Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A?

A co? No tak sem to přehnala s tím věkem, ale kdo z vás neudělal někdy nějakou větší chybu, prostě jsem chtěla mít respekt. Ne Teri, chtěla jsem to tam napsat už hned ten den, co sem napsala to po prvé, ale pak sem se trochu bála. Tys tam taky furt lozila a dávala jim tam přednášky o tom, jak Madonna jen roztahuje nohy a to ti přijde normální?? Mě teda ani omylem.Omlouvám se, ale každej tady udělal chybu...Mít rád bližního svého,...Holky, prožíváme období těžkých časů a o to víc musíme držet při sobě...Pochopte mě...A jestli mi teď začnete nadávat, tak je mi to jedno bude to právem, ale ne až takovým právem.
    • terinda321

Re: A?

Jaký pořád jsem tam dávala komentáře o tom, jak roztahuje nohy?? Napsala jsem jeden a to jenom proto, že se pletli do Michaela.... tak promin, že jsem jenom chtěla všem ukázat, že on byl výjimečnej.... a že si to o něm nemyslíme jenom tady....
      • angie72

Re: Re: A?

To je fakt. Vyvolaly holky hádku, protože šly na fan Madonny. To si pamatuju. Já je potom prosila, aby to neděly, že nám se to taky nelíbí, když tady někdo přijde a nadává Majkímu. Tak tam potom baluska a zaneskaaa byly se omluvit.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: A?

já si nezačala.. to myslím baluska.. ale to je fuč o to tu nejde.. snažila jsem se Michaela zastat.. byla jsem za to tady zprdnutá a tak jsem toho nechala.. omluvila se.. Konec tečka:D.. už tam nechodím.. teda občas se tam podívám ale to je ze zvědavosti:D.. tak mě za to nesuďte prosím:D
        • terinda321

Re: Re: Re: A?

Jo přesně... já jsem se jenom snažila zastat Michaela... moc dobře si pamatuju, jak angie prosila, at tam nelezete, protože nám to taky vadí, když sem někdo přijde, a říká bludy o Michaelovi...
  • terinda321

Pro riki.02

Jo a ohledně nereg. uživatele nomamdost ti teda můžu říct, že já to teda nejsem... neboj já ti klidně napíšu za sebe, co si o tobě myslím, ale radši to nechtěj vědět... *3*
    • riki.002

Re: Pro riki.02

máš tam chybku místo: Riki.02 jsem Riki.002, ale klidně mi říkej jen Riki. *3*
      • Re: Re: Pro riki.02

dobrý *1* *3* To je snad nějaká česká povahová vlastnost, šmírovat jako terinda, bonzovat a pak to pěkně pěkně za tepla přátelíčkům vyklopit a zavděčit se. Tak tohle je HNUS. Nikoho to v podstatě nezajímalo a teď je z toho velké téma. Co lidi neudělají pro trochu pozornosti. Dobře jsi jí odpálkovala. *3*
        • terinda321

Re: Re: Re: Pro riki.02

ooooo velký pomocník.... hele víš co, jestli mi něco chceš, tak to napiš mě... já nevím, co proti mě všichni máte... mě je naprosto fuk, co si o mě myslíte, to je vaše věc, ale nemáte k tomu, co tady píšete jediný důvod...
        • Re: Re: Re: Pro riki.02

Ahoj, moc ti děkuju! Za podporu, to je fakt, nechápu ty lidi, co nedokázají uznat svoji chybu, ale koho nejvíc nechápu je Terka, co ona mi tady co bude povídat o tom, že si na ni otvírám hubu. To ona si na mě vyskakuje a já mám jen poslouchat?
          • Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Není za co. Tady platí v podstatě tyto pravidla:
            1. Angie má vždycky pravdu
            2. Pokud je zde jiný názor, je třeba napadat diskutéra a né příspěvek
            3. V každém případě je třeba se vlichotit samozvanému "vedení" do přízně, pokud si chceš o Majklovi popovídat. Proto tady k vůli tomu, už přestala řádka lidí chodit. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Tak se nedohaduj a neztrácej svůj drahocenný čas. Riki psala Terindě, né tobě. Tobě je 38 a to znamená, že máš patent na rozum?
            • lina25

Re: Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Zase přišlo spoustu nových... vetšinou bez registru...Nevíš o tom něco?
            • angie72

Řádka lidí je na dovolené. A každý má právo na svůj názor. Pokud tvrdí své bludy, se kterými přišla riki a začala tuhle hádku, tak musí chybu uznat. Jenže to by na to musela mít, že?
              Já se tu nehodlám dohadovat s někým, komu je 15. Na to je můj čas drahocený!
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Hele já jsem ti už dvakrát psala, at mi teda pošleš ten koment, který tě měl údajně hrozně ponížit a urazit... já jsem si s tebou v životě( až na včerejšek) nepsala, takže nevím, co tady takhle lžeš...
          • angie72

Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Jááák uznat svojí chybu? Tu bys právě měla uznat ty? Dala jsi sem i video, kvůli kterému jsi se hádala a nakonec vyšlo najevo, že jsme tu pravdu my měly. My to věděly. Známe ta videa. Tak bys to mohla uznat.
        • angie72

Riki proč nepíšeš pod svým nickem.

Ty jsi totální magor. Já nejsem Riki a ty s těma svejma dedukcema se běž bodnout. To, že si tady sama komentuješ svoje názory, neznamená, že to dělá někdo jiný. Holt, podle sebe soudím tebe. *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Pro riki.02

Na co jsi zvědavá nebo né, je mi šumáč. Nechápu, proč mluvíš o sobě v množném čísle. S tím svým nickem ANgie se dozvíme co? S kým máme tu čest? Jseš stejně virtuální, jako všichni tady. Ty vydáváš za svou "pravdu" to, že Riki002 je nick "já"? Tohle není dedukce? Jseš si jistá, že jsi už vyléčená? *1*
            • angie72

Hele, na taková nicky, které se neumí zaregistrovat nejsme zvědaví. Nebo jsi snad ta riki ségra? Co je taky na fan, ale jiné osobnosti? Nemáš se co míchat do debaty druhých. A pro tvou informaci. Nejsou to dedukce, ale fakta, což někteří zde postrádají!!!

Já pod svým nickem píšu, buď sem neregistrovaná riki.002 nebo registrovaná riki.002, vážně nevím kdo je "já", ale já to nejsem!!!Holky vy ste se pomátly! Já píšu pod svým tak trapná až nejsem. Možná lžu s věkem, ale nick bych si nikdy nezměnila...!!
  • terinda321

Pro riki.02

Takže kočičko.... to jsi přehnala... takže já si vymýšlím jo?? já vím, že se to má řešit ve vzkazech, ale chci abyste tohle viděli ě věřili mi.... tohle psala riki.02 na diskuzi madonny

riki.002
    Už toho bylo dost! - 12.08.2009 11:52 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5
    Mám dost vašich názorů na mě, já říkám pravdu! Jen Vy to nedokážete připustit. Děláte si z Madonny idol a chcete být jako ona. Já na ni tady nenadávám, ale říkám Pravdu. To je vážně dost lehké skrývat se za monitorem a ječet na člověka, jako jsem já, o kterém vůbec nic nevíte! Je mi 25 let a co? To vy ještě chodíte do školy,já chodím už do PRÁCE. Těším se, až ty prázdniny skončí a bude od vás pokoj. To vám budou zas učitelé dávat. To vy tady lžete. A do toho, jak žiju vám nic není!

A pro vás, co mi tady nadávají, že se nechovám, jako by mi bylo 25: Vím toho o životě daleko víc než vy. Vy žijete ještě s rodičema a nemáte úctu k dospělým lidem. Já už jsem postavená na své vlastní nohy. Vy o životě ještě vůbec nic nevíte. Těším se, až Madonna z Prahy odjede (vy se tak uklidníte) a bude zase pokoj. Klidně buďte jejíma fanynkama a fanouškama, ale TOHLE JE SNAD DISKUZE O MADONNĚ
    • m.jacksonka

Jestli tohle Riki napsala, zdá se mi to vážně hnusné. Nemám v oblibě Madonnu, ale chodit na její diskuzi a urážet ji? To je úplně stejné jakoby někdo chodil se a urážel Majkýho. A to se mi nelíbí!
    • lina25

No ty vole....to je moc
    • riki.002

A tohle si zapoměla??!!

Ahoj. Dobře, udělala jsem něco, co vás asi naštve, ale mě je to už vážně jedno. Ano "nomámdost" má pravdu. Opravdu je mi 15 let. Dřív než mě odsoudíte, bych Vám chtěla jen říct, že každý říká, že na svůj věk, vypadám chováním o deset let výš. Podívejte, lhala jsem Vám, protože jsem chtěla mít trošku respektu tady mezi Vámi. Vím, budu pro Vás už jen malá holka, co se jen vytahuje. Ale, dřív než jsem sem napsala první komentář, jsem se podívala o pár stránek dál na Vaší diskuzi a....bylo mi Vás líto. Tolik vulgárních slov jsem snad už dlouho neviděla. Já taky občas mluvím sprostě, ale to bylo už dávno, teď se opravdu kontroluju. Podívejte, já věřím v Boha a řídím se přikázáním, myslím, že většina z vás taky. No jo, ale jedno to přikázání říká: Miluj své bližní jako sám sebe. Mám vás ráda i Madonnu (Pozor, to ovšem neznamená, že nemá chyby a tak...) Každý má své chyby, ale chyby jsou taky někdy potřeba. Chybama se člověk učí. Madonna je pro mě žena taková zvláštní a i když jsem říkala, že je ubohá (a za to se omlouvám) tak se začínám řídit tím přikázáním a i přesto, že se mi nelíbila, ji mám ráda.
      No nebudu vám tady dělat přednášku o víře a o Bohu.
      Takže, se ještě jednou omlouvám, ale prosím neodsuzujte jen mě, zamyslete se i nad sebou, kdybych Vám napsala, že jsem 15-tiletá holka, víte co všechno by se změnilo, hned by jste mi začli nadávat ať vypadnu, spadla bych pod Vaši úroveň. Když jsem napsala, že je mi 25 let, hodně lidí z Vás, ke mě mělo přece jen špetku respektu a ten je bohužel dost potřeba. Prosím, omlouvám se. Asi je to stejně nanic přiznat svůj věk, protože hned spadnu pod Vaši úroveň, ale i na tomto komentáři je něco pravdy. Chtěla bych být vaše kamarádka, ale chtěla bych stát na stejné čáře jako Vy.

Ještě jednou se omlouvám a ještě jednou přiznávám, že je mi 15 let. Víte vlastně co? I když si o mě bude spousta kamarádů myslet, že jsem jak baluska1, že furt měním názor, tak jsem se díky vám hodně naučila...a jestli mi to dovolíte, ráda bych si tady s vámi občas popovídala. Ale jen jestli budete chtít. Ahoj Riki.
      • chiaramj

Re: Re: Pro riki.02

Tahle diskuze přece není o věku ne?Je o Michaelovi...Každý přece dělá chyby...=)
        • Re: Re: Re: Pro riki.02

Děkuji ti moc! *14* *4*
        • angie72

Ano, to máš pravdu, ale když se pořád někdo rozčiluje a naváží se do druhých a říká o druhých to co dělá sám, tak to nemá cenu absolutně řešit, protože takovému člověku nevěřím. Je tady tolik neregistrů, že už si o tom myslím své.
      • terinda321

Re: Re: Pro riki.02

Jo jenže napsala jsi to až potom, co ti to nandal neregis. uživatel nomamdost... věř mi, že kdybych to byla já... přiznám se... byla bych na to hrdá... škoda... já to nejsem, ale stejně... jinak byses nepřiznala....
    • terinda321

Jo takže jsi se jim neposmívala jo?? Hm... drsná holčička...
  • riki.002

Videjko

Tak tady je to:
    http://www.youtube.com/watch?v =By3ztHKWd_c&eurl=http%3A%2F%2Fallm ichaeljackson.blog.cz%2F0908%2Fdals i-mozny-dukaz-ze-michael-stale-dych a&feature=player_embedded#t=26

N evěřím tomu, že dýchá, ale že má na sobě košili, co mu dali.

Holky, tolik povyku, kvůli jednomu názoru, proč prostě nenecháte člověka si otevřít pusu a říct názor na kterej přišel...To chcete abych odvolala, ten můj "výzkum" nebo co? Tak za tím si já budu stát.
    • angie72

Re: Videjko

Aha, tak už je to možná prostěradlo. Před chvílí jsi psala, že svůj výzkum měnit nebudeš, nebo průzkum, ani nevím co jsi to psala.
      Nooo,tak promiň, ale na to, že ti ještě včera bylo 25 let, se najednou teď oháníš věkem, že ti je 15. V 15 se nepozná vrtulník? Který převáží tělo?
    • angie72

Riki děláš si srandu? Kde vidíš košili? Kde vidíš tělo? Každý, kdo je tady na fan mi musí dát za pravdu, že tam není vidět nic. Ty jsi schopná tvrdit, že měl i kravatu.
      • lina25

Re: Re: Videjko

Riki....řekni prosím že sis dělala srandu... tohle nemůžeš myslet vážně! Košili si splést s prostěradlem....
        • Re: Re: Re: Videjko

To si jako myslíš, že sem takovej pitomec? Dělat si z toho srandu, je mi 15, ty dospěláku. Možná to je prostěradlo, ale vypadá to jako košile.
          • terinda321

Re: Re: Re: Re: Videjko

Já myslela, že to není o věku... ty si sereš do huby... neboj tady už všichni ví, že je ti 15 let.,... nemusíš to pořád připomínat
          • lina25

Re: Re: Re: Re: Videjko

No promiň ale fakt nevypadá *1*
      • angie72

Re: Re: Videjko

Vždyť je tam vidět kousek těla, jen malinký kousek!!!Zabalený chudák do prostěradla.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Videjko

já tam teda po pravdě opravdu nic neviděla.. teda jako viděla.. a myslím že to byla asi hlava ne?.. měl jí zakrytou.. chudinka!..
    • riki.002

smažte si prosím mezery
  • lask1

Michael

Tiež tomu neverím.
    A niektoré veci mi tam nesedia.

o 00.35 sedí na posteli...
    Kdo ho mohol vidieť o pol noci čo robí, keď v tedy ludia spia.
    Murraya volal až o 1.57

Tie odpovede sú moc stručné, strohé a nedôverihodné.

Už aj tá veta Nebojte se o mne, du si lehnout... sa mi zdá vymyslená, aby obhájila Murraya.

O 14.40 sa bude prezliekať z pyžama a bude sa pri tom s niekym rozprávať o detstve. On je skôr hamblivý a prezlieka sa asi sám.
    • zuzanka666

Re: Michael

Přesně tak.Máš absolutní pravdu.Tohle mohl napsat jen člověk,který MJ vůbec nezna.A navíc podředný bulvární plátek jako je Aha udělá naprosto fšechno aby ten svůj šmejd prodal.A neohlíži se jestli to dává smysl nebo komu tím ublíží.
  • riki.002

Konec

Dobře tak někdo na to má jinej názor, já jinej...něčemu někdo věří, něčemu někdo zas ne. Tak se snad nespustí 3.světová. Mě prostě jen vadí, že mě Angie nadává, jak mě chce odradit od mýho názoru, to mi vadí...to ty svoje názory radši vždycky řeknu jen svým kamarádům a vynechám z toho někoho odtud...Prostě na to zapomenem a jedem dál..
  • nikkyt

Poklopec

http://allmichaeljackson.blog.cz/09 07/rozepnuty-poklopec-pri-koncerte- stydlivka-michael-jackson

Jak tady někdo dával odkaz na ten Michaelův telefoní rozhovor tak sem na tom blogu našla video kde si Majki
    zapoměl zapnout pokloprec a pak si ho zapínal ,při koncertu *1* a dělal jako že nic. *14* Bylo to asi mezi 1:18 1:30 A sou tam i jiný super videa
  • chiaramj

Ghost in Neverland

http://www.youtube.com/watch?v=-y3j lzS_BZc Věříte tomu někdo??Já osobně ne..Vypadá to jako stín někoho a ne jako duch...
    • zanesskaaaa

Re: Ghost in Neverland

asi jsem blázen ale začínám tomu věřit.. koukněte se na to, jak proschází tak má na zemi odraz.. je to tak nebo se mi to zdá?.. kdyby to byl nějaký stín od člověka.. bylo by tam vidět odkod se táhne.. jestli mo rozumíte.. nejsem zas za debila že ne?..
      • nikkyt

Re: Re: Ghost in Neverland

No jo to je fakt a dává to smysl kdyby to byl stín od člověka vážně by se od někoho táhnul *13* Nejspíš máš pravdu *3*
        Takže neboj za debila nejsi *3*
      • angie72

Nejsi vůbec, máš pravdu. Když se podíváš na krb, tak prochází i u krbu, to by stín nikdy neudělal.
        • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Ghost in Neverland

y vajdoo to je snad poprvý.. a to je krb.. já myslela že jako nějaký průchod.. ale to je fuč.. opravdu myslím že je to on.. i když po pravdě, jak jsem to viděla poprvý tak jsme tomu nevěřila.. teď už věřím..
    • angie72

Věřím tomu a dokonce jsem to zkoumala, a když se na to podíváš pořádně, tak sleduj krb. Stín by nešel místností v prázdnu. Tohle je jiný. Zaměř se na ten krb.
    • riki.002

přesně, já tomu nevěřím, ale plno lidí odsud tomu věřilo
    • lina25

Já tomu věřím!
      • nikkyt

Já toomu taky věřim
  • zuzanka666

Co se to děje

Opravdu nevím co se to tu dnes děje!Nejdřív ta fotka ted ten blábol ohledně jeho posledních chvil.Ktery je fakt přitaženej za vlasy.Měli by ho nechat v klidu odpočívat a né si pořád vymyšlet a očetrnovat ho .Místo toho bychom ho měli držet ve svém srdci a níst dál jeho odkaz,Protoře tak by si to MJ přál.
  • riki.002

Foto

Ahoj všichni tady rozebíráte fotku, podívejte, možná je to fotka v den jeho smrti,ale mám tu důkazy, které říkají, že to fotka z jeho smrti není:
    1.Má čerevnou košili, když umřel, měl ji BÍLOU.
    2.Kdyby tato fotka byla jeho poslední, tak by se hned zobrazila na netu, v časopisech ve všem...chápete?
    Co když je to třeba fotka, no víte, když byl Michael obviněn ze zneužívání těch chlapců, tak co když ho jeden z těch chlapců brzo ráno vyfotil...ale musel to udělat rychle a opatrně, aby se Majký nevzbudil...každý vypadá nějak když spí.
    Jestli jste si též všimli, fotka je tak trošku vyfocená nakřivo...nemyslím, že je to fotka z jeho smrti...nikdo nemohl být tak blbej, aby ho fotil místo toho, co jej měli zachraňovat!

Já si tomuhle prostě věřím a stojím si za to, ale pokud si to nemyslíte, tak nevadí...přece se tady s námi nezačnete hádat, kvůli tomuhle, ale o jedno vás prosím!!!! SMAŽTE TU FOTKU!!!! Admin správců mi slíbil, že pokud s tou fotkou nesouhlásí pár lidí, takže to smaže.
    • terinda321

Re: Foto

Dotázek.... jak můžeš vědět, že měl bílou košili, když umřel?? V sanitce byl do půl těla nahý.....
      • riki.002

Re: Re: Foto

tak mi pošli fotku nebo videjko a pak ti MOŽNÁ uvěřím...s tebou toho nemám hodně vyřízenýho, takže ti jen tak neuvěřím. Dej mi důkaz! Já ho mám,ale musím ho najít na jedné stránce. Věř jen tomu cos viděla a né blbostem, co si myslíš.
    • angie72

Re: Foto

Riki do nemocnice Majkího vezla sanita. To ve vrtulníku co jsi viděla byla pletna, kterou měl Majkí až po hlavu, protože vrtulník ho převážel na patologii!
      • riki.002

Aha, tak ho vrtulník někam převážel to je jedno, ale to video sem sem chtěla dát, ale ty bys měla zase svoje názory, že sem husa jestli tomu věřím...dokonce tam s ním pohybujou! Měl bílou košili, asi by ho převáželi nahýho ne?!
        • angie72

Re: Re: Re: Foto

Každý, kdo viděl video ví, že už byl mrtvý Majkí a zabalený do plenty.
          A neříkej, že ti nadávám, protože to už je dost trapný! Já jen hájím svůj názor a ty svůj, to je všechno.
        • lina25

Re: Re: Re: Foto

Prosímtě jediný dva převozy který byli zveřejněný jsou do nemocnice bez košile, protože mu masírovali srdce a pak na patologii po prostěradlem a věř že pod ním nahej byl. Pak už byl jen v rakvi! Jaký jiný převoz máš na mysli s bílou košilí nevím, ale hodně ráda bych ho viděla
      • lina25

No to jo! Tam už ho vezli na patologii, jestly jsi si to spletla s košilí tak nevím co ti na to napsat... Pokud víš o jiných záběrech tak je pošli

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit