Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • riki.002

Hádky

Ahoj holky, připadámi, že od té doby co je Madonna na titulce se čím dál víc hádáme. Chci se omluvit holkám: Angie72, Lina25, baluska1 a ostatním, krom některých jedinců, s kterýma si to ještě chci vyříkat, za to, že jsem se tady hádala na veřejnosti, tady v diskuzi Michaela a tak špinila jeho jméno. Ještě jednou se ze srdce omlouvám a chtěla bych to napravit tím, že si vemu na sebe všechnu zodpovědnost ohledně nějakých problémů nebo tak. No snad to pomůže. A chtěla bych se vás zeptat, napadlo mě, co takhle si tady na fanu vytvořit nějaké "povolání". Jako, že třeba někdo by nosil novinky z amerických servrů, někdo stahoval videjka na Youtube.com, někdo zase zařídil takové ty věci jako: věnec, blahopřání, kytice atd...a někdo by třeba šéfoval společnému setkání nás fanynek v Praze. Ahoj a díky.
    • baluska1

Re: Hádky

Dobrý nápad s tím rozdělením práce.
    • chiaramj

Dobrý nápad...:)
    • besta

jj a sef by byla angie72 *3*
      • Re: Re: Hádky

Ano, přesně tak BEsto...zase mi nejde se přihlásit. *9*
  • chiaramj

:'(

http://www.youtube.com/watch?v=eGeh 4OHNaAM Na všechno je lék,ale na tohle ne.Musím na něj pořád myslet a když vidím všechny tyhle krásný videa.Jak je na podiu a už ho tam nikdo nikdy neuvidí naživo.Tak a zase *9* *9* *9* ...Připadám si jako blázen *9*
    • zanesskaaaa

Re: :'(

NEJSI BLÁZEN, JSEŠ POUZE ČLOVĚK!!
      • chiaramj

Re: Re: :'(

díky =(=)
  • angie72

MJ

http://www.youtube.com/watch?v=-Ov9 _qagdh4&NR=1&feature=fvwp

http://img.enter4u.eu/ipaxiqi6j y.jpg

http://img.enter4u.eu/ funnymjv7bq.jpg
  • sarah89

Grammy legend

http://www.youtube.com/watch?v=-Ov9 _qagdh4&NR=1&feature=fvwp ..... on je tak úžasnej, jak se směje v tom hledišti a jsem zase v pr****
    • zanesskaaaa

Re: Grammy legend

NÁDHERNÝ!!
    • angie72

Re: Grammy legend

Jooo, to mám na DVD, to je nááádhera. Je to na DVD Dangerous The Shorts film. Janet je tam roztomilá, jak říká "můj velkej brácha Michael Jackson". Jak procítěně to říká a Majkího jak dojme k slzám...
      • lina25

Re: Re: Grammy legend

Jj, já ho mám taky:) Je to kouzelný!
    • sarah89

Re: Grammy legend 2

http://www.youtube.com/watch?v=inkw aD2riak&feature=related
  • sarah89

majky 1996

http://www.youtube.com/watch?v=7-p4 8-v01uI&feature=related
    • zanesskaaaa

Re: majky 1996

neee on tam brečel.. to jsi sem neměla dávat:D *9*
  • angie72

Majkí a Diana

Majkí je jako divák a já řvu, jak se obejmou, když mu sedne na klín. A jak si potom Majkí soupne a všichni lidi s ním. Já jsem dneska zase totálně v háji...

http://www.youtube.com/ watch?v=bcluUfiJT6w&feature=related
    • polinka

Re: Majkí a Diana

já když vidím, že tam je, tam se smějeě ale ted už tady není... tak sem taky v háji... totálně *9* *9* *9*
    • sarah89

Re: Majkí a Diana

mě se líbí, jak si mu sedne ta ten klín a dá si ruku před pusu.Je tak sladký, když se stidí anic neskrívá *14*
      • angie72

Re: Re: Majkí a Diana

http://www.koule.cz/cs/clanky/-nejv etsi-jacksonuv-trest-deti-jdete-spa t-bez-televize-1092.shtml
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Majkí a Diana

tohle by byl pro mě větší trest než aby mě uhodil:D
  • chiaramj

Aukro

Nevíte někdo kde by se dali sehnat Majkího knihy kromě Aukro.cz.Včera sem tam našla úžasnou knížku psanou Majkím,tak jsme s bráchou pořád přihazovali,ale pak jsme zjistili že to nemá cenu protože zbývá do konce ještě 7 dní. *9* *9*
    • riki.002

Re: Aukro

Třeba: Levné knihy, Barvič a Novotný, Dobrovského..juj, promiň nevím kde bydlíš a proto píšu knihpucetví co jsou v Brně. *7*
      • chiaramj

Re: Re: Aukro

To nevadí já bych kvůli těmhle knížkám letěla až nakonec světa =D
    • angie72

Re: Aukro

No určitě nemá cenu přihazovat. Nejlepší je čekat do konce a přihazovat v poslední minutě. To akorát vyleze na šílenou částku.
      Jestli myslíš Moonwalk, nebo tanec jako sen, tak to už krom Aukra neseženeš.
  • riki.002

PRO: terinda321

Včera jsem tu nebyla, a proto jsem ti nemohla odepsat na tvůj příšerně trapnej komentář. Něco ti povím, ty říkáš, že ti je 18 let, ale vůbec se tak nechováš. Všechny tady jen ponižuješ před ostatníma a nadáváš jim. Sama chodíš na diskuzi Madonny a zničeho nic tam začneš psát o Michaelovi. Vždyť to je diskuze pro Madonnu, tak co tam taháš Jacksona...já tam aspoň nedávám nějaký stupidní články o tom jak Madonna roztahuje nohy a o tom, jak Michael Jackson je úžasnej. A zase tahle diskuze je pro Michaela Jacksona tak už přestaň řešit jen a jen sebe...Jestli se chceš zviditelnit tak běž na ulici a začni tam zpívat (nevím, jestli se to vůbec, dá poslouchat) a tak se zviditelníš, ale to, že tady své "kamarádky" ponižuješ je dost srabský. Hraješ si nadrsnou, co? Když ti je 18, ale tady věk NENÍ DŮLEŽITEJ. Já sem se na diskuzi u Madonny nikomu neposmívala já jim říkala pravdu, a ty holky mě tam berou jako jednu z nich...takže tady nepiš keci. A ještě něco, je dost UBOHÝ, když se pak odhlásíš a začneš tady psát jako nereg.uživatel: "nomámdost". JEstli mi chceš něco vytknout tak mi to napiš do vzkazů a netahej to mezi holky sem na diskuzi, sem ti píšu, protože si mě už dost naštvala...To říkají aji ségry co sem na Osobnosti.cz taky chodí, ale na jiné diskuze. A jedné z těch sester Danušce je 19 let...takže už (zprominutím) drž NĚCO! Na tebe tu nikdo není zvědavej. Buď sem piš něco o Majkým nebo vůbec nic.
    • thesimsa

Re: PRO: terinda321

Na 13ti letou holku si dost vyskakujes..A nevysvetluj me ze je ti 25..

"A jedné z těch sester Danušce je 19 let...takže už (zprominutím) drž NĚCO!"
      Nepsala jsi ze vek neni dulezitej? Tak proc tu zduraznujes kolik je tve sestre? *1*
    • angie72

Re: PRO: terinda321

Holky netahejte to sem do diksuze. Piště si vzkazy, když se to týká jen vás.
      Akorát řeknu, že by Terinda321 nikdy nepsala pod neregistrem. To za ní můžu dát ruku do ohně!
      To, že jste se pohádaly je jiná věc. Ale na diskuzi Madonny jste začaly chodit vy jako první a tahat sem fandy od Madonny. Tak už toho nechte. Nemá cenu se hádat. Tady se řeší Majkí a spory si řešte vzkazama.
      • lina25

Re: Re: PRO: terinda321

Terinda jako anonym??? No tak to fakt nehrozí! A souhlasím že tohle je vhodnější přes vzkazy
        • riki.002

Re: Re: Re: PRO: terinda321

Ne, jako neregistrovaný uživatel, zvláštní je, že ten: "nomámdost" píše stejně jako ona a ještě píše furt to samý co terinda321..je vážně trapná
      • riki.002

Re: Re: PRO: terinda321

Ale tyto Angie vůbec nechápeš...prosím nepleť se do toho, nevím co tady Terinda321 si na mě vymyslela, ale naštvalo mě to.
        • angie72

Re: Re: Re: PRO: terinda321

Ale mě nebaví číst tady něčí hádky. A myslím si, že to nebaví nikoho. Piště si to vzkazama. Potom se mezi hádkama hledají pěkný komenty.
          • riki.002

Re: Re: Re: Re: PRO: terinda321

Ale holky, na tohle neodpovídejte, to je pro: Terindu321, která mě furt ponižuje, vzkazy jsou na nic, ona mě tady ponižuje a píše to do diskuze a když jí napíšu vzkaz, tak vypadám jako někdo, kdo vážně něco udělal, že tady na to v diskuzi neodpovídám. Angie, a pokud vím, tak ty si to taky s holkama vyřizuješ přes diskuzi, takže až takový svatoušek nejsi.
            • angie72

Re: Re: Re: Re: Re: PRO: terinda321

Co to zase meleš o svatouškovi? Na diskuzi píšu holkám to, co oni tady, protože dělaly problémy a vyvolávaly se hádky. Takže klídek.
          • bibi1

Re: Re: Re: Re: PRO: terinda321

Musím souhlasit s Angií, taky mě nebavěj ty vaše žabomyší války!!! *8*
  • angie72

Odešel bez slůvka rozloučení...

Odešel bez slůvka rozloučení…
    Odešel, a už tu není!

Volám Tě, kde jsi? Michaele vrať se!
    Nenechej mě tu trápit, mé srdce žalem praskne.

Jsi tak mladý, tvůj život měl plynout dál,
    Michaele vrať se, jen ty jsi POPU KRÁL!

Dej se nám ukázat, řekni, že jsi s námi,
    Žes neodešel, že to byly lživé zprávy!

Podej mi ruku, vrať se mezi nás,
    Věř mi, ještě nenastal Tvůj čas!

Mé oči pláčí a srdce mi buší,
    Tak Majkí vrať se, já Tě moc prosím.

Volám Tě, kde jsi? Proč tys musel jít?
    Přeji Ti, abys nalezl svatý klid!
    • chiaramj

Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

To je vážně moc hezký.Ted mi je snad ještě hůř *9*
    • honzik01

Ahojky.To je moc pěkný,mooc se ti to povedlo:-)Lidičky,ani jsem nevěděl,že i po tak delší době,mi bude chybět víc a víc:-(Tak už nám Majkího prý pochovali.Ve forest Lawn v Hollywood Hills v bezejmeném hrobu.Tak aspoň že už má Majkí konečně klid...Ještě jsem se chtěl zeptat,mam Ghost,ale jen v Angličtině a je tomu špatně rozumět(..horší kvalita:-( ..),tak jestli to aspoň někdo nemá třeba s titulkama.předem Děkuju:-)
      • angie72

Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

Honzí děkuji...
        No počkej, tomu pohřbení nevěř, protože když se nad tím zamyslíš, tak je jasný, že to je blábol! Anonymní hrob a český bulvár si to smí vyfotit?Do teď o tom USA nenapsalo ani řádku, takže my stále čekáme, kdy ho pohřbí, kdy nám to dají vědět...
        • lask1

Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

Ak by ho už pochovali, tak by to rodina asi oznámila.
    • kristyn875

páni..to je nádherný..moc se ti to povedlo *3*
      • angie72

Děkuju, jsem od včera tak smutná holky :-(
        Co s tím? Nějak si říkám, že pořád nic, žádné zprávy ohledně pohřbu. Jestli nenípohřbený v uatejní, aby to nikdo nevěděl, tak musejí řešit, jak to udělat. Možná nakonec bude mít hrob se jménem a fotkou. To bych moc ráda.
        • lina25

Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

To by bylo krásný kdyby to tak bylo. Hlavně kdyby k němu měli přístup fanoušci
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

Právě, ti fanoušci, my!
            Když jen vidíš, jak si každý chce namastit kapsu nad tím, že odešel, tak je ti do breku.
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Odešel bez slůvka rozloučení...

To je právě to nejhorší! Majký by byl určitě rád kdyby tam fanoušci chodily! Prý že tam bude proudit tisíce lidí! No a co??? Tak bude! Majký by byl rád.
    • lina25

Zlatí to je překrásný!!!!!
      • lask1

Je to pekné.
      • angie72

Moc děkuju... Cítím se moc smutně :-(
  • m.jacksonka

Děkuju

Děkuju za příjemnou diskuzi, moc mi to pomohlo =) Teď jdu spát, tak doufám, že se mi bude zdát o mě a o Majkým, jak po sobě stříkáme vodníma pistolkama a shazujeme se do bazénu =D Dobrooou =)
    • nikkyt

Re: Děkuju

Já si poslechnu fall again a asi pudu taky.Nikdo už tady neni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit