Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • riki.002

Pro: Nereg. uživ. nomámdost

Hele, nomámdost, mám už plný zuby toho jak se do mě furt navážíš a děláš mi naschvály. Tady na tebe nikdo není zvědavej. Přestaň mi tady furt nadávat a zamysli se nad sebou. Do téhle diskuze chodím dýl než si objevil/a internet. Už sem se omluvila, a jestli sis toho nevšiml/a, tak je to: Madonna-diskuze. Přestaň mě tady řešit, tady se řeší MICHAEL JACKSON.
  • kristyn875

...

tak to je docela smutný ta fotka...když si vemete, že i nám tady je víc smutno než jim a to sme s ním nikdy nebyli ani v kontaktu prostě nic..mě to fakt u těch jeho klučinů mrzí..já bych pořád ještě bulela jak štěně..jediná Paris pořád myslí na tatínka *9*
    • riki.002

Re: ...

Holky co blbnete? Víte, jak jim je smutno? To mají chodit po ulici a na celý kolo bulet?
      • m.jacksonka

Re: Re: ...

To asi ne, ale Prince se tam tváří fakt jako by mu o bylo jedno...
        • angie72

Re: Re: Re: ...

No jak Paris na pohřbu dojala celý svět, to bylo něco.Vemte si, že prvně, úplně prvně vystoupila před lidmi a hned takhle. Je to brouček.
          Bože mě je jich tak líto. Na fotkách je vidíte, jak drží nějaký sešit a tam je napsáno svědci Jehovah. Zpívají jejich písničky a tak. Majkí je od toho všeho chránil. Dopřával jim 200% dětství a teď tohle...
          • polinka

Re: Re: Re: Re: ...

to je jako kdyby ty děti neuměli plavat a někdo je hodil do vody a řekl "plavte"
        • kristyn875

Re: Re: Re: ...

mno on se tak tvářil i na tom pohřbu *9*
  • 3000 let stará socha

http://www.novinky.cz/koktejl/17620 5-egyptska-socha-stara-3000-let-nes e-podobu-michaela-jacksona.html

koukněte se tady na ten článek... *4* *3*
    • m.jacksonka

Re: 3000 let stará socha

Už jsme to viděli, ale díky =)
      • Re: Re: 3000 let stará socha

Aha....:-D *1*
  • angie72

Prince a Blanket

http://img196.imageshack.us/i/artic le00605e1a4000005d.jpg/

Včera na nákupech. Ta fotka na mě zapůsobila, jako bychom truchlili už jen my. Já vím, že život jde dál a oni musejí jít dál, ale nevím. Je mi z toho nějak smutno. Vše je jinak, než Majkí chtěl...
    • polinka

Re: Prince a Blanket

jo ještě jsem si řikala jak na tom pohřbu měla Paris projev (nevím jak jinak to nazvat) tak to od ní bylo takový poslední rozloučení s ním pro svět aby viděl, že ho mají fakt rádi ale myslela sem že jako nejstarší bude mluvit spíš Princ a taky nic...
    • m.jacksonka

Ale Paris tam nevidím. Třeba ona na něj pořád myslí...
      • majka111

Re: Re: Prince a Blanket

taky si myslím, paris truchlí jako my *9*
      • angie72

To jsem psala včera lině, že mám takový dojem, že Paris bude mít Majkího povahu. Ta bude v životě dost trpět. A teď jistě trpí taky už. Musí jí tak moc chybět tatínek:-(
        Prince, přesně, vypadá moc spokojeně.
        Blanket má, to jsem už viděla v rytmus života, jaký má háro :-)
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Prince a Blanket

Paris se mi zdá z nich nejvíc milá, a taky že chce pomáhat lidem. Viděli jste tu fotku, jak drží Blanketa za ruku a usmívá se na něj? To mě dojalo. Je přesně jako Michael...
          Mě osobně se Prince nezdá. I na tom pohřbu měl furt pokřivenou pusu, jako by ho nic nebavilo a chtěl už jít.
          A Blanket? Tak tenhle prcek se mi líbí =) Ty jeho vlásky... =D Na tom pohřbu se tvářil hodně smutně...=(
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Prince a Blanket

Přesně to cítíš jako já. Prince žvýkal žvýkačku a tvářil se fakt znuděně. Já chápu, že už byli třeba vybrečený, ale já nevím, já jsem tak citlivá, že bych nedokázala být v pohodě. Musím pořád myslet na to,že to je 12 letý klučina, ale přeci jen, umřel jim tatínek. Te jedinný koho měli!
            Paris je brouček a Blanket? Ten z toho ještě nemá rozum. Jak pořád držel tu panenku, to je Majkí ta panenka... To bylo smutný.
            • polinka

Re: Re: Re: Re: Re: Prince a Blanket

jo přesně na tom pohřbu sem si toho taky všimla a řikala jsem si že to je divný že by na pohřbu měl žvýkačku... a i se mi zdá že je mu to tak nák... jedno. jako já nevím co se tam děje ale takhle mi to tak prostě připadá... no Paris je asi fakt na dně a Blanket jak už tady bylo zninováno z toho nemá rozum a vlastně ani neví co se děje.
            • m.jacksonka

Re: Re: Re: Re: Re: Prince a Blanket

Naprosto Prince nechápu. Kdyby se to stalo mě, brečím za dva!
    • polinka

jo vystihlas to dobře angie. princ tam vypadá... hrozně spokojeně. tak to na mě působí... a nevěděla jsem že Blanket má tak dlouhý vlasy... ale Paris tam není, ta asi jako jediná truchlí!
    • m.jacksonka

Ach jo.
      Je mi z toho tak smutno...
      Jo, máš pravdu. Všechno je úplně jinak, než by vážně chtěl...='(
      Mám chuť brečet...
      • Re: Re: Prince a Blanket

Asi jsem divná, ale vždy mě něco nutí zastávat se druhých a snažit se je pochopit,proč dělají to co dělají.
        Nemyslím si, že Princ a Blanket dělají něco špatně. Jsem ráda, že se vrátili zase do normálního života.Táta tam není, ale život jde dál.Vždycky je to nejhorší večer v posteli, když probíráte den a uvědomíte si, že tam není, nepřečte pohádku, nepohladí a vy víte, že UŽ NIKDY.Pak pláčete do polštáře, protože nechcete, aby to někdo věděl.Navenek můžete působit klidně, možná až chladně k tomu co se stalo, ale uvnitř, kam nikdo nevidí....Nemůžete přece soudit někoho podle fotografie........na chvíli zapomněli....jen na chvíli!
      • angie72

Jako když něco přesekneš a je to jinak, naprosto jinak. Všechny ty fotky dávají takové prázdno v srdci, protože díky nim chápeme, že už Majkí není.
        My tady čekáme na výsledky, na pohřbení a oni nic nedělají. Je to hrozný. Je mi fakt tak smutno!!!
        Možná se radí doma, možná sami neví, jestli to mají uddělat tak či onak, ale dnes jsem četla, že Jermaine chce znovu vystupovat a také ha tom večírku na Majkího počest a někteří to kritizují, že se snad chtějí přiživit na tom, co se stalo. Dokonce i La Toya chce zpívat :-(
        Tady se zastavil čas a tam jako by se nic nestalo... Nechci jim křivdit, já vím, že je to bolí, ale nás taky!!!
        • m.jacksonka

Re: Re: Re: Prince a Blanket

Vystihlas to naprosto přesně. jako by to někdo přeseknul...
  • m.jacksonka

Už po Druhé

Už po Druhé našli nějakou Majkýho podobiznu. Jedna byla z 19.Století a druhá je tahle. Třeba tu bude za chvíli on sám, v jiné podobě...
    Nevím. Jsem z těch zpráv už úplně na hlavu. Píšu tu úplný nesmysly *15* *9*
    • majka111

Re: Už po Druhé

já jsem taky z toho na hlavu *15*
  • angie72

Ahojky

Jsem jen na skok. Něco nového? Koukala jsem na ten článek s tou sochou.
    No podobu bych tam neviděla, ale jak jsem se zadívala, tak bych řekla, že možná jen rty. Já tam nevidím podobu. Vy jo?
    • polinka

Re: Ahojky

no já v tom nevidím podobu absolutně žádnou *1*
      • majka111

Re: Re: Ahojky

no jak jsem psala já rty a trochu oči,ale jen trochu *4*
        • angie72

Re: Re: Re: Ahojky

Hmmm, je mi líto, ale fakt jen ty rty. Já tam prostě podobu nevidím.
          Pamatujete ten obraz, jak tam byla také podoba s Majkím?
          Přeci psali, že chtěl být v minulém životě Monarchou. A lidé ho považují za Boha 2, takže já bych se ani nedivila, že tady bude něco mezi nebem a zemí. Napříkoad si vemte Ježíš, když vstal z mrtvých řekl" A budu se vracet". Často a dlouze nad tím přemýšlím a říkám si, že měl moc dobré srdce. Nadpozemsky dobré srdce.
          • polinka

Re: Re: Re: Re: Ahojky

angie ty jako myslíš, že Ježíš byl Majkí? nu zajímavé...
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

No ne, že byl Ježíš Majkí, ale když nad tím člověk přemýšlí, tak jako by měl v sobě Majkí kus z Ježíše. Rozumíš mi? Špatně se to vysvětluje.
      • angie72

Re: Re: Ahojky

Já fakt jen ty rty, nic víc. A to se musím fakt u toho zastavit, abych si toho všimla :-)
        • katy22

Re: Re: Re: Ahojky

ja v tom bodobu docela vidim *5*
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Ty já se jdu podívat znovu *15*
    • majka111

taky ty rty trošíčku oči.jinak nic víc...
    • zanesskaaaa

jojo jenom ty rty.. a trošku ty oči.. ale víc nic..
    • m.jacksonka

Já jsem taky říkala, že tam tu podobu moc nevidím, ale něco mi ho prostě připomíná... Asi ty rty.
  • Riki.002

Riki.002 ty tady ze sebe děláš důležitou,ale že chodíš na jiný fankluby tvrdit,že ti je 25 se nepochlubíš?Nelezte tam a nehadejte se na cizích fanklubech.Akorát jste trapný,že jste starší,než jste.
    • riki.002

Re: Riki.002

Hele nevím o co Ti jde...tady na ten fankub chodím dýl, než ty chodíš na internet, takže mě nech na pokoji.Já se nikam nechodím hádat, to,že chodím si pokecat na diskuzi Madonny, není nic špatnýho.
    • zanesskaaaa

Re: Riki.002

rikki nechodí na OSTATNÍ fankluby, ale jenom na jeden!!
  • janinkaa

Stránky

Ahoj navštivte prosím mé stránky:
    http://www.m-jackson.estranky.cz/

Celé je to o Michaelovi Jacksonovi.Madonna je na titulní straně?Tý brďo!
    Angie,snad ti nebude vadit,když někteří tví návštěvníci tvích stránek,přijdou i na moje stránky,který jsou CELÝ o Michaelovi.
    Čau.
    • angie72

Re: Stránky

A proč by mi to mělo vadit? Ke mě chodí kvůli tématům :-) To je přeci každého věc, kdo si kam jde :-)
    • majka111

Re: Stránky

určo se juknu *3*
    • Re: Stránky

Tohle je svobodné fórum a ne web Angie, nikoho nemusíš žádat o svolení. Díky za odkaz.
  • jirineczka

Majklíček

ahojky lidicky vidim ze je vas tu hodne a tak jsem se vas chtela zeptat jestli nekdo uz vite kde je v ostrave teda ten sraz fanousku na Majkího narozeniny vim ze se ted v Porube trenuje na rekord va tanci na pisnicku beat it a bude se to konat v praze na staromaku ale me zajima ostrava prosim napiste uz nekdo mi ndo vzkazu kde se to bude konat predem vam mocinky kuju jinak Majkí milunkam te *4*
  • riki.002

Zanesskaaaa

Zany, myslím, že "já" má pravdu.Přesně tak, když to zmíníš, tak to neznamená, že mu "nadáváš". A ten kdo si to myslí, je dost divnej. Zany, díky, já se kvůli tobě hádat nebudu ani nechci, ale někteří lidi, něco prostě nepochopí a pak tě odsoudí. Zany, myslím, že slovo "ZÁVISLEJ" není pro Majkýho to nejlepší, spíš by jsme měli říct, že to musel pořád brát. Zany, nedávej si za to vinu sobě. Vím, jak moc ti záleží na kamarádech, jsi vážně takový sluníčko, protože, když jsme sem spolu třeba dali ty videa s Madonnou, jak nám holky hned vynadaly *1* tak jak ti na nich tak záleželo, že ses furt do kola omlouvala... *14*
    • zanesskaaaa

Re: Zanesskaaaa

Hmm terinda měla pravdu, asi se fakt nedokážu obhájit, protože jak to napsal nereg. už. ,,já'' tak takhle přesně jsem to myslela.. a vůbec bych Michaela neurazila... ZÁVISLÁK je opravdu silné slovo.. a ano záleží mi na přátelích, tak jak si asi nikdo nedokáže představit.. ještě víc než na Michaelovi.. to mi věřte..
      • Re: Re: Zanesskaaaa

Ne, neměla pravdu. Pořád se neomlouvej a nemáš proč se obhajovat. Jen si se zeptala a napsala jsi svůj názor. A o tom snad diskuze je. Nebo né? Hlavně si to tak neber. Pokud má někdo odlišný názor,tak ať ho prezentuje, ale to neznamená, že musí zesměšňovat a ponižovat druhou stranu. Ono je jednoduché někoho urazit, zvláště, když ví, že je považuješ za kamarádky a že tě to bude bolet. Tohle jistě nebyla Majklova filozofie a určitě by s tím nesouhlasil. Stává se z toho ortodoxní web. Sakra, aby se člověk bál na něco zeptat, aniž by se na něj nesnesly posměšné komentáře. Takže, hlavu vzhůru. *4*
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Zanesskaaaa

děkuji!!.. a co prosím znamená ortodoxní? *1*
          • Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

To znamená zkostnatělý, nepřipouštějící nepříjemné otázky a vyznávající jen jedinou možnou "pravdu".
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

*4*
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zanesskaaaa

ahaaa, děkuji *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit