Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fleur-flower

?

Nazdar lidi ... o čem je řeč ? jsem lehce mimo. Neni tohle diskuze o Michaelovi ?
    • m.jacksonka

Re: ?

Od teď to bude Diskuze jen o Majkým. Holky ať si to vyřeší přes vzkaz. *3*
    • baluska1

Ale riki.002 a terinda321 proti sobě vedou v¨álku porád se hídaj.
    • zanesskaaaa

měla by být.. ale zrovna tu máme hádku.. všichni to řeší.. *15*
  • baluska1

Holky Holky

Já si ale myslím že byste se spolu mohli bavit,a né si nadávat.Tak si o tom teď v klidu popovídejte.A bavte se spolu.Bavte se o Majkím,jak je skvělej a tak.Bavte se spolu i normálně.Všem by se tu ulevilo kdybyste se už spolu nhádali.
  • riki.002

Ignorovat

Tak jo balusko1, máš pravdu Terinda321 si odpuštění, ani omluvu nezaslouží, tak ji prostě budu ignorovat. Snad se uklidní. A ještě něco pro Angie. angie, ten nereg.uživ. "já" není žádná má sestra!
    • Re: Ignorovat

To tedy nejsem. K tomuto závěru může dojít jen člověk, který sám tyhle praktiky dělá. Jseš tady asi jediná z těch napadených, která se umí obhájít a né se dokolečka omlouvat pro nic za nic, jako rohožka. Ty jsi viděla košili. NO A CO, proboha. Tím jsi někoho napadla? Pod tím videem o tom lidi polemizují. Někdo vidí Majkla otočeného na boku, zády k východu. Někdo ho vidí v košili, jiný pod plachtou. Ale tady se řekne plachta a dost diskuze, jinak tě napadnou, že píšeš bláboly. Jak říkám, názor jedné strany je jedině ten správný. *3*
      • riki.002

Re: Re: Ignorovat

NEvím kdo jsi, ale hodně mi pomáháš za co ti moc děkuji a kdo si myslí, že je to můj příbuzný není až tak na omylu, teď se "já" stal mím kamarádem/kamarádkou. Protože jedinej mi tady trošku věří!
        • Re: Re: Re: Ignorovat

Jsem někdo, kdo má rád Michaela a rád se podívá na odkazy LASK nebo LINY, které vedou povětšinou diskuzi k tématu s kvalitnímy odkazy nebo přepisy z knih. Vadí mi povýšenost a napadání jiných a někdy dost nevybíravě a to hlavně děcek třeba 13-letých, kdy se s něma jedná přezíravě a "netrácí se drahocenný čas". Ty děcka pak nad tím přemýšlí a dokonce si pamatuji, když tady napadli nějakou malou holku (konkrétně Angie, která by ve svých letech rozum mít měla), že se tady ozval její bratr a opravdu rozumně tady všem sdělil, co si o nich myslí. Tak asi tak nějak. Nějak si to tady zabrala pro sebe a uděluje rady kdo má a kdo tady nemá chodit. Asi nějaký komplex, či co. Držím palce a měj se hezky. *3*
    • terinda321

Re: Ignorovat

Jako promin, ale já jsem ti neuděla nic, ty jsi tady na mě začala chytračit, to, že jsem ti napsala, že jsi si hrála na dospělou musíš uznat za pravdu, to se na mě nezlob... mě šlo celou dobu jenom o to, abys mi poslala ten koment, který tě urazil a ponížil, ale jelikož víš, že žádný není, tak najednou ignorace.... v žiiivoootě jsem se tebou o ničem nebavila, ani jednou.... ty jsi začala včera startovat první kvůli zanessce... ale tý jsem se omluvila, ona to vzala a jsme v pohodě...
      • riki.002

Ale tak já už vás vůbec nechápu.Vždyť jsem uznala a omluvila se, za to, jak sem si hrála na dospělou,poslala jsem ti hned ten koment, co mě urazil a pak jsem se zanesskyyyy jen zastála, nikoho jsem nechtěla urazit, omluvila jsem se ti, dala ti e-mail, co mám ještě udělat aby jsi mě furt nebrala za špatnou. Možná jsem si začala, to si ale nemyslím, ale ty by jsi se mi mohla taky omluvit a už na to zapomenout. *9* *9* *9* *9*
        • terinda321

Re: Re: Re: Ignorovat

Ok, dělám to pro všechny... omlouvám se ti... klid a konec
      • baluska1

Tak si o tom promluvte v soukromí.Jen vy dvě.
    • baluska1

Re: Ignorovat

OK,tak si o tom s terindou popvídejte n e-mailu.Já už holky nevím,ale ignorace asi bude nejlepší.Časem by ste se mohli usmířit.
      • riki.002

Tak jo. Teri jestli tohle čteš tak můj e-mail je: Riki.002@seznam.cz ale na e-mail mi prosím nepiš nějaké hádky...já tobě taky ne a přede všema se tady Terči a ostatním omlouvám: Omlouvám se vám, měli jste pravdu. Prostě jsem se spletla. Ale nechci být jako ta, co se konečně omluvila. Ta jediná špatná, každej na tomhle měl svoji vinu. Ne, jen já.
  • zuzanka666

Král popu

V čera jsem vIn Touch četla že se Kanya West pasoval na nového krále popu.Což je úplná kravina žádnej Kánál není ani z třetiny tak slavnej a úspěšnej jako Mj.Vůbec nemá právo něco takovýho tvrdit!!!!!!!MAJKI JE A BUDE NAV6DY KR8L POPU *14* *14* *9*
    • zanesskaaaa

Re: Král popu

kanál? *15* .. to si se spletla nebo je to úmyslný?? *15*
      • zuzanka666

Re: Re: Král popu

Je to úmysl fakt se tak chová.Už v tom klipu S Keri Hilson jak říká Micael Jackson jako kdyby blyl!!!!!A od té doby je to Kánál
      • zuzanka666

Jo je to úmysl
    • angie72

Re: Král popu

Jsi mě pobavila, prý žádnej kanál *15*
      • zuzanka666

Já jsem proti Kanyovy nikdy nic neměla ale poslední dobou se fakt chová jak Kanál
        • angie72

Re: Re: Re: Král popu

Já ani nevím, kdo to je :-)
  • baluska1

Triko

Ahoj u nás v Březnici nedavno byla pouť a číňani tam prodávali triko,kde bylo napsaáno MIchael Jackson king of pop 1958-2009 a byl tam majkí.Tak sem si ho koupila a nepřestávám ho nosit.
    • chiaramj

Re: Triko

Mě přivezl bracha ze Španělska taky tričko s Majkím *14* Nosim ho taky pořád *1*
  • polinka

Vzpamatujte se!

No tak lidi vzpamatujte se! Pokud vím, tohle je diskuse o MICHAELOVI JACKSONOVI! Takže sem netahejte kdo koho uráží a tak. Tady by se měli řešit JENOM věci okolo Majkího!
    • zanesskaaaa

Re: Vzpamatujte se!

Souhlasím.. jak už prý jednou napsala Angie.. řešte si své hádky ve vzkazech.. i když mě občas baví si to číst.. tak dneska ne.. už jenom ta fotka.. a takový to ticho jak se zmiňovala Angie.. do toho jsem zjistila že kámoši havarovali.. prosím aspoň se tu nehádejte trhá mi to srdce.. řešme tu Michaela.. jeho krásný úsměv, oči, pozadí, cokoliv.. ale nedělejte tu zbytečné hádky.. já jsem se tu, přiznávám, včera trošku.. no možná trošku víc, chytla s Terindou ale už je to vpohodě.. vyřešeno.. prosím hádejme se jenom ve vzkazech aby to neubližovalo druhým..
    • baluska1

Re: Vzpamatujte se!

Poli souhlasím
  • baluska1

Pro riki.002 a terindu 321

Holky já si myslím že to nemá cenu se fakt takhle hádat.Né že já sem hádky nevyvolala,a ani se už o to nepokouším.Tak si myslím že co se stalo stalo.Buďto se opravdu ignorujte a nebo se omluvte navzájem.Ale hádkama se niky nic nevyřešilo a ani teď se tím nic vevyřeší.Radši jako do toho pléct nechci,ale opravdu puďto se usmiřte a nebo se ignorujte.Je to opravdu diskuze Majkího,jak psala Angie72.A jako fanouškci bychom měli držet při sobě.
    • terinda321

Re: Pro riki.002 a terindu 321

Vím, že to myslíš dobře, ale promin já ne sebe nenecjám házet špínu... to snad pochopíš... promin...
      • baluska1

Re: Re: Pro riki.002 a terindu 321

Jo pochopit.Tak dej riki.002 e-mail a promluve si o tom.Domluvte se.Prosím vždyť tohle už je fakt moc.Ste přece holky ne.Prosím vyřešte si to sami v soukromí.
    • terinda321

Re: Pro riki.002 a terindu 321

Vím, že to myslíš dobře, ale promin já ne sebe nenecjám házet špínu... to snad pochopíš... promin...
  • riki.002

To už je jedno.

Holky, kdysi sem přišla na tenhle fan popovídat si, cítila jsem se tu jako v holčičím světě plných drbů *1* , povídání...prostě takovej "růžovej" svět. Chodila jsem sem každý den, když jsem měla čas a bavila se tu s vámi. Pro každou z vás jsem udělala min. jeden čin, co vám pomohl. Ale pak přišly problémy, hádky, krize, hádky, kri.....Dobře tak, jsem si hrála na to, že je mi 25, ale měla jsem uloženou zprávu co jsem hned poslala pdo Terindu s vysvětlením, kterou jsem poslala hned druhej den po tom. Všimla jsem si, že tam holky odtud chodí taky, tak jsem se přidala...Nejsem jediná co tam nadávala na Madonnu, Terinda tam nadávala, Zanesskaaa, baluska1,...ale jen mě obviňujete. Už vím jak se cítil Michael, když mu furt předhazovali plastiky, mě zas furt předhazujete nadávky. Já sem normální, slušná holka z normální rodiny. Nikdo z vás mě nezná ale soudíte "knihu podle obalu". Já jsem náhodou dost fajn si myslím a je se mnou legrace. Obviňujete mě ze známkování, z nicků, pod kterýma NEPÍŠU apdobně...Holky, bylo mi tu s váma dost hezky, ale jen jsem napsala svůj názor na "spícího" Michaela hned vystoupili z řady Angie a Lina, které říkaly, že nemám pravdu. Angie, víš jak si mi psala, že si hádky máme řešit přes vzkazy? Já tě pak poslechla, napsala jsem Terindě asi 2 vzkazy, které jí doufám došly, a ona ani na jeden neodepsala. Všechno psala jen sem do diskuze tak sem sem začla psát taky. Holky, jestli mě podezíráte z tolik věcí, které jsem třeba neudělala: přiznávám DVĚ VĚCI: 1. Spletla jsem se asi máte pravdu asi byl zabalený v prostěradlu a 2.hrála jsem si na 25-letou holku. Holky ale nic víc a ni míň sem neudělala. Jestli mě z toho všeho ale podezíráte, asi bude nejlepší odtud odejít a bavit se se skutečnými kamarádkami na jiné diskuzi. Nikdo není bez chyby, jen mě se to neustále předhazuje! *9*
    • lina25

Re: To už je jedno.

Ale Terinda nechodila na fan Madonny nadávat fanouškům! Víš vůbec jak sis protiřečila?Tady Madonně nadáváš do krav a na fanu Madonny ji vynášíš do nebes. Jako by jsi zapoměla co Majkýmu provedla.Urazit jeho hudbu se neodpouští! Srovnávat to jak lidi ubližovali Majkýmu, a hádky mezi lidma který ani neznáš....Nepřijde ti to trochu nevhodný? Děláš jako by jsi bůhví jak trpěla přitom si za to můžeš sama! Co se týče té Majkýho fotky... ty ses tady začala ohánět že měl na sobě bílou košili, pak hájila jsi si svůj tzv. výzkum, a nakonec z toho vylezlo, že ho vezli zabaleného v prostěradle na patologii. Jenže kdo ti má věřit že nechodíš po neregistr. nicky? To se pak nediv, že se tu objeví rejpal a lidi ho budou považovat za tebe.....
      • riki.002

Re: Re: To už je jedno.

Žany, ty si ani teď neuvědomuješ, jak mi křivdíš. Já chybu přiznala, a asi nejsi věřící, ale já bližním odpouštím.
        • lina25

Re: Re: Re: To už je jedno.

Já jsem věříci! Ale co je moc to je moc... kdo se v tobě má vyznat
      • baluska1

Holky tak už to neřešte.Riki.002 dala terindě321 e-mail a pak si třeba o tom v klidu popovídaj.
    • angie72

Ty jsi vůbec nic nepochopila. Vystartovala jsi po mě kvůli té fotce. Že nemám pravdu, že jsem se změnila, ale já jsem pořád stejná. Už jsem psala, že si každá hájíme svou pravdu, ale je dobrý uznat pravdu toho druhého. Když vím, že mám pravdu, tak si za ní stojím, ale uznej sama, že to video co jsi sem dala byl totální nesmysl toho co jsi psala. Jen šlo o to uznat to, ale ty jsi se hned hádala. Napadala slovně a potom to otočila proti nám.
      Věř mi, já nemám náladu se tu dohadovat. Mám takový práce, že až, až... Litováním se nic neřeší, ale uznáním ano. Nemůžeš takhle jednat. To nejde. My jsme ti nic neudělaly. Psaly jsme své názory jako ty. Jen ty jsi po nás vystartovala. Když už se to nedalo, tak jsme se začaly hájit, nebo alespoň já ano. Když bych viděla vrtulník, kde je Majkí v bílé košili, tak bych ti napsala tohle"promiň, máš pravdu, tohle video jsem neviděla", ale já viděla převoz do nemocnice, dokonce od domu, i do nemocnice, u nemocnice jsem viděla video, to přiběhla i rodina a potom ten vrtulník. Uznala bych chybu, to mi věř. Já totïž jednám narovinu...
      • riki.002

ale já jsem tvou pravdu uznala o té košili a omluvila se!! "Spletla jsem se asi máte pravdu asi byl zabalený v prostěradlu"
    • terinda321

Hele ale to už vážně přeháníš... psala jsi mi jeden vzkaz.. a já ti na něj hned odpověděla... ale ty jsi nereagovala... psala jsem ti, že chci ten komentář, který tě urazil a ponížil... ten mě fakt zajímá.... já jsem šla na fan madonny až po tom, co jsem slyšela, ež se tam brutálně naváží do Michaela... nevím, co to na mě házíš... já jsem tam přišla, až když jsi tam psala ty... takže neříkej, že jsi tam šla až potom¨, co jsem tam šla já....
      • baluska1

No tak holky neháddejte se.Promluvte si spolu o tom v klidu.Takhle se nikam nedostanete.Prosím vás přestaňte s těma hádkama.
    • baluska1

Já si myslím že buďe by ste se měli navzájem sobě omluvit,a nebo se zkrátka ignorovat.Jiný řešní není.A že kvůli hádkám odejdeš tím se nic nevyřeší.Tak si o tom s terindou321 v klidu promluv.Byla by škoda kdybyste jedna z vás odsud odešli.Majkí by to nechtěl abysme se tu takhle hádali.Tak prosím ani jedna neodcházejte.Pište si tu krásný věco o Majkím a nenadávete si s tímhle se nikam nedostanete.
  • chiaramj

Nevím jestli jste někdo tedka byli nakupovat,ale v jednom obchode (nevim jmeno) maji tricka s napisem King of pop a u limecku mensima pismena In memory.V černý nebo bílý barvě...
    • zanesskaaaa

Re: ***

a opravdu si nepamatuješ název.. a byl to nějakej značkovej obchod.. jako New Yorker.. nebo tak.. *4*
    • Re: ***

To je super, a v jakým městě? V každým je to totiž nějak jinak.
  • terinda321

Pro riki.002

Nevím, co si to dovoluješ otevírat na mě hubu... a za komenty mi klidně 5 dávat můžeš... na tom je krásně vidět, jaká jsi puberťačka.... jako to, co jsi mi napsala ráno... to jsi normálně přehnala... nemám důvod chodit zpívat na ulici.... nevím, jak tě napsadlo, že na sebe chci upozornit, tohle je diskuze... o tom to tady je... a že jsem něco řešila se zanesskou, co je tobě do toho... já, že tě ponižuju a urážím?? hm... tak mi prosím osvěž paměť... ráda bych si přečetla nějaký koment, kromě toho včera, kde tě urážím a ponižuji.... bud tak hodná a pošli mi ho...
    • angie72

Re: Pro riki.002

Já spíš nechápu, proč z jedné fotky vznikla taková hádka. Riki prostě neměla pravdu s košilí a měla by to uznat. Oproti tomu píše, že my nejsme schopní uznat chybu.
      Prostě na to kašlete už. Jsme každýmu akorát pro smích. Fanklub Michaela Jacksona je na kordy. To je fakt krása.
      • m.jacksonka

Re: Re: Pro riki.002

Přestaňte se, prosím, hádat. Jestli se nemusíte, prostě se ignorujte. Majký by z tohohle hádání byl na nervy. =(
    • Re: Pro riki.002

Já ti známku: 5 NEDALA!!!!!To někdo jinej! Já ne!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit