-
dobrou
holky jdu na kutě.Tak zase zítra mějte se dobrou *3* -
-
Re: dobrou
Dobrou.. *3* -
dobrou noc.. krásné sny.. ale nemusí být jenom o Michaelovi:)) -
dobrou at se ti zdá o Majkím
-
-
Obraz
nebojzanesskoooo sama v tom nejsi.Lidi věříte taky že už Majkí někdy žil??? protože ten obraz a ta socha...to je neuvěřitelná podoba. -
-
Re: Obraz
no na tý soše vidím jenom rty a oči.. nic víc.. ale ten obraz to je hoodně.. ty vajdoo to je dost dobrý.. heej já asi z toho nebudu ani spát:D:D.. a divím se že mě to nezlomilo tolik jako vás.. že nebrečim.. ale směju se.. asi jsem divá.. anebo už jsem to vážně překonala:D:D..
-
-
písnička
ahojky teď sem si poslechla tu písničku..je klášná..pls neposlala bys mi jí sarah taky ?plsky *3* ..kristuska93@seznam.cz -
-
Re: písnička
máš to na mejlu *14* -
-
Re: Re: písnička
děkuju moc..si zlatí *4* *3*
-
-
-
Hledám video
ahoj lidi'..pomozte mi..!hledám Michaelovi 2 klipy...v jednom tančí někde na poušti..a ve druhém na nějaké poní cestě...tohle vím pouze z uryvků a fotek..nic víc nevím...děkuju moc..prosím ozvěte se!moc mi na tom záleží:-) -
....
holky nebrečte pořád....já mám dneska narozky a chci se smát, i když to bude pořád a pořád jen horší.Aspon mi to každej říká *15* taky bych brečela.Mám z toho všeho divný pocit.Pořád tomu nevěřím, ale určitě tam nahoře je mu dobře a nechtěl by, abysme ho pořád oplakávaly *4* -
-
Re: ....
moje káoška to má hrozný.. bude mít 25.8 sladkých šesnáct.. a zrovna to budou 2 měsíce co zemřel.. a to byla jeho hrozná fanynka už hoodně moc dlouho.. ale nemyslím že jí to tolik vzalo.. ona je hodně velká optimistka.. ale nevím.. od tý doby co jsme měli 26.6 rozlučák tak jsem jí neviděla.. tak nevím jak to bere.. -
Vsechno nejlepsi *4* -
Všechno nejlepší *3* Já si taky furt řikam že se má tam nahoře dobře ale dneska to na mě fakt padlo -
-
Re: Re: ....
jojo četla jsem si komentáře asi nebudeš jediná, ale že to vyšlo na vás tak pitomě, že zrovna dneska....ale abych se přiznala na mě taky
-
-
jj já taky přeju všechno nej nej nej *3* -
-
díky díky díky *14*
-
-
ty máš narozky tak to VŠECHNO NEJLEPŠÍ!!!! *15* -
-
jojo dneska mám narozky.Je to děsný dělám si ze sebe srandu, že mi už táhne na 30 *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: ....
tak to máš dost... co bych dala za to aby mi bylo dvacet.. jee a ty seš stejně stará jako mů bráška.. závidim ti ten věk:D:D.. a hraje to děkuji.. nádherný písnička a ten konec Will allways Michael.. to mě dostává... prostě konec.. úžasná písnička:DD -
-
Re: Re: Re: Re: ....
přesně tohle mě dostalo..jak to malý dítě to tam řeklo..to mě rozbrečelo..fakt klášný *3* -
Já jsem taky záviděla starším holkám.Když mě bylo 15 to jsem byla ještě na základce *15* *15* *15* vrátila bych to zpátky.Nemít žádné starosti a hlavně povinosti.Ted mám už roční dcerku.To je poviností a starostí až až, tak si prosím užívej tek věk co máš a spíš jen tiše závid, když už teda *15* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ....
no když vidím brášku jak si to užívá .. 15 let si užívám to o tom žádná:D.. ale chěla bych mít taky takovou volnost.. a na záklaku se asi budu taky chtít brzo vrátit:D:D 1. nastupuju na střední takže to bude teprv prda:D:D
-
-
opraváá Will Always Love You Michael!!
-
-
Re: Re: Re: ....
Emile jsem odeslala hraje ti to?Občas tomu mejlu hrábne tak se radši ptám *1*
-
-
-
-
Pohled
Lidi kdyz se kouknu na nějakou jeho fotku nebo plakát tak i kdyz se třeba kouká do strany tak mě se furt zdá že mi kouká do očí.A stává se mi to jenom u fotek Majího.A ted jak se objevila ta socha tak u ní mam taky pocit jako když swe mi kouká do očí.Asi sem blázen....ale ta socha mě normálně rozbrečela.......... *9* Já věřim tomu že Michael už někdy žil nejdřív ten obraz ted ta socha je to divný ale já tomu věřim.A chci věřit že nenni na vždycky pryč *9* už zas brečim nevim proč ale mě je dneska taky mizerně jak už tady m.jacksonka psala. Ach jo ..... -
-
Re: Pohled
můžu se zeptat jaký obraz.. uniklo mi to!!.. -
-
Re: Re: Pohled
http://www.ahaonline.cz/cz/spolecno st/39041/neuveritelna-podoba-jackso n-na-359-let-starem-obraze
vyma -
-
Re: Re: Re: Pohled
tak jo asi jsem blázen ale ten obraz je mu dost podobnej.. nejsem v tom sama že ne?.. -
-
Re: Re: Re: Re: Pohled
Ne nejsi me taky prijde ze je mu ten obraz podobnej:-))
-
-
Re: Re: Re: Pohled
vymaž si mezery
-
-
-
-
zanesskoooo
asi si nečteš komentáře zpět, ale mám tu písničky v pc co jsi sháněla.Stáhla jsem jí během 1 minuty tak pošli mejla jestli jí chceš ..Žanka *1* *4* -
-
Re: zanesskoooo
je fakt moc hezká *14*
-
-
Leze to na mě...
Lidi... Já jsem totálně na dně...
Dneska mi smutněji nebylo... Leda tak po té zprávě o tom, že MJ není mezi námi.
Mám chuť brečet a křičet. Pořád se mu koukám do očí na plakátech, které mám na skříních... Totálně mě to dostává. Ale zároveň je to tak krásný... A když přitom slyším písničku I just can't loving you, brečím... A nejde to zastavit...=( -
-
Re: Leze to na mě...
já taky.. zas jsem dnes brečela jako želva... já vim že asi nejsem normální, ale já si tak přeju aby to byla jen kamufláž.. každý den otevírám internet a přeju si aby tam byla zpráva že žije... je to strašná rána, fakt nevím kdy a jestli se s tím smířím.. *9* *tears* -
Víš co potřebuješ.. tak jako já.. týden dovolený s těma nejlepšíma lidma, které znáš, kteří ti nebudou připomínat Michaela.. bez připojení k internetu.. aby jsi rostě od něj měla týden pokoj.. možná tak večerní usínání při jeho písničkách.. anebo jenom se svou fantazií.. opravdu to pomůže a to hodně moc.. mě to pomohlo na 100%.. ještě než jsem na tu dovolenou jela, brečela jsem při každé vzpomínce na něj, při každé smutné písničce.. ale ta dovolená mi prospěla jak nejvíc to šlo.. a to díky lidem, kteří se mnou byli.. díky nim jsem na něj nemyslela.. pouze, když jsem ho viděla v novinách.. a večer.. jinak vůbec.. opravdu to pomůže.. a nebo kdyby tadyto nepomohlo.. tak jak jsem psala už jednomu fanouškovi.. směj se tam kde se směje on.. breč tam kde on brečí.. ale jinak nikde.. vesel se s ním a uvědomuj si že při chvílích kdy se smál byl hrozně šťastný.. mě to pomohlo doufám že to pomůže i tobě *3* -
-
Re: Re: Leze to na mě...
Na dovolené jsem byla asi měsíc po jeho smrti, vůbec se moje truchlení nezlepšilo. Snažím se prostě držet od zpráv co nejdál, jen dneska jsem byla aktivní a všechno to tady pročetla. Ale nejhorší jsou ty moje sny. V každým řekne "Mám tě rád, Já se vrátím" a to mě dojímá ještě víc. Ach jo... -
-
Re: Re: Re: Leze to na mě...
aha.. tak nevím jak bych ti od toho víc pomohla.. já mám asi to štěstí že se mi o něm nezdá.. a nebo si to nepamatuju.. opravdu nevím jak bych ti víc pomohla promiň..
-
-
-
jn.....já skoro to samý plostě tomu nechci uvěřit ještě tet se mi nechce věřit *9* *9*
-
-
máte?
http://www.youtube.com/watch?v=hv5r m9bXybA
máte prosím někdo tuhle písničku??.. prosím prosím.. jo a pokud se budete koukat na to video.. což předpokládám:D.. za hodně mokré oči neručím.. *9* -
-
Re: máte?
jestli chceš pošli mi mejla já ti jí do 2 minut stáhnu -
-
Re: Re: máte?
už jí mám v pc, tak se jen ozvi a pošli halvěn toho mejla *1*
-
-
-
Majkí
Byl už Majkí pohřben?