-
Michael
Je tam "veliký" článok, že matkou Blanketa prezmenu neaká mexičanka.
Zrejmä to bude zase od neakého "zaručeného zdroja." *4* -
-
na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
12.00: Jackson vstává, stěžuje si na bolest plic a krku.
12.30: Sám si píchá tlumiče bolesti (demerol a lidocain).
14.40: Vchází do ložnice, aby se převlékl z pyžama, vzpomíná na dětství.
16.30: Zamyká se v pokoji, zřejmě si opět píchá drogy.
22.40: Pouští si na plné pecky kapelu Gipsy Kings, ačkoliv ji normálně neposlouchá.
25. června 2009
00.35: Sedí na posteli, pláče a čte si bibli.
01.57: Volá dr. Murraye, že chce jít spát. Ten mu vpíchne anestetikum Propofil.
02.25: „Nebojte se o mě. Jdu si lehnout,“ říká Murraymu. Jsou to jeho poslední slova. Už se nikdy neprobudí. -
-
Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
Zrazu po takej dobe, vedia čo robil a čo hovoril.
Je to jasné, aby pán Murray nebol podozrivý, povedia, že si dával aj niečo sám. -
-
Re: Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
ja tomu take neverim!!ale jen jsem vam to chtel ukazat.
-
-
ještě mi řekni, že tomuhle někdo věří..16.30: Zamyká se v pokoji, zřejmě si opět píchá drogy.. tak to je na mě MOC!!.. největší blbost co kdy napsali! -
Včera sem to četla...Já už nevím čemu věřit a čemu ne..=( -
-
Dalo by se věřit všemu pod podmínkou že by se nám MJ zjevil a řekl že to tak je nám do očí.Když to totiž neřekne Božskej MJ tak je to blábol.
-
-
Ahoj, to je smutné...já ti věřím! *4* -
-
Tak už mi to je jasný. Tohle vypadá na naschvály. Když dokážeš napsat, že věříš těmhle blábolům, čímž urážíš Majkího, že si myslíš, že by něco takového řekl, tak to jsou vyloženě naschvály.
Tady nemá potom smysl něco s tebou řešit. A mám namysli ne komenty, ale ty problémy.
A narovinu,tem kdo tomu věří není fanoušek, protože tím dává najevo, že nevěří Majkímu! -
-
Re: Re: Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
Angie, ty seš poslední dobou úplně vyměněná, my ti nepatříme, nemůžeš si s náma dělat co se ti chce, když si tomu někdo věří, tak je to jeho věc, přestaň mě dirigovat! A nemel tady něco o tom, že to je o naschválech věřím Majkýmu a tohle mi připadá reálný, mám vlastní mámu, co se o mě dokáže postarat, nepotřebuju druhou! -
-
Re: Re: Re: Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
Co to zase meleš? Já jen píšu názor na to, jak tomuhle může někdo věřit.Že by si šel píchat sám Majkí léky?! Taková kravina. A že by chtěl tátu? Kdyby někoho potřeboval, tak maminku, nebo Liz, ale tátu jistě ne. A myslela jsem to, jak můžete věřit tomu, že minutu po minutě se píše co dělal, když byl údajně zamčený v ložnici.
Halperin ho celou dobu jen špiní a ta kniha právě o tom bude. O lžích. O tom tady já celou dobu mluvím.
-
-
Re: Re: Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
No lidi jestly tomu věříte tak už to fakt nechápu! Posílala jsem kvůli tomu dopis do aha!Všichni jste tady souhlasily a nadávali na ty prašivce, a najednou se necháte zvyklat??? Riki tohle opravdu vypadá na naschvály -
-
Re: Re: Re: Re: na aha online byli jeho posledni slova naseho milacka
Já tomu teda rozhodně nevěřím. Vždyť je to taková blbost...
-
-
-
-
Ještě mi řekni že tomu věříš....
-
-
Re: Michael
Já už ho četla, díky. Ale to už psali dávno tohle to. Jen se opakují. -
-
Re: Re: Michael
Chudák Blanket, ešte že je len dieťa.
Že nevie čo sa deje.
Už majú tie deti tolko tých otcov a matiek...
Zaujímalo by ma odkial to stále berú tie fámy. Že ich to ešte baví.
-
-
a kde? *7*
-
-
Foto
Ahoj všichni tady rozebíráte fotku, podívejte, možná je to fotka v den jeho smrti,ale mám tu důkazy, které říkají, že to fotka z jeho smrti není:
1.Má čerevnou košili, když umřel, měl ji BÍLOU.
2.Kdyby tato fotka byla jeho poslední, tak by se hned zobrazila na netu, v časopisech ve všem...chápete?
Co když je to třeba fotka, no víte, když byl Michael obviněn ze zneužívání těch chlapců, tak co když ho jeden z těch chlapců brzo ráno vyfotil...ale musel to udělat rychle a opatrně, aby se Majký nevzbudil...každý vypadá nějak když spí.
Jestli jste si též všimli, fotka je tak trošku vyfocená nakřivo...nemyslím, že je to fotka z jeho smrti...nikdo nemohl být tak blbej, aby ho fotil místo toho, co jej měli zachraňovat! -
-
Re: Foto
Souhlasim s Bestou =D -
-
Re: Re: Foto
Děkuji, jsi zlatíčko! *4*
-
-
On neměl na sobě žádnou košili, když zemřel. Tohle jsou červené cejchy a ne košile. A když tu fotku uložíš a otočíš, tak jí vidíš jinak. Když se pořádně podíváš na fotku ze sanity, přiblížíš si jí, tak vidíš detaily.
V té době obvinění nevypadal takhle, jak na té fotce. A věř mi, že s eještě objeví takových fotek z té doby, že se nestačíme divit. Dokonce na jednom videu byla fotka ze sanity a u toho otazník co to je a vypadalo to na kameru. Fotek se tam děalo dost. To mi věř. Pro prachy se totiž udělá všechno.
Taky bych byla ráda, kdyby spal. My nepíšeme, že vypadá blbě, jak píšeš, že každý nějak vypadá, když spí, ale vypadá tam jinak. Brouček. -
-
Podla mňa spí asi vo svojej posteli.
On mal rád červenú farbu.
To budú asi jeho periny.
Ak mal domáce videa z narodenín..., tak môže mať aj neaké fotky, keď ho niekto odfotil. -
souhlasím.. ale když tu fotku otočíš a přiblížíš na krk.. tak tam má červený límeček.. nechci se hádat nebo tak.. jenom aby ses koukla:) -
-
Re: Re: Re: Foto
Děkuji za podporu, já si věřím svému výzkumu, ne tomu co povídá Angie72 a Lina25 -
-
Re: Re: Re: Re: Foto
Výzkum? Ty tomu říkáš výzkum? Tak mi řekni, jak jsi přišla na to, že v den smrti měl bílou košili, když neměl žádnou! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Foto
viděla jsem záběry, kdy ho vezli vrtulníkem do nemocnice a tam ležel a měl bílou košili! Holky, co se s váma děje, přestaňte mě furt podezírat, věřím jen tomu poslednímu co napsal besta:„Nebojte se o mě. Jdu si lehnout,“ říká Murraymu. Jsou to jeho poslední slova. Už se nikdy neprobudí. -
Re: Re: Re: Re: Re: Foto
No přesně? Kde měl košili??? To by mě taky zajímalo?
-
-
-
Já jsem se byla podívat, ale podle mě to je cejcha. Já nevím, já to tak vidím.
Já tady netvrdím, že to je po smrti fotka, aby to tak nevypadalo. Jen tam prostě vypadá jinak. Hned se mi sevřelo hrdlo, když jsem jí viděla. -
-
ok.. mě to připadá jako límeček.. tobě jako cejcha.. a souhlasila jsem s tebou co jsi napsala.. -
Souhlas mě taky
-
-
To není límeček jen nahrnutá cejcha! Podívej se pořádně ty -
-
nemusíš se hned naštvat.. mě to prostě připadá jako límeček.. tobě ne, fajn, v pohodě.. nechtěla jsem nikoho urazit..
-
-
-
Hele takhle opravdu vypadal v době comebacku! Pro peníze skutečně lidi udělají cokoliv. Já jen čekala kdy se nějaká taková fotka objeví. To byla jen otázka času jestly tam teda opravdu nespí.... -
-
Lidi víte kolik fotek se ještě objeví? A třeba právě i z patologie? A videí? Lidi na prachy bohužel slyší a udělají pro ně cokoli. Neštítí se, nemají svědomí. Já bych tohle nedokázala nikdy, ale bohužel oni jo. Už to udělali. Prodávali ionformace...
-
-
-
tez jsem si rikal ze tam neco nehraje jsi jednicka *4* *4* -
-
Děkuji, jsi brouček! *4*
-
-
-
Fotka
I kdyby na té fotce žil tak už jí do prdela smažte vždyt se na to nedá dívat *16* -
-
Re: Fotka
Jo, smažte ji! Všude je Majký veselý, šťastný a najednou se tam objeví tady ta fotka! Smažte ji někdo, zeptám se admina správců, aby to smazal...na tohle se nedá jen tak koukat, vždyť u toho brečím a aji když se na ni nedívám, tak brečím, protože vím, že tam ta fotka je a vypadá děsně! *9* *9* *9*
-
-
prosím... :(
Nevím kdo je tady správcem, nebo tak, ale mohli byste ji prosím někdo smazat.. už tak je to těžké, když nevíme jestli tam spí nebo je mrtvý.. prosím, smažte ji někdo!! *9* *9* -
-
Re: prosím... :(
Zatím to nechte. Vždyť nevíme. Tak tam nemusíme chodit na ní koukat zatím. Uvidíme. Snad se brzy zjistí pravda.
Nehledě na to, je to pořád Majkí. -
-
Re: Re: prosím... :(
jo máš pravdu.. nevíme.. ale stejně je ta fotka deprimující..
-
-
-
Fotka...
Nechci strašit, ale já tu fotku otáčela ze všech stran a vypadá to, že má hlavu z boku podloženou tím polštářem. Že mu ten polštář tu hlavu drží. Rtěnku má rozmazanou a u nosu je vidět taky mázlá rtěnka. Může to být stín, ale nevím.
Snad zjistíme pravdu! -
-
Re: Fotka...
snadky jo
-
-
????
Já se možná zeptám blbě....ale na té fotce Majký snad jen spí né?
http://foto.osobnosti.cz/mi chael-jackson-373501 -
-
Re: ????
Ta fotka vypadá divně.Docela mě teda zaskočila.Myslim že snad jenom spal... -
ale taky kdo by ho fotil??? -
-
Re: Re: ????
Kdokoliv kdo se tam nachomejtnul a věděl že si na tom vydělá...Lidi jsou svině!
-
-
Neviem podla čoho tie fotky vyberajú, ale tento týždeň som tam neaké dala.
Sú pekné, vybrali 5.
Aj dneska som tam neaké dala a krásne sa na nich usmieva. -
-
Neviem či niečo vyberú.
Ludia ich sem dávajú a mali by im vybrať tie veselšie.
Madona ich tam má 1500 a tu nám ich niekedy triedia a pridávajú potroche...
Ale tapety sú velmi pekné, tí čo ich sem dávajú, páčia sa mi. -
Já už jsem psala té/ tomu kdo tu fotku vložil. Protože tohle je fakt depresivní. Ptala jsem se jí, kde jí vzala a zda na ní žije nebo ne
-
-
Je nalíčený stejně, jako byl v sanitě. Já jsem si tu fotku přiblížila. Prozkoumávala jsem jí. V sanitě měl linky namalované, byl nalíčený jemně.
Já nevím, zní to asi divně, ale já i když to je smutný, tak všechny prozkoumávám. I ze sanity. Jsem si z videa dělala fotky, abych viděla, jestli dostal dostatečnou pěči. Jsem pako, já vím, ale já musím mít ve všem jasno.
Chci, aby na té fotce žil, ale ta fotka působí jinak, než když člověk spí. -
-
Máš pravdu, nevypadá jako když spí *9* -
No právě! Je to takový jiný než když spí
-
-
nemůžu říct jestli spí nebo ne.. nevím jak vypadal když spal.. takže to nemohu soudit.. -
-
Opravdu na té fotce vypadá tak nějak, ani se mi to nechce psát, mrtvolně.Ale kdo mohl udělat to že sem dá tak děsně deprimující fotku?????!!!!!!!!!!! *16*
-
-
vypadá to strašidelně... když jsem se na to koukla tak jsem se až lekla... -
Je to... Je to divný. Ale třeba jen spinkal... =) -
Taky se ti při pohledu na ni sevřel žaludek? -
Práve som sa na ňu tiež dívala. -
No já právě nevím. Kdyby pod ním bylo modré, tak už tady šílím.
Možná to je v den...v ložnici... Vypadá divně. Nepůsobí na mě jako spící, ale možná jsem pitomá, třeba chudinka jen odpočíval. -
-
ja taky nevim spi nebo odpociva na vzdy?? -
Mne sa nepáči keď vidím tapety s tým dátumom, alebo fotky a videá z pohrebu. Akosi sa tomu vyhýbam.
Radšej sa tomu vyhýbam.
Skôr si ho prestavujem živého keď sledujem tie pekné videá.
Na niektorých sa aj zasmejem. -
Na mě právě taky nepůsobí že by spal.... Já nevím....
-
-
-
Home video
Já vím, že jsme to už viděli, ale je to krásný jak Prince pořád povídá a Majkí jak s ním komunikuje. To byl prostě tatínek, o kterém my si můžeme snad nechat jen zdát :-)
http://www.youtube.com/watch ?v=WBuDh13TZJY
Jako prve ten link, jak jsem dala, že trest byl jít do kouta, nebo že budou večer bez televize. To byl brouček. -
-
Re: Home video
jsou úžasní.. a ten hlásek.. to je nádhera.. *14* -
Re: Home video
mě se líbí jak se tam v jednu chvíli tváří Prince tak důležitě u těch šachů *1*
-
-
Pohřeb
Už takovou dobu uteklo od Majkího smrti,a stále není pohřben.Proč ho teda nepohřbí v Neverlandu.Sice v Napsali o mě se píše v tom novém článku že nemaj povolení,a že by to přilákalo miliony lidí,a že by se zničila atmosféra v San Barbbaře,nebo jak se to píše.Já být na místě rodiny,nebo toho jeho bratra co chce aby byl pohřben v Neverlandu,tak si to povolení opatřím. -
-
Re: Pohřeb
Sehnat si povolení je dost těžký v ČR natožpak v USA.Ale mrzí mě že rodina takové hvězdy jako byl Majkí musí mít nějaké povolení.=( -
Ono nejde o to zajít na patřičný úřad a tam si říct o povolení. To je to nejmenší, ale jde o to, že se může sepsat petice, že to lidi nechtějí. Já je chápu, že se bojí, že by tam nebyl klid.
Na druhou stranu bych byla taky ráda, kdyby byl Majkí pohřben tam. Snad se rodina umoudří a bude pohřben veřejně, ale nevím, o co se snaží Joe. Teď ho chce mít u sebe? Když Majkí žil, tak se kromě hudby neměl o čem bavit. Odcházel z místnosti, když tam všichni byli. Majkího to trápilo, že nemůžou najít společnou řeč, tak ať si teď nehraje na dobrýho tátu a nebere ho někam do pryč! -
-
Re: Re: Pohřeb
No, najednou si hraje na milujícího papínka, který truchlí pro smrt syna! Je mi z něj zle! O co se tady snaží??? -
-
Re: Re: Re: Pohřeb
http://allmichaeljackson.blog.cz/09 08/preklad-telefonniho-rozhovoru-z- 90-let-s-glednou
nevím jestli jste to četli.. hlavní je začátek.. a taky nevím jestli je to vymyšlený nebo opravdový.. kdyby vám to náhodou přišlo trošku přitažený za uši *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Pohřeb
Četla jsem to do půlky a usoudila, že by takhle nikdy Majkí nemluvil!
O penisu už vůůůbec ne! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb
ten začátek jsem ještě tak trochu brala.. ale potom to bylo na Michaela až moc.. asi si to někdo vymyslel.. -
Re: Re: Re: Re: Re: Pohřeb
Pro Majkýho byl sex až moc vážná věc.Že by se takhle vyjadřoval se mi nezdá
-
-
hm zajimavý..pul milionu dolaru na den otcu?
-
-
Re: Re: Re: Pohřeb
Netruchlí!Dva dny po smrti Michaela se smál s novináři..Takhle se milující otec nechová=( -
-
To truchlení byla ironie
-
-
-
-
No ono opatřit to povolení třeba není zase tak jednoduchý víš. Těžko můžeš soudit v jaké situaci je rodina
-
-
Michael
Angie je tam nový článok. -
-
Já už jsem ho četla. Děkuji, jsi milá :-)
Přesně jak jsem říkala. Nechápu, jak tomu někdo mohl věřit. Jsem vynadala autorům toho článku. Psala jsem 2 e-mail, protože do teď nebyli schopni se omluvit fanouškům za klamné informace.
Tohle mě vážně dokáže vytočit. -
-
Re: Re: Michael
Ja si myslím, že rodina by to asi oznámila, keby k niečomu došlo a nenechali by špekulovať ludí.
Doteraz sa vždy vyjadrili.
Oni asi vždy prevezmú niečo zo sveta a potom to napíšu.
Asi pred troma dňami hovorili o tom v správach, ale povedali , že je to podla Britského bulvárneho časopisu, takže som to brala s rezervou.
Ale možno že je na jednu stranu aj dobre, že sa do tých výmyslov tak zamotávajú, aspoň si ludia uvedomia, že vela vecí čo sa v minulosti napísalo sa nedá veriť.
A pripustia, že vela z toho sú len špekulácie.
Priala by som si, aby si uvedomili, že to bol jeden z najlepších ludí na svete, a to čím prešiel bol jeden velký omyl. -
-
Re: Re: Re: Michael
Víš, to je to samý, jako já fakt nemám ráda Madonnu. Tak já, když bych jim teď prodala něco, co by znělo věrohodně, tak jsem v balíku, oni spokojený a svět šokovaný. Takhle přesně to chodí..
-
-
-
-
MJ
Tohle je pěkný v tom autě, jak se Majkí směje. Já mám stažené celé to domácí video, je to povedený.
http://www.youtube.co m/watch?v=qergecgMmaY
Majkí říká Billovi, že jedou zítra do armády spásy. Smějou se mu. Majkí na to, ať se nesmějou, že tam najdou opravdu dobré věci. že jo, Tito? takové věci stojí na ostatních místech majlant, věř mi. Měl bys tam zajít, až na tebe dolehne depréze *15*
Překlad je z jednoho webu :-) Je to od té 3:11 min.