-
Pro lina25
Jak si to psala že si píšu sama ze sebou tak to fakt ne.S tím už sem skoncovala.Můj nick zůstane naporád tenhle BaLuSkA1 a nehodlám ho měnit. -
-
Re: Pro lina25
A kdo si myslíš že ti to bude věřit? -
-
Re: Re: Pro lina25
Uvidíš že sem s tík skoncovala.Měsíc a uvidíš že už si nick nezměníš.Když mě tu budeš pozorovat měsíc uvidíš že se tu nic nestane.Žádny lži.Nic ani jiný Nick.Uvidíš že už sem nic nenapíšu -
-
Re: Re: Re: Pro lina25
já ti to říkala, už několikrát si nám nadávala, aji zastávala se nás zároveň, ale my ti to už nezbaštíme...mě už nepřesvědčíš, protože ti už nebudu věřit...vždycky když sem přijde někdo neregistrovaný, tak si zkontroluju TEBE. -
já ti to říkala, už několikrát si nám nadávala, aji zastávala se nás za roveň, ale my ti to už nezbažtíme...mě už nepřesvědčíš, protože ti už nebudu věřit...vždycky když sem přijde někdo neregistrovanej, tak si skontroluju TEBE. -
To jsi psala už tolikrát, že slova tady nestačí. Až mě přesvědčíš, tak ano, ale nemá cenu to psát.
Kolik ti je balu? -
-
Re: Re: Re: Re: Pro lina25
Tak jo dejte mi měsíc a slibuju že se to zlepší.Fakt slibuju. *16* -
Ona potrebuje pozornosť.
Keď jej budete odpovedať, bude v tom pokračovať.
Odpovedzte keď napíše niečo rozumné.
-
-
-
Re: Re: Pro lina25
To je na osoatních.Ae zaz takovej blázen nejsem abych si psala sama ze sebou. -
-
Jsi blázen!Podívej se co tady předvádíš???? -
Už jsi to tu předvedla. Také jsi předvedla, jak umíš vyvolat hádky. Neregistrovaná jsi tady psala nám a nadávala. Aby jsi vypadala dobře, tak jsi začala psát proti svému neregistrovanému nicku a zastávala se nás.
Tohle dělaj holky ve škole, když chtějí být středem pozornosti, jenže ti jaksi uniklo, že tady nejsi ve škole, a že jsi navíc na fanklubu Michaela Jacksona, takže je jasné, že tady jsou převážně už starší a rozumní. Tím starší myslím 20 a víš, samozřejmě i pod 20, ale všichni jsou normální a rozumní, což o tobě už silně pochybuju!!! -
-
Já za neregistrovaný nepíšu.Tobě riki.002 a Mjakímu a vám ostatním bych takhle nenadávala. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pro lina25
TEda Majkímu
-
-
-
-
-
-
Michael
Zaujímavé, že ten starší syn mal ako dieťa blond skoro biele vlasy.
A keď vyrástol, má ich tmavé. -
-
Re: Michael
To je vše o genetice,je to zdlouhavé *4* můj brácha když se narodil měl černé vlasy a teď je z něj blonďák *1* -
Re: Michael
Je po Majkím. Prince s enarodil přeci tmavej a Blanket světlej a jsou oba naopak :-) -
-
Re: Re: Michael
Vedela som, že v tom mám už asi zmätok. -
-
Re: Re: Re: Michael
Ne, ty jsi mě špatně pochopila. Nemáš v tom zmatek. Jen jsem chtěla napsat, že se Prince I. narodil tmavej a je sv¨ětlej, tím jsem myslela pletí. A Blanket byl světlej a je tmavej, ale Prince má po Majkím oči. Tvar i barvu. Paris bych řekla, že jde podobou na La Toyu, ale třeba se mi to jen zdá... -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Dobré rano v 11 h. *1* já bych řekla že paris je spíš po Debbie. Ale něco z Majkího taky má. To jde vidět na první pohled. Ale většinou bych řeka, že dcera je po otci a syn po matce... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
To jo, má Debbiiny oči, ale já v ní vidím i La Toyu. Možná semi to vážně jen zdá, ale rysy bych řekla, že tam jsou.
Prince má úplně Majkího oči, to je nádhera. Jsem zvědavá, jací budou, až vyrostou :-)
-
-
-
-
-
-
dobré ráno
dobré ráno všem jak jste se všichni vyspali?já moc dobře ne zdálo se mi o Majkím že žije a když jsem se vzbudila tak jsem si uvědomila že je to jen sen opět se spustily slzy -
-
Re: dobré ráno
Majkýho ho mám ve snech často.Ale jakmile zazvoní budík, tak v tu ránu to zapomenu jak vystřelím:( Sitce mě budí vyzvánění Thrilleru ale tím zvoněním to prostě zapomenu:( -
Re: dobré ráno
I tobě dobré ranko. Já tak nějak v pohodě a sen o Majkím také byl, ale nepamatuji si ho, klasika :-)
-
-
StarMagazin
Tak jsem musela opět reagovat pod článkem, že je Majkí pohřben. Dokonce dali k článku i fotografii s údajným hrobem.
Copak jim to není trapný?!?!?! Takhle klamat lidi?
Já jsem hned včera tvrdila, že to není pravda, protože když se nad tím normální člověk zamyslí, tak je logický, že je to jen další výplod fantazie.
Už toho mám dost, jak se každý chce zviditelnit tím, že píše snůšky nesmyslů!
Dokonce i fanoušci v USA netrpělivě čekají, kdy přijdou zprávy o pohřbu, ale zatím nic.
Může si snad někdo myslet, že jako první by to věděl nějaký český bulvárek, který je jen na internetu bez vydávání denního či měsíčního tisku?
A může si snad někdo myslet, že by anonymní hrob ukázali jen českému bulváru, který se živí jen po internetu?
Kdy tohle skončí? To, jak si každý myslí, že může všechno. Tohle je už do nebe volající!!! *8* -
-
Re: StarMagazin
Ja už tým správam nerozumiem, ale zase keby zverejnili miesto a čas pohrebu, možno by sa báli, že by sa tam nakopilo vela ludí, a nemali by klud.
On ešte nie je pochovaný, či ako to je? -
-
Re: Re: StarMagazin
Právě, že není. Včera napsali, že je, ale to si vymysleli. Už by se něco mělo objevit, ale kdy? To je otázka.
Rodina je asi sama zmatená, nevědí sami jak to udělat. Tohle je bohužel hodně těžké rozhodnutí, ale zase mohli koupit rodinnou hrobku. Majkí tam mohl být a mohl mít 24 hodin hlídku u hrobky. Peněz jim nechal dost si myslím.
Takhle fanoušci mohli hrob navštěvovat.
-
-
Re: StarMagazin
Je to banda sprosťáků. Je toho nějak moc v poslední době.... *8*
-
-
:)
Dobré ránko ve spolek!
Ve zkratce...pročítala jsem vaší diskuzi ze včerejška a nemůžu na to říct nic než je:
Balusko... ty jsi vážně na hlavu. Nezlob se na mě, ale tohle to už je opravdu moc. Jen by mě zajímalo, pod kolika nicky se skrýváš??? Tvoje počínání fakt nechápu..... -
-
Re: :)
Asi sa velmi nudí a zdá sa jej to zábavné.
To robí asi tá puberta. Ale ak nie, tak je to vážne.
-
-
Krásné a pohodové ráno :-)
Všem přeji krásný a pohodový den. Snad bude klidný, nikým a ničím nerušený :-) -
-
Re: Krásné a pohodové ráno :-)
Ahoj zlatí!
-
-
Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
JSOU JEHO PŘEČŤĚTE SI TOHLE: http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/z-cerneho-ditete-udelala-nemoc-d ospeleho-belocha
A KOUKNĚTE NA TOHLE:
http://allmichaeljackson.bl og.cz/0908/deti-michaela-jsou-100-j eho-nevyvratitelny-dukaz -
-
Re: Jsou to jeho děti! DŮKAZ!!
Tohle jsem sem už několikrát dávala. -
doost dobrý.. konečně jsem tu podobu tam viděla:D -
tak tohle je hustý...oni maj úplně stejný rysy obličeje jako Majkí...já jsem věřila že jsou jeho =)
-
-
Papa
zlatíčka já bohužel odjíždím na 2 týdny na tábor takže to budu muset nějak vydržet bez Majkího což nevím jak se mi povede...ale moc vás prosím veškerý novinky mi pište na 774976030...moc prosím...děkuju jste zlatíčka *14* tak se tu mějte a papa *14* *14* *9* -
-
Re: Papa
Měj se hezky,Ahoj *4* -
Re: Papa
měj se papapa *14*
-
-
Michael...
Ta tapeta s tim názvem Heal the World je úžasná! Všechny tapety se mi strašně líbí! Mám jich dost v PC a střídám to skoro pořád :D :-)... ty poslední slova Michaela to je hrozný :'-(... pořád na něj myslím... chudák... je a vždy bude NEJLEPŠÍ :-* -
-
Re: Michael...
jaká poslední slova.. asi mi něco uteklo:D -
jj byl, je a bude navždy nejky ..bude pořád král popu...legenda *3*
moc mi chybí *9* -
jaká tapeta?
-
-
Život
Chjo proč zrovna Majkí.Proč né já,klidně bych umřela místo Majkího.Radši můj život než jeho.Měla jsem umřít já a né on.Alespoň byste tu odemě měli klid.Radši já než Majkí. -
-
Re: Život
njn taky jsem řikala radši já než on ale teď už to nezachráníme -
-
Re: Re: Život
Jj to asi každej.Ale zase sem ráda za svůj život.A taky od jedné chvíle Miluju borovice,páč před 2 roka sme měli autonehodu a strom nim zachránil život.Nebít tam tak letíme dlo ze srazu.V autě sem byla já,sestra,mámka a babička ze psem.Nikomu se nic nestalo jen já měla něco se třema krčníma obratlema.Ae když umřel Majkí chtěla jsem radši umřít já.Proč si nevzali můj život proč jeho.To sem si říkala pořád.A taky budu.Asi se fakt zabiju.Nikomu bych tu nescházela a všichni by si demě oddychli.Naše rodina by už byla celá mrtvá.Tátu poštípalli sršni 2x krát do krku a do hlavy,rosek si přitom hlavu.My jseme bourali no hrůza.Ale fakt byla bych radši umřela a Majkí by tu dál žil.Byla bych šťastná kdybych můj život dala Majkímu. -
-
Re: Re: Re: Život
Ahoj Balusko,
všichni jsme smutní, že Michael zemřel, ale už je to tak a my se s tím musíme vyrovnat. Tvůj život, ač si to nepřipouštíš, má úplně stejnou cenu jako jeho, nemůžeš ho jen tak zahodit.(M by to nechtěl)Taky proto, že jsi přežila tu havárii,určitě to má nějaký význam do budoucna, každý máme své poslání, které na tomhle světě máme splnit. I ty! -
-
Re: Re: Re: Re: Život
Balusko, nepřijde ti divný psát si sama se sebou??? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Život
Lino25, Hanele není Baluska. -
Re: Re: Re: Re: Re: Život
Asi sa nudí.
-
-
-
Re: Re: Re: Život
Teda promiň mi ty chyby.Jeden z nich.A letíme dolu ze srazu takhle to má být.Už ani psát neumím
-
-
-