja myslím že oboje s lisou marií. i když s ní neměl děti... -
-
Re: Lisa Marie nebo Debbie?
ještě jsem se chtěla zeptat jestli někdo nevíte proč lisa opustla Majkího? -
-
Re: Re: Lisa Marie nebo Debbie?
Ja asi viem, prečítala som si čo pred mesiacom napísala ich vzťahu.
Je to trošku smutné, ten článok.
Ona ho milovala aj keď ho opustila.
Ich vzťah bol ťažký, snažila sa mu pomáhať, ale bolo to nad jej sily.
Bola ním posadnutá aj neaký čas potom a snažila sa s tým vyrovnať. -
-
Re: Re: Re: Lisa Marie nebo Debbie?
(slovensky)
http://www.pikosky.sk/ 2009/06/29/lisa-marie-presley-spomi na-na-michaela-jacksona/
(anglic ky)
http://blogs.myspace.com/index .cfm?fuseaction=blog.view&friendId= 42291868&blogId=497035326
-
-
Nevim, jsetli je to pravda ale prý ho opustila protože s ní nechtěl spát. -
-
No, tak to bych fakt neřekla že s ní nechtěl spát. Majký byl prý první kdo vyžadoval sex. Spíš utekla, protože nestíhala jeho tempo *1* ( pozn. vídím co vidím zn. pohyby na pódiu) Né vážně. Bůhví co v tom bylo....Prý s ním nechtěla děti ale zůstaly přáteli
-
-
Jaj, tak to nevím...
-
-
všichni se mnou souhlasíte to je dobře *1* jo mě taky připapá hrozně krásná, ale třebo v tom rozovoru se skoro vůbec neusmívá a potom vypadá že je zlá *1* ale já věřim a určitě není zlá... -
mno já jak sem jí viděla v jednom videjku..tak na první pohled se tak zdála, ale potom už v poho..ona dycky nahodí takovej důležitej výraz *1* -
-
možná to není "důležitý výraz", jen si možná nechává určitý odstup, jistě zná z dětství co je to být neustále pod dohledem médií
-
-
S Lisou.. přijde mi hroně krásná.. nevím jak Vám ostatním.. nikdy jsem jí pořádně neviděla, ale když jsem jí poprvé viděla v tom rozhovoru kde byla s Michaelem strašně jim to tam slušelo.. a hrozně jsem jí záviděla (v dobrém).. a myslím, že kdyby jim to vydrželo určitě by měli děti!! -
-
Ano, je krásná =) Ale jak říkám, nikdy mi moc neseděla... Ale bylo vidět že byl Majký po jejím boku šťastný... A to je to hlavní...=) -
-
Osobně si myslím, že Lisu miloval, kdežto s Debií to byl sňatek z rozumu, tím nechci říct, že k ní nic necítil, ale myslím, že to bylo především kvůli těm dětem, po kterých tak toužil. -
jojo přesně.. bgyl s ní šťastný.. a myslím že s Debbie ne.. i když mu dala děti.. -
-
Re: Re: Re: Re: Lisa Marie nebo Debbie?
To my nevíme... A asi to ani nezjistíme... =( Ale díky Debbie byl šťastnější.. Kvůli ní měl ty děti... A ty měl nejradši =)
-
-
-
-
Já si taky myslím že s Lisou. Ale mě vždycky připadala taková nesympatická...
-
-
Michael Jackson
Ahoj chtěla bych pozvat všechny fanoušky Michaela Jacksona na svůj blog,který se týká právě Michaela Jacksona. Kdyby jste zavítali na můj blog byla bych moc ráda. Adresa mého blogu je
http://zuzuku.blog.cz
*4*