-
tak copak se dnes dělo?:)
ahojky...tak koukam, že v diskusi minimálně přibilo takových 200 příspěvků..nechcete mi někdo stručně říct co se tu dnes řešilo..sem strašně zvědavá, ale nece se mi číst takových stránek *1* *3* -
-
Re: tak copak se dnes dělo?:)
tak ¨to se divim *1* néé..ti věřim..tak to je škoda že sem tu nebyla když se probíralo téma sexy Michael *1* *14* -
měli jsme tu hádku.. ale představ si.. já v ní nejedu:D:D.. a ta hádka začala kvůli fotce.. kde nevíme jestli Michael spí nebo je.. ty víš.. hodně deprimující fotka.. -
Tak především hádka mezi Riki.002 a Terindou... Tohle téma je uzavřené, takže o něm nebudeme mluvit ;)
Potom se probíral Living with Michael Jackson jak Bashir neumí lézt na stromy. =D
A pak Sexy Michael...=) -
-
Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)
Nevie liesť na stromy, ale zato ničiť druhým život a kariéru, v tom je macher. -
-
Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)
přesně tak..sráč zákeřnej..normal jednou večer sëm se s popcornem koukala na filmík ..potom šla reklama tak sem to zapla na MTVčko jestli nepujde Majky a tam bylo něco o celebritách a zrovna on s tou jeho starou...twe mě to tak naštvalo, že sem vzteky hodila po telce ten popcorn *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)
*15* *15* dobře ty *15*
-
-
Re: Re: Re: tak copak se dnes dělo?:)
Jo... Já bych zničila jeho, to by viděl...!
-
-
-
-
Give in to me
Asi se mi to zdá, ale ta písnička mi něco připomíná.. nevíte třeba kde hrála, film, nebo něco.. nebo jestli nějaký český zpěvák nepoužil tuhle melodii.. pomocte prosím!!:D -
Jojo Holky
Michael byl skvělý pořád brečím.jezdím v autě a poslouchám jeho písničky...http://michaeljacksonw eb.cz/ Přečtěte si to....brečím jak malá *4* *9* -
-
Re: Jojo Holky
díky za tenhle odkaz! Jak tak na to koukám, je to super web
-
-
Ani po měsíci ?!
Četli jste tu novinku, že prý Michael ještě neni pohřbený ?
zpráva ____________
Michaelův otec Joe Jackson v rozhovoru pro E! News popřel dřívější zprávy, když prohlásil, že Michael zatím pohřben nebyl.
Docela mě štve, že po tak dlouhej době, když už konečně skočili s tou děsnou pitvou, ho ještě nepohřbili. Copak si už nezaslouží v klidu odpočívat ? -
-
Re: Ani po měsíci ?!
jen jestli Joe zas nemá nějaký postraní úmysl..třeba namastit kapsu.. *9* -
Re: Ani po měsíci ?!
majkí si zaslouží odpočívat v klidu
-
-
Všechny lowe a Majkího
Más vás tady všechny mooooooooc ráda a taky Majkího.Byl by rád kdyby tohle viděl.A jak ste tady povídali tom dárku.Tak se mi moc líbílo ak Angie psala s tím obejmutím a pusou.To bylo moc krásné.Co bych mu dala já za dárek.Úsměv,obejmutí.Ale největší dárek pro něj by byl aby všechny děti na světě byly zdrávé a šťastý.To by si Majkí přál nejvíc ze všeho.Ale určitě bych mu dala Pusu a obejmuila ho.A usmálala se na něj.Láska a to kolem ní je ten největší dar. -
-
Re: Všechny lowe a Majkího
to je pěkně napsané,mě se taky nejvíce líbilo,co angie napsala obejmutí,pusa.....nádhera *14* *4*
-
-
MJ
Kenny Ortega o Michaelovi
"Byl jsem s Michaelem na turné ve východní Evropě a šli jsme spolu do sirotčince. Pamatuji si, jak jsme tam přišli a Michael se koukal kolem a byl potichu. Podmínky byly docela špatné. Pak jsem ho viděl, jak šeptá lidem nějaké věci, mezi tím, co si hrál s dětmi. Později jsem zjistil, že řekl, že se do zítřka musí změnit spousta věcí, děti budou mít čisté povlečení, bude se o ně starat více personálu, jinak žádný koncert nebude. Viděl jsem ho, jak vstoupil do toho sirotčince v Rumunsku a během 24 hodin naprosto změnil podmínky těch dětí - a to nikdy nezapomenu. Tenhle chlapík měl to největší srdce ze všech. Opravdu měl. Celé tohle bylo součástí jeho mise. Nejenom koncertovat, ale také pomáhat. Vždycky chtěl vědět, co má ve kterém místě udělat, aby když bude odjíždět, opustil to místo a zanechal po sobě jen dobré. -
-
Re: MJ
Bol úžasný.
Nebolo by odveci keby takéto niečo vydali v Blesku a inde.
Myslím, že by to bolo skvelé, namiesto tých nezmyslov...
Toto je jeho pravá tvár. -
-
Re: Re: MJ
to máš pravdu, ale oni na něj tahají jen špínu... protože to se asi líp prodává, než to, kolika lidem pomohl a jak moc byl hodný.. *9*
-
-
nemám slov.. *14* -
-
Re: Re: MJ
Nádhera jeho dušička a srdíčko. On prostě je mimořádný!!!
Lidičky jdu, mám ještě práci a potom si chceme pustit nějaký filmek, takže se tu mějte krásně a já se možná ještě dneska ukážu. Pááá a mějte krásný a bájový večer. Mám vás ráda! -
-
Re: Re: Re: MJ
také se měj pěkně angie páááá *3* -
Taky se měj krásně páá:)) -
Měj se krásně, Angie =)
-
-
-
Byl neuvěřitelný ... měl moc a využil jí dobře. Kolik on toho za svuj život dokázal. Jen žasnu nad tim nak byl neuvěřitelně dobrý člověk. Je mi hrozně líto, že si ho bůh vzal i když byla tak dobrý.
-
-
koncert
ahoj,chtěla sem se zeptat..chystáte se někdo na ten koncert do Vídně? -
-
Re: koncert
určitě bych jela! ještě se teda rozhodnu podle ceny... -
Já nad tím uvažuju. Dneska jsem to psala lině, že uvažuju, že bych jela. Až uveřejní cenu lístků, tak podle toho se rozhodnu :-) -
Do Vídně se chystam ... ale nevim jak to vyjde časově. Naši tam chtěj jet jen za památkami. -
-
Re: Re: koncert
ty jo ..já bych jela,ale nw jestli by mě máti pustila..xD dáreček trošku předčasně k vánocům..jo to by mě možná pustila *1*
-
-
nejsou love.. takže nejedu.. ale prý to bude v telce.. popřípadě se to někde stáhne:)).. ale pšššt:D:D
-
-
Michael vždycky hračička =D
Tohle je kousek z rozhovoru s Siedah Garrett (nazpívala s Michaelem duet I Just Can´t Stop Living You)
Jaké bylo pracovat s Michaelem Jacksonem?
Siedah: Opravdu úžasné. Michael má skvělý smysl pro humor. Je fakt zábavný, ale je to také perfekcionalista. A umění myslí vážně. Jednou, když jsme nahrávali, snažila jsem se zpívat a brala to strašně vážně. Michael stál naproti mě a Quincy za ním, takže nemohl vidět, že na mě Michael háže oříšky. Vždycky, když už jsem to nevydržela a rozesmála se, Quincy na mě křičel, že plýtvám drahocenným časem ve studiu!
Já bych tak chtěla vidět jak Majký hází po Siedah oříšky *1* *1* *1* -
-
Re: Michael vždycky hračička =D
Tá pesnička sa mi velmi páči, spieva ju aj so Sheril Crow na jednom videu.
Pôsobí tak romanticky tá skladba na tom koncerte. -
Tak to bych taky chtěla vidět.. on je prostě jak malej.. Zlatíčko!! *14* -
=D Po mě kdyby hodil oříšek... =D Já bych ho zlochtala protože byl prej děsně lechtivej =D
-
-
Diana & Michael
Mne sa páči toto video s Dianou.
Pekne spolu spievajú a tancujú.
http://www.youtube.com /watch?v=E1jd3UkUlpc&eurl=http%3A%2 F%2Fvideoklip%2Eosobnosti%2Ecz%2Fmi chael%2Djackson%2D%2Dmichael%2Djack son%2Dand%2Ddiana%2Dross%2Dpart%2D1 &feature=player_embedded
je tam aj druhá časť na youtube -
Dokument
Sranda bola, že keď bol v tom obchodnom dome. A hovoril toto chem, and dis, and dis, and dis...
A ten Bashir hovoril tomu predavačovi, po návšteve jedného zákazníka môžete ísť do dôchodku.
Mne sa páčila Mikiho hravá povaha a zmysel pre humor a že sa nenechal tak lahko vykolajiť, stále bol zdvorilý a gentleman. -
-
Re: Dokument
A jak mu Bashir řekl, že ty stropy jsou nevkusné a Mjakí nevkusné? Šílíš? *15* -
-
Re: Re: Dokument
Mne sa tiež páči umenie napr. výtvarné, malby aj sochy, plastiky... v galériách.
Tak ho chápem, keď hovoril, že sa mu páči ručná práca ludí.
Tiež mám rada zvieratá, ako Miky.
Mám síce len andulku, ale to stačí. -
-
Re: Re: Re: Dokument
Jééé, to je hezký, Já mám Perského kocourka. Bude mu 5 měsíců v sobotu. Je to můj brouček. -
-
Re: Re: Re: Re: Dokument
To sa máš. Páčia sa mi psy, ale bola som na dvoch výstavách mačiek, na jednej asi pred pol rokom.
Tie mačky boli ozaj nádherné, väčšinou spali, ale niektoré boli hravé. Človek by si neakú hneď zobral.
Najkrajšia je na nich tá lesklá dlhá srsť. Boli v rôznych farbách. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dokument
My máme krémového, je fakt nádherný :-)
-
-
-
-
Re: Re: Dokument
Pardon, Majkí.
-
-