Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lask1

Michael

Mňa by zaujímalo, že prečo keď bol napríklad na turné, tie presuny po mestách, uliciach, na nákupoch, stretnutia s fanúšikmi..., že prečo niekedy bol normálne bez rúšky a niekedy nosil tú rušku na tvári.
    Niekedy neviem či to bol jeho imidž, alebo chcel niečo skryť, alebo či to nebolo aj kôli tomu slnku.
    Alebo ak bol zahalený, tak sa ho asi menej vypytovali a menej ho otravovali.
    Neviem.

Na mjjpictures.com sú podobné fotky z apríla, mája tohto roku.
    Asi keď niekde išiel, tak si ho občas niekto odfotil.
    • angie72

Re: Michael

Podle počasí. Sluníčko mu vadilo. Někdy měl deštník, jindy roušku.
      • Re: Re: Michael

S vitiligem na sluníčko nesmíš.
      • zanesskaaaa

Re: Re: Michael

no neříkala jsem to?? *1*
        • lask1

Re: Re: Re: Michael

Mne to tiež prišlo na um, ale nebola som si istá.
    • zanesskaaaa

Re: Michael

zajímavé.. taky jsem nad tím začala uvažovat.. ale myslím že to bylo kvůli sluníčku.. a tím se z toho občas stala i jeho image.. ale ne ta hezká jako klobouček nebo zalepené prstíky.. no netuším je to jenom myšlenka, ale čekám že nás Angie zase z toho přemýšlení vyseká, že Angie?? *4* .. myslím to v dobrém:))
  • novy blog

Ahojte ludia. Nedavno som spolu s mojou kamaratkou zalozila blog o Mikeym, boli by sme velmi radi, keby ste sa tam prisli pozriet a pripadne zanechali aj nejaky komentar. Je tam aj moznost zapalit symbolicku sviecku za Mikeyho. Zatial tam toho nie je vela, ale kazdy den pribudaju nove veci, takze rychlo sa to tam zaplni :) Adresa blogu: michaelisking.blog.cz
    A pardon za reklamu, ale Majkiho mam rada rovnako ako vy a chcem, aby nanho spominalo co najviac ludi aj napr. prostrednictvom blogov :) papa a tesim sa na vas veeeelmi :)
    • Re: novy blog

Moc hezké stránky. *4*
  • baluska1

www.............cz

Chci se zeptat nevíte někdo o stálé webowé stránce,kde jsou písničky Majkího.Moc ráda bych si je ztáhla,ale ze stránky www.mp3s.nadruhou.net mi nic nejde.Tak jestli nevíte o nějaké dobré stránce s Majkího mega hity.Předem děkuji za odpověď.
    • riki.002

Re: www.............cz

už několikrát ses mě ptala a já ti vždycky do vzkazů napsala asi 10 různých stahovacích stránek...podívej se do vzkazů nebo o pár stránek dál v diskuzi, nebo na ICQ. Např....www.mp3ky.cz *4*
      • baluska1

Re: Re: www.............cz

nn NIc si mi nepsala.Ale jinak díky
      • eve-lyn

Re: Re: www.............cz

http://www.muzikafree.com/index.php ?search=michael+jackson&source=All
  • michael

michael je moje hvezda ktera nikdy nezhasne
  • polinka

Odpověd

Kdo všechno jste psali ten dopis bulváru, chtěla jsem se zeptat jestli už vám odpověděli ? Mě ne.
    • thesimsa

Re: Odpověd

Me este neodpovedeli..Ale pochybuju ze budou odpovidat..
  • baluska1

Měsíc

Dejte mi měsíc a uvidíte že se změním.Už sem nic nenapíšu.Žádné lži to vám přísahám.Odedneška to platí od téhle hodiny.Když se během toho měsíce zlepším už to taky tak zůstane.Přísahám.
    • riki.002

Re: Měsíc

promiň, já už ti nevěřím
      • lina25

Re: Re: Měsíc

Já už taky ne
  • angie72

Z jednoho webu

Moonwalk je tanec, za který bych si rád připsal zásluhy, ale nemůžu. Odkoukal jsem to od těch černošských dětí v Harlemu. Tyhle děti jsou úžasné, mají rytmus, úžasně jim to jdě. Když jsem je viděl, snažil jsem se to nějak rozvinout. Ale tohle vzniklo v černošské kultuře, bez pochyby.
    • lask1

Re: Z jednoho webu

Už to hovoril jeden pán, po tej rozlúčke, tuším v štúdiu ČT 24, že ten moonwolk už bol pred tým použitý, že to prevzal.

Ja si myslým, že do toho pridal niečo svoje, svoje pohyby, kreácie, choreografiu, vedel to predať.
      Mal zaujímavý štýl aj tanci aj v oblekaní, mal charizmu.
      • angie72

Re: Re: Z jednoho webu

Majkí to říká i v tom dokumentu dětem přeci. Byl tak skromný...
    • zanesskaaaa

Re: Z jednoho webu

:)).. on byl úžasný.. sice to odkoukal od dětí... ale zviditelnil to on.. a to už nezmění:D.. byl tak skromný:))
  • besta

video jak majkimu hori hlava!!!!!

http://www.blesk.cz/clanek/showbiz- legenda-jackson/118997/sokujici-vid eo-michaelu-jacksonovi-hori-hlava.h tml
    • riki.002

Re: video jak majkimu hori hlava!!!!!

prosím Fando, tohle video mě mučí... *9* *9* *9*
  • baluska1

??Otázka??

Všimla sem si že Majkí má na fotkách zalepené prsy.Má zalepené třeba tři.Nevíte proč?Je to skoro na každé fotce a mě to udivuje,tak se chci zeptat jestli to nevíte.
    • zanesskaaaa

Re: ??Otázka??

když se podíváš na vystoupení kde zpívá Billie Jean.. tak na začátku kde se drží za rozkrok:D.. no tak ta druhá ruka:D.. má stisknutý dva prsty a ty nejsou zalepený.. huu je to jeho úžasnej styl.. už k němu prostě patří.. nedokážu si ho bez toho představit:D.. tak jako bez jeho krásný rukavičky nebo klobouku:D
      • anickamichaelvranova

Re: Re: ??Otázka??

Tjn,v klobouku je desne sexy!Bez klobouku by to nebyl on!Byĺ to jeho neobycejnej styl za kterej ho miluju!Miluju ho celiho,za vsechno!
    • lina25

prsy nevím ale PRSTY ju:) Jj, je to jeho styl má to místo rukavice.
      • baluska1

Promiň vypadlo mi písmeno.Ale z tý rukavice by to taky mohlo být.Dlouho mi to vrtalo hlavou tak díky všem za odpověď.
        • besta

Re: Re: Re: ??Otázka??

jasne *3*
          • baluska1

Re: Re: Re: Re: ??Otázka??

POčkej on měl jako svůj styl lepení náplastí?Tak to je cool styl teda.
            • baluska1

Re: Re: Re: Re: Re: ??Otázka??

Aha to jsem nevěděla,já si vždycky myslela že se mu něco stalo.
            • besta

ja vim::)
            • riki.002

taky to mě, třeba když s ním někdo dělal rozhovor a on byl chudánek nervózní tak si s těma náplastěma hrál... *1*
      • polinka

jo mě se to hrozně líbí *14* je to originální a sexy *14* *1*
        • Re: Re: Re: ??Otázka??

jj mě se to taky líbí *14* *14*
    • besta

jeho styl *5* *5* *5*
  • besta

29.8.2009

blizi se tenhle datum a v tomhle datum by mal mit majki "51"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se: