-
MJ
V napsali o mně je další článek a podle solov se bude film vysílat po celém světě, jupííí.
Tady jsem dalavětu, která mě dostala.Byl v dobré kondici brouček.
„Lidé, kteří tyto záběry viděli, jsou ohromeni neuvěřitelnou kvalitou výkonů Michaela Jacksona,“ řekl ředitel Sony Pictures Entertainment Michael Lynton. -
-
Re: MJ
to je super zpráva.. konečně nějaká ceselá.. dneska toho mám taky až nad hlavu.. *4* -
jéééé to je dobře s tím filmem. Ted Si mi udělala radost Angie. *4* Dneska mám zrovna blbej den tak aspon něco no... *4* -
-
Re: Re: MJ
Já byla od rána na dně taky dneska. Strašně mě rozbrečelo to video s Dianou Ross, jak si sedla na klín Majkímu. Bylo to tak dojemný. Prostě mě stačilo málo a bylo.
-
-
Mám z toho strašnou radost =) Z toho, že se bude film vysílat po celém světě a i toho, že byl v úžasné kondici. =) Těším se. Doufám že sem film vážně dorazí =) -
-
Re: Re: MJ
No snad jo! Já jsem se dneska rozčílila v napsali o mně o tom pohřbu, ale u toho staršího článku. Psala jsem komenty už dřív. I e-mail, protože mě vytočilo, že tvrdili, že je Majkí pohřbený a já věděla, že to není pravda. Oni nejsou ani z toho se omluvit lidem. Chápete to? Nějaký magazíjn, který vydává jen po netu články a ještě falešný. Tak jsem šla potom do rubriky O nás a tam se jim někdo omlouval, že on nich kopíruje články.Nějaká holčina se moc bála, že jí za to smažou blog. Někdo tam psal udání na to, že kopíruje. To je svinstvo, takhle udávat. No a já jsem byla hnusná a napsala co si myslím. Jak jde o pravdu, tak se neznám. Jdu si prostě za tím. No nebylo by na světě lépe, ¨kdyby byli lidi čestní? -
-
Re: Re: Re: MJ
Bylo by to strašně hezký, kdyby lidé čestní byli. A proto se taková snažím být. A to s tim udánim je fakt blbý. =(
S tím e-mailem jsi udělala jen dobře. Snad jim to musí dojít, že česko nemůže nic vědět když to neví ani Amerika...Ne? -
-
Re: Re: Re: Re: MJ
Víš co, dělat z nás blbce, to je přeci tak hnusný. Oni i vyfotili nějaký hrob a tvrdili, že je Majkího. Tohle mě tak vytočilo...
-
-
Re: Re: Re: MJ
jo kdyby byli všichní takoví jako Majkí tak je na Zemi ráj... no ale bohužel už nikdo nebude takový jako on... on byl prostě jedinečný *14*
-
-
-
-
Funny
Chtěla jsem se zeptat jak dobře umíte anglicky ? Našla jsem tohle dokoanlý video na rozumim asi jen polovině ... občas mi tam vypadalo pár slov, takže jsem nevěděla co říkaj. Kdyby se anšla dobrá duše,k terá by věděla, co tam říkaj
Jinak je to video Michaela s Dianou Ross =) je to úžasný a vtipný už ta první věta kterou vypustil z úst mě pobavila ... when I was two years old, I was fouf yeasr old =D
╚► http://www.youtube.com/watch?v=DrGTOu59lIg&feature=related -
-
Re: Funny
joo tak s tí ti nepomůžu taky jsem rozuměla asi jenom půlce:D:D.. a ta první věta je dobrá:D:D.. ale nejlepší:
Diana: ,,Tell me is there another woman I'd like to know it is there another woman tell me tell me.''
Michael: ,,Well..''
Diana: ,, Don't tell me''
to mě dostalo:D.. a myslím že tomu snad všichni rozumí že to nemusím překládat:D:D
-
-
Vlasy
Heh asi je to blbej dotaz ale mě to nedalo *1* http://foto.osobnosti.cz/michael-ja ckson-360216 myslíte, že to uprostřed dole to hnědý jsou ještě Paris vlasy? Že by je měla tak dlouhý? *1* Dík za váš názor/odpověd *3* -
-
Re: Vlasy
To bych teda neřekla =D Nevím no... Přiadá mi to jako kalhoty =D -
-
Re: Re: Vlasy
mě to taky příjde jako kalhoty:D.. -
-
Re: Re: Re: Vlasy
ahá... *15* už to vidím *1* jo to budou kalhoty *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Vlasy
Kalhoty to jsou :-)
-
-
-
-
-
Bashir
Mě se líbilo v hotelu v Las Vegas, jak šli vedle sebe a Majkí se najednou otočil a šel od Bashira za dětmi. Tam byl sladkej.
Holky, že je Majkí jako tatínek ještě víc sexy *8* -
-
Re: Bashir
no to teda BYL.. hrozně moooc *14* -
Re: Bashir
Jojo, to souhlasím.... Jako tatínek byl strašně sexy... Takovej ochranářskej...=) -
-
Re: Re: Bashir
Mě se líbilo, jak Bashir říká" když jsi byl mladej, měl jsi dost pih" a Majkí Yeeeah, a Bashir na to, že je rád, že měl tu čest poznat Gavina a Majkí na to Yeeeeeeeeees a on Bashir zase, že ale někomu se to nelíbí a Majkí změnil tón a s chladným a suverénním výrazem řekl, this is ignorant. Tak to mě pobavilo. -
-
Re: Re: Re: Bashir
Mňa tolko vecí štve.
Čoraz viac si uvedomujem, že čím je niekto väčšia hviezda, tým to má ťažšie.
Nemôže sa ani slobodne pohybovať po uliciach, obchodoch.
Preto si musel vytvoriť ako sám hovoril raz vlastný svet a domov...
nemôže ísť ani na zmrzlinu.
Tie problémy s tým vitiligom...
Síce mal mnohocien a obdiv ludí, ale v niektorých veciach mu nie je čo závidieť. -
to mě taky.. bylo krásný jak mluvil.. bashir se ho zeptal na nějakou špatnou otázku.. on vždycky změnil tón hlasu.. a vyvrátil to.. Brouček *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Bashir
Přesně, a jak píše m.jacksonka, tak jak vykulil ty krásný očka. Jooo, kočky, tohle je téma krásný. Já se chystám od pondělí pustit si dokument a nedostala jsem se ještě k tomu. Od září zase budu makat v práci, tak nebude moc času. Musím to teď vše stihnout. Včera mi přišlo další DVD, fakt to za to stojí objednat si to.
-
-
Já uplně žrala to jeho YEAH. Jak k tomu vykulil ty jeho krásný oči.... =) -
-
jo on vždycky když mluví tak mluví takovym klidnym hlasem... *4* -
To se mi líbilo MOOC =D Zboznuju jeho hlas *14*
-
-
-
-
-
**
Já vím že tady nejsem moc dlouho,ale začala jsem sem chodit kvůli Majkímu a ne kvůli tomu abych četla pořád něčí hádky.=(Doufám že už jste to uzavřeli,abysme si mohli psat o jinejch tematech *4* -
-
Re: **
Doobrý... hádka u konce... a sexy Michael je přímo výýberný téma... chválííím *1* *1* -
Už je to ukončený, tak to pořád neřešte. Takhle to neskončí. Už je téma Majkí a dokument s Bashirem, tak honem napiš co se ti tam líbilo. -
-
Re: Re: **
Tak mě se líbil hned záčatek s tím stromem =D -
-
Re: Re: Re: **
To snad každýmu *15*
-
-
-
chtěla jsem napsat to samý kdyby to nevypadalo, že ti kradu slova :D -
Navrhuju téma sexy Michael =) -
-
Dobrý téma.. moje oblíbený.. opravdu:D.. co si představuješ že mám psát?:D:D je toho totiž hodně mooooc:D:D -
-
Třeba co se ti na něm líbilo nejvíc...Mě totálně všechno a prdelka byla boží *15* *14*
-
-
Jo to je téma !
tak teda už jste viděli tohle ?
╚► http://www.youtube.com/watch?v=gfEp bf19_yI
já nevim jak vy ale závidim tej ženskej že může být tak blízko =) -
-
Takhle sem tam měla bejt já místo nich =D -
To si děláš srandu... Já tu normálně slintám =D
-
-
Dobrý nápad *3*
-
-
-
prosíím
hejky já vás fakt moc prosíím--už sem sem psala a nikdo mi neodepsal...takze FAKT MOC PROSÍÍM heldám 2 jeho videoklipy...na jednom tančí nškde na poušti a na druhém někde na polní cestě..nic víc nevím...prosíím...já vás fakt žádám lidi:-( -
-
Re: prosíím
Ještě mě napadlo v souvislosti s tou polní cestou: Say, say say
http://www.youtube.com/watch ?v=5gWvBXS2t4A -
-
Re: Re: prosíím
tu polní cestu bych ti mohla snad upřesnit tak že měl na sobě červenou košili a klobouk...a už nebyl čermoch...nenapadá tě nic?
-
-
Dej vědět, jestli je to ono. -
-
děkuju za pomoc...ale tyhle obě písničky znám...a není to ani black or white ani in the closet...ale moc děkuju...jinak ta poušť..opravdu jsem viděla jenom obrázky takže ti nemůžu přesne říct...kdyby te ještě něco napadlo..ozvi se:-)..děkuju
-
-
Ještě odkaz na In the closet:
http://www.youtube.com/wat ch?v=cupnsUDyjuA
vymaž mezery. -
Možná Black or White?
http://www.youtube.com/watc h?v=tyBs6-cmFvQ -
V poušti ? neni ot ten klip k propagaci Dangerous alba ? -
-
k propagaci Dangerous??...netuším...nemáš odkaz?:-) -
A nebo in the closet, to je taky na nějaký odlehlý krajině...
-
-
-
Už toho bylo vážně dost
Holky, podívejte trochu dolů. Splnila jsem všechno co jsem měla omluvila se, přizala se, ale nebudu se tady do nekonečna omlouvat. Terinda není svatoušek a měla by se taky omluvit a přiznat vinu jako já. Jdu ven, protože jsem se v každé z vás spletla a už toho je dost. Mám čisté svědomí. Nejsem jak Terka. Mě svědomí netěží. JDu taky ven a až přijdu sednu si k PC a zajdu si na jinej fan, kde najdu lepší a důvěrnější kamarády. Sem možná zajdu taky někdy, ale jen proto abych se podívala co je nového o Majkým. -
-
Re: Už toho bylo vážně dost
Prosím tě, my se tu začneme smát Bashirovi, a ty sem zase vtáhneš téma Hádka. My jsme se od snažili odejít, a ty to sem znovu dáš... *10* -
To nevidíš co děláš.. ty se tu omlouváš ale zároveň tím znovu Terindu urážíš.. asi jsem se v tobě spletla.. děkuju za to že ses mě občas zastala.. ale přečti si to Terinda se ti už omluvila.. -
-
Re: Re: Už toho bylo vážně dost
Děkuji holky... zanesskoooo já vím, že jsme tohle včera vyvolaly my, ale děkuji, že jsi se mě zastala, chtěla jsem naspat to samí, ale nechtěla jsem zase vyvolat hádku.... -
-
Re: Re: Re: Už toho bylo vážně dost
Ano včera jsme to začali my.. ale vyřešili jsme si to.. tím to končí.. jsme v pohodě.. a já se zastanu těch co to potřebují to se neboj:)).. vždycky a všude:)
-
-
-
Terka se ti dácno omluvila!
A už to neřeš. Já jsem úmyslně dala téma, úplně odlišné, aby se to už neřešilo. Vidíš co zase děláš?
To čekáš, že tě budeme prosit, abys zůstala? Už dost prosím. -
Ale já jsem se ti taky omluvila... -
-
Re: Re: Už toho bylo vážně dost
Tak díky moc, jsi hodná. Ale nejvíc děkuju neregistru "já". Vážně díky. I když tě neznám, tak jsi super. Snad se tato hádka už nikdy nestane. Přeju si,a by mi všechny odpustily, i když není moc za co...Ale i tak jdu ven. -
-
Re: Re: Re: Už toho bylo vážně dost
*4*
-
-
-
-
STOP!!!
Prosím, jak by řekl Majkí "stupid". Pojďme probírat dokument Living With Michael Jackson. -
-
Re: STOP!!!
Videli ste to video na youtube.
Bashir - Hypocrite reporter
hipocrite (pokritec)
Nedávno som sa trochu dívala aj na videa zo súdu o Michaelovi.
Herci tam hrajú to čo sa dialo na súde, lebo kamery tam byť nemohli, tak natočili seriál čo sa tam dialo.
Ja som si to vela nepozerala, lebo ten žalobca mi liezol na nervy, ako sebavedome vystupoval. -
mě se líbí jak bashir neumí lézt na strom *15* -
-
Re: Re: STOP!!!
Jo, aspoň se ztrapnil, debílek jeden =P -
-
Re: Re: Re: STOP!!!
No já vím, že pako je slabej odváre, ale potom, co jsme tady s riki předvedly, jsem nechtěla být sprostá *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: STOP!!!
*15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: STOP!!!
Ale mě se stejně nejvíc líbilo, jak ho Michael dokázal utřít... to byla taková prča... *15* *15* *15* *15* Michael se uměl občas naštvat a pak teda hlásil *15* *15*
-
-
-
-
-
Souhlasím.... ty jo ten bashir je ale pako co?? -
-
to je slabý slovo.. ani Kre*én na něj nestačí.. to bych tím urazila všechny kre*ény.. klesl hodně hluboko.. ani na stromy lézt neumí *15* -
Pako? Na něj nejsou slova, kterýma by se dal vyjádřit, Terí *15* -
-
Re: Re: Re: STOP!!!
Mě se líbilo jak ho zastavoval, jak říkal No, no, stupid... Hihi -
-
Re: Re: Re: Re: STOP!!!
Jojo, to se mi taky líbilo =) A jak on do něj furt ryl.... Prej: "Já bych to pochopil, kdybys ses chtěl změnit kvůli svému dětství" "No, its stupid..." *1*
-
-
-
Je to koksa!
-
-
Souhlasím.... ty jo ten bashir je ale pako co??
-
-
Letím pryč
Holky já jdu ven.Tohle už je na mě trochu moc.Doufám že si to riki.002 a terinak321 spolu vyříkají a bude tu vše jak má být.Ahoj a mějte se -
Holky Holky
Já si ale myslím že byste se spolu mohli bavit,a né si nadávat.Tak si o tom teď v klidu popovídejte.A bavte se spolu.Bavte se o Majkím,jak je skvělej a tak.Bavte se spolu i normálně.Všem by se tu ulevilo kdybyste se už spolu nehádali.